OutSrc sp. z o.o.

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 157 ocen.

OutSrc sp. z o.o.
2 157 6 1

Opinie o OutSrc sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dawid

Idealnych firm nie ma. Jak komuś nie po drodze z pracą to szuka

Serfer
@Dawid 05.04.2018 11:24

Fajna opinia, krótka i od rzeczy. Firma prowadzi działalność opisywaną na stronach takich jak Niebezpiecznik jako oszukańczą, a co najmniej wątpliwą, a pan Dawid ma świetną i wiele wnoszącą uwagę na jej temat. Tak zwany pożyteczny idiota.

Maj_ka

Oszukują nie płaca pensji dla pracowników.

WSXEDCR

Oszustwo i jeszcze raz oszustwo nawet w telewizji w ekspresie reporterów mówią dziś. Nawet szkolenie to ściema. Metoda Emila Krebsa nie istnieje brak takiej osoby nigdy nie istniała. Wszystkie kursy językowe oszustwo.

Bezradny
@WSXEDCR 29.05.2018 22:55

Niestety, ja dałem się nabrać. Jedna płyta za 197 zł...i zwrócić jej nie można

Świadoma
@Bezradny 01.06.2018 19:04

Pamiętaj że możesz to zgłosić do Rzecznika Praw Konsumenta. Im więcej osób to zgłosi,tym bardziej sprawą SIĘ zainteresuje ktoś wyżej i będzie kontrola. Na Facebooku założyli strony sponsorowane z dofinansowaniami (rzekomymi) .Ludzie się na to nabierają ..tragedia...Uważajcie na tą firmę i ostrzegajcie znajomych.

Świadoma

Nie polecam Firma oszukuje ludzi jak ich klientów.Polecam obejrzeć reportaż: https://vod.tvp.pl/website/magazyn-ekspresu-reporterow,9327683

Olga

@Phone, to prawda, na stronie nie ma podanego numeru kontaktowego, lecz można skontaktować się on-line przez stronę internetową. Zachęcam pracowników OutSrc do wyrażenia opinii o pracy w tym miejscu. Mile widziane będą informacje o atmosferze jaka panuje w firmie.

Phone

Ma ktoś telefon do tej firmy? Szczycą się że są liderem w zakresie kontaktu telefonicznego z klientem a nigdzie nie ma numeru do nich aby klient mógł się skontaktować :D

Olga

@Andy, na forum Gowork.pl pracownicy mogą wypowiadać się na temat pracy w danej firmie. Te opinie są cenne, dla tych którzy szukają pracy. Zachęcam Cię więc do napisania jak oceniasz pracę w OutSrc. Może napiszesz jaka atmosfera panuje w firmie? Jakie są warunki zatrudnienia?

Olga

@Why, może napiszesz coś więcej? Twój komentarz jest ogólnikowy. Jest w nim niewiele informacji o pracy w OutSrc. Jaka jest atmosfera pracy w tej firmie? @Rolek, pracujesz w OutSrc? Podziel się z innymi opinią o pracy.

Andy
@Olga 05.06.2018 23:13

O czym tu pisać jak o tej firmie w tv puszczają reportaże. Zwykle oszustwo jedynie dla masochistów.

Lulek

Witam ja mam dobre doświadczenia z outsrc. Wpisy poniżej świadczą o tym, że niektóre osoby mają chyba problem ze sobą. Zawsze w pracy można się czegoś przyczepić, bo w pracy trzeba pracować I rozumieć politykę firmy. Ja w skali od 1 do 10 wystawiam pracodawcy mojemu byłemu 8,5. Szanuje ludzi, którzy tam pracują I ten kto nie rozumie na czym polega praca niech założy własną firmę I sam zobaczy jak to jest. Można wprowadzać optymalizacje I inne działania, które podnoszą komfort pracy, ale żeby wylewać żale I często nieprawdziwe oskarżenia? Żenujące Szanowni Userzy.. Szanujmy się... Ten kto lubi wyzwania, chce mieć dobrego pracodawce z jasnymi warunkami zatrudnienia I dobrym ładem komunikacyjnym to witamy w OutSrc.

kazik spod grójca
@Lulek 19.03.2018 20:48

kuurwa co ty z lulianowa jesteś koleś?

Rolek

Jaka praca taka płaca, w tym przypadku im więcej dajesz od siebie więcej dostajesz.

Miron

Dobry pracownik zarobi i z pewnością nie będzie zwolniony.!!!

szukający

znalazłem ofertę tej firmy https://www.pracuj.pl/praca/specjalista-ds-sprzedazy-i-obsluga-klienta-warszawa%2Coferta%2C6031078 czy faktycznie na tym stanowisku jestem w stanie zarobić 6-8 tysi do ręki?

Ralf
@szukający 15.05.2018 12:07

Nie zarobisz 3 tyś zł bo po miesiącu zostaniesz zwolniony. Bardzo duża rotacja pracowników a produkty opisywane jako oszustwo. Lepiej iść pracować na mordor niż tutaj bo to najgorsza firma z jaką można mieć do czynienia.

Olga

@Why, nie podzielasz zdania @Whoi? Jaka jest Twoja opinia na temat tej firmy? @Whoi, rozwiń proszę swoja wypowiedź. Zależy nam aby na forum znajdowało się jak najwięcej rzetelnych opinii, które wnoszą coś do wątku. OutSrc zapewnia na swojej stronie internetowej o wysokości zarobków możliwych do osiągnięcia. Jak to wygląda w praktyce?

Why
@Olga 09.05.2018 11:19

Uważam że jest to typowe call center jak każde inne

Whoi

Nie polecam

Why
@Whoi 26.04.2018 21:11

Dlaczego

Olga

@MMARKO, czy udało Ci się rozwiącać Twój problem z byłym pracodawcą? @Dawid, czy masz jakieś zdanie na temat tej firmy? Może wiesz jaka panuje tam atmosfera i na jakie warunki mogą tam liczyć pracownicy? Każda opinia jest mile widziana. @Lulek, na jakim stanowisku pracowałeś w OutSrc? Długo? Twoja opinia jest bardzo ogólna i nie zawiera wiele konkretów. Możesz powiedzieć czemu wystawiasz firmie wysokie 8,5?

MMARKO

Nie polecam. Firma oszukała mnie nie wypłacając należytego wynagrodzenia. Dorabia się tylko właściciel.

anonim

(usunięte przez administratora)

anonymous

Mam tak samo. Szkoda czasu i nerwów. Takimi nieuczciwymi tworami powinna zająć się policja.

Angela

Jejciu, aż napiszę na spokojnie kilka słów. Nie mogę w to uwierzyć co tu się wyrabia.. Dla tych wszystkich, którzy za wszelką cenę nieudolnie próbują zepsuć reputację firmy, ja Was rozumiem zupełnie-nic miłego zostać bez pracy, ale...- zastanówcie się czy to jest w porządku, bo żal mnie ściska od środka jak to czytam.. Drzazgę w brata oku widzicie, a w swoim nie dostrzegacie. Niektórzy stracili pracę tutaj, to fakt, ale nic się nie dzieje bez powodu.. staranie marne, chęci brak, ponury nastrój każdego dnia, ciągłe obrażanie, zero radości z życia. Tyle szans, ile tutaj dostają ludzie na poprawę swojej pracy, żeby jej nie stracić to w każdej innej firmie można pomarzyć, pomoc, która była nieustannie oferowana- zazwyczaj odrzucana.. Nie zależało Wam tak naprawdę, pracując z kimś da się to odczuć. Nie zamierzam nikogo urazić, ale wiem, że każdy człowiek ma ograniczenia, może słowo rozwój dla niektórych jest obce, jest ograniczeniem i dlatego teraz przemawia czysta zawiść, że mieliście gorsze pieniądze, ba no.. tez nie bez powodu- jak się choruje na zawołanie, to nic dziwnego, że wypłata lipa.. Ja ogólnie mega jestem zadowolona z pracy w outsrc i z czystym sumieniem mogę stwierdzić, że te negatywne komentarze wynikają z porażki, własnej, życiowej, zawodowej.. Warto jednak popracować nad sobą, inwestycja w siebie, to najlepsza inwestycja, pracować nad sobą polubić życie, zmienić nastawienie i iść do przodu. Mimo to ja życzę wszystkim pozytywnego spojrzenia na życie wtedy może zacznie się wszystko układać. I pamiętajcie, karma wraca.. więc warto uważać co się pisze, mówi. Najważniejsze być szczerym.

Elise
@Angela 18.03.2018 19:42

Popieram w 100%

Przemo

Zanim przyszedłem do firmy zrobiłem potrzebny research do rozmowy rekrutacyjnej, trafiłem też tutaj i naczytalem się sporo negatywnych jak i zbyt pozytywnych, aż przesłodzonych opinii. Postanowiłem więc zweryfikować jak to naprawdę wygląda. Na rozmowie przywitała mnie pozytywna Gosia, która zaprosiła mnie na szkolenie z Markiem, który w zaje**** sposób przygotował do pracy. Nawet po kursach jak miałem jakieś wątpliwości to mogłem liczyć na pomoc leaderów czy bardzo pomocnych pracowników. Naprawdę to warto podkreślić, że atmosfera która twarzą samo konsultanci jest mega, trzeba tylko chcieć. Aczkolwiek, żeby nie było zbyt kolorowo to ostatnio zauważyłem że Marcina często zżerał stres w pracy i chodził jakby na ciśnieniu, mimo to starał się nie dawać tego po sobie poznać i był jeszcze w stanie motywować innych za co wielki szacun. Jestem pewien , że mogę śmiało polecić tą prace a osoby, które piszą te hejty, które nijako maja się do rzeczywistości są po prostu słabe psychicznie. To wiadome, że w każdej pracy jest presją i każdemu pracodawcy zależy, żeby jego pracownicy robili jak najlepszą robotę, bo to również od tego zależą jego zarobki. W tej firmie jest to o tyle fajne, że tu się opłaca starać bo jest to nagradzane. Codzienne oglaszanie najlepszych osób z dnia poprzedniego, co tydzień nagrody dla najlepszej trójki w postaci różnych upominków poprzez sprzęty agd. Ponadto premie, które naprawdę są bardzo realne, wystarczy tylko troszkę zaangażowania. Osobiście pracując pierwszy pełen miesiąc, bez żadnego doświadczenia, mając tylko chęci jestem pewien że zarobie ponad 3. Rozumiem, że to nie jest szczyt marzeń sam również mierze wyżej, ale patrząc na warunki pracy to naprawdę trzeba mieć zaawansowany rozwój autyzmu albo raka mózgu z przerzutami, żeby w taki sposób się zachować. Osoba, która przyszła do pracy została potraktowana przez wszystkich ciepło i po koleżansku, odchodzi i zamiast porozmawiać i przyznać się że nie daje rady, że to nie dla niej to bez słowa jak szczur znika, żeby potem ujawnić się na nocne łowy za klawiaturą i próbować ruinowac czyjeś starania. Oczywiście ile osób tyle opinii, ja subiektywnie oceniam firmę na 5/6 bo napewno da radę poprawić wiele aspektów, ale patrząc na to że mamy 60min przerwy, wyposażona i uzupełniana nabiezaco kuchnie dla wszystkich, częste konkursy, super kolezenska atmosferę pracy i dogodne warunki użytkowania. Troszkę nie rozumiem tylko, co kieruje tymi osobami, które po prostu klamią o firmie. Myślę, że to jest mieszanka braku ambicji z zawiścią i sugerowałbym zastanowienia się nad swoją osobowością, bo w taki sposób to ani życia prywatnego ani zawodowego sobie nikt nie ułoży. Dzisiaj Marcin powiedział fajna rzecz na odprawie, "nie warto za sobą palić mostów", bo karma do Ciebie wróci.

Kasia

Polecam! Świetna atmosfera, świetny szef, świetne pieniądze. Nic dodać, nic ująć :)

Pan Konsultant

Uczciwy szef, zawsze pomocny Marek - pozdrawiam, coach z wieloletnim doświadczeniem i team , który zawsze potrafił mi pomóc. Jeżeli dodam, że na sali atmosfera była jak nie w pracy i ludzie z którymi do dziś utrzymuję kontakt to nie pozostaje nic jak tylko polecić OutSrc. Aaaa i bym zapomniał cytując jednego z kolegów " najważniejsze jest podejście"

Aga

Mialam przyjemnosc pracowac w OutSrc i zdecydowanie polecam. Jest to firma rzetelna i traktuje swoich pracownikow z szacunkiem. Wynagrodzenie adekwatne do zaangazowania czyli tak na prawde ty decydujesz ile zarabiasz. Przed rozpoczeciem pracy jestes przeszkolony/przeszkolina do jej wykonywania wiec na plus, nie ma jakies fuszerki. Wyplata na czas, nie zdazylo mi sie zebym miala jakikolwiek problem pod tym wzgledem. Kierownictwo bardzo w porzadku. Co wiecej, to co podobalo mi sie w firmie to szkolenia dla pracownikow oraz duzy zasob dodatkowego wsparcia jak np. konkursy aby zmotywowac oraz zintegrowac pracownikow. a najlepsze na koniec; atmosfera w tej pracy sprawia, ze wstajac z lozka nie myslisz ontym ze 'znow idziesz do pracy' ale o tym ze bedziesz mogl/mogla znow miec do czynienia z mega pozytywna grupa znajomych, z ktorymi laczysz przyjemne z pozytecznym. Zdecydowanie na plus. Jak na Warszawskie warunki to nega zaskoczenie i mysle ze zafna z firm tutaj nie oferuje tak rodzinnej atmosfery. Pozdrawiam serdecznie i polecam raz jeszcze

Adam

Witam, pracuje w firmie od kilku miesiecy i nie zgadzam sie z powyzszymi opiniami, benefity ok, pensja ok, premie ok, ludzie mili i pomocni o co tu sie klocic?

Michał

Polecam! :)

Kaha

Pracuje obecnie w tej firmie. Praca faktycznie nie jest najlżejsza ogólnie ale jak na callcenter to jednak luźna. W miare dobre zarobki. Napewno nie jest to maszynka do mięsa jak wiele innych callcentrów. Ogólnie mogę polecic.

Mufasa

Mogę powiedzieć, że tu pracuję od jakiegoś czasu i jestem zadowolony. Fajni ludzie pracują a w dodatku lubię pracę na telefonie.

anonim

(usunięte przez administratora)

Xyzz

Otoż to!! Popierma w 100%!! Wystrzegać się tej firmy!

Pola

Przychodziłam do pracy i przedstawiałam ludziom produkt tak, jak wyglądał faktycznie. Przedstawiałam zgodnie z opisem i użytecznością to, co klient dostanie poprzez kuriera. Stawka godzinowa + prowizje od sprzedaży = fajne wynagrodzenie, za które można się utrzymać w stolicy i jeszcze zostanie :) oj niejeden znajomy zazdrościł. Co do szefa, co mnie/Was obchodzi jego przeszłość?

Pola

Pracowałam na słuchawce ponad pół roku. Luźna atmosfera (od chodzenia w kapciach zaczynając), pomocni ludzie, dobre szkolenie, wypłata zawsze na czas, niezłe prowizje. Produkt łatwy do przedstawienia i przydatny, żadne garnki. O bazę klientów się nie martwimy, sami zostawiają kontakt na stronach. Polecam!

Patrycja

Przyjemna praca. W wielu call centrach pracowałam i jest to 1 praca, w której nie ma nerwowej atmosfery. Łatwy produkt.

Koster

Nie polecam nikomu pracy w tej firmie!!!

Zostaw opinię o OutSrc sp. z o.o. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OutSrc sp. z o.o.