MAN Trucks

• Błonia
  • Dąbrowa
  • Pobiednik Wielki

3. Opinie o pracodawcach Niepołomice
  5. Opinie o MAN Trucks Sp. z o.o.

Opinie o MAN Trucks Niepołomice

Nie przegap nowości o MAN Trucks Sp. z o.o.!

06.09.2024 00:48

Obserwator

06.09.2024 08:38

Dzień dobry, na usługi outsourcingowe zazwyczaj jest podpisana umowa czasowa, więc pewnie nikt jej nie zerwie. Ceva Logistics poprzednia firma ma 47 miliardów obrotu, a B3 450 milionów, moim zdaniem jako większa firma dokładniej przeanalizowali ofertę i nie wygrali bo wygrywa najniższa cena i teraz w tej zaniżonej cenie B3 robi co może.
    Pracownik starej hali

06.09.2024 10:56

Skąd taka pewność że tak będzie?
    Nie jakościowo

04.09.2024 08:41

Dlaczego pomarańczowi z GC116 skręcają ,,rambem” przednie belki i wszytko inne. Bo raczej to nie jest dedykowane narzędzie i nie osiąga momentu jaki ma być tylko dużo wyższy. Jeżdżą po całej hali naprawiając błędy tak samo ,,rambo” i jak tu mówić o jakości zero sprawdzenia. Powinno się zabrać i zakazać te klucze od tego są dedykowane klucze. A jakość nic z tym nie robi choć cały czas widzi.
    Jakość

05.09.2024 10:52

Jestem za zabrać te ,,ramba” Są kliki od tego jak maja tyle czasu na pogaduchy to na skręcenie tez im starczy i w dodatku zgodnie z momentem. Nie wiem w ogóle kto to wprowadził na linie, manowska jakość. Porażka
    Nie jakościowy

06.09.2024 09:23

Kolego, niestety widzę Bo prawie co dzień jeżdżą na pneumatyke, elektrykę i podesty Skręcać i przestawiać wsporniki.
    ACAB

05.09.2024 18:43

Witam, jak myślicie będą jakieś przyjęcia do pracy? Pracowałem kiedyś w Manie i chciałbym wrócić, jest szansa?
    Optymista

03.09.2024 09:32

Witam dlaczego byli koordynatorzy wiedzieli już wcześniej że od września beda 2 zmiany i po ustawiali pod siebie bardzo łatwe stanowiska. A zwykli pracownicy robią na cięższych stanowiskach. (usunięte przez administratora) Niech zdegradowani koordynatorzy i ci którzy odeszli też niech robią na każdych stanowiskach. A nie ze będą sobie wybierać łatwe.
    Mati

03.09.2024 09:37

Najlepszym rozwiązaniem było by zamiana zastępców kierowników i koordynatorów na różne działy. Skończyły by się układy ukladziki które zostały i wciąż są

21.08.2024 11:38

Jak to jest ze trzyma się takich ludzi w pracy, cala zmiana ukrywa ze ten pracownik przychodzi pod wpływem, bo im go szkoda osoba z GC132 ostatnia nocka. Powinien dawno dostać dyscyplinarkę i wszyscy ci którzy to ukrywają bo kolejny raz mogło dojść do tragedii.
    Zn

29.08.2024 20:04

I znowu to samo, porażka Znowu odmówienie jechania na kontrole i tak w kółko będzie, póki komuś się coś nie stanie poważnego. Należy wprowadzić kontrole przymusowa albo zakaz wejścia na teren zakładu.
    GC

02.09.2024 15:56

Jeżeli jest podejrzenie że pracownik jest pod wpływem alkoholu, macie prawo wezwać policję. Szczególnie że to pomarańczowy…
    Man prawda

02.09.2024 01:10

(usunięte przez administratora) Ja nie jestem chwalącym się ale robiłem na swoim dziale umiem wszytko oprócz jednego stanowiska i na dodatek ogarnialem stanowiska z innych działów gdy byłem oddelegowany. Nie brałem L4 gdy mi pasowało, nie oddzywalem się a i tak padło na mnie i dowiaduje się jak zwykle na samym końcu a żółty udaje głupiego że nic nie wie. Czasami trzeba było zostać na nadgodziny gdy potem się dowiadujesz że robisz za żółtego lub pomarańczowego który miał zostać. (usunięte przez administratora) Ogólnie praca fajna trochę ciężka ale gdyby te wszystkie ukryte sprawy, nic ci nie powiedzą. Kasa może nie zła ale szkoda nerwów nawet za te pieniądze. Może kiedyś znajda się normalni na miejsce tych co nas uczyli jak robić a sami nie potrafili .

29.08.2024 13:22

Czy myślicie że Man, szykuje się do ponownego przejęcia logistyki, tak aby ludzie, mogli tam przeczekać złe czasy?
    tomasz

31.08.2024 18:45

Nie. To są plotki - takie życzeniowe, jak zawsze gdy się coś dzieje. Po pierwsze dużo większe koszty, a po drugie ważna umowa z B3.
    Młody sb

28.08.2024 20:44

Wytlumaczy mi ktos poco jest po 2.3 liderow na zmiane .bo do pracy przychodza odpoczywac a pracownikow sie zwalnia dziwna polityka
    Młody sb

28.08.2024 17:32

Pracownikow zwalniać a coraz wiecej koordynatorow po 3 na zmiane
    Gc236. C

27.08.2024 23:11

Cały zaklad mówi że (usunięte przez administratora) był najwiekszy przemiał ludzi . Nie wygodni są usuwani co potrafią się odezwać. A ci co nic nie robią zostają. 1 z koordynatorów(usunięte przez administratora) nawet mu się nie chce listy wydrukować dla pracowników. Tylko kawka papierosek pogaduchy itp. Jak można być na takim stanowisku nie majac zielonego pojęcia o montażu podzespołów do samochodu. Naprawdę co po niektórzy to naprawdę kończyli szkole o zachodzie słońca
    Lol

28.08.2024 09:35

Od Kiedy kordynator drukuje listę pracownikom jak nie chcesz się nauczyć to się nie nauczysz
    Pracownik 44

19.06.2024 11:16

@Pracodawca, witam czy firma w końcu ogarnie coś w kwestii temperatury panującej na hali produkcyjnej??!! Temperatura na zewnątrz przekracza 30stopni a na hali jest jeszcze gorzej zero przewiewu , cały ubranie się lepie do ciała. PS WIATRAKI NIE POMGAJA !!! więc ruszczie swoje 4litery z klimatyzowanych pomieszczeń i ogarnijcie temat ! Nawiasem mówiąc zdjęcia termometra który mamy na hali zostaną wysłane do Monachium i odpowiednich służb:) Pozdrawiam
    Andrzej

24.07.2024 20:10

Kolejny miesiąc będą na kurzarbeit czyli przez państwo płaconym postojowym
    SOLO

23.08.2024 13:46

xd a co maja ci dac klime na hali jak są ciągle bramy i drzwi otwarte? Musieliby wa płacic(usunięte przez administratora)

19.08.2024 20:45

20.08.2024 06:13

I po co te wszystkie (usunięte przez administratora)o tym jak to cudownie zakład się rozwija, jakie są dalsze plany na przyszłość 1. Spotkanie w w grudniu - nie będzie zwolnień , produkcja zostaje utrzymane na tym samym poziomie skoro od sierpnia ubiegłego roku już krążyła wiadomość że (usunięte przez administratora)będą zwalniać i zwalniali, wiadomo od września 2 zmiany tylko co też poskutkowało zwolnieniami tylko dlaczego nie informowali pracowników który nie przedłużyli umów przed przerwą wakacyjną tylko np po powrocie z urlopów? Troche słabo jak na (usunięte przez administratora) firmę, która dba (usunięte przez administratora)o pracowników.
    ML

22.08.2024 13:24

Spokojnie, od stycznia jedna zmiana także, dalej będą mówić ze nie będzie zwolnień ze jeden zmiany tez nie planują. A u góry wszytko już jest poukładane.
    @zniesmaczony

11.07.2024 23:07

Chcialbym się odniesc do szacunku o kturym tak wiele sie w firmie mowi, kampanie antymobingowe szacunek zespol. Mogloby się wydawax że Praca w takiej formie to czysta przyjemnisc nic bardziej mylnego. (usunięte przez administratora)bo przeciez im wolno nie wiem czy maja odgurne pozwolenie czy to samowolka ale (usunięte przez administratora)maja sluzyc pomoca wsparciem a tymczasem (usunięte przez administratora) Doszly mnie sluchy ze na (usunięte przez administratora)za to ze mu pomagal. No kabaret. Zwalniaja zwykluch praciwnikow a powinni sie w pierwszej kolejnoscu wziac za nich jak kierownik jest na dzilae to tacy zapracowani a jak tylko kierownik pujdzie do domu to smiechy siedzenie z zalozonymi rekami. Moze to wlasnie im się przyjzec a nie ganiac zwykluch praciwnikow
    @manowiec

15.07.2024 07:12

Przecież napisał że system treger-kokpity. 665 albo 655 chyba to jest. Znajomy mi mówił że jest taki jeden młody w pomarańczowej koszulce co tak traktuje ludzi. Już kiedyś była jakaś akcja i niestety nic z nim nie zrobili
    Zatroskany

17.08.2024 00:08

Powiesz cos wiencej?
    nowy

14.08.2024 11:35

Dzień dobry, czy przyjmują Państwo osoby które chca się przyuczyć, czy od razu trzeba mieć doświadczenie?

07.08.2024 13:00

09.08.2024 10:34

Tez prawda, ale to po co zwalniać ludzi a na jego miejsce i tak się przyjmuje nowych z pod agencji. To hipokryzja udawać przez górę ze jest dobrze, a jest zupełnie inaczej (usunięte przez administratora) ludzi przez tyle miesięcy.
    Trumian

10.08.2024 12:15

Bo ten z agencji dostanie niższą stawkę na start. Więc ilość osób się zgadza, a i mniej hajsu wydadzą na wypłaty
    mnji9

05.08.2024 16:08

pracodawca typowy wykorzystywacz ,,,usuwajacy pracownikow wtedy gdy powinni dostac stala umowe o prace ..przypadek pracownik na umowie z agencja a potem dwa razy po 16 miesiecy okresowka i jak ma dostac stala dostaje kopa w (usunięte przez administratora) ,,nie chorowal ani razu dostawal pisemne pochwaly za prace bral nadgodziny ...a kierownik powiedzial przeciez mogl brac l4 dlaczego nie bral ? tak szanuja ludzi
    Pan Miodek

05.08.2024 22:26

Pracuje trochę już w MAN ale żeby ktoś dostał pisemną pochwałę to nie słyszałem hehe
    nbhu8

09.08.2024 10:04

a jednak i to dwie pochwaly a na koncu .kiedy powinienem dostac stala umowe kopa w (usunięte przez administratora)
    236B

26.07.2024 19:19

Gc 236 zmiana B po przestoju. Kierownik dramat, koordytanor suchy? Smiech na sali haha dziwie sie ze tych panow nie dali na linie a co gorsza nie zwolnili. Zwlaszcza zoltego ktoremy (usunięte przez administratora) i brak kultury nie jest obcy.
    Były MANowiec...

26.07.2024 18:38

Nie polecam. Sam chciałem , spróbowałem, rok wytrzymałem. Praca w nowoczesnym obozie , w pośpiechu i stresie z narażeniem na opi...ol czy karę za popełnione błędy. Kolorowi nie tacy pomocni i pracowici jak to mówią na rozmowie ze nie zostaniesz tam sam. Mocno korporacyjne myślenie i działanie bez spojrzenia na pracownika jak na człowieka tam jesteś tylko numerem w kadrach ....nie czlowiekiem. Oczywiście są i wielbiciele tego miejsca i pewnie zaraz się odezwa ale z ich perspektywy wszystko jest cacy .Stanowiska , dobra kasa wiec trzymamy się stołka i bronimy opinii firmy. Oczywiście są lżejsze i cięższe działy i stanowiska .Praca bardzo nie stabilna....możesz być najlepszy w swoim dziale , bez błędów i L4 a przyjdzie kryzys jak obecnie od kilku miesięcy....i mówią Pa. Nieważne czy umowa Ma power czy Man , na stałe czy na czas określony. Podsumowując. Wiele plusów jak czystość, stołówka , wynagrodzenie , dodatki, ale też druga strona medalu....wyzysk , Mocno obciążane stanowiska, podkręcane czasy taktów, niestabilność zatrudnienia ,....
    Będzie gorzej

25.07.2024 18:09

Rozmawiałem dzisiaj z jednym kierownikiem i powiedział ze jest złe i nie zapowiada się ze szybko się poprawi, od stycznia/ lutego Jak się nie poprawi to jedna zmiana. Także szykujmy się do dalszych zwolnień
    Slawek

23.07.2024 22:40

(usunięte przez administratora) do zrozumienia 0 odpraw i będziecie robić do końca do umowy i tyle. Man wyciśnie do ostatniej kropli z was ten pot I grzecznie porzegna się. (usunięte przez administratora) !

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MAN Trucks?

Kontakt - MAN Trucks Sp. z o.o.

Rudolfa Diesla 1 32-005 Niepołomice

Koniec

23.07.2024 12:56

I znowu nas maja (usunięte przez administratora), Po tym wystąpieniu znowu (usunięte przez administratora). (usunięte przez administratora), a oni dalej ukrywają wszystko do samego końca. Jest złe wszyscy to widza po co (usunięte przez administratora)h. Grajmy w otwarte karty Co do umów macie przedłużone ale możemy was (usunięte przez administratora), super i trzymać do samego końca żeby (usunięte przez administratora)jak to możliwe.
    Piotrek,sam odszedłem.

21.07.2024 06:08

Siema ,ktoś mi powie co się dzieje ? Otrzymałem SMS,odnośnie nowej rekrutacji ,prawo jazdy,13k,umowa z Man o co chodzi?
    Nierówno

25.06.2024 11:21

Jak to jest ze nas na linii goni się za ilością i jakością, a na naprawach i raisline nie, mogą robić tak długo jak chcą. Pomagałem kiedy na naprawach jak potrzebowali pomocy i tam nawet mi kazali robić wolo, jak to mówili samochód nie ucieknie z parkingu, pierwszeństwo to kawka i pogaduchy za 8h zrobiliśmy może z 5 samochodów a normalnie było by to z 20-30. Kiedy w końcu gora zacznie tez pociągać do pracy dział napraw?. My za liczbę dzienna musimy odpowiadać a oni nie. Oni to nic nie musza się spieszyć robią ile chcą. Zacznijmy traktować wszystko tak samo.
    Bardzo nie równo

02.07.2024 17:24

Zgadzam się w 100% Reissa tez trzeba w końcu nadzorować. Wpada błąd na nie skręcone 2 śruby w sporniku a oni zamykają go na 30 min. Przecież to zajmuje minutę, ktoś mi powie o co tu chodzi sztucznie nabijanie sobie czasu.? Albo błąd wpada o 15:10 a oni zamykają na 1,5h ale czas zamknięcia 15:35 jak to możliwe? I nam to psuje statystyki FTT, a oni sobie pogaduchy w melexach robią przez 90% zmiany. Pora się za nich zabrać i tez pociągać za to co i ile robią.

16.07.2024 10:28

To jest ciemna strona działu, Nikt ich nie nadzoruje, dodatkowo dostają premie za przychodzenie na nadgodziny. A my na linii to co, bez nas tej firmy by nie było
    Rocky

12.07.2024 20:23

Aplikowałem do zespołu IT industrial przyjęli mnie do user support. Odmówiłem współpracy ze względu na kierownika i negatywne opinie o nim.
    man porażka

10.07.2024 12:06

przyszedłem 1 lipca i dorobiłem do 5 lipca i porzuciłem te robotę w gorącu i ciągle stoisz porażka
    Zmień_prace

11.07.2024 10:35

No jest gorzej w tych innych :) Temperatura na hali 24. Stołówka za darmo do ustalonej kwoty. Brak rozmów po powrocie z L4.
    Sebek

11.07.2024 19:39

Gdzie jak gdzie ale tu naprawdę nie szanują ludzi. Zwalniają starych oswiadczonych pracowników a zatrudniają młodych beż doświadczenia
    Użytkownik H6

05.07.2024 05:43

(usunięte przez administratora) Przyjmować ludzi tylko po to żeby starych wywalać w glowie sie nie mieści każdej normalnej firmie. Oficjalnie od września 2 zmiany (usunięte przez administratora) szkoda strzępić ryja. (usunięte przez administratora) na 50tyś cabin na FHS wielkie podziekowania byly oraz jesteśmy częścią rodziny i pozostaną przy dwóch zmianach. Już wtedy wiedzieli że redukcje na(usunięte przez administratora),(usunięte przez administratora)Nie polecam mocno firmy, (usunięte przez administratora) w lecie 40⁰ bez klimy bo też oszczedzać muszą...
    Stary pracownik

05.07.2024 16:27

Gdzie na kabinach są starzy pracownicy. Sami nowi pracownicy przyjęci raptem trzy lata temu.
    Użytkownik H6

05.07.2024 23:48

Co to zmienia w kwestii szacunku dla pracowników? Że przyjmują na bieżąco od nowa bo są bardziej Tani. Ogloszenie na Olx świeże
    PracOwnik

10.05.2024 10:32

Dalej te zwolnienia są ? umowa mi się kończy pod koniec miesiąca i w sumie to cisza , czy przedłużają czy nie . Człowiek dowiaduje się ostatniego dnia czy jak ?
    Juby

20.05.2024 06:55

Uważam że powinni informować że nie przedłużają umowy i chyba to jest w kodeksie pracy i w umówię
    Thx73

02.07.2024 20:47

Ostatniego nie ale góra trzy dni przed końce Byś w razie czego na L 4 nie uciekł????

29.05.2024 23:02

BHP

31.05.2024 11:54

Widać że piszę to jedna osoba ponieważ posty są dodawane w ciągu dwóch minut. Ktoś został zwolniony ponieważ jest redukcja ludzi i robi sztuczne zamieszanie. Posty na tutejszym forum powinny być lepiej filtrowane. @Pracodawca
    Grześ

01.07.2024 21:27

Bo kierownikami i zastępcami powinny być osoby w wykształceniem wyższym ze znajomością j. angielskiego na poziomie min. komunikatywnym i obowiązkowo zaświadczeniem o niekaralności - również potwierdzające, że nigdy nie naruszyli nietykalności cielesnej innej osoby! To wtedy będzie poziom.
    Nowa

01.07.2024 15:23

Czy ktoś może mi coś powiedzieć o stanowisku asystentki ds. administracyjnych? Polecacie?
    Staszek

28.06.2024 07:03

Chciałem poruszyć temat sprawiedliwości między zmianami. Dlaczego dwie zmiany mają odwołane piątki praktycznie co tydzień a zmiana trzecia niestety nie miała takiej przyjemności chyba od sześciu tygodni ? Pomijając fakt że robimy dużo większe ilości to wychodzimy na tym jak Zabłocki na mydle (bardzo nas doceniacie) Albo jest sprawiedliwość albo jej niema, niech każdy robi 5 dni i tyle w temacie. Logistyka ? Problem podstawić ciężarówkę po części tylko zajmuje wam to cały dzień albo lepiej. Dziecko by to lepiej ogarnęło
    Poirytowany sytuacją

26.06.2024 20:58

@Pracodawca Na plakatach piszecie o szacunku . Na (usunięte przez administratora) mówi o wdzięczności . (usunięte przez administratora)! Bo choć liczby zamówień na produkcję w piątki nie ma i tak żeby szarego pracownika zgnębić to każą mu przyjść. Człowiek spędza w tym kurniku więcej czasu niż w domu z rodziną. Nie mogę już słuchać (usunięte przez administratora) o wdzięczności i "naszym sukcesie " za grosz nie macie dla zwykłego pracownika szacunku . Jak to mówi stare porzekadło "syty głodnego nie zrozumie ". Cisną mi się na usta same najgorsze słowa myśląc o decyzyjnych, ale to już zachowam dla siebie . Potrafiliście z tak pięknego i sprzyjającego pracownikowi miejsca pracy zrobić karykaturę zakładu . Kiedyś człowiek pracował tu z uśmiechem i dumą. Teraz przychodzę tu (usunięte przez administratora).
    Bugas

27.06.2024 19:16

Też mam od dawna takie odczucia, ale jak ma być lepiej jak wystarczy poczytać komentarze pod Twoim postem, niektórzy lubią być gnębieni i uciskani przez górę, lubią być sterowani i manipulowani, zrytej jednostce nie zależy na ogólnym dobru dla wszystkich, większość nawet nie wie o czym tu piszesz bo nie wiedzą jak tu było kilkanaście lat temu. Cieszą się że prosto z pola mogą tu przyjść i popracować by zdobyć następne kilka tys. złotych:)

14.06.2024 19:15

Aleksander :-)

18.06.2024 11:49

Ja też nie polecam tej firmy kobietom. Zajmują najlżejsze stanowiska, dostają darmowy obiad, a faceci muszą pracować tylko na ciężkich stanowiskach. Dobrze mają te działy gdzie brak kobiet, a może by się przydały np M1 i kręciły śruby z momentami 500 Nm.
    Ktoś

10.06.2024 05:08

Zwolnienia,ciężka sytuacja firmy a pikniki pracownicze organizują...
    Jurek

10.06.2024 20:36

Robią bo to nagroda za zeszły dobry rok lepiej żeby zamówienia wpadały bo będzie ciężko z pracą
    Tata

05.06.2024 09:01

Cześć wszystkim A jak wygląda praca na magazynie przez agencję? Pozdrawiam
    Człowiek ze stażem

03.06.2024 07:04

Pracuje tu kilkanaście lat i nie wiem czemu ma służyć to wylewanie żali na go worku na kolorowych jeśli dotknęła Cię fala zwolnień. Wiadomo że w pierwszej kolejności odpadają Ci na których nie można było polegać. Nie ma się co oszukiwać że w większości są to ManPowerowcy ponieważ nie trzeba było im dawać odpraw. A wracając do tematu kolorowych to trochę na dziale 236 ich przeżyłem i obecnie nie ma się do kogo przyczepić, bywały lata że trafiali się dużo gorsi.

01.06.2024 21:10

Włodarczyk

02.06.2024 22:22

Nie wiem czy wiesz, ale pomawianie kogoś jest karalne. Jeśli masz jakieś dowody na to co piszesz to idź do kadr.
    Xxxx

01.06.2024 15:19

Czemu ogłoszono 4 falę zwolnień a na olx wylądowało ogłoszenie o pracę w man na produkcji przez manpower”a ?
    Ll

01.06.2024 23:13

Zwalniają pracowników,szczególnie z agencji manpower jak kończy się umowa 18 msc lub wcześniej.Na szczęście ja już tam nie pracuje w tym (usunięte przez administratora) i mam spokój.Jezeli komuś bardzo zależy żeby tam pracować to się wykazuje i daje z siebie wszystko tylko czy jest sens?
    Pracownik 236

31.05.2024 12:45

A ja się odniosę do sytuacji z działu 236 o których ostatnio tutaj głośno. To że nasza kochana firma nie przedłużyła niektórym osobom umów nie znaczy że muszą one się w taki sposób mścić i wylewać żale i głupoty na Goworku. Owszem każdego czasem ponoszą nerwy ale gdy pracownik mówi że idzie do toalety a tak naprawdę siedzi w S2 lub z drugiej strony hali na papierosie i nie ma go z dobre 25 min to chyba każdego by zdenerwowało lub sytuacja gdzie pracownik specjalnie robi coś źle byle nie robić na tym stanowisku to już przesada, przychodzimy do pracy a nie na wakacje a jak się komuś nienapojoną to co robi to proponuję zmienić pracę a nie robić innym pod górkę.Co do Mariana, Piotrka i Darka są naprawdę bardzo pomocni i cokolwiek chcielibyśmy u nich załatwić lub jakąkolwiek pomoc to zawsze to dostaniemy, nigdy nie było problemu żeby ktoś nas zastąpił gdy jest potrzeba skorzystania z toalety. Wiadomo każdy ma jakiś gorszy dzień ale ludzie proszę was każdy jest człowiekiem…. Pewnie… zacznijmy wyłapywać każde słowo z czyichś ust i pisać na Goworku… bardzo mądry pomysł… na tym teamie panuje taka atmosfera, że każdy z każdym żyje jak najlepszy przyjaciel a nawet bym zaryzykował jak rodzina dlatego każdy z każdym rozmawia o wszystkim a niektórzy to wyłapują i teraz płaczą na Goworku . Nigdy nikt nie stwarzał żadnych problemów, każdy jest dla siebie miły, możemy z każdym szczerze porozmawiać, pożartować, ale pewnego czasu była taka gromadka hien (kilku pracowników ze zmiany B i zamiany C) między zmianami jak się widzieli to jakby dziecku dać cukierka xd wszystkich próbowali skłócić, nie dało się zostać na nad lub przyjść na przed godziny bez jakiejś uwagi od nich lub komentarzy i złych spojrzeń. Robili wszystkim na złość, ciągłe L4, zasypianie do pracy, wyzywanie innych pracowników, ale na szczęście już tu nie robią i dziwne że od tej pory nagle zaczęły się wpisy na Goworku no bardzo dziwne tak samo dziwne jest to że tylko na B zmianę cały czas są wpisy xd także zamiast wypisywać głupoty na Goworku proponowałbym iść do kościółka pomodlić się o rozum a nie robić nie potrzebne problemy i zamieszanie, a żale miejcie do kogoś innego że wam umów nie przedłużyli a może nawet i możecie mieć te żale sami do siebie xd Pozdrawiam
    Były pracownik @236

01.06.2024 12:26

Wiadome , że jak komuś zależy na pracy i widzi że nawet nie ma gdzie zgłosić takich zachowań ,bo są zamiatane pod dywan to zagryza zęby i pracuje dalej ,ale jak ktoś nie ma już nic do stracenia ,bo jest byłym pracownikiem (na szczęście) to poleje się fala krytyki i to nie tylko na GoWorku. Bo zachowanie Pana Mariana od zawsze było skandaliczne ,jest to osoba która pod żadnym pozorem nie powinna być na tym stanowisku ,bo nie potrafi kontrolować swoich nerwów ,słów itp… przykładów jest mnóstwo… dużo ludzi zwolniło się dlatego że byli obrażani szykanowani i poniżani przez Pana Mariana Np. Maciek. Ale to zostawię już na inne pismo.
    Mirek

30.05.2024 18:24

Czy są wreszcie przyjęcia, czy zwolnienia? Idzie się dostać do pracy na linie produkcyjne lub magazyn, czy nie?
    Maniek

31.05.2024 07:51

Nie ma przyjęć zwolnienia dalej będą
    Mirek

31.05.2024 21:25

O kurcze. Aż tak źle jest? Dużo osób chcą zwolnić?
    Brak słów

24.05.2024 06:50

Dlaczego pracodawca robi spotkania odnośnie stabilności pracy że produkcja pewna jest w ilości 224 pojazdy pewna jest praca na trzy zmiany a dwa tygodnie później od kierownictwa padają słowa o kolejnej fali zwolnień ? @Pracodawca proszę się wypowiedzieć.
    Artur

25.05.2024 02:05

(usunięte przez administratora) Bo ktoś jak nie potrafi nic innego robic tylko kręcić śrubki na 8 nm albo lepiej klikać kluczem i wiazac zipem przewody. Ktoś jak przychodzi zaraz po szkole do Fabryki to później ma. Problem znaleźć pracę bo nic innego nie potrafi . Kto madry dawno już poszedł z tego (usunięte przez administratora) Są firmy co na start dają. Lepsza podstawie niż Man
    Pracownik1984

25.05.2024 11:19

Ty tak na poważnie ludzi nazywasz @Artur ?? Jakoś ludzie tu pracują kilkanaście lat i ani nie myślą się zwalniać... to jak to jest że wszędzie lepiej? U mnie na dziale teraz dwóm przedłużyli umowę, więc pytanie kogo redukują...

Zostaw merytoryczną opinię o MAN Trucks Sp. z o.o.