DGM

Lublin

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 89 ocen.

Opinie o DGM

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DGM

gruby

Bardzo dobre miejsce pracy. Od jakiegoś czasu zbierałem się z napisaniem, nigdy nie było czasu. Pracowałem, w dgm ponad pół roku, teraz zmieniłem miejsce zamieszkania i nie mogę trafić na drugą podobną firmę, w swoim mieście. Atmosfera była bardzo miła, dużo szkoleń, solidny system wynagrodzeń z codziennymi raportami, wieczorem zostawaliśmy w biurze pograć sobie i zrelaksować się. Będę dobrze będę wspominam meetingi z Wojciechem, który jest świetnym szefem. Do tego Mateusz i Aga, zawsze pomocni, dużo się od nich nauczyłem. Co chwile firma wprowadzała coś nowego do nowego, żeby pracowało się nam coraz lepiej i czuło się nastawienie na nas jako pracowników. pozdrawiam wszystkich i liczę, że kiedyś będziemy mieli jeszcze okazję współpracować :)

Olga _O_

Witam Czy poszukujecie pracowników na stanowiska administracyjne?

Dział HR
@Olga _O_ 16.10.2017 20:43
Witam Czy poszukujecie pracowników na stanowiska administracyjne?

Witamy serdecznie, na chwilę obecną nie rekrutujemy na stanowiska administracyjne. Jeżeli mamy zapotrzebowanie, to zazwyczaj staramy się zatrudnić na nich osoby z rekrutacji wewnętrznej. Pozdrawiamy!

lucy

pracowałam w lublinie dosyć długo, ponad 6 miesięcy, ludzi ogólnie młodzi i wyluzowani, kilka nowych znajomości można w tym czasie pozyskać, przerwy są na faję / szamkę, więc nie jest źle, można wtedy poplotkować na dole przed budynkiem, miło wspominam

Koooy

Do jakiego wieku DGM zatrudnia? Czy są przerwy w pracy? Jeśli tak ile i jak długie? Czy można je wziąć o dowolnej porze?

olus_

jak dla mnie jedno z lepszych call center w lublinie, pracowałam w dwóch i w jednym w wawie i powiem , że mało kto oferuje takie warunki (nie tylko kasa, ale i mega atmosfera w biurze), bardzo pozytywni ludzie!!! pozdo!

Dział Rekrutacji DGM

Witak NK, Oczywiście! Zapraszamy do naszego oddziału ul. Piłsudskiego 13 (9 piętro) w dni robocze od 13:00-21:00. Nie zapomnij zabrać ze sobą CV! Pozdrawiamy!

NK

Witam czy można Was odwiedzić -zobaczyc jak pracujecie?

Beata Panusik

Ok dziękuję ze informację :) Do Lublina wracam, w połowie przyszłego tygodnia. Czy przynieść ze sobą CV?

Dział Rekrutacji DGM
@Beata Panusik 18.08.2017 15:53
Ok dziękuję ze informację :) Do Lublina wracam, w połowie przyszłego tygodnia. Czy przynieść ze sobą CV?...

Będziemy wdzięczni!

Beata Panusik

Witam czy mogę przyjść do waszego biura zobaczyć jak wyglada praca?

Dział Rekrutacji DGM
@Beata Panusik 16.08.2017 21:19
Witam czy mogę przyjść do waszego biura zobaczyć jak wyglada praca?

Witaj, oczywiście, można nas odwiedzić w dni robocze od poniedziałku do piątku w godz. 15:00-21:00. Zapraszamy!

sonnya

Na pożegnanie, to inne miejsce niż praca, ciężko je sprecyzować :) Przychodzi się tutaj, bo się chce, a nie jak do pracy. To trochę jak do ulubionej knajpki, bo jest klimat. Ludzie z którymi miałam okazję pracować fantastyczni! Wrócę, w przyszłe wakacje. pozdrawiam :)

Domin

ogólnie firma w porządku, nic złego powiedzieć nie mogę, pozdr!

Przemo

Byłem widziałem, fajnie to wygląda

Dział Rekrutacji DGM

Witajcie Zapewne nie wszyscy wiedzą, że od 1 czerwca 2017 mamy nowy, bardziej atrakcyjny system wynagrodzeń dla naszych Doradców?! W dużym skrócie: Stawka godzinowa 13zł brutto za godzinę, najwyższe w Lublinie prowizje za wyniki od 30 zł do 250 zł brutto za JEDNEGO KLIENTA! Dodatki za realizację celu do 800zł brutto! Profesjonalne szkolenie wdrożeniowe, oraz wiele innych benefitów, które umilą Wam pracę w dgm. Jednocześnie dziękujemy za komentarze na forum, które dodają nam jeszcze więcej energii do pracy nad ciągłym doskonaleniem wspólnego środowiska pracy :) Chcesz zobaczyć jak pracujemy? Porozmawiać? Zapraszamy do naszego biura osobiście z CV albo za pośrednictwem naszej poczty: rekrutacja@dg-marketing.pl – na pewno do Ciebie oddzwonimy w ciągu 24h. Pozdrawiamy Dział rekrutacji dgm

Gal Anonim
@Dział Rekrutacji DGM 09.06.2017 19:16
Witajcie Zapewne nie wszyscy wiedzą, że od 1 czerwca 2017 mamy nowy, bardziej atrakcyjny system wynagrodzeń dla naszych Dora...

Jeśli chce zobaczyć jak pracujecie to w jakie dni i o jakiej godzinie moge się tam udać ?

Dział Rekrutacji DGM
@Gal Anonim 10.06.2017 18:49
Jeśli chce zobaczyć jak pracujecie to w jakie dni i o jakiej godzinie moge się tam udać ?

Żeby zobaczyć jak pracujemy, to najlepiej od poniedziałku do piątku (w dni robocze) 15-21. Zapraszamy :)

Satoxik

Polecam każdemu ta pracę daje ogromne możliwości rozwoju przyjazna atmosferę i bardzo dobre zarobki

mafao

potwierdzam, atmosfera w biurze jest super! dużo młodych i otwartych na pomoc ludzi, rzadko się to zdarza, zazwyczaj miałem do czynienia z wyścigiem szczurów, tutaj jest normalnie

minister

haha właśnie z tym nie wychodzeniem z biura to ja się nie dziwię, przy takim teamie. Fajni ludzie, ja na szkoleniu dopiero, a już trochę się zaaklimatyzowałem.

lilila

Dla mnie jest to najlepsza praca, w jakiej do tej pory byłem :) trochę słabo teraz z projektami, ale ludzie i cała ekipa mega! można nie wychodzić z biura

Joanna

Ja pracowałam w poprzednie wakacje i mam zamiar wrócić na te, jeżeli można? Jeżeli kiedyś tak jak ktoś pisze wyżej było coś nie tak, to ja to widzę zupełnie inaczej. pozdrawiam

Snake 90

Lektora czyli pewnie Agnieszka Zdaje się że jest teraz jedna z kierowników tylko ciekawe czy zastąpiła Mateusza, Kamila czy może jest "ich troje" :D

Czesterfield

To ja się wypowiem w takim razie. Co do płac to firma podpisuje umowy zlecenie i dzięki temu może przekręcać rzeczywistość jak tylko jej się podoba. Pracowaliśmy po 8 godzin i oni widzieli nas i wiedzieli, że siedzimy bite 8 godzin jednak system był tak zrobiony, że zliczał tylko 7 godzin. Ponadto często się zawieszał i wtedy nie liczył czasu pracy. I kiedy przychodziło do wypłaty dostawaliśmy dużo mniej niż powinnismy i wszystko bezczelnie tłumaczyli systemem mimo iż doskonale wiedzieli, że pracowaiśmy więcej. Co do premii - fakt, istnieją. Ale czemu nikt nie napisze, że musisz sprzedać określoną ilość umów by tą premie ( prowizje) dostać. Np. Za sprzedany produkt masz 5 zł. Ale żeby dostać te pieniądze musisz sprzedać np. 100 produktów. Jeśli sprzedasz 80 to Twoje pieniądze przepadają i nie zobaczysz ich na oczy. To nie jest tak, że sprzedasz i już kasa wpada do kieszeni. System wypłat opiera się na matematycznym wzorze. I tu się trzeba stuknąć w czoło. Żadna uczciwa firma tak nie robi. Jakby mieli zapłacić to by po prostu zapłacili. Ale skąd maturzyści i studenci mają o tym wiedzieć ? Wypłaty z opóźnieniem ale na początku wszystko ok. Ja za ostatni miesiąc pracy dostałem grosze, grubo poniżej 1k. Bo system komputerowy tak wyliczył. I nie liczy się, że nie opuściłem dnia pracy. Wcześniej nie rozumiałem dlaczego byli pracownicy przychodzą z pretensjami i wychodzą trzaskając drzwiami. Jak zobaczyłem przelew zrozumiałem. :D Liderka wkurzała niesamowicie swoim gadaniem. Texty, że "nie musimy tu wcale być i że równie dobrze może zoorganizować łapankę na krakowskim przedmieściu" motywują niesamowicie :] Ale tak poza tym atmosfera super i przyjacielska. I to jest jedyny plus jaki mogę tej firmie przyznać. Taki bardzo wielki plus bo było wesoło, często na luzie można było pożartować. A praca dla uczniów na wakacje bo nikt stamtąd jeszcze milionerem nie wyszedł. Nie dajcie się nabrać na te wielkie pensje bo trzeba kilku lat doświadczenia w sprzedaży żeby tak zarabiać. I uczciwego pracodawcy trzeba. Jak dobrze poszperacie na necie to znajdziecie stare opinie. Pozdrawiam :P

DGM
@Czesterfield 19.04.2017 23:04
Przynajmniej tak było kilka lat temu. Krążą słuchy, że zmieniło się kierowictwo i nawet umowy o prace dają po 1 miechu. Nie wie...

Witaj Czesterfield, dziękujemy za wyrażenie Twojej opinii. Jest ona dla nas bardzo cenna. Wszyscy nasi konsultanci na chwilę obecną są zatrudnieni na umowę zlecenie, od której odprowadzamy wszystkie składki do ZUS i US. Jeżeli chodzi o wynagrodzenia pracowników, to są one wypłacane w terminie do 20 dnia miesiąca i nie możemy sobie pozwolić na to, aby ktoś jej nie dostał lub otrzymał ją z opóźnieniem - nikt nie chciałby u nas pracować. Jest to niedopuszczalne. Dodatkowo, każda z osób pracujących w firmie jest odpowiednio wcześniej poinformowana przez Kierownika o wysokości wynagrodzenia, które otrzyma na konto – aby nie pojawiły się żadne wątpliwości i nieporozumienia. Na chwilę obecną w Lublinie mamy tylko kilka wolnych miejsc pracy, a to o czymś świadczy. Aktualnie nasz system wynagrodzenia składa się z trzech czynników (w tym podstawy). Wszystkie premie i dodatki są jasno określone w załączniku dołączonym do umowy. Doradcy wiedzą co powinni zrobić i ile sprzedać, aby otrzymać dodatki i premie w określonej kwocie. Jest to dokładnie omawiane na szkoleniu i w trakcie podpisywania umowy. „Ale tak poza tym atmosfera super i przyjacielska. I to jest jedyny plus jaki mogę tej firmie przyznać. Taki bardzo wielki plus bo było wesoło, często na luzie można było pożartować.” – i tak jest do tej pory. Nie samą pracą człowiek żyje. Wprowadziliśmy wiele udogodnień dla pracowników, aby mogli spędzać ze sobą czas np: „chillout room”, w którym mogą grać w Darta czy na X’Boxie. Jeszcze raz bardzo dziękujemy za Twoją opinię. Podejrzewamy, że pracowałeś u nas kilka lat temu. W ostatnim czasie zaszło w naszej firmie sporo zmian i zdajemy sobie sprawę z faktu, że nie wszyscy mogli o tym słyszeć. Tym samym zachęcamy do aplikowania / odwiedzenia naszego biura z CV – zawsze chętnie porozmawiamy i odpowiemy na wszystkie pytania. Pozdrawiamy, DGM Oddział Lublin www.dg-marketing.pl

Martii
@DGM 27.04.2017 13:31
Witaj Czesterfield, dziękujemy za wyrażenie Twojej opinii. Jest ona dla nas bardzo cenna. Wszyscy nasi konsultanci na chwi...

Jakim cudem macie kilka wolnych miejsc jak ciągle dodajecie ogłoszenia , że kogoś szukacie bo rotacja jest duża. Ludzie wchodzą , zobaczą co się dzieje i zaraz odchodza , więc o czym mowa ?

Kinia

Tak czytam, czytam i się zastanawiam gdzie się podziały te wszystkie negatywne opinie? Było ich multum a ja tu regularnie zaglądałam. Z roku 2010,2011,2012,2013, 2014, 2015,2016... Zostały same pozytywne a niepochlebne wyparowały :D ? Takie czystki ? :D

Dział HR

Witam Pierwsza umowa jest na 1 miesiąc, a kolejne na okres 12 miesięcy. Zapraszam do złożenia CV i zapoznaniem się ze szczegółami podczas rozmowy telefonicznej. monika.borucka@dg-marketing.pl Pozdrawiam Dział HR

Marta.

Na jak dlugo podpisujecie umowe? Szukam w miarę stabilnej pracy.

Andrzejek

super, w takim razie wysyłam CV!

czarnykoń

tak ruszył

Mati-

Dla mnie to pierwsza praca w cc i po rozmowach zaczynam szkolenie. Bylem, widzialem, rozmawialem z osobami ktore pracuja tam dluzej na sluchawce i wyglada to w porzadku. Wynagrodzenie jak na lublin wg w porzadku. Tymbardziej ze teraz maja nowe i podobno latwiejsze projekty, nie sprzedaz, a obsluga. Pozyjemy, zobaczymy.

Jula

A czy jest u was możliwość awansu? Czy raczej cały czas sluchawka i nic więcej? Pytam bo pracowałam w jednym z lubelskich call center i niestety ale po 14 mc pracy o awansie można było zapmonieć... to troche nie fair tymbardziej że człowiek sie starał i sporo klientów umawiał na spotkania. Jak to wygląda u was?

Dział HR
@Jula 23.02.2017 18:05
A czy jest u was możliwość awansu? Czy raczej cały czas sluchawka i nic więcej? Pytam bo pracowałam w jednym z lubelskich call...

Witam Naturalnie jest możliwość rozwoju w naszej firmie. Powiem więcej, rekrutacja wewnętrzna ma zawsze priorytet. Najlepszym dowodem jest fakt, że 100% zespołu zarządzającego sprzedażą, rozpoczynała od stanowiska konsultanta. Nie możemy jednak zagwarantować awansu na podstawie stażu. Najważniejszym czynnikiem jest poziom kompetencji i gotowości do innej roli, w zespole. Pozdrawiam Dział HR

Dział szkoleń

Dla Orange:) przedłużenia umów. Ruszamy od 1 marca

Karola
@Dział szkoleń 22.02.2017 15:48
Dla Orange:) przedłużenia umów. Ruszamy od 1 marca

Czy ruszył ten nowy projekt?

motor_LU

a dla kogo ta obsługa klienta będzie robiona i o co w niej będzie chodziło?

Wojciech

2-3 tygodnie, proces jest w trakcie wdrażania, więc warto aplikować już teraz, bo samo szkolenie to 2 tygodnie

Cooler

Czytałem na innym forum, że będzie obsługa klienta..... możecie napisać coś więcej, bo szukam właśnie takiej pracy, żeby to nie była sprzedaż

pracownik

Tak spełnia potwierdzam, ale to raczej na początku, bo jak się nauczyłem i inni również to to minimum raczej nie występuje, bo zarabia się więcej. Są jeszcze dodatki za osiągane wyniki i prowizja.

KfasiFoka

System wynagrodzeń, spełnia wymogi minimalnej stawki 13zł, czy jest jakieś kombinowanie?

Maciej

Ja powiem od siebie, że to miejsce pracy, w którym czuję się najlepiej ze wszystkich miejsc, w których do tej pory pracowałem :)

Pracownik

Tak jak to już ktoś wyżej napisał- DGM to nie tylko praca. Oczywiście, da się dobrze zarobić jeśli się tylko chce, ale przecież nie samymi pieniędzmi człowiek żyje. Atmosfera w pracy na dłuższą metę też jest bardzo istotna, a właśnie w DGM panuje najbardziej przyjazna atmosfera ze wszystkich miejsc, w których dotychczas pracowałem. Są osoby, które chętnie spędzają w biurze "trochę" więcej, niż te 8 godzin pracy ;) O czymś to świadczy. Jeśli ktoś się zastanawia nad przyjściem do firmy- śmiało!

Michał

turnieje w darta z nagrodami :) w sumie dgm to nie tylko praca na słuchawce, można poznać dużo nowych i fajnych ludzi - to m się bardzo podoba

ciekawy

To co wy tam macie za turnieje?

Mati

hehe w turnieju grudniowym nie ma Macieja, będzie grał w Krakowie :D a podobno mają być lotki do wygrania :)

Tukan

Wszedłem tutaj zanim zjawiłem się na szkoleniu po to żeby sprawdzić co pisze się o firmie i potwierdzam, że jest super. Szkoleniowiec ma sporą wiedzę i potrafi ja dobrze przekazać, pograłem też trochę w lotki. Tak w sumie to fajne miejsce pracy, przyjazne takie Mam tylko jedną uwagę, siedzi gość w czapeczce przy sali szkoleniowej i "k....." lecą od niego strasznie, co mi się nie podoba i mi przeszkadza. Słychać to nawet jak byłem na szkoleniu.

SEDES

brutto

Patrycja

Dzisiaj byłem na rozmowie i mam pytanie, czy firma zapłaci za ukończenie szkolenia 500zł brutto, czy 500zł netto?

Michał Piela

Czy poszukujecie jeszcze osób do pracy?

Dział Rekrutacji DGM
@Michał Piela 07.11.2016 19:05
Czy poszukujecie jeszcze osób do pracy?

Panie Michale, mamy jeszcze około 10 wakatów na stanowisko doradcy klienta, zapraszam do wysłania swojego CV na adres: rekrutacja.lublin@dg-marketing.pl Pozdrawiam, Dział Rekrutacji DGM

Karola

Na koniec naszej współpracy wystawiam bardzo dobrą ocenę firmie i całemu zespołowi, bo pracowało mi się naprawdę świetnie przez te kilka miesięcy. Te szkolenia bardzo dużo mi dały i wykorzystam do jak już będę w nowym miejscu :) pozdrowienia dla WSZYSTKICH :)

Kubenz

dokładnie - umowa zlecenie, ale jak dla mnie w niczym to nie przeszkadza. Ja już po rozmowie, wcześniej także w kilku innych firmach w lbn i powiem, że dgm ma korzystne warunki finansowe, w porównaniu z tym co oferują inne biura. Pracowałem w gorszych warunkach, tutaj miejsce pracy wygląda przyjaźnie - normalnie. Teraz 2 tygodnie szkolenia. Pożyjemy zobaczymy

Michał

Umowa zlecenie - ale masz odprowadzane składki i ubezpieczenie, tak więc nie jest źle. Jeżeli studiujesz to firma ponosi mniejsze koszty zatrudnienia, a Ty masz więcej dla siebie.

anuśkaaa
@Michał 11.10.2016 09:26
Umowa zlecenie - ale masz odprowadzane składki i ubezpieczenie, tak więc nie jest źle. Jeżeli studiujesz to firma ponosi mniejs...

dziękuję za informację, aplikowałam :)

anuśkaaa

Michał - a co z umową? zlecenie / o pracę?

Michał

jeśli chodzi o mnie to zarobki w porządku, mniej wiecej 1900-2300 udaje mi się wyciągnąć w miesiącu na rękę, dla studenta na stancji to wystarczające :) fajni ludzie! to chyba najlepsze w tej pracy

pisi

Ja byłam na szkoleniu moje wrażenia są takie, bardzo przyjazna atmosfera i ludzie pracujący wydają ok. Szkolenie prowadzone przez Pana Wojciecha, który wszystko ciekawie tłumaczy. Jednak pierwszego dnia jak zaczęłam dzwonić to zrezygnowałam z dwóch powodów: Nie było to takie łatwe jak się wydawało i grają w biurze cały czas muzykę i mnie to osobiście bardzo przeszkadzało. Myślę że powinniście pomyśleć też o osobach które chcą pracować w ciszy.

karol
@pisi 07.07.2016 00:48
Ja byłam na szkoleniu moje wrażenia są takie, bardzo przyjazna atmosfera i ludzie pracujący wydają ok. Szkolenie prowadzone prz...

pisi są dwie sale, na jednej nie gra się muzyki jak ktoś woli pracować w ciszy.

Paweł

Hej, czy ktos obecnie tam pracujacy moze sie wypowiedziec? Tak sie zastanawiam czy warto isc i sie szkolic..

anonim

Wyżej jest domena ich firmy. Na ich stronie znajdziesz pewnie :D

Zostaw opinię o DGM - Lublin

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DGM