Vetrex

• Zajączkowo
  • Czarlin
  • Dąbrówka Tczewska
Kościerzyna - Vetrex

3. Opinie o pracodawcach Tczew
  5. Opinie o Vetrex Sp. z o.o.

Opinie o Vetrex Tczew

Nie przegap nowości o Vetrex Sp. z o.o.!

JacekP.

19.06.2018 11:05

Czy to prawda, że firma chce się wycofać ze sprzedaży na rynku polskim i produkować tylko na rynek francuski ?
    gosia

07.07.2018 14:20

nieprawda
    JacekP.

12.07.2018 21:11

To czemu firma zamyka np dział okien aluminiowych ? Są już robione poza Polską ?
    Majonez

12.05.2018 22:42

A ile się zarabia jako kontroler jakości w tej firmie ?
    Kojot

09.05.2018 18:28

Podwyżki chyba pseudo podwyżki do tej pory mieliśmy wynagrodzenie stałe (zasadnicze) a po podwyżkach zmienili nam na godzinowe czyli raz dobrze a raz źle do tego premie motywujące.....bez chorowania,kontrola jakości i jeszcze raz jakość,oszczędność materiału i mały jego odpad.......czyli brak premii.Jednym zdaniem nic dobrego nie ma co trzeba szukać lepszej roboty!
    Zenek

10.05.2018 08:44

Latają z Aneksami do potpisu ! Ciekawe czy ten co latał sam podpisał ?! Ludzie pracy jest ful nie tylko Firma Vetrex co oni z was robią poprostu niewolników wy jesteście dla nich nikim zerem ! Współczuję wam !
    Zenek

10.05.2018 10:56

Latają z Aneksami do podpisu ! A czy ten co latał sam podpisał Aneks?! Mają ludzi za nic traktują was jako zero ! Ludzie pracy jest ful nie tylko Firma Vetrex co oni z was robią poprostu niewolników wy jesteście dla nich nikim !? Szczyt bezczelności!

20.02.2017 01:16

Hej nikomu nie polecam pracy na produkcji w Vetrex 1.Potrafią za byle [usunięte przez admina słowo niecenzuralne (usunięte przez administratora) premię. 2.Podwyżek nie ma i nie będzie 3.Jedzenie na Hali 4.Zakaz używania telefonu itd... 5.Im dłużej jesteś na chorobowym tym szybciej cię zwalniają 6.Rodzina Firma prawie na każdym dziale pracuje ktoś z rodziny co ma o wiele lżej niż zwykły pracownik 7.Praca póki co od Poniedziałku do Piątku 6-14 ,14-22 8.Ciągłe wyzwiska itd... 9.W umowie jest napisane że podnosić będzie trzeba do 30kg,a prawda jet taka że 200-300kg zdarza się
    Expracownik

09.05.2018 09:50

Dokładnie i zgadzam się z tymi podpunktami....

16.04.2018 20:41

Xxxl

01.05.2018 21:22

Tak jasne , że stale są reklamacje dupo lizusie i stale będą.....
    Pan

09.05.2018 08:17

Jo jo na jakości to tylko siedzą na (usunięte przez administratora) I nic nie robią
    Niewolnik

25.04.2018 10:09

Witam powiem wam jak jest teraz ostatnio było zebranie i dostaliśmy podwyżkę o 1zl do stawki ale za to premia która była teraz stała 300 zł będzie ruchoma i zależeć od tego ile profila pójdzie do kosza taka premie sobie wylicza i dostaniemy i bardzo dużo profila idzie do kosza więc pewnie premi nie będzie a ogólnie to bardzo mało pracy jest teraz ludzi pozwalniali nieciekawie
    Expracownik

25.04.2018 15:33

Firma nie zwalnia tylko Ludzie sami się zwalniają z wieloletnim stażem i doświadczenia w tej Firmie.... ponieważ firma Vetrex nie ma szacunku dla pracownika A kto za 2800 będzie pracować ? I w dodatku tu 1 zł dadzą a za placami prawownika zabiorą 150 zł prócz tych którzy siedzą w biurach..... oczywiście.... jeszcze trochę i z biura wyjdą na produkcję i będą lugać za psi grosz !!! Tego im życzę
    Niewolnik

09.05.2018 08:14

He he to gdzie ty robisz ze masz 2800 chyba w biurze bo na produkcji tyle się nie zarabia albo jesteś jednym z tych pseudo miszczow haha
    Mareko77

26.04.2018 21:36

Czy to prawda, że dealerzy negocjują przejście do konkurencji ?
    nobody

27.04.2018 21:02

nie prawda
    Pracuś

10.04.2018 23:02

Czyli jak ? Obecnie same narzekanie po przejęciu przez francuską firmę .A jak ma się to do jakości okien w połączeniu z płacami takimi jakie są ?
    gosc

11.04.2018 19:59

Podobno firma inwestuje w nowoczesne maszyny i technologie może dlatego takie zamieszanie.
    Pracuś

22.04.2018 17:41

Oni w nic nie inwestują bo coraz mniej zamówień mają................

11.04.2018 23:08

@Tcz... Pamiętaj, że na forum obowiązują zasady netykiety i nie przystoi wyrażać się w takim tonie, i z takim słownictwem. @Francusen Obraza innych użytkowników jest wbrew regulaminowi forum. Poza tym, każdy ma prawo do swojego zdania, zgadza się? @Igor Jeśli dobrze rozumiem jesteś aktualnie pracownikiem firmy, tak? Czy mógłbyś naświetlić jak przebiega Twoja współpraca z firmą Vetrex? Co takiego firma Ci oferuje, że jesteś zadowolony?
    CzytającyOpinie

12.04.2018 17:11

Z przeczytanych opinii @Tcz,@Francusen i @Igor nikogo nie obrażają nie używają nie cenzuralnych słów nie wymieniają nikogo z Imienia i Nazwiska.......wyrażają swoją opinię......większość opinii jest nie pochlebnych! A ponoć mamy jeszcze wolność słowa ustanowioną w Konstytucji.A opinie które tu są przedstawione mają na celu naświetlić potencjalnym pracownikom wizerunek danej Firmy do momentu jeżeli nie jest łamane prawo w RP.Pozdrawiam Patrycję.
    Igor

08.04.2018 17:30

Niektórzy tylko narzekać potrafią?
    Francusen

09.04.2018 18:14

Pewnie jesteś jednym z tych du..... włazów obyś się nie przejechał bo z pogłosek firma ciągnie prosto na dno obyś nie zatonął!

26.03.2018 14:48

Nie polecam tej firmy nikomu. Nawet największemu wrogowi. Ludzie są traktowani jak przedmioty, nikt nie liczy się ze zdaniem pracownika. O podwyżkach nie wspomnę, ponieważ można o nich tylko pomarzyć, lecz cały czas niby są rozmowy na ten temat. Atmosfera jest straszna, można czuć jakby się było intruzem, który chce wygryźć obecnych pracowników z ich stanowisk. Nie polecam tej firmy.
    Wiesiek

07.04.2018 20:52

A ile płacą na rękę ?

23.11.2017 15:36

@[email protected] co sprawiło, że tak szybko z pracy zrezygnowałaś? Możesz opowiedzieć o tych kilku tygodniach spędzonych w Vetrex?
    Damian

27.03.2018 22:47

Po pierwsze stawka godzinowa, Po druge szacunek przelozonych, Po trzecie dźwignie do 30 kg haha chyba zera nie dopisali
    Dzial sprcjalny

23.03.2018 08:24

Jaka macie opinie o dziale specjalnym i o enrique? Beda podwyzki? Press glass gada głupoty że w vetrexie dalo podwyzki hahah
    Smiechu warte

27.03.2018 22:43

Ta podwyżki beda beda ale w marcu... 2019r :)
    Marcin

27.03.2018 16:15

(usunięte przez administratora) brud i ubustwo! Poczawszy o brudnych kibli do syfu w biurze i w zarządzaniu. Kupowanie nie potrzebnych maszyn, gdzie później zastanawiaja sie gdzie je ustawić. Zamawiane przez firme komponenty nie sa reklamowane gdy nie spelniaja norm lecz zamawiane poniwnie, nazywaja to oszczędnościami. Podwyzki następny problem firmy, ludzie pracujacy kupe lat zarabiają najniższą krajową + premie zero doceniania starych pracownikow, chodz by premią za staż. Jednym zdaniem (usunięte przez administratora) i robi sie coraz gorzej
    FILIP

25.03.2018 21:04

1. Mobing. Pseudo liderzy ( głąby z produkcji ) , nawet do toalety za mna chodzili, gdy sikałem pytali czy nie mam co robic. 2. 0 szacunku do pracownika ze strony przełożonego. Czy to " lider " czy " kierownik " czy też sam dyrektor. Bezczelne odzywki typu " do siebie " i machanie palcem jak do psa. 3. Ludzie pracuja po 12 i srednio co 3 sobote maja obiecane podwyzke, ponieważ przy okazji sobota ta jest " przumusowo-pracujaca ". ( stawka 9zł po 12 latach pracy na produkcji, ktora nie ulega zmianie ). Jesli ktos nadal ma pytania to moge wymienic całą listę superlatyw tego typu, lecz wydaje mi sie, że punkt 1, oraz stawka daje wiele do myślenia.
    Alwaro

17.01.2012 20:11

(usunięte przez moderatora) Potrafią wyzwać pracownika, za to że źle zaparkował auto, ale nie jest pryszcz.Pracowałem w Vetreksie i mogę potwierdzić, że to prawdziwy o (usunięte przez moderatora). Prezes ma głęboko ludzi w \"poważaniu\", ludzie, którzy ciężko pracują muszą siedzieć cicho a jak wspomną o podwyżkę to ich się zwalnia.Polska rzeczywistość, gnoje myślą, że wszystko im wolno.Sądzę, że za jakiś czas firma zmieni nastawienie do pracowników, jeżeli ludzi będą twardo walczyć o swoje prawa, inaczej wyjadą z tego kraju tam gdzie będą mogli godnie zarobić oraz szanowani i nigdy nie wrócą. Pozdrawiam Alwaro

30.01.2018 20:49

Ciekawe czy francuscy właściciele znają obecne nastroje w swojej firmie ?
    operator

31.01.2018 17:13

Pewnie Francuzi nic nie wiedzą albo udają że nie wiedzą byle by Euro w portfelu było a pracownik to tylko maszynka do ich robienia...............dobrze że teraz jest tyle pracy że można w każdej chwili się zwolnić bo po co w takiej firmie siedzieć na chama!
    anonymous

15.12.2017 21:39

Vetrex to żenujący poziom zarządzania. Menadżerka na poziomie podstawówki, brakuje im wiedzy i umiejętności. Dorwali się do dobrej kasy i za wszelką cenę sie trzymaja stanowisk. Porządni pracownicy, którzy maja pomysły i świeże spojrzenie sa hamowani przez swoich marnych przełożonych. Zarobki sa gorzej niż marne zero benefitów bo chyba nikt nie traktuje multisporta jako coś ekstra? Firma z garażu, której daleko do zachodnich standardów ale z taka kadra menadzerska nic sie tam nie zmieni.
    [email protected]

30.10.2017 15:05

Masakra pracowałam 3tygodnie uciekłam bo dziewczyny masakra
    Manyy

21.10.2017 22:26

O ile poszły do góry zarobki w Vetrexie po przejęciu firmy przez francuzów ? A ile było podwyżek cen okien ?
    karuzo

23.08.2017 09:48

wszedzie jest lepiej niz w vetrexie niech nikt tu nie przychodzi pracowac za marne piniadze wiem co mowie bo pracuje juz bardzo długo

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Vetrex?

Kontakt - Vetrex Sp. z o.o.

Skarszewska 13 83-110 Tczew

REGON:19131590700000

Branża główna: Materiały i narzędzia budowlane

20.07.2017 10:45

@Majki rozumiem, że Vetrex jako pracodawca najlepiej wypada na tle innych firm, w których pracowałeś. Możesz powiedzieć coś więcej na temat plusów pracy właśnie w tej firmie? Chętnie też dowiemy się czegoś więcej o Twojej codziennej pracy.
    ja..

07.08.2017 11:14

dla mnie najlepie j . Nie ma spiny i hitlerowcow jakiś czasów liczenia czy norm. dziwi mnie ze niektozy do flexa czy pres glas odchodzą za 1zl wiecej idą w kołchoz powodzenia
    Marek34

26.05.2017 13:12

A ile można zarobić jako kontroler jakości ?

25.02.2017 02:20

18.08.2016 13:32

Wiesz co główna księgowa to ponad 4000 zarabia z tego co wiem
    ALA

18.08.2016 12:23

CZEŚĆ, NIE WIECIE ILE ZARABIA GŁÓWNA KSIĘGOWA PODOBNO SZUKAJĄ TERAZ.
    M.b

19.07.2016 12:40

Witam zostałem skierowany do firmy w dniu jutrzejszym nie wiem jeszcze dokładnie na ktora godzinę, możecie napisać cos o firmie jakie są kontakty pomiędzy pracownikami ???
    gość

16.05.2016 14:52

Czy ktoś wie jaki obecnie w tej firmie jest system pracy? Czterobrygadówka? Czy jak?
    bezrobotny

15.01.2016 14:39

a co z pracownikami biurowymi ? jakie mają warunki pracy ? jak się tam pracuje ? jaka jest atmosfera ? jak kierownicy ?

22.07.2015 18:51

Tak,tak przede wszystkim umowa o prace.Wtedy można wziąść kredyt i spłacać go do końca życia.Żałosne.Dlaczego większość stara się przedstawić umowę o pracę jako luksus skoro to normalne
    aga

09.04.2015 13:56

Roser, pracowali po 12godz 5 dni w tygodniu przez kilka/naście lat. Umowa o pracę na czas nieokreślony. Teraz od kwietnia po 8 godz. Jak nie wierzysz to popytaj ludzi którzy tam pracowali. Do tego przez lata brak urlopów(urlop jest tylko wtedy kiedy w firmie jest mniej roboty grudzień- styczeń)

08.04.2015 20:09

08.04.2015 22:36

Roser,w jakim ty świecie żyjesz? Ja pracowałem tak przez 4 lata,wiec jeśli nie wiesz to nie wypowiadaj się na temat.Dla niedowiarków ,potwierdzam,że w sezonie pracuje się w systemie 2 zmianowym czyli po 12godzin,60 godzin tygodniowo od poniedziałku do piątku,umowa o pracę.
    aga

08.04.2015 19:36

mój mąż po ponad 10 latach pacy przyniósł aneks do umowy. Dostał 9,50 na godzinę. Po zmianie właściciela nie będzie już tyrania 12 godz, a jeśli tak się zdarzy to te godziny idą w bank godzin i za nie kasy nie dostaniesz a znając firmę to wolnego też nie. Zostają tylko Ci co mają nóż na gardle bo za co rodzinę utrzymać. Kiedyś po 12 godz codziennie dało się zarobić w porywach do 3 tyś ale teraz to będzie połowa 1600 zł

04.03.2015 18:42

Farot dokładnie.Zarobić można tylko w sezonie,gdy pracuje się na dwie zmiany po 12 godzin od poniedziałku do piątku.Przeważnie zimą robili z dwóch zmian jedną zwalniając przy tym 30% załogi.Nie wiem jak teraz,ale wcześniej tak było.Nie chcę jeszcze bardziej zniechęcać,kto chce niech pracuje,ale na pewno nie jest to praca na dłużej niż parę lat(2 lub 3)

28.02.2015 22:49

Kazik,nie wiem kto ci takich bzdur nagadał.Fakty są takie,że jeżeli chcesz tam pracować to zazwyczaj wystarczy iść pod bramę.Nie potrzebne CV,ale chęć do zapierd...Stawka początkowa to 8 zł na godzinę ( uwierz nie kłamie,TAK 8 CAŁYCH POLSKICH ZŁOTYCH)
    Kazik

16.02.2015 17:37

witam, ja wysłałem swoją aplikację i mam nadzieję iż nadejdzie czas kiedy zadzwonią...A tymczasem możecie mi udzielić info na temat tego jak wyglada system rekrutacji nowych osób, a dokładnie z ilu części się składa zazwyczaj. Słyszałem o dobrych zarobkach u nich więc na pewno wymagania co do nowych osob tez mają spore
    balto

31.01.2015 21:42

no cisza cisza, ciekawe od czego to zależy i czym jest spowodowane, może po prostu są jakieś zmiany w firmie i teraz każdy jest zadowolony i nie ma o czym pisać. ale to tylko takie moje gdybanie i domysły. Mam nadzieję osobiście, że pojawi się tu jakiś pracownik niedługo i powie jak sprawa u nich wygląda, bo sam jestem ciekaw
    laslo

29.11.2014 15:59

Cos cisza się zrobiła na forum od rzekomego przejęcia Vetrex przez francuzów, może jest ktos w stanie napisac co dokładnie się pozmieniało. Czy nowi wlasciciele wprowadzili juz jakieś zmiany, czy zaproponowali pracownikom nowe umowy o prace, czy nic się nie pozmieniało jesli chodzi o te sprawy? Pozdrawiam.
    Miniek

24.07.2014 19:19

Vetrex sprzedany Francuzom .Teraz trzeba będzie zasuwać razy dwa za tę samą kasę .Pierwsze co zrobią to zmienią ludzi na jeszcze tańszych Może nawet odejdą od profili Veka i wprowadzą to co się sprzedaje we Francji i ciepłej Hiszpanii a nie w zimnej Polsce no i na pewno ceny będą Paryskie .Generalnie dobry interes zrobił dotychczasowy właściciel co się pozbył problemu za kupę kasy .

07.06.2014 21:20

KARL,NIE MASZ O CZYM MARZYĆ!

Zostaw merytoryczną opinię o Vetrex Sp. z o.o.