Raben Logistics Polska Sp. z o.o.

Gadki

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 119 ocen.

Raben Logistics Polska Sp. z o.o.
2 119 6 1

Opinie o Raben Logistics Polska Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

krzysztof

Najgoesza firma , nie wiadomo kiedy dostarczy przesyłkę. Beznadziejny przekaz informacji. unikajcie tej firmy.

środkowy palec wam

jak tam rabenie? nadal traktujecie polaków jak bydło? jak tam zyga na 10? zmienił już obywatelstwo na ua? bo tak ich bronił. i szrama na 6 plujacy i seplejący zyzol. nadal przypisuje swoim listy zeby mieli wyzsze normy?

Gość..

A co z pracą na stanowisko Specjalista ds. Administracji Magazynowej? Jaka atmosfera i zarobki ?

Były Klient firmy raben

Kontrachenci omijajcie z daleka tą pseudo padło firmę... Najdroższa na rynku a w dodatku bardzo kiepski kontakt z centralą. Do tego na 100% najgorszy system do zamawiania paczek. Zapłacił bym kilka tysięcy złotych / oddał dla kościoła albo pierwszej lepszej osobie gdybym wiedział jak żałosna jest to firma.. Mam same negatywne opinie na ich temat łącznie z wieśniacka obsługa klienta i nie mam tu na myśli ciężko pracujących osób ba Wsi tylko chamskich pracowników firmy raben. Niemiecka dokładność buahahahah Nie wiem jak ten (usunięte przez administratora) sie utrzymuje na rynku

Emilia

Rzetelne opinie osób, które pracują bądź pracowały w firmie Raben są cenną wskazówką dla osób rozważających zatrudnienie. Wiecie, jak przedstawia się kwestia benefitów pozapłacowych oraz wynagrodzeń? Czy w firmie występują nadgodziny, które są zrekompensowane dodatkowym wynagrodzeniem, czy czasem wolnym? Jak według Was wygląda atmosfera, relacje z przełożonymi, przygotowanie do pracy?

Pracownik
@Emilia 13.07.2018 20:46

Pierwsza leci sprawdzac ekipa wsparcia tak zwane nygusy widzialem kierowce co sie przygla tej kartce z norma di wyplaty i ukraincy oraz inni robia zdjecia tej kartki a tam sa imie nazwisko i norma do wyplaty wszyscy znaja stanowiska kolegow i przedzial stawek wiec latwo policzyc ile zarobil z imienia i nazwiska brodaczu lukaszu interweniuj.pisze brodacz bo ja w przeciwienstwie do raben gadki chronie dane.

zaciekawiony

witam, Jakie są stawki na stanowisku magazyniera? Niedługo mam rozmowę o pracę i nie wiem, czyw ogole warto.

VanDik
@zaciekawiony 28.06.2018 10:30

Słyszałeś taki słynny tekst z filmu :"Run Forest, Ruuun..." Tobie też to radzę, w przeciwnym kierunku do Rabena...

.v

Jak ktoś chce jeszcze pożyć to nie polecam gądek. Ostatnio to pewien ukrainiec prawie zawalił wszystkie regały na hali i nadal tam pracuje

Stary
@Kaczmarek89 07.06.2018 16:30

Na hali X

anty korporacja

podobno kasa sie polepszyła? to prawda?

sdff
@anty korporacja 03.10.2017 15:08

ale premia się pomniejszyła więc jest mniej niż było !!!

Kuba

Jak dobrze się pracuje to kierownik z całą pewnością doceni, Niektórym wydaje się, że są dobrymi pracownikami i oczekują premii!!

gjj
@Kuba 21.01.2018 11:28

jak ktoś dobrze pracuje to premii i tak nie dostanie bo inny nasroczy więc premia zabrana wszystkim.

malinkaMK

Jakie zarobki na stanowisku młodszy specjalista ds. transportu?

fhh
@. 25.01.2018 18:54

każdego tak kłamią.

Joker

Mam do was pytanie czy warto iść do rabena?Jutro mam rozmowę jako operator wózka,jaką jest atmosfera,jak jest z kasą ile sie dostaję i czy naprawdę jest tak tragicznie?

fffffff
@Joker 18.02.2018 20:32

na rozmowie obiecują to i owo, a jak cię już złapią to z tego i owego figa tylko.

Nowy

Witam chciałem się dowiedzieć jak wygląda praca w Rabenie jako operator wózka widłowego? Jakie zarobki?

fffffff
@Nowy 02.11.2017 20:33

nędzne, po podwyżce jest mniej kasy bo zabierają premię za cudze błędy. ktos nasroczy a kasy nie dostanie nikt.

Adam

W jakich godzinach pracuje dyzpozytor transportu krajowego ? Bo jest tylko informacja i pracy zmianowej.

Piotr P

Żenująca firma nie potrafiąca dostarczyć paczki. Konsultanci nagminie kłamią przez infolinię (wtedy kiedy raczą odebrać telefon). Nie polecam. Lepiej wysłać konno.

Rekrut

Mam pytanie. Czy w tej firmie "Raben" pracują tez kobiety? Czytałam w Internecie ze poszukują pracownika magazynowego w Gliwicach. A może pracują na innych stanowiskach pracy? Chciałabym się dowiedzieć jak tam się pracuje, jakie są warunki pracy.

Nowa
@Rekrut 12.05.2018 22:09

Pracuje od niedawna... Nie mam do kogo się odezwać bo dookoła sama Ukraina, praca ciężka bo oni zajmują lepsze stanowiska... Pracuje bo muszę, ale szukam czegoś innego. Ogólnie nie polecam

wkurwiony

Jeśli chodzi o Klienta Raben (nieraz korzystam z wysyłek za zagranicę) to naliczanie faktur jest fatalnie. Myślę że w tej kwestii można się i posądzić. I nie wiem czy tak się nie stanie. Pobierają kursy z kosmosu nie wiem kim ustalone, dosyć że tabela kursów nie z tabeli A, czyli droższa to dzień naliczania w ogóle z kosmosu czyli dzień najwyższego kursu. Niema że jak inni - kurs dnia odbioru towaru, lub dzień dostarczenie tylko dzień najwyższego kursu walutowego i w ogóle nie związany z dostawą. Słowa (usunięte przez administratora) mało powiedziane. Myślę że się doigrają. Żenada nie polecam!!!!!!

Elzbieta

Mam pytanie. Czy w tej firmie "Raben" pracują tez kobiety? Czytałam w Internecie ze poszukują pracownika magazynowego w Gliwicach. A może pracują na innych stanowiskach pracy? Chciałabym się dowiedzieć jak tam się pracuje, jakie są warunki pracy.

Emilia

Drodzy użytkownicy tego forum. Zwracam się do Was z prośbą o to, aby dodawane przez was opinie były bardziej powściągliwe. Starajcie się nie obrażać nawzajem gdyż mimo wszystko wypowiadacie się na forum publicznym, gdzie obowiązują podstawowe zasady kultury.

Darekzmarek

Czesc:) chciałbym sie dowiedzieć czy praca w raben w pikutkowie jest na 3 zmiany czy Na jedna i jak ktoś wie ile zarabia operator wózka widłowego to byłbym wdzięczny dziekuje ;)

Nowy 1

Co powiecie o Panu Konarkowski?

fuck raben

zacofane kierownictwo i baba co wymyśla 4 brygadówkę. kto do was przyjdzie?

Jarosław
@fuck raben 02.04.2018 10:54

Kierownictwo nie jest zacofane, oni są wyszkoleni do dymania roboli. Wyrosli w tym systemie i to dzięki niemu bezmozgi i lesery mogli przez kablowanie wspiąć się szczebel wyżej niż zwykły robol a później brylować w swoich rodzinach, wsiach itp. tym że są "Panem kierownikiem" w Rabenie. Przykład? Bąbel, Wara, Hiszpan itp. Tam już się nic nie zmieni jeśli oni będą tak jak do tej pory robili swoje kółka wsparcia i wyrzucali tych którzy im nie pasują a chcą awansować. Tyle w tym temacie.

Młody 25

Koledzy jak wygląda praca kierowcy na międzynarodowce w pojedynczej obsadzie? Dobre warunki jak zjazdy?

Kucharz

A jak tam Pawoł zwany Szramą? Nadal mięso do siatek pakuję żeby mieć na niedzielny obiad? A piwko nadal w plastikowe butelki przelewa? Nadal mieli jęzorem jak patrzy się w monitor jakby szyfrowal tajne pliki?

Kucharz

A jak tam Pawoł zwany Szramą? Nadal mięso do siatek pakuję żeby mieć na niedzielny obiad? A piwko nadal w plastikowe butelki przelewa? Nadal mieli jęzorem jak patrzy się w monitor jakby szyfrowal tajne pliki?

??

czy można sie dostać do pracy na magazynie bez doświadczenia? Czy tylko jak zna się kogoś? Znajomy kumpla jest na hali 10 i podobno trzeba znać kogoś lub mieszkać w Kórniku?

Stary

Miały być podwyżki a skończyło się na obiecana. Jak zwykle. Poza tym teraz żeby wyrobić normę to trzeba iść do kierownika o nr dobrej listy. Jak pracujesz uczciwie to możesz o premii pomarzyć

Wizza

Planowanie,logistyka w Gądkach to jedna wielka masakra kto tych ludzi zatrudnia trutnie w ulu mają wiecej rozumu niż ci pożal się Boże spedytorzy. Dadzą ci trasę ale zapomnij o jakiej kolejek pomocy jak coś się zesr... telefony milczą sam siebie radz oni wydali i już załatwione

Gość

Żeby nie Simon to wujek by chodził bez premii co miesiąc śpi po nockach

fckupa

dostali łykacze

Mateusz

Czy jest może ktoś z okolic Jarocina lub Środa Wlkp dojeżdżajacy do pracy w okolice Robakowo-Gądki. Poszukuję osoby/osob do współdzielenia tej trasy aby umniejszyc koszty dojazdu. Moje godziny pracy to 8-16. Proszę o info zainteresowanych tutaj, wówczas podam na priv ewentualny kontakt

Zostaw opinię o Raben Logistics Polska Sp. z o.o. - Gadki

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Raben Logistics Polska Sp. z o.o.