4.2/5

• Ciechanów

5. Opinie o TECH-EXPORT

Opinie o TECH-EXPORT Warszawa Al. Aleje Jerozolimskie 81 lok. 7.10

WebsiteIconPrzedsiębiorstwo Usług Technicznych Tech-Export

Nie przegap nowości o TECH-EXPORT!

Rick

07.06.2024 08:18

Właśnie odebrałem drugą wypłate wszystko na czas i zgodnie z tym co wypracowałem

11.06.2024 09:07

Bardzo dziękujemy za miłe słowa. Jesteśmy wdzięczni za zaufanie, jakim nas obdarzyłeś i zapewniamy, że będziemy nadal dążyć do doskonałości w świadczeniu naszych usług. Dziękujemy raz jeszcze i liczymy na dalszą udaną współpracę!
    Karol

07.06.2024 08:21

Kasa jest robota jest czego więcej pragnąć

11.06.2024 09:07

Roman

11.06.2024 08:30

Bardzo dobra współpraca pieniądze na czas i dobre jak na polskie warunki.

Wiktor

11.06.2024 08:32

PRACUJE OD TRZECH LAT KASA ZAWSZE NA CZAS POLECAM

11.06.2024 09:06

Dziękujemy za pozytywny komentarz. Twoje słowa są dla nas niezwykle budujące i stanowią potwierdzenie naszych wysiłków w stworzeniu satysfakcjonującego środowiska pracy. Zespół Tech-Export
    Mikolaj

11.06.2024 08:34

Jak widzę dużo pozytywnych komentarzy wcale się nie dziwię więc dołoże jeszcze swój. Polecam

Lodek

11.06.2024 08:37

Najlepsza firma z jaka do tego czasu współpracowałem. Nie muszę się prosić o pieniądze zarabiam godziwie jak dla mnie jest ok.

Robert

09.05.2024 12:59

Pracuje na projekcie w delegacji jako elektryk i mam pewność, że praca będzie na stałe, a warunki są naprawdę dobre. Jestem zadowolony.

09.05.2024 13:49

Szanowny Panie Robercie, Dziękujemy Ci serdecznie za Twoje pozytywne słowa dotyczące zadowolenia z zatrudnienia w naszej Spółce. Twój komentarz jest dla nas niezmiernie budujący i motywujący, że zmierzamy w dobrym kierunku. Życzymy powodzenia i dziękujemy, że z nami jesteś. Zespół Tech-Export

15.02.2024 17:09

Spółka na rynku już od niespełna 15 lat. Praca dla fachowców jest zawsze. Polecam

09.05.2024 13:54

Szanowny Panie Marku, Jesteśmy bardzo zadowoleni z tego, że doświadczasz satysfakcji z pracy u nas oraz że nasze starania w zakresie tworzenia przyjaznego i inspirującego środowiska pracy przynoszą pożądane rezultaty. To znak, że idziemy we właściwym kierunku. Cieszymy się, że jesteś w Naszym Zespole!

Mariusz

07.12.2022 15:42

Ja pracuje już 1,5 roku. Przez chwile w kraju a od ponad roku spawam kwasowke w Niemczech. Kasa się zgadza, wszystko zapewniaja.

09.05.2024 13:58

Szanowny Panie Mariuszu, Cieszymy się, że znalazł Pan czas by podzielić się z nami swoją opinią! Jest ona dla naszej firmy niezwykle istotna, ponieważ potwierdza nasze wysiłki w tworzeniu pozytywnej kultury organizacyjnej oraz dbania o dobro naszych pracowników. Na takich pracownikach nam bardzo zależy! Dziękujemy! Zespół Tech-Export

11.06.2024 09:05

14.02.2015 19:57

Firma płaci na czas. Stawka jaką sobie uzgodnisz, najważniejsze że wypłacana. Zakwaterowanie i dojazd zawsze z ich strony. Ogólnie ok i nie narzekam. nie jestem z Płocka, nie znam prezesa. Preferuje kontakt z biurem.

09.05.2024 14:17

Szanowny Panie, Obiecujemy, że będziemy nadal pracować nad zapewnieniem jeszcze lepszych warunków pracy oraz wsparcia w rozwoju zawodowym. Mimo odległego czasu od wystawienia powyższego komentarza, dziękujemy za zaufanie i zaangażowanie.

11.06.2024 09:05

Paweł

02.06.2024 15:05

Jestem zadowolony a przepracowałem już 6 lat.
    Rajmund

13.05.2024 12:51

Czasami zdażały się nieporozumienia ale wszystko było do wyjaśnienia, co najważniejsze kasa na czas i szło nieźle zarobić bez wyjazdu z Polski.

21.05.2024 15:53

Dziękujemy za Twoją opinię! Cieszymy się, że doceniasz terminowość wypłat oraz możliwość dobrego zarobku bez konieczności wyjazdu z Polski. Zdajemy sobie sprawę, że nieporozumienia mogą się zdarzać, ale cieszymy się, że wszystko udało się wyjaśnić. Twoje zdanie jest dla nas bardzo ważne i pomoże nam w dalszym doskonaleniu naszych usług. Dziękujemy za zaufanie i liczymy na dalszą współpracę!
    Lukasz

14.05.2024 08:29

Co ja tu mogę napisać kasa ok, terminowość ok jedyne co mi się nie podobało to te ciągłe gadanie o BHP

21.05.2024 15:51

Dziękujemy za Twoją opinię! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszej terminowości i wynagrodzenia. Zdajemy sobie sprawę, że temat BHP może być czasem uciążliwy, ale jest dla nas priorytetem, ponieważ chcemy zapewnić wszystkim bezpieczne i zdrowe środowisko pracy. Twoje zdanie jest dla nas bardzo ważne i doceniamy, że podzieliłeś się swoimi uwagami. Jeszcze raz dziękujemy i mamy nadzieję, że będziesz kontynuować współpracę z nami! Pozdrawiamy,

Oferty pracy - TECH-EXPORT

Monter Prowadzący (zespoły 3 osobowe)

Groningen

Alsfeld

3000 - 4500 EUR / m

Andrzej

14.05.2024 08:28

Ludzie gadają że weksel trzeba podpisywać i że nie iść, jak chcesz chlać i robić bałagan to nie idź w ogóle bo faktycznie weksel na Ciebie się przyda.
    janek

13.05.2024 12:55

Widzę że większość użytkowników piszę pozytywnie o TE więc i ja dołożę tutaj swoją cegiełkę. Pracuje 4 lata byłem na wielu projektach i w polsce i zagranicą nigdy nie było problemów oprócz kilku niedomówień które szybko można było wytłumaczyć.
    Romek

13.05.2024 12:42

Nie będę gadał że jest idealnie bo to by były głupoty, ale zalety przewyższają wady więc śmiało mogę polecić
    नवीद

10.05.2024 15:34

टेक-एक्सपोर्ट में काम करने का एक अच्छा लाभ यह है कि आपको निःशुल्क प्रयाणों की सुविधा होती है। मैं इस पहल की सराहना करता हूँ, जो मेरे रोज़गार को मूल्यवान बनाती है।
    आदम

10.05.2024 15:33

टेक-एक्सपोर्ट कंपनी जो कि अपने कर्मचारियों का ध्यान रखती है, न केवल अच्छी नौकरी की शर्तें प्रदान करती है, बल्कि निःशुल्क प्रयाणों की भी सुविधा उपलब्ध कराती है, जो कामकाजी लोगों के लिए वास्तव में अच्छी बात है।
    Rajnish

10.05.2024 15:30

मैं टेक-एक्सपोर्ट में निःशुल्क प्रयाणों का उपयोग करने के साथ-साथ बहुत संतुष्ट हूँ। यह कर्मचारियों के लिए एक आसानी है, जो उपयोगकर्ताओं को बड़ी सुविधा प्रदान करती है।
    Krishna

10.05.2024 15:29

टेक-एक्सपोर्ट में काम करना मुझे निःशुल्क प्रयाणों का आनंद उठाने की अनुमति देता है, जो मुझे समय और पैसे बचाने में मदद करता है। यह श्रेष्ठ रोज़गार के लिए एक अतिरिक्त लाभ है।

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w TECH-EXPORT?

Aashish

10.05.2024 15:27

"टेक-एक्सपोर्ट में काम करना न केवल नौकरी की स्थिरता का मतलब है, बल्कि नि:शुल्क प्रयाणों की सुविधा भी है, जो रोज़ाना काम के लिए यात्रा को बहुत ही आसान बनाती है।
    Dominik

10.05.2024 15:24

Mam zapewnione nie tylko dobre i uczciwe warunki, ale także darmowe dojazdy, co znacznie ułatwia codzienne życie. Jestem zadowolony a przy okazji czekam teraz na wyjazd do Czech.

10.05.2024 15:09

Tech-Export oferuje teraz szkolenia i można tam uzyskać rożne uprawnienia. Wystarczy chcieć pracować.
    Andrzej

10.05.2024 15:07

Doceniam fakt, że w Tech-Export nie muszę martwić się o opóźnienia w wypłacie wynagrodzenia. Dojazdy na koszt firmy i kwatera również.
    Tomasz

10.05.2024 15:05

TE to firma, która trzyma się swoich zobowiązań. Dzięki terminowym wypłatom mogę skoncentrować się na wykonywaniu moich obowiązków zawodowych bez zbędnych stresów.
    Robert

10.05.2024 15:04

Terminowe wypłaty są standardem. To znacząco wpływa na moje poczucie stabilności. Pracuje głównie w kraju i gdy projekt się kończy, gładką przechodzę w nowy. Bardzo mi to odpowiada.

Kontakt - TECH-EXPORT

Al. Aleje Jerozolimskie 81 lok. 7.10 02-001 Warszawa

NIP:7743194784

Przedsiębiorstwo Usług Technicznych Tech-Export
    Branża główna: Rekrutacja i HR

Tadek

10.05.2024 14:59

Doceniam stabilność zatrudnienia, jestem zadowolony z projektów. Uczciwe wynagrodzenie. Można zrobić papiery i proponują dodatkowe uprawnienia.
    Michał

10.05.2024 14:56

W Tech-Export nie muszę martwić się o terminowe wynagrodzenie. A to ważne w tych czasach. Wszystko jest ok i polecam każdemu, mam pracę na miejscu. Jak trzeba to zaliczką poratują.
    Mirek

09.05.2024 13:01

To miejsce w którym chcę zostać na dłużej. Stabilne zatrudnienie, dobra kwatera i sympatyczna atmosfera.
    kolega po fachu

09.05.2024 15:04

Mirek a możesz napisać gdzie jesteś na projekcie? Ile osób na kwaterze?
    Mirek

10.05.2024 14:44

Kolego, zadzwoń do biura, dziewczyny poprowadzą za rączkę. Jestem teraz w Holandii, jest nas 3 na kwaterze ale tak chcieliśmy. Zazwyczaj jest tu po 2 osoby.
    Kazik

08.05.2024 16:18

Polecam współpracę z firmą, godni zaufania, w moim uznaniu płacą najlepsze stawki jakie oferują firmy. Ciekawe projekty, wszystko do uzgodnienia, płaca zawsze na czas, nigdy osobiście nie miałem problemu.

09.05.2024 14:20

Szanowny Panie Kazimierzu, Cieszę się, że doświadczenia związane z pracą w naszej Spółce są dla Ciebie pozytywne. Twój wkład oraz zaangażowanie motywuje Nas do dalszej pracy. Dziękujemy, że jesteś w Naszym Zespole.
    rnowak

09.03.2024 14:35

Najważniejsze że jest dobra kasa i na czas.
    Romek

09.03.2024 14:30

Jest ok

15.01.2022 11:54

Czy rozmowa rekrutacyjna w TECH-EXPORT odbywa się również w języku angielskim?

18.03.2022 09:48

Tak prowadzimy rozmowy rekrutacyjne w języku angielski .

06.11.2023 12:33

Tak, istnieje taka możliwość.

06.11.2023 11:59

Tech-Export Sp. z o.o. to nowoczesna, prężnie rozwijająca się firma o bogatym doświadczeniu założona w 2010 roku. Spółka funkcjonuje na polskim i europejskim rynku, a w zakres jej usług wchodzi: dostarczanie wysoko wykwalifikowanego personelu we wszystkich zawodach technicznych, a także spawalnictwo i montaż, budownictwo, izolacje czy montaże elektryczne. Tech-Export Sp. z o.o. zajmuje się również samodzielną wyceną i wykonywaniem robót.

24.02.2023 11:17

Jakie są mocne strony pracodawcy TECH-EXPORT?

27.02.2023 10:47

Mocną stroną pracodawcy jest niewątpliwie doświadczony, zaangażowany i profesjonalny zespół ludzi, który tworzy unikalną wartość firmy (rekrutuje, rozlicza, doradza i pomaga w rozwiązywaniu problemów). Ponadto Tech-Export Sp. z o.o.jako pracodawca wywiązywanie się ze swoich zobowiązań na czas, proponuje nowe kontrakty.
    Tech-Export

24.11.2022 18:53

Witam, bardzo dobra firma.Polecam. Mają dużo rożnych projektów na terenie Polski i zagranicą
    drf

30.08.2016 16:11

Na spokojnie można liczyć u nich na wyższe zarobki, bo jeszcze dochodzą do tego niezłe premie czy socjale.
    alkoholik

30.08.2016 08:39

Nie polecam. Zwolnisz się to za ostatni miesiąc dostaniesz kase tylko z umowy.
    hasek

01.03.2016 19:40

Firmy zazwyczaj bazuja na doswiadczonych pracownikach i szukją równiez takich, trzeba się znac na montowaniu rurociągów oraz i podpór, a to projekty zazwyczaj długoterminowe i praca na stałe
    Ar.

20.02.2016 20:44

no uwzględnia, bo jednak firma działa również na zagranicznych rynkach, dlatego masz rację, że to jest ważne. mnie zainteresowała posada spawacza, ponieważ ma wymagane aktualne certyfikaty met. 135/136 :)

Zostaw merytoryczną opinię o TECH-EXPORT