4.2/5

• Ciechanów

5. Opinie o TECH-EXPORT

Opinie o TECH-EXPORT Warszawa Al. Aleje Jerozolimskie 81 lok. 7.10

WebsiteIconPrzedsiębiorstwo Usług Technicznych Tech-Export

Nie przegap nowości o TECH-EXPORT!

Lucjan

17.06.2024 09:40

Ostatnio kumplowi jakiś janusz zaproponował 22 zł na czarno za prace jako elektryk wziołem go ze sobą do TE na start dostał 34 zł na orlenie. Ludzie nie dajcie się dym....
    Maks

17.06.2024 09:37

Przepracowałem wiele lat w firmach które tworzyły się i upadały teraz wreszcie troche stabilizacji już 9 rok w jednej firmie. Można zarobić potem chwilę odpocząć. Polecam jeśli ktoś ma dość firm krzak
    Edek

17.06.2024 09:34

Pracuje tu już 5 rok jestem wdzięczny za wsparcie jakie firma udzielila mi po wypadku w pracy nie zostałem zostawiony na pastwe losu. Serdecznie polecam.
    Włodzimierz

17.06.2024 09:32

Polecam firmę @Pracodawca
    Wojciech

17.06.2024 09:30

Jestem zadowolony z 7 letniej współpracy z firmą @Pracodawca mam nadzieje że będzie tak dalej
    jarek

17.06.2024 09:28

widze ze wiekszosc komentarzy jest pozytywna wiec napisze tylko ze sie zgadzam
    Remik

17.06.2024 09:05

Byle było tak dalej jak do tej pory nie mogę nic zarzucić @Pracodawca Pzodrawiam
    Antek

17.06.2024 09:00

Robię już od pienciu lat jest dobrze i polecam

17.06.2024 08:56

Nie jestem pisarzem więc napiszę tylko tyle że polecam
    Zygmunt

17.06.2024 08:54

Nie wszystko od początku było ok pamiętam że było kilka spin ale mogę powiedzieć że cieszę się że zostałem to już 8 rok.
    Sławek

17.06.2024 08:52

Myślę że w tej chwili to najlepsza agencja w Płocku bez wątpienia polecam.

17.06.2024 08:50

Mogę z całą odpowiedzialnością polecić firmę @Pracodawca po trzech latach pracy jestem zadowolony.
    Kamil

14.06.2024 08:28

To pierwsza firma w mojej 10 letniej karierze zawodowej w której czuję się na prawdę pewnie. Polecam

Oferty pracy - TECH-EXPORT

Monter Konstrukcji Stalowych - praca na zwyżce

Mons

17000 - 24000 PLN / m

Elektryk

Alsfeld

3000 - 4500 EUR / m

Monter Prowadzący (zespoły 3 osobowe)

Groningen

18000 - 25000 PLN / m

Robert

14.06.2024 08:25

Wszystko jest ok tyle mogę napisać
    Tomek

14.06.2024 08:24

Dwa lata pracowałem w szwecji na jednym projekcie byłem bardzo zadowolony z czystym sumieniem mogę polecić.
    Justyna

14.06.2024 08:08

Pracowałam tam przez rok jako spawacz mile wspominam ten czas nie długo zjezdzam zUK wiec pewnie tam wroce.
    Piotrek

14.06.2024 08:05

Wszystko w najlepszym porządku nie wiedziałem że w płocku jest jakaś normalna firma
    Krzysiu

13.06.2024 18:20

Zycze kazdemu takiek roboty jak ja mam @Pracodawca
    Jacek

13.06.2024 08:25

Firma która spełnia moje wszystkie wymagania.
    Rick

13.06.2024 08:22

Wszystko jest w porządku najważniejsze że spoko kasa

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w TECH-EXPORT?

13.06.2024 08:21

Nie będę ukrywał na początku były jakieś małe spięcia ale po przepracowaniu tego jest ok i tak od pięciu lat siedzę sobie tutaj i bardzo sobie chwalę.
    Dominik

13.06.2024 08:19

Właśnie zjechałem z jednego projektu odpocznę z miesiąc i wybieram się na następny zarobiłem sporo więc teraz stać mnie na to żeby wyjechać z rodziną.
    Jakub

13.06.2024 08:16

Po trzech miesiącach pracy jestem mega zadowolony. Wreszcie nie muszę się prosić o pieniądze.
    Bolek

12.06.2024 09:06

Zgadzam się z większością komentarzy na prawdę warto zaufać tej firmie.
    Konfiarz

12.06.2024 09:05

Po pracy w różnych januszexach mogę zadbać o swoją rodzine bez strachu o jutro.
    Paweł

12.06.2024 09:03

Robota jest i jest za nią kasa wszystko co potrzeba

Kontakt - TECH-EXPORT

Al. Aleje Jerozolimskie 81 lok. 7.10 02-001 Warszawa

NIP:7743194784

Przedsiębiorstwo Usług Technicznych Tech-Export
    Branża główna: Rekrutacja i HR

Londek

12.06.2024 09:02

Byłem trzy lata w Londynie ale nadszedł czas żeby wrócić i o dziwo udało mi się znależść w moim mieście pracę za godziwe pieniądze.
    Janusz

12.06.2024 08:59

Dobra atmosfera w pracy, godziwy pieniądz i na czas polecam
    Nowy

02.06.2024 15:07

Co prawda pracuje dopiero 3 miesiące ale jak na razie nie mam nic do zarzucenia.

11.06.2024 09:09

Chcielibyśmy złożyć serdeczne podziękowania za pozytywny komentarz, który udostępnił Pan odnośnie naszej firmy. Twoje słowa są dla nas niezwykle budujące i stanowią potwierdzenie naszych wysiłków w dążeniu do doskonałości w świadczeniu usług
    Rysiu

02.06.2024 15:10

Już trzynaście lat pracuje w tej firmie a dopiero wpadłem na pomysł napisania komentarza. Przez ten czas zdarzały się i dobre i złe momenty ale zawsze udało nam się dogadać. Nie wszystko jest idealnie ale w porównaniu do innych firm o których słyszę tu chociaż szanują człowieka za co jestem bardzo wdzięczny. Jeśli dla kogoś to ważne to serdecznie polecam Tech-export

Paweł

05.06.2024 09:21

Miło wspominam 4 lata spędzone w tej firmie dobra atmosfera, kasa na czas i można było ładnie zarobić jak komuś się chciało pracować.

Lolek

05.06.2024 09:23

Widzę że sporo pozytywnych komentarzy i bez wątpienia się należą.

Krzysztof

05.06.2024 09:25

Polecam tą firmę sam pracuje i jeśli ktoś nie chce się prosić o kase to niech wali śmiało

Morda

05.06.2024 09:27

Wiele nie będę pisał jedynie tyle że warto

Jacek

05.06.2024 09:30

Ja jestem bardzo zadowolony może dla tego że mam wreszcie spoko kase i na czas.

05.06.2024 22:12

Pracuje juz drugi rok i nie mam powodu do narzekań moge polecic kazdrmu

11.06.2024 09:08

Bardzo dziękujemy za miłe słowa. Jesteśmy wdzięczni za zaufanie, jakim nas obdarzyłeś i zapewniamy, że będziemy nadal dążyć do doskonałości w świadczeniu naszych usług. Dziękujemy raz jeszcze i liczymy na dalszą udaną współpracę!
    Radoslaw

05.06.2024 22:14

Firma rozni sie od innych w ktorych pracowslem ze jest przyjazna dla pracownika. Polecam

Elmo

05.06.2024 22:17

Robie tu od jakirlehos czas jako spawacz sa caly czss jakies nowe projekty na europie mozna pojedzic zarobic i pozwiedzac.

Jarek

07.06.2024 08:13

Mam miłe wspomnienia z pracy w tej firmie pracowałem tam do mojej emerytury czyli przez dziewięć lat. Pozdrawiam całą ekipe.

Adamek

07.06.2024 08:16

Jak już wielu kolegów pisało warto podjąć z nimi współprace przede wszystkim dla regularnych pensji. Serdecznie Polecam

Zostaw merytoryczną opinię o TECH-EXPORT