NIP: 7743194784 KRS: 0000388864

4.1/5

Opinie o TECH-EXPORT

Wyszukaj opinięsearch

Robert

Pracuje na projekcie w delegacji jako elektryk i mam pewność, że praca będzie na stałe, a warunki są naprawdę dobre. Jestem zadowolony.

@Robert

Szanowny Panie Robercie, Dziękujemy Ci serdecznie za Twoje pozytywne słowa dotyczące zadowolenia z zatrudnienia w naszej Spółce. Twój komentarz jest dla nas niezmiernie budujący i motywujący, że zmierzamy w dobrym kierunku. Życzymy powodzenia i dziękujemy, że z nami jesteś. Zespół Tech-Export

@Robert

Dziękujemy za pozytywny komentarz. Twoje słowa są dla nas niezwykle budujące i stanowią potwierdzenie naszych wysiłków w stworzeniu satysfakcjonującego środowiska pracy. Zespół Tech-Export

Spółka na rynku już od niespełna 15 lat. Praca dla fachowców jest zawsze. Polecam

@Marek

Szanowny Panie Marku, Jesteśmy bardzo zadowoleni z tego, że doświadczasz satysfakcji z pracy u nas oraz że nasze starania w zakresie tworzenia przyjaznego i inspirującego środowiska pracy przynoszą pożądane rezultaty. To znak, że idziemy we właściwym kierunku. Cieszymy się, że jesteś w Naszym Zespole!

@Marek

Mariusz

Ja pracuje już 1,5 roku. Przez chwile w kraju a od ponad roku spawam kwasowke w Niemczech. Kasa się zgadza, wszystko zapewniaja.

@Mariusz

Szanowny Panie Mariuszu, Cieszymy się, że znalazł Pan czas by podzielić się z nami swoją opinią! Jest ona dla naszej firmy niezwykle istotna, ponieważ potwierdza nasze wysiłki w tworzeniu pozytywnej kultury organizacyjnej oraz dbania o dobro naszych pracowników. Na takich pracownikach nam bardzo zależy! Dziękujemy! Zespół Tech-Export

@Mariusz

Firma płaci na czas. Stawka jaką sobie uzgodnisz, najważniejsze że wypłacana. Zakwaterowanie i dojazd zawsze z ich strony. Ogólnie ok i nie narzekam. nie jestem z Płocka, nie znam prezesa. Preferuje kontakt z biurem.

@pracownik

Szanowny Panie, Obiecujemy, że będziemy nadal pracować nad zapewnieniem jeszcze lepszych warunków pracy oraz wsparcia w rozwoju zawodowym. Mimo odległego czasu od wystawienia powyższego komentarza, dziękujemy za zaufanie i zaangażowanie.

@pracownik

[email protected] Nowy wpis

Hello, I am from Algeria, a professional welder, blacksmith and metal carpenter. I need work. Thank you.

[email protected] Nowy wpis

Cześć, jestem z Algierii, jestem zawodowym spawaczem. Chcę z Tobą pracować. Dziękuję, dziękuję.

TECH-EXPORT

Praca dla monterów, mechaników konwojerów Min 15000 zł netto.
PRACA

AKTUALNE OFERTY PRACY ;

ZNAJDUJĄ SIE POD LINKIEM, ZAPRASZAMY !

Firma TECH-EXPORT szukała nowego pracownika na stanowisko Praca za granicą dla fachowców. Brałeś udział w rozmowie kwalifikacyjnej? Po jakim czasie dostałeś odpowiedź zwrotną?
100% prawdy

Chcę się dowiedzieć jak wygląda płaca i praca w tej firmie czy pracoda czy ktoś miał weksle jak wygląda miejscówka na kwaterach

Rocket

Pracuje trzy lata same dobre doświadczenia polecam.

Janusz

W tym roku minie 7 lat jak pracuje w @Pracodawca jestem bardzo zadowolony z kazdego roku wspolpracy.

Lukasz

Chyba wszystko co mialo byc powiedziane to zostalo powiedziane ja przylaczam sie do pozytywnych komentarzy pozdrawiam

@Lukasz

Andrzej

Pracuje jako elektryk od dwoch lat mamsame dobre doswiadczenia.

@Andrzej

Paweł

Kasa spoko, na czas, zaliczki to chyba wszystko co interesuje nowych

@Paweł

Dziękujemy za podzielenie się pozytywnymi doświadczeniami związanych z naszą firmą. Twoja opinia jest dla nas bardzo cenna i naprawdę nas motywuje do dalszego działania. Cieszymy się, że z nami jesteś!

Tomasz

Robota ok i spoko że robią przelewy na Revoluta

@Tomasz

Stasiu

Jestem spawaczem od 6 lat pracuje dla @Pracodawca bez wątpienia był to dobry wybór.

@Stasiu

Norek

Dla młodych którzy zaczynają swoją karierę polecam ja tak zrobiłem i nie narzekam

@Norek

Arek

Jak chcecie zarobić to walta śmiało

@Arek

Lolek

Wynagrodzenie spoko i co najważniejsze na czas więc warto uderzyć

@Lolek

Andrzej

Bardzo dobra współpraca w czasie trwania projektów

@Andrzej

Ryszard

Pracuje już 9 lat byle tak dalej jak było do tej pory.

@Ryszard

Arek

Fajna firma ludzki kontakt kasa na czas.

@Arek

Jarek

Bardzo dobra współpraca już przez 4 lata polecam każdemu

@Jarek

Zigi

Do roboty w @Pracodawca namowil mnie moj kumpel i tak juz piaty rok pracujemy razem jest na prawde spoko

banerbaner

Zostaw merytoryczną opinię o TECH-EXPORT - Warszawa

• Jak się pracuje w TECH-EXPORT?
  • Jakie są opinie pracowników o pracy w TECH-EXPORT?
  • Jak wygląda rekrutacja do firmy TECH-EXPORT?