INVENT

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie
Tychy - Invent Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o INVENT Sp. z o.o.

Opinie o INVENT Wrocław

Nie przegap nowości o INVENT Sp. z o.o.!

aussie

09.12.2025 08:05

zdarzają się jakieś premie, czy podstawa sama??
    Kiszak

12.12.2025 10:31

A jakieś konkrety możesz podać, ile konkretnie?
    odp

18.12.2025 08:52

Dodatkowe 50 zł na rękę za każdy dzień pracy. Stawki kopiuję z Facebooka: 330–403 zł na rękę/dzień jako Liczący 380–503 zł na rękę/dzień jako Liczący ze znajomością j. niemieckiego 412–485 zł na rękę/dzień jako Liczący z prawem jazdy kat. B
    Justi blondi

16.12.2025 21:24

Świetna atmosfera, możliwość rozwijania siebie zdobywanie nowych umiejętności, poznawanie wielu ciekawych ludzi, świetne zakwaterowanie, zwiedzanie nic tylko jechać !
    #PracownikSklepu
    Pawsko1

16.12.2025 17:43

Praca w invent była bardzo miła, wieksząść ludzi była super, warunki mieszkalne były na ogół bardzo dobre, czasami dla mnie internet był niewystarczający ale to dlatego że lubię grać, do oglądania filmów, rozmów, i przeglądania internetu internet był zawsze wystarczający. Ogólnie więc polecam pracę, chodź nie jest to dla każdego.
    Julka s

15.12.2025 13:11

Polecam pracę przy inwentaryzacjach z inventem, praca łatwa przy pomocy skanera. Zakwaterowanie w dobrych czasem w bardzo dobrych warunkach. Wynagrodzenie zawsze na czas, przy okazji można zwiedzić wiele państw, pięknych miejsc i poznawać nowych ludzi.

14.12.2025 23:00

Ogólnie praca ok warunki mieszkaniowe również wypłata na czas możliwość poznania fajnych ludzi w wolnych chwilach przy dobrej lokalizacji czas na zwiedzanie

09.12.2025 23:20

Jedzie ktoś do Czech teraz?? Był ktoś wcześniej? Jak wygląda dojazd, zakwaterowanie i praca? W sensie wiem, że na inwentaryzacji liczymy ale chodzi mi o warunki i czy jest ktoś na miejscu z Polski.
    Kiszak

12.12.2025 10:35

Właśnie też się zastanawiam, bo głównie tu ludzie piszą o Niemczech, więc pytanie czy są jakieś różnice jak chodzi o warunki? Polski koordynator podejrzewam, że jest na każdej lokalizacji, ale jakieś różnice pod kątem mieszkań, kasy itd.?

12.12.2025 10:09

Polecam, koordynatorzy i kierownicy są w porządku; zawsze służą pomocą, wypłata na czas, warunki zakwaterowania nie są złe ale mogły by być czasem lepsze, praca nie jest bardzo trudna
    Marek Tomicki

10.12.2025 21:15

Pracoealem pod koniec wrzesnis e firmie invent. Bylem kierowca i pracowalem a aldi w grupie monterskiej. Nie moge powiedziec nic zlego. Wspolpracownicy i brygadzista byli mili i uprzejmi. Praca dobra bez dzwigania i trwajacs 6 do 7 godzin. Chce jechac znowu w przyszlym roku. Polecam
    Weronika

08.12.2025 19:42

Warunki mieszkaniowe bardzo dobre, wynagrodzenie zawsze na czas, możliwość zwiedzania w wolnej chwili. Polecam!
    Olka

08.12.2025 11:27

Polecam pracodawcę. Wypłata na czas, uczciwe pieniądze, komfortowe warunki zakwaterowania..
    Mik

06.12.2025 12:56

Zebym tylko mogl sie zalogowac na swoje konto!!! System odrzuca mi haslo. Probowalem z dwoch komputerow, trzykrotnie wygenerowalem nowe haslo, wklejalem, i wspisywalem recznie, i ostatecznie telefonicznie zglosilem to do Inventu. Tydzien minelo i nic.
    Sprochk

05.12.2025 18:37

Witam jaka umowa tj jest ? Niemiecka?
    Sprochk

05.12.2025 16:53

Witam jak dostałem grzywnę to czy zaświadczenie o niekaralności jest potrzebne?
    Sebastian

03.12.2025 18:37

Pracuję w Invent przy inwentaryzacjach i mogę śmiało powiedzieć, że to dobre miejsce, jeśli ktoś szuka elastycznej pracy i chce dorobić lub zdobyć doświadczenie. Grafik jest dość elastyczny, można dopasować zmiany do swoich zajęć, a wypłaty przychodzą na czas. Atmosfera w ekipie jest zazwyczaj bardzo w porządku – ludzie są pomocni, a koordynatorzy podchodzą do pracowników normalnie, bez niepotrzebnego stresu. Praca bywa intensywna, szczególnie przy dużych sklepach, ale zasady są jasne, zadania proste, a wszystko odbywa się w zorganizowany sposób. Dla mnie Invent to solidna firma na start lub jako dodatkowe źródło zarobku. Polecam osobom, które chcą pracować w zespole, nie boją się ruchu i szukają uczciwego pracodawcy.
    werka234

03.12.2025 10:46

Pracowałam w INVENT i muszę przyznać, że ogólne wrażenia mam naprawdę dobre. To specyficzny typ pracy, ale jeśli ktoś lubi mobilność, zmiany i pracę w zespole, to moim zdaniem jest to bardzo fajna opcja. Na plus zdecydowanie zasługuje organizacja wyjazdów. Firma zapewnia transport oraz zakwaterowanie, które — przynajmniej w moim przypadku — było na naprawdę dobrym poziomie. Pokoje były czyste, komfortowe, spokojnie można było odpocząć po pracy. Dodatkowy plus za to, że o wszystko nie trzeba martwić się samemu — jedziesz, pracujesz, reszta jest ogarnięta. Sama praca przy inwentaryzacjach jest prosta, szybko można się wdrożyć, a skanery ułatwiają robotę. W zespole pracowało mi się bardzo dobrze — ludzie byli pomocni, a atmosfera na zmianach często była wręcz lepsza, niż można by się spodziewać po tak krótkoterminowych projektach. Widać też, że jeśli samemu jest się zaangażowanym i w porządku, to inni odpłacają tym samym. Wynagrodzenie było zgodne z ustaleniami i wypłacane na czas. To duży plus, bo nie każda firma sezonowa trzyma się terminów tak konsekwentnie. Praca ma swoje intensywniejsze momenty, zdarzają się dłuższe zmiany, ale to raczej normalne w tego typu działalności — jeśli ktoś jest na to gotowy, to nie stanowi problemu. Dla mnie dodatkowym plusem były wyjazdy — możliwość zobaczenia różnych miejsc, zmiany otoczenia i oderwania się od rutyny to coś, co zdecydowanie doceniam. To dobra opcja dla osób, które chcą połączyć zarabianie z małą dawką podróży. Podsumowując: INVENT to solidna firma, która oferuje uczciwą, prostą i w wielu przypadkach przyjemną pracę. Jeśli ktoś jest elastyczny i szuka zajęcia, w którym dużo się dzieje, to moim zdaniem naprawdę warto spróbować. Ja wspominam ten okres pozytywnie i bez wahania polecił(a)bym tę pracę osobom, które szukają czegoś wyjazdowego, zgranej ekipy i regularnej wypłaty.
    JJanusz1991

01.12.2025 11:15

kot

02.12.2025 08:27

Zakwaterowanie w dobrych warunkach to istotna kwestia, a możliwość poznawania nowych ludzi i miejsc dodatkowo umila tę pracę. To brzmi jak ciekawa przygoda.
    Michael

27.11.2025 13:41

Praca w firmie invent jest jak najbardziej do polecenia dla ludzi chcących pracować i zobaczyć kawałek Europy. Czas pracy raz krótszy, raz dłuższy, zależny od kilku czynników. Jednym z ważniejszych jest nastawienie pracowników, to od nas zależy jak szybko się skończy. Warunki mieszkaniowe w większości na bardzo dobrych warunkach. Warunki płacowe są jasne określone. Dla osób pozytywnie nastawionych, lubiących podróżować - polecam serdecznie.
    zainteresowana

26.11.2025 09:10

Hej, a jak jest z zakwaterowaniem, czy spokojnie można sobie coś ugotować, czy bardziej odgrzać, coś szybkiego? Czy w czasie wolnym można się uczyć/pisać pracę dyplomową. (zabrać ze sobą laptopa i korzystać z Internetu?) Są takie warunki możliwości?
    Michael

27.11.2025 13:34

W większości obiektów jest aneks kuchenny/pełna kuchnia z wyposażeniem. Czas wolny spędzasz jak chcesz, jak najbardziej można z laptopem.
    Mateusz

27.11.2025 12:08

Praca w inwentaryzacji daje mi satysfakcję z utrzymania porządku i dokładności. Lubię tempo, współpracę w zespole i poczucie, że moja skrupulatność realnie wpływa na sprawne funkcjonowanie firmy.🙂
    Maarek5

27.11.2025 11:25

Nie jest źle. Przyjemna praca w zgranym teamie, dobrze zorganizowane wyjazdy, dobrze wyposażone hotele i wypłata zawsze na czas.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w INVENT?

Kontakt - INVENT Sp. z o.o.

Gajowicka 195 53-150 Wrocław

Branże: Konsulting i zarządzanie
    Josef

26.11.2025 17:05

Bardzo pozytywne doświadczenie z Invent. Dostajesz dynamiczną pracę, dobrze się bawisz i poznajesz nowych ludzi! 😃
    Xys

26.11.2025 16:09

Każdy pracownik ma w umowie tzw. czynności marketingowe, czyli pisanie pozytywnych opinii - stąd wysoka ocena. Radzę uważać
    Dorota W.

26.11.2025 10:46

Polecam pracę z Invent. Wynagrodzenie na czas, warunki mieszkaniowe dobre. Wybieram się na następny wyjazd.
    Natalia

26.11.2025 10:42

Polecam invent! Praca prosta, warunki zakwaterowania dobre no i można zarobić fajne pieniądze.
    Kaja

26.11.2025 10:28

Z pełną odpowiedzialnością mogę polecić wyjazdy na inwentaryzacje zagraniczne z firmą Invent. Praca jest prosta i da się szybko wdrożyć, a koordynatorzy naprawdę pomagają i dbają o dobrą atmosferę w zespole. Bardzo pozytywnie zaskoczyło mnie też zakwaterowanie, dobierane pokoje do wieku osób czysto, wygodnie, przestronne pokoje, świeże ręczniki oraz dobrze wyposażona kuchnia, w której niczego nie brakowało. To był mój pierwszy wyjazd z Invent i naprawdę mogę polecić.
    Arek

26.11.2025 10:24

Praca jak najbardziej dla każdego, możliwość zarobienia dobrych pieniędzy przy odpowiednim zaangażowaniu w powierzoną pracę. Wyjazdy zagraniczne dobrze zorganizowane, transport jak i lokacje na bardzo dobrym poziomie. Kontakt z biurem bezproblemowy, wszystko jasno przedstawione.
    Anka

26.11.2025 10:09

Jeśli ktoś szuka pracy, w której liczy się autentyczność, odpowiedzialność i realny wpływ — Invent jest bardzo dobrym kierunkiem. 🙂
    Krzych70z

26.11.2025 09:47

Firma oferuje pracę łatwą nie wymagającą dużego wysiłku fizycznego za przyzwoite wynagrodzenie. Warunki lokalowe również nie budzą zastrzeżeń. W trakcie realizacji projektu można poznać wiele ciekawych osób oraz miejsc ze względu na częste przemieszczanie się.
    Ewka

25.11.2025 22:29

Praca łatwa polegająca na liczeniu towaru, warunki zakwaterowania dobre i najważniejsze pieniądze wypłacane w terminie zgodnie ze stawkami. Polecam :)
    Msz

25.11.2025 11:04

Obsluga skanera prosta, warunki mieszkaniowe dobre, wszelkie przejazdy do i z pracy oraz przejazdy pomiędzy grupami oplacone przez firmę. Polacy pracujący na miejscu różni, zależy jak się trafi, bo niektórzy są wspaniali, a inni...cóż, pozostawiam bez komentarza. Sama praca wymaga skupienia i dobrej kondycji fizycznej.
    Katty

08.11.2025 18:28

Czy są też wyjazdyna inwentaryzacje dzienne, lub mieszane? Z powodów zdrowotnych same nocki przez kilka tygodni odpadają, ale gdyby były też dzienne chętnie bym się wybrała.
    Dżes

25.11.2025 10:47

Hej, wszystko zależy od projektu, są na dniówki i na nocki. Przy zgłaszaniu się można przedzwonić do biura i wypytać czy ten na który się zgłaszasz to na dniówki czy na nocki.
    AS

25.11.2025 10:46

Polecam.Praca łatwa,profesjonalni koordynatorzy,warunki zakwaterowania dobre i najważniejsze pieniądze wypłacane w terminie zgodnie ze stawkami.
    Olaa

06.11.2025 03:59

Czy to prawda, że jeśli ktoś nie wyrobi normy w danym dniu mogą mu nie zapłacić?
    Misiu

17.11.2025 19:26

E zaplacić zapłacą,ale możesz liczyć się ze za dzień dwa bez poprawy zjedziesz do domu flixbusem albo pociągiem z 2 przesiadkami,
    Dżes

25.11.2025 10:45

Hej, nie ma czegoś takiego jak niezapłacenie dniówki za niewyrobienie normy. Jak ktoś nagminnie nie będzie robił postępów to będzie zwrócona uwaga.
    Mich7752

25.11.2025 10:42

Prosta, przyjemna praca, dobre warunki mieszkalne, wypłaty zawsze na czas, polecam;)
    Ola

24.11.2025 14:18

Praca łatwa,obsługa skanera nie jest skomplikowana, warunki mieszkaniowe przyzwoite, wypłata wypłacana w terminie, można poznać fajne osoby. Polecam każdemu kto chce poznawać,pozwiedzać i przy okazji zarobić.
    Anna

24.11.2025 11:51

Witam serdecznie 🙂 polecam pracę w firmie Invent, naprawdę warto pojechać.Praca łatwa ,ale wymagająca skupienia.Pieniądze na czas.Transport do Niemiec i spowrotem do Polski na koszt firmy. Zakwaterowania w bardzo dobrym standardzie. Co tu dużo pisać, jedz i przekonaj się sam/a 🙂
    salvador

24.11.2025 11:38

Sensowne warunki pracy. Pieniądze punktualnie, zgodnie z ustalonymi wcześniej stawkami. Warunki zakwaterowania ok.
    Me

24.11.2025 11:26

Praca prosta wytłumaczona przez koordynatorów Warunki okej Największym plusem jest możliwość zwiedzania Europy
    Justi

24.11.2025 11:24

Z całym powodzeniem mogę polecić współpracę z firmą Invent. Praca przy inwentaryzacjach zagranicznych nie była w ogóle skomplikowana, więc nawet osoba, która nie trzymała nigdy w dłoni skanera, na pewno by sobie poradziła - zresztą przed rozpoczęciem pracy, koordynatorzy przeprowadzają szkolenie. W czasie pracy panowała bardzo miła atmosfera, każdy z koordynatorów służył pomocą w razie problemów. Jeżeli chodzi natomiast o miejsce zakwaterowania - byłam bardzo pozytywnie zaskoczona. W obiekcie, w którym nocowałam mogłam liczyć na komfort, przestronny pokój, wygodne łóżko, ręczniki. W miejscu noclegu znajdowała się również duża, w pełni wyposażona kuchnia - były naczynia, piekarnik, kuchenka mikrofalowa, pralka wraz z suszarką bębnowa, toster i wiele innych. To był mój pierwszy wyjazd z firmą Invent na inwentaryzację zagraniczną gorąco polecam !
    Ado

19.11.2025 09:51

Fajna robota. Nie jest jakoś wyjątkowo ciężko fizycznie, obowiązki są jasne, pieniądze na czas, bez żadnych opóźnień. Warunki oferują dobre.

Zostaw merytoryczną opinię o INVENT Sp. z o.o.