INVENT

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie
Tychy - Invent Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o INVENT Sp. z o.o.

Opinie o INVENT Wrocław

Nie przegap nowości o INVENT Sp. z o.o.!

giorgio

14.02.2026 22:17

Bardzo dobre warunki zakwaterowania, bezstresowa praca. Fakt, bywa dość nużąca, ale koniec końców moim zdaniem się opłaca.
    Tomasz pochcioł

13.02.2026 14:47

Polecam właśnie wrociłem z projektu lokalizacje sa w dobrym standardzie praca też dobra zarobki takze

INVENT Sp. z o.o.

13.02.2026 11:53

📢 Mamy nowy termin wyjazdu na inwentaryzacje w Niemczech!

Dołącz do Invent i spędź z nami marzec pracując za granicą! 🇩🇪
    📅 Termin wyjazdu:
    01.03 – 02.04.2026

💼 Stawki na rękę:
    • od 280 do 353 zł/dzień – Liczący/a
    • od 330 do 453 zł/dzień – Liczący/a ze znajomością j. niemieckiego
    • od 362 do 435 zł/dzień – Liczący/a z prawem jazdy kat. B

👉 Nie wymagamy doświadczenia ani znajomości języka — wszystkiego nauczymy na miejscu.

🚌 Zapewniamy transport, zakwaterowanie i świetną, sprawdzoną ekipę.

⏰ Liczba miejsc ograniczona — zgłoś się już teraz!
    📲 https://rekrutacja.invent.ag
    B.R

13.02.2026 09:46

Polecam firmę Invent że względu na dogodne dla nas terminy i możliwość dorobienia , można też pracować na stałe co na pewno będzie dobrym pomysłem dla innych. Warunki mieszkalne dobre i super że jest przy okazji możliwość zwiedzenia:)
    sim

12.02.2026 19:02

Bardzo zadwolony ze współpracy , trzeba dobrze dogadać się oprzy rozmowie tel aby wiedzieć co i jak ale praca jest, warunki dobre, nic tylko jeździć jeśli masz czas i chęć na pracę! Polecam
    #PracownikFizyczny
    Arek

29.01.2026 08:19

Kolejny wyjazd zaliczony, tym razem projekty w Czechach, Chorwacji. Zakwaterowanie w pokojach dwuosobowych, dostęp do kuchnii możliwy na każdym zakwaterowaniu. Jak narazie wszystko wygląda w porządku więc śmiało można zaczynać kolejny projekt już w lutym 👍
    Tedi

03.02.2026 13:16

Właśnie widzę dużo dobrych opinii, ten projekt w lutym to gdzie będzie?
    Ross

08.02.2026 20:26

Najbliższy to w Niemczech 11.02. Chyba, że chodzi ci o projekt w Polsce, to 10 jest
    Tedi

03.02.2026 13:19

Gdzie można znaleźć informacje o planowanych projektach? Na stronie widzę 2, jeden w pl, drugi w niemczech, ale niemiecki się zaczyna jutro, więc już spalona sytuacja. Czy umieszczają gdzieś info z jakimś większym wyprzedzeniem?
    Ross

08.02.2026 20:25

Obserwuj ich Facebooka, tam się sporo informacji pojawia. No i polecam założyć konto na portalu pracownika, tam też znajdzieś info o nadchodzących projektach.
    agatap

06.02.2026 18:48

Serdecznie polecam pracę z Inventem! Praca bardzo przyjemna i prosta, a atmosfera w miejscu pracy pozytywna 😊 Z pewnością wrócę spowrotem
    Paula

04.02.2026 09:30

Polecam serdecznie pracę z firmą Invent,fajna przygoda i super praca z ciekawymi ludźmi.
    Dorota Modrzejewska

03.02.2026 14:28

Praca w Invent jest satysfakcynujàca I zarazem dla wytrwałych . Zachęcam bo jest to praca gdzie mozna nauczyc sie wytrwałości I sumiennosci.Polecam bo jest to dobre doswiadczenie.
    p.zywanowska

03.02.2026 10:52

Za mną kolejny turnus w Niemczech. Praca przy inwentaryzacjach zagranicznych w Invent to dobra opcja dla osób, które lubią łączyć pracę z podróżami. Wyjazdy są dobrze zorganizowane, a na miejscu panuje miła, spokojna atmosfera w zespole. Na plus zdecydowanie warunki mieszkaniowe – noclegi są w porządku, zadbane i zapewniają komfort po pracy. Dużym atutem jest też wsparcie koordynatorów, na których można liczyć na każdym etapie: przed wyjazdem, w trakcie pracy i po jej zakończeniu. W razie pytań czy problemów zawsze ktoś pomoże. Sama praca przy inwentaryzacji jest jasna i powtarzalna, więc łatwo się wdrożyć, nawet bez dużego doświadczenia. Jeśli ktoś lubi wyjazdy, zmianę otoczenia i pracę w grupie, to Invent może być dobrym wyborem.
    Mariola 60

01.02.2026 10:18

Wyjeżdżasz na pełny miesiąc czyli od 20 do 23 dni pracujących +ewentualnie soboty,czy to jakoś inaczej wygląda
    Emes

31.01.2026 06:13

Polecam pracę z invent. Zakwaterowanie jak i warunki na wysokim poziomie.Wynagrodzenie wypłacane w terminie. Kierownicy jak I koordynatorzy zawsze pomocni.

INVENT Sp. z o.o.

16.01.2026 15:12

👉 Myślisz o wyjeździe do pracy za granicę? To dobry moment!
    Dołącz do Invent i wyjedź z nami na inwentaryzacje do Niemiec! 🇩🇪

📅 Terminy wyjazdu:
    08.02 – 28.02.2026
    08.02 – 02.04.2026

💼 Możesz zarobić na rękę:
    • od 330 do 403 zł/dzień – Liczący/a
    • od 380 do 503 zł/dzień – Liczący/a ze znajomością j. niemieckiego
    • od 412 do 485 zł/dzień – Liczący/a z prawem jazdy kat. B

🚌 Transport, zakwaterowanie oraz zgrana i sprawdzona ekipa już na Ciebie czekają.

⏰ Liczba miejsc ograniczona — nie zwlekaj!
    📲 Zgłoś się już teraz:  https://rekrutacja.invent.ag
    News image
    Qu

25.01.2026 08:52

Umowa polska zarabiasz w złotowkach i w Polsce odprowadzane są podatki. Pokoje 2 lub kilku osobowe
    Jaro

31.01.2026 03:27

Zasadniczo zgodnie z przepisami podatkowymi podatek PIT rozliczasz zgodnie ze swoją rezydencją podatkową, to znaczy, PIT rozliczasz w kraju w którym w roku podatkowym przebywałaś min 180 dni.
    AS

30.01.2026 09:02

Kolejny wyjazd bez zastrzeżeń. Warunki zakwaterowania dobre.Praca w dobrej atmosferze.
    Osoba strarsza

29.01.2026 19:23

Firma invent jest dobra. Zawsze można dorobić. Warunki mieszkaniowe bardzo dobre. Kierownicy i koordynatorzy bardzo pomocne.
    BZ

28.01.2026 12:54

Właśnie zakończyłam swój pierwszy wyjazd z Inventem. Jestem zadowolona i pewna, że napewno tam wrócę. Atmosfera cudowna, warunki bez zastrzeżeń. Koordynatorzy zawsze pomocni. Z całego serca polecam!!!
    Emerytka

27.01.2026 11:56

Od jakiej kwoty są odprowadzane skladki na ubezpieczenie emerytalne?
    Anna Karpińska

27.01.2026 11:34

Polecam wyjazdy z Inventem dbają o każdy szczegół ,w pracy można poznać fajnych ludzi. Sama praca jest super dzięki życzliwym koordynatorom służącym pomocą.
    anetkaplplus72

26.01.2026 12:19

Witam Polecam współpracę z firmą INVENT, dla szybkiego dorobienia sobie. Można liczyć na wsparcie koordynatorów i kierowniczki w TM 4. Pozdrawiam Aneta

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w INVENT?

Kontakt - INVENT Sp. z o.o.

Gajowicka 195 53-150 Wrocław

Branże: Konsulting i zarządzanie
    Krzysztof

24.01.2026 08:40

Mój pierwszy wyjazd z invent (Czechy/Chorwacja) bardzo udany 😊 Praca mało skomplikowana, warunki mieszkaniowe super, ludzie i cały team też. Świetna atmosfera, praca git i możliwość zwiedzania. Polecam wszystkim.
    Xxx

24.01.2026 20:04

Czy praca jest jako zeby sobie dorobić czy bardziej praca stała?
    DM

19.01.2026 17:35

W moim przypadku. Praca zagraniczna (Czechy): -Jako liczący -Zakwaterowanie w godnych warunkach. -Praca po ok. 9h w godzinach popołudniowych i nocnych w Kauflandzie. Bardzo dobra pomoc kordynatorów. Polecam jeśli komuś odpowiadają takie warunki.
    Mariola 60

14.01.2026 16:54

Cześć. Prosiłabym o odpowiedź osoby w wieku 60+ wyjeżdżając np do niemiec ,biorąc leki np. na astme,pochp,cukrzycę lub leki przeciwbólowe np. Skudexa jak to pogodzić z przejazdem przez granicę?
    do Sprochk

19.01.2026 16:24

Nie powinno być żadnego problemu z przewozem leków na choroby przewlekłe :)
    Licznik

17.01.2026 23:23

Wypowiem się tylko na temat inwentaryzacji w Polsce - wszystko spoko. Praca nieskomplikowana, stawka godzinowa w nocy atrakcyjna, koordynatorzy przyjemni. Nikt nie stoi z batem nad głową, co bardzo doceniam. Raz tylko mi się zdarzyło, że odwolano zlecenie i nie było wyjazdu. Wynagrodzenie przyszło terminowo😉 Jak ktoś potrzebuje dorobić do budżetu to polecam, bo po wypełnieniu dokumentów, można od razu się zapisywać. Przedział wiekowy był od osiemnastolatków aż do starszych, siwych panów.

12.01.2026 11:37

Witam jedzie ktoś może z Katowic 20.01 26 na inventaryzacje mój e-mail [email protected] jakby ktoś chciał pogadać albo jechał z Bielska Białej

09.01.2026 12:23

10.01.2026 09:33

Tak jak najbardziej może jechać, są ludzie w różnym wieku zarówno młodsi jak i starsi, towarzystwo zawsze się znajdzie

09.01.2026 10:38

Emerytka

10.01.2026 08:37

Od jakiej kwoty są odprowadzane skladki
    Nj

07.01.2026 20:10

Mam pytanie odnośnie tych autobusów na wyjazdy polskie jak odnajdujecie że to ten autobus was zabiera szczególnie jak jest ciemno po rejestracji czy macie jakiś nr do szefa wycieczki w razie czego?Bo jadę po raz pierwszy z drugiego końca Wrocławia i się zastanawiam czy trafię po ciemku haha
    do Sprochk

08.01.2026 14:58

Osoba kierująca busem ma listę osób, które odbiera z miejsca zbiórki i jeśli nie znajdziecie się wcześniej, na pewno zadzwoni :)
    Mam

05.01.2026 01:21

O co chodzi z "Liczba godzin do wypracowania" po powrocie z inwentaryzacji?
    Radek.M

31.12.2025 18:48

Mam pytanie. Czy w Agencji INVENT jest możliwość pracy cały rok. I w oparciu o jaką umowę jest zatrudnienie?. Z góry dziękuję za odpowiedź I pozdrawiam
    Ada

30.12.2025 14:56

Spoko,jezdze już rok. Wypłata na czas,dowóz darmowy i praca łatwa.
    przyszły pracownik?

27.12.2025 21:18

Cześć! Założyłem konto na stronie invent.ag i rozważam wyjazd na któryś z terminów niemieckich. Jedyne co mnie wstrzymuje, to fakt, że trzeba jeszcze przed zgłoszeniem na dany termin podać wszystkie dane osobowe łącznie z PESEL-em, serią i numerem dowodu itd. Czy to normalne, żeby podawać to wszystko na tak wczesnym etapie rekrutacji, a nie dopiero np. przy podpisaniu umowy? Czy ci którzy już mają / mieli okazję pracować dla tej firmy mogą wyjaśnić z czego to wynika? Pozdrawiam
    sandi

30.12.2025 09:06

Normalne, te dane są do umowy, bo jednak wszystko online to podać trzeba, ale bez obaw, nikt na ciebie kredytu nie weźmie ;)
    Puchacz

29.12.2025 10:51

Cały rok z Inventem minął i szykuję się na kolejny wyjazd. Wypłata na czas, noclegi w porządku. Polecam.
    Ola

11.12.2025 18:45

Witam, wyjeżdżamy z chłopakiem pierwszy raz z invent, czy pokoje są dwuosobowe? Czy jest to gwarantowane?
    Kuba

21.12.2025 12:26

Można się dogadać? Dziwne, skoro jest wyliczona liczba pokoi, 2x z dziewczyną miałem okazję mieć pokój w trójkę
    Kamil

22.12.2025 12:08

Wszystko zależy od miejsca noclegowego. Jeśli miejsce nie ma w ofercie pokoi 2 osobowych i jest ograniczona liczba pokoi to muszą wszystkich zmieścić, natomiast jak jest mniej osób a więcej pokoi to często pary dają do trójki czy nawet czwórki bez dodatkowych osób, więc para ma całą trójkę dla siebie. Z reguły rzadko się zdarza, by do pary kogoś dorzucano.
    Kaja

20.12.2025 16:26

Byłam na wyjeździe inwentaryzacyjnym z firmą Invent i mogę powiedzieć, że wszystko było okej. Praca prosta, szybkie wdrożenie, a koordynatorzy pomocni i kontaktowi. Zakwaterowanie w porządku czysto i komfortowo. Wypłata zgodnie z ustaleniami. Ogólnie pozytywne doświadczenie, polecam.
    Kiszak

12.12.2025 10:33

Wybiera się ktoś do pracy do Czech w styczniu? Wiecie czy są jeszcze miejsca?
    dobrotka

13.12.2025 19:46

Ja jade w styczniu do Czech pierwszy raz
    dobrotka

18.12.2025 19:32

Ja jade 7 stycznia do Czech pierwszy raz
    Dorota W.

18.12.2025 12:45

Polecam pracę z Invent. Wynagrodzenie na czas, warunki mieszkaniowe dobre. Wybieram się na następny wyjazd.
    Lili

30.07.2025 00:03

Hej, patrząc po ofertach to głównie wyjazdy do Niemiec - są jakieś inne kierunki, czy faktycznie tylko Niemcy?
    Alaaa

05.11.2025 12:04

Zdarzają się też inne kraje, ale głównie są to Niemcy 😉

18.12.2025 09:17

Wszystko zależy od wielkości sklepu oraz zaangażowania zespołu, bywają bardziej intensywne dni ale bywają też lżejsze
    Zuzia

05.11.2025 01:02

Mnie bardziej ciekawi jak to wyglada z kierownikami teamu? czy sa jacys ktorzy faktycznie wyruzcaja za byle co? slyszalam jedna opinie o jednej z kierowniczek i lekko sie obawiam

18.12.2025 09:09

Hej, w wolnym czasie możesz robić wszystko na co masz ochotę, dostęp do internetu jest raczej zawsze. Co do kuchni to w większości przypadków jest kuchnia, dostęp do kuchni lub aneks kuchenny i/ lub mikrofalowka

18.12.2025 09:13

Hej,tak w czasie wolnym możesz robić co chcesz, zwykle jest dostęp do internetu, w większości przypadków jest dostęp do kuchni lub aneksu kuchennego
    Zurekpl

16.12.2025 22:58

Witam. Zastanawiam się nad pierwszym wyjazdem. Jak zagraniczny to wypłaty przelewają w złotówkach czy euro? I o co chodzi z jakimiś zestawieniami jak na stronie piszą. Kwatera jest płatna? Wyżywienie pewnie we własnym zakresie. Pozdrawiam

18.12.2025 09:03

Hej, praca jest dla polskiej firmy więc wypłata jest w złotówkach. Wyżywienie we własnym zakresie, za nocleg pobierana jest kwota z wynagrodzenia, kwoty które się wyświetlają za dniówkę są już kwotami po odjęciu za nocleg.

Zostaw merytoryczną opinię o INVENT Sp. z o.o.