INVENT

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie
Tychy - Invent Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o INVENT Sp. z o.o.

Opinie o INVENT Wrocław

Nie przegap nowości o INVENT Sp. z o.o.!

marek

17.12.2018 13:48

Co z hajsem, do 14 kazdego miesiaca a mamy juz 17 grudzien
    mądrala

19.12.2018 16:02

niw zgodze sie z Tobą, poniewąz zawsze sie mówi że ważne jest dziń zrobienia przelewu, czy na poczcie, cyz podczas reklamacji it i tp. Uważam ze sie myslisz sie.
    asd

24.12.2018 05:40

Co się mówi w pralni, a jak jest w prawie, to dwie różne rzeczy. Nie znasz się, to nie mędrkuj. Umowny termin, to taki, w jakim masz mieć pieniądze na koncie, a to firma musi wysłać tak, abyś zdążył, stąd, gdy termin wypada w weekend firmy wysyłają najpóźniej w czwartek, co by zaksięgowane zostały jeszcze do piątku.
    Lola

23.12.2018 00:28

Jak wyglada kwestia ubezpieczenia? Czy można sobie pójść na spokojnie do lekarza z kasy chorych? Czy są odprowadzane jakieś składki? Wiem tylko tyle że koszty leczenia za granicą pokrywa się samemu a przy umowie podpisuje się że pracuje się "W Polsce"
    lukas

02.11.2018 21:14

Jak z wyżywieniem za granicą,proszę o info.
    soe1

30.11.2018 16:05

klamiesz, 1 luchpakiet i to nie zawsze, brak wody(np. niegazowanej, potrzabnej ilosci dla zachowania koordynacji) , normalnej kawy-tylko jakis belt, slodziki z rakotworczym skladem, brak 2 i ew 3 przerwy-tak po 15min dla regeneracji ocz i miesni...OSZCZEDZAJA NA PRACOWNIKACH I NIE SZUKAA WIECEJ LUDZI, chca aby jaknajmniejsza ilosc zrobila to samo co wieksza...film 'czyz nie dobija sie koni'...dla oszczednosci... ag domena...?...
    Lola

23.12.2018 00:22

Wyżywienie zależy od projektu. Osobiście się nie spotkałam. Nawet wody zwykłej nie dostalam. Dostajesz 40zl dodatku na wyżywienie +130 zł za dzień pracy. Francji nie polecam bo wyzywienie jest bardzi drogie.
    Leszek

20.12.2018 15:33

Ja z moim bratem od jakiś trzech lat jeżdżę na inwentaryzację właśnie w listopad-styczeń za granice i szczerze? Myślę, że ten rok jest naprawdę korzystny. Widać że coś się tam zadziało, są nowe projekty, wyższe wynagrodzenie z tego co wiem od znajomych z Katowic na PL, dodatkowo ta teraz premia to w ogóle dobry pomysł ;) Generalnie wiadomo, wszędzie są plusy i minusy.. zawsze tak jest, najłatwiej przecież napisać swoje żale w Internecie, ja też czasem miałem gorsze momenty ale finalnie wszystko zawsze oceniam pozytywnie
    Zainteresowany

21.12.2018 07:52

Premia????? Widziałem wlasnie ze jest jakies 300 i 500 ale nie wiem czy jak byłem na inwentrayzacjach w Polsce to mam szanse dostać 500 jak pojade teraz zagranice?

22.12.2018 11:51

Jak pracowałeś i pojedziesz na 15 inwentaryzacji to masz 500 jak nie pracowałeś nigdy w tej firmie to masz 300 ja to tak przynajmniej rozumiem z majla
    Nigdy więcej

04.12.2018 23:26

Firma jest fatalnie zorganizowana, po zakończeniu inwentaryzacji czekaliśmy 2,5 h żeby pojechać do hotelu, kręcąc się po sklepie i nie wiedząc co ze sobą zrobić. Do hotelu oraz zawoziły nas 9-osobowymi busami osoby liczące, które tak jak my pracowały przez 12 h dziennie, co jest ekstremalnie niebezpieczne, w pewnych momentach bałam się o swoje życie. Wogóle do czasu pracy należy dodać czas na dojazd do miejsca pracy i powrót do hotelu, który wynosi około 2 h, więc 16 h dziennie macie już z głowy, nie ma czasu na to żeby się wyspać. Podczas tych 12 h pracy jest tylko jedna przerwa 15 minutowa, jak tylko spróbujesz się do kogoś odezwać, pożartować, zaraz dostajesz opierdziel od koordynatora. Ludzie musieli zostawiać swoje rzeczy w dwóch wózkach sklepowych specjalnie do tego przygotowanych na magazynie, przez co nikt nie mógł niczego znaleźć. Za każdym razem gdy zostawiałam swój plecak i kurtkę w określonym miejscu, (tak żeby nikomu nie przeszkadzał, ale nie w wózku) koordynatorzy potrafili brać nasze rzeczy i przenosić w inne miejsca, ponadto moja kurtka zawsze była rzucana na ziemię i brudna od syfu. Ponadto, zamiast wysyłać sms-y z informacją na którą mamy do pracy i z jakim kierowcą jedziemy, bawią się w wywieszanie kartek przy recepcji, i czasem kreślą na tych kartkach, albo kartka się "zawieruszy". Dwie kobiety miały przesyniętą godzinę wyjazdu z 16.00 na 14.00, o czym nie wiedziały (bo przecież nikt nie będzie co godzinę schodził i na recepcję i patrzył czy się nic nie zmieniło) i nie pojechały na inwentaryzację. Musiały wracać do Polski na własną rękę, dlatego że autokar nie będzie specjalnie po nie jechał do hotelu, a to był ostatni dzień pracy. Czasem było tak, że pracownicy przyjeżdżali do miejsca pracy i musieli na parkingu czekać w busie jeszcze 2 h żeby ich wpuścili do sklepu do pracy. Czułam się jak w filmie Monty'ego Pythona. Jeden chłopak został zwolniony z pracy i musiał wracać z nami do Polski, podczas gdy reszta jechała z Czech odrazu do Niemiec jeszcze na 2 tygodnie, przez co jedna dziewczyna nie pojechała do domu, bo zabrakło dla niej miejsca, bo autokar miał dokładnie tyle miejsc ile osób wracało, a przez tego chłopaka zrobiło się o jedną osobę za dużo. Nie wiem co się z nią stało. Jeśli zadeklarowaliście się że chcecie jechać np. z Krakowa, nie liczcie na to że odwiozą was tam z powrotem. My musieliśmy się prosić kierowcy autobusu w drodze powrortnej żeby łaskawie nas wysadził w Krakowie (jechał z Katowic przez Kraków do Rzeszowa, więc miał po drodze), a ten przeklinając cały czas pod nosem zatrzymał się na środku ekspresówki i kazał nam wysiadać. Uważam, że ta warunki pracy i atmosfera w firmie INVENT odziera człowieka z resztek godności, i za te pieniądze nie warto dawać się tak poniewierać. To nie są normalne warunki pracy. Moje sugestie dla INVENT Sp. z o.o.: Nie raktujcie ludzi jak zwierzęta, róbcie dwie przerwy płatne po 15 minut, nie spinajcie się tak o każdą pierdołę, bo to przesada że nie można się do nikogo odezwać, i nie każcie ludziom na wszysto tyle czekać. I nie ruszajcie naszych rzeczy osobistych.
    Malý krtek

05.12.2018 22:30

I jeszcze jedno: co sis nadrobil, to si taky sněz
    pracowałemiwiemjaktowygląda

19.12.2018 18:45

Te 60h na tydzień, to zdecydowanie za mało, bo masz tylko dzień wolnego. Więc wychodzi 70h plus czas dojazdu między 2h, a 4h na dzień w zależności od odległości do sklepu. Tyle, że to takie wolne, że wtedy organizują przeprowadzkę. Praktycznie zero czasu wolnego dla siebie aby odpocząć.
    Nikola

25.10.2018 05:24

Proszę o informację na temat tego jakiego radzaju aktywność seksualna łączy Mariusza i Krystiana Woźniaków-Gajdów.
    Aga

19.12.2018 11:23

A co Cie to obchodzi?! Podoba Ci się któryś?! Ludzie, trochę kultury!
    Michu

12.12.2018 12:09

szybka kasa i o to chodzi, nie ma co kręcić nosem tylko pracować
    mądrala

18.12.2018 15:06

hahahahha Ludzie czy wy umiecie czytać ? odsyłam do pierwszej klasy czytanie ze zrozumieniem Wynagrodzenie będzie rozliczone i wypłacone nie później niż w terminie do 14-tego dnia miesiąca kalendarzowego następującego po miesiącu, wyplacic a otrzymac jest róznica :P
    Zawiedziony

19.12.2018 09:39

W tym wypadku wynagrodzenie wypłacone = otrzymane na konto. W umowie jest zapis o dacie wypłacenia wynagrodzenia a nie o dacie zrobienia przelewu. Wystarczy robić przelewy 13-go albo 14-go rano i będzie wszystko OK.
    Needlow

09.12.2018 15:49

Byłem na inwentaryzacji zagranicznej w Niemczech (6 - 17 listopada) i nie polecam! Harówa po 13 h, jedna przerwa(!) 15minutowa, czas na sen 3-4h. Traktowanie pracowników jak bydło. Zastraszanie, groźby typu: " -100zł z pensji!", "Będziesz za darmo robił!" - no sorry, po 13 godzinach codziennej harówy zdarzają się błędy, nie jesteśmy maszynami. Obiad raz na jakiś czas dawali, ale i o to były spiny pod moim adresem haha. Kabaret. Atmosfera poniżej 0. Nie polecam.
    keradd06

06.12.2018 12:04

witam, czy jedzie ktos teraz 9 grudnia do Niemiec z wroclawia?
    keradd06

06.12.2018 11:37

Witam, czy jedzie ktos z wroclawia 9 grudnia? bede wdzieczny jak ktos sie odezwie. Chce jechac pierwszy raz. Pozdrawiam. Darek [email protected]
    Robert10

05.12.2018 15:48

Dzień dobry mam pytanie czy ktoś już dostał kasę za inwentaryzację w Gdańsku(sklep OBI) za dzień 26.11.2018
    Looney

05.12.2018 23:56

Pracowałem 2 dni jedną dostałem już w piątek tydzień temu lecz na drugą nadal czekam. Zastanawia mnie gdzie ta "premia" 20 zł która była podana przy zapisach. Otrzymałem 140 za nocke, mam nadzieję, ze za te 11 godzin postarają się bardziej..
    piter

03.12.2018 20:05

Bedzie jeszcze taki wyjazd jak wczoraj do Czech?????????????????
    kris.ka

03.12.2018 15:59

bylem, widzialem, PRZEZYŁEM i zarobiłem nie moglem na caly turnus, udalo sie wczesniej zakonczyc, ze wszystkim da sie dogadac jak tylko sie chce! Moje sugestie dla INVENT Sp. z o.o.: bylem, widzialem, PRZEZYLEM i wrocilem nie moglem wyjachac na caly turnus, zgodzili sie na część i wróciłem wcześniej wszystko da sie dogadać jak sie chce
    Polámaný anděl

02.12.2018 11:04

Witam, zgodnie z ukształtowaną praktyką ostatnich lat, powitajmy nową spółkę zrodzoną na ziemi czeskiej - „INVENT kvalitni inventury spol. s r.o. Švabinského 1700/4, Moravská Ostrava, 702 00 Ostrava” (INVENT inwentaryzacje z jakością spółka z o.o. z siedzibą w Ostrawie). Podobnie jak w Polsce, również w Czechach rejestr spółek jest jawny. Na marginesie, miejscowy kodeks pracy przewiduje m.in. taki rodzaj umowy o pracę, gdzie przy zachowaniu określonych godzin pracy, odprowadzony jest wyłącznie podatek dochodowy.
    soe1

30.11.2018 15:53

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: nigdy NIGDY - nie potrafia zadbac o ludzi - masoneria
    tori

29.11.2018 18:24

Byłam raz na inwentaryzacji za pośrednictwem firmy INVENT i NIGDY WIĘCEJ! Atmosfera poniżej krytyki! Nie chcieli zrobić przerwy, która jest obowiązkowa po 4h pracy! Koordynatorki postawiły na szybkość, a nie na dokładność. Jeśli chciałeś wyciągnąć coś z głębi półki, żeby zobaczyć czy to jest ten sam produkt czy inny. Pochwała? Dobra reakcja? Zapomnij! Zostaniesz jeszcze zbluzgany, że to spowalnia pracę. Obiecane minimum 6h pracy? Zapomnij! Wyrobione jedynie 5h i stracony czas na dojazd. Szkoda czasu i nerwów. Oczywiście takie zachowanie - brak należnej przerwy zostanie zgłoszone wyżej! Są inne świetne firmy inwentaryzacyjne, a dla tej nie warto iść. Moje sugestie dla INVENT Sp. z o.o.: Wykonujcie obowiązkowe przerwy albo prześwietlcie swoich pracowników Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Przerwy, które się należą każdemu po 4h pracy! Więcej empatii u pracowników
    sebastian

29.11.2018 15:05

Lepiej niż w agencjach, praca faktycznie jest prawoe codziennie, co chwile się coś zmienia nie ma rutyny. Chciałem wyjechac tylko raz żeby dorobić i tak juz jeżdże od dwóch lat :) różnei Niemcy i Czechy
    Bożena

30.10.2018 19:53

Bardzo dziekuje Panią z biura , pomogly mi przejść przez strone i wszystko fajnie wyjasnily. Teraz czekam na zaproszenie na wyjazd od 07.11 wlochy . ktoś tez jedzie ?
    Marianna

31.10.2018 18:57

Skoro tak fajnie wyjaśniły, to podziel się proszę informacjami z forum. Dzięki.
    Ek

29.11.2018 14:46

Jak ocenia Pani ta firme
    giovana

25.11.2018 22:32

Byłam na turnusie od 6.11 do 24.11 w Niemczech. Praca po 13-14h codziennie. Spanie po 3-4 h , jeśli było 5 h na moim budziku to był luksus. W ciągu tych 3 tygodni miałam 3 przeprowadzki. Czasem dawali obiad chyba że strachu że ludzie nie przyjdą do pracy. Kierownictwo ogólnie ma wyrąbane na ciebie i nie obchodzi ich to czy spałaś 2 h czy źle się czujesz. Gdy przyjechałam na turnus autokar się zepsuł. Przyjechałam na godzinę 1.30 w nocy i zdążyłam tylko kawę wypić i się umyć i prosto do pracy. Dają premie po 40 zł ( nie dietę) co jest dla mnie śmieszne. Czasem 60 lub 33,20 gdy była przeprowadzka. Po tych 3 tygodniach czuję się jak (usunięte przez administratora) Nie mogę dojść do siebie . Snu prawie w ogóle. Nie ma możliwości gotować. Więc o ciepłym posiłku możesz zapomnieć. Byłam wcześniej na inwentaryzacjach z tej firmy ale nigdy nie było tak ciężko. Brakuje ludzi do pracy. Ogłaszają się na olx i wysyłają zaproszenia na emaila. Powinno być conajmniej 90-110 osób liczących tymczasem ludzi jest po 40 albo 60 i ogarniam sklep z taką ilością osób. Gwarantuje siedzenie do 19 w sklepie od 5.45 rano. Przerwy powinny być dwie. Tymczasem jest 15 minutowa z czego masz tylko 10 minut bo Cię gonią już do pracy. Jeszcze takiego obozu to nie widziałam. Ludzie zaczęli padać że zmęczenia. Nie jesteśmy robotami. A firma myśli inaczej. Premie powinny być godziwe . Nie polecam. Powiem szczerze że to mój ostatni wyjazd. Są inne firmy inwentaryzacyjne które płacą w euro i jest duO czasu prywatnego. Nie jedźcie bo się tak zniszczycie fizycznie że was własna rodziną nie pozna. W ogóle w umowie pisze że z miejsca zbiórki i z powrotem na miejsce zbiórki zapewniają transport. Tymczasem moja koleżanka została rozdzielona do innego busa i tylko do Wrocławia miała zapewniony transport choć miała go mieć do Katowic. Kolejna dziwna sprawa jest to że były dwie kobiety które nie miały podpisanej deklaracji że chcą zostać dłużej. Miały dyspozycyjność do 25 listopada a tymczasem zostały zmuszone do wyjazdu do Włoch pod rygorem kary oraz powrotu do domu na własną rękę. Pytam się jakim prawem zostały w to wplątane skoro nic nie podpisywały a miały zgłoszona już półtora tygodnia temu że zostają tylko do 25listopada? Ta firma ma problemy z podatkami i różnymi innymi . Mają dobrych prawników i w zasadzie nikt nie jest wstanie przerwać ten (usunięte przez administratora) dla Polaków. Ostrzegam !
    Czarna72

24.11.2018 10:16

Witam czy jest ktokokolwiek kto by mi przybliżył pracę w tej Firmie głównie chodzi mi o inwentaryzację we Włoszech była bym wdzieczna☺

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w INVENT?

Kontakt - INVENT Sp. z o.o.

Gajowicka 195 53-150 Wrocław

Branża główna: Konsulting i zarządzanie
    I<3KATARZYNA

23.10.2018 04:41

Witam serdecznie. Szybki wpis odnośnie jednej koordynatorki (usunięte przez administratora)o alter ego Dyrektora Generalnego ds. sam nie wiem czego... Ale zacznę od początku, inwentaryzacja taka jak zwykle wiadomo. Ale(usunięte przez administratora) od samego początku pracy skutecznie mnie do niej zniechęciła, jej wysoka samoocena o samej sobie i wygórowana posada w firma(koordynator), chyba zabrała jej resztę człowieczeństwa. Traktuję innych pracowników inwentaryzacyjnych jak ludzi w (usunięte przez administratora). Narzuca swoje myśli i ogólnie jest upierdliwa, chodzi za Tobą jakbyś byl jej własnością. Jak powiesz coś koledze lub koleżance, zakazuje jakichkolwiek rozmów co dla mnie osobiście jest Mega żenujące i szkoda byłoby tracić pracowników powodu zakompleksionej Koordynatorki.
    kao

08.11.2018 20:00

Ale na pl czy na zagranicznych?
    Leichenhexe

23.11.2018 22:54

Jak kolega/koleżanka łazi jak smród po gaciach i się opindala , to niestety ale każdy koordynator bedzię Cię tak pilnować. Nie bronie Kasi , bo nigdy mi nie podpadła a nie widziałem też aby innym pracującym podpadła. Pogadać nie możesz a Ty na targ przylazłeś/przylazłaś czy do roboty.? Miło by Ci było gdy liczysz a ktoś Cie rozprasz co w efekcie liczysz to samo dwa razy ? Pomyśl nim napiszesz . Tyle w temacie
    Rafał

21.11.2018 13:46

Raz lepiej raz gorzej ale to jest praca. dojechalem flixem bo nie było akurat wyjazdu w tym dniu kiedy moglem wyjechac ale zapewnili mi transport indywidualnie. Praca mi odpowiada bo nei jade na darmo siedziec tylko w każdym dniu jest robota. Mam porownanie bo w zeszłym roku byłem z inna firma tez w Niemczech ale placili na godzine. Co z tgo ze w euro jak raz byla praca a raz nie.
    Nika

23.11.2018 01:11

Pracuje się 6 dni w tygodniu, 7 zawsze jest wolny zazwyczaj jest to niedziela. To zależy od sklepu czy jest przygotowany czy nie, od tego ile osób pracuje, a ile woli się opierdzielać. Jest płatne za całą inwentaryzacje, nie na godzinę, więc im szybciej skończymy tym lepiej dla nas. Asortyment zależy na jaki projekt jedziesz
    Rafał

23.11.2018 08:02

jest 6 w tygodniu ale chodzilo mi o to ze od poczatku wiedzialem ze bedzie ich tyle wiec nie ma sytuacji ze jade nastawiony na 6 dni pracy a jest 3 dni tak jak to bylo na stawce godzinowej
    Eugeniusz

22.11.2018 14:09

jest super ,bez uwag
    Kula

22.11.2018 08:05

Co jeśli nie pojawies się do pracy na wyjazd zagraniczny z powodu choroby miał ktoś taki przypadek?
    SAD

21.11.2018 19:51

Dno,niby są zapisy,wolne terminy,człowiek się nastawia a dzień wcześniej dostaje smsa,że mają więcej chętnych.

19.11.2018 09:21

Charówka za niewielkie pieniądze. Tak w Polsce jak i za granicą. Nie polecam nikomu. Jak masz możliwość pracować gdzieś jeszcze w innej firmie to lepiej tam nie jedź. Pracownicy głównie młodzi ale i nie brakuje starych wyków. Nie widzę przyszłości w tej firmie jako kierownik. Moje sugestie dla INVENT Sp. z o.o.: Gdybym miał tam jeszcze raz pracować to zacząłbym się długo zastanawiać zanim bym to znowu zrobił. Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Poszukać nowych zleceń i nie robić świństwa.
    Andrzej

18.11.2018 22:12

Powiat wam wszystkim pracuje w tej firmie i nie gadacie takich bzdur bo nie jest tak jak wy piszecie w tej firmie pracują osoby w różnym wieku.

15.10.2018 01:45

Marek M

24.10.2018 18:57

Już nie jeżdżę z tą firmą. Tak jak pisze Blue, jest różnie zależy od kierownika i koordynatora. Tam jesteś nikim. W moim przypadku doszło do tego że nie wypłacili mi za 1 miesiąc. (usunięte przez administratora) Sprawę oddałem do sądu - WYGRAŁEM, pieniądze wypłacili z odsetkami. Ludzie nie dajcie im się. Wg umowy jesteście "ubezwłasnowolnieni", ale w sądach są jeszcze uczciwi, mądrzy sędziowie.
    Olek Z

18.11.2018 15:50

A ta firma jeszcze istnieje? To mnie samo w sobie dziwi.

17.11.2018 23:11

Witam ktoś jutro 18.11.2018 jedzie na inwentaryzacje bo miała do mnie dzwonić Pani w sprawie busa i nikt się nie odezwał jestem z Katowic
    Jola

18.11.2018 05:30

Na stronie internetowej tam gdzie potwierdza się zaproszenie, są wszystkie informacje o której wyjazd, skąd i gdzie

17.11.2018 18:01

Witam coś ktoś wie

17.11.2018 17:47

Witam jestem z Katowic i mam wyjechać z tej firmy jutro 18.11.2018 Miała do mnie dzwonić Pani od Busa i nikt nie dzwonił jedzie ktoś na jutro bo nie wiem z jakiego miejsca z Katowic i o której godzinie.

17.11.2018 17:42

Witam jedzie ktoś z Katowic jutro 18.11.2018 bo do nie nikt nie dzwonił w sprawie busa i nie o której godzinie i z jakiego miejsca
    Wykończony

16.11.2018 16:23

Witam ja tak tylko w skrócie! Moja inwentaryzacja zaczęła się 2 tygodnie temu! Początek dość ciekawy bo z Katowic do Wrocławia przyjechaliśmy i wyrzucili nas z busa i dostaliśmy informację że tu mamy czekać! Czekaliśmy 2 h na zimie! Ale ruszyliśmy co do hotelu standard całkiem fajny! Trafiliśmy do szlaufhotel czy jakoś tak ;) po 1 dni byłem wykończony bo przyjazd był o 22 a ja o 3 wstswsc żeby dojechać 200 km na inwentaryzacje później 10 h pracy i wracasz ztyrany jak koń! I tak codziennie trasy po 100/200km co najlepsze jeśli uda Ci się zrobić inwentaryzacje w 8 h to wyślą cię na większe projekty bo przecież odpoczynek tu nie istnieje! Kręgosłup po tygodniu wysiada! Jestem mlodym chłopakiem ale dużo noszenia I ciężko jest w takich pozycjach nie wygodnych liczyć! Cały czas pochylony! Tzw support na większe sklepy docelowo miał być dla chętnych jednak zapomnijcie że kogoś interesuje że wy nie chcecie! Musisz powiedzieć że jesteś chętny bo jak nie to straszą kara - 50 % i 500 zł kary do domu! Istny żart! Po tygodniu stryrany nie wiesz jak się nazywasz! Ale odwiedzasz inne teamy które robią po 16 h ludzie wyglądają jak zombie! W sumie ty też! Chłopak który był ze mną w pokoju chciał wyjechać to tak go zmanipulowali że wróci z niczym że mu karę dadzą! Jako całokształt powiem w skrócie że jeśli jesteś człowiekiem w nie (usunięte przez administratora) do podłogi której obojętne co się z nią dzieje to ta praca jest dla ciebie! Jeśli chcesz tu szukać praw człowieka! To nie znajdziesz! Pozdrawiam z cudownej inwentaryzacji z DE! Życiowe błąd! "
    Adrian

15.11.2018 17:24

Jak dostawaliście pieniądze w następnym tygodniu w piatek czy można dostać wcześniej środa/czwartek?
    zły

14.11.2018 23:55

Co do firmy INVENT niestety nie mam dobrego zdania mimo - a raczej ponieważ nie miałem okazji współpracy z nimi. Z pięciu inwentaryzacji krajowych (wyjazdowych) na które się zapisałem ani jeden wyjazd się nie odbył. O rzekomym odwołaniu inwentaryzacji dowiadywałem się na dzień max. dwa przed datą wyjazdu przez sms. Niestety ale firma zabezpieczała się jedynie przed brakiem miejscowych chętnych robiąc z innych jeleni. Ponieważ miejscowi za każdym razem dopisali wyjazdy się nie odbywały - same inwentaryzacje jak najbardziej. Zapis o rezygnacji na minimum 14 dni przed planowaną datą inwentury obowiązuje ewidentnie tylko w jedną stronę - TY NIE MOŻESZ ZREZYGNOWAĆ, firma już jak najbardziej... Szkoda było mojego urlopu który brałem z myślą dorobić sobie troszkę do domowego budżetu. A tak na marginesie ciekawe co sąd pracy powiedział by w tej kwestii... Może by tak sprawdzić?...
    Lubelak

15.11.2018 15:47

Z jakiej miejscowości się zapisywałeś? Ja jechałem na wszystkie na które się zapisywałem bez problemu.

14.11.2018 13:25

Jeśli jedziesz z wizją stania sie milionerem to sie zawiedziesz ;) czytam te komentarze i sie zastanawiam czy jestem na profilu pracy dotyczacej inwentaryzacji czyli pracy czysto fizycznej czy na forum omnibusów oczekujących pracy na stanowiskach kierowniczych najlepiej odrazu z pełnym pakietem benefitow. Jeżdżę i pracuje jako zwykły liczący, nie jestem ani tłumaczem ani kierowcą. Dostaję najniższą stawke firmy i co wiecej, możecie być zdziwieni ale udaje mi się przywiezc wynagrodzenie do domu! Moze stawka nie jest najwyższa ale jak jednemu czy drugiemu nie odpowiada to nikt jechac nie każe. Swoje lata mam wiec tylko dorabiam do emerytury. Lepsze to niż siedzenie w domu i narzekanie.
    Pan pomocnik

11.11.2018 15:51

Witam chętnie odpowiem na pytania pracowałem tam kilka lat znam firmę na wylot
    FH

12.11.2018 16:48

Wiec slucham jak tam jest za granica?
    da

13.11.2018 14:09

Witam, wieć słuchamy jak jest za granica?
    Anka

21.08.2018 20:42

Mam pytanie dotyczące tej pracy.Czy musi być zawarta umowa?Chodzi o to,że mam stałą pracę,a chciałabym tylko pojechać i dorobić. NIE chce żadnych składek itp
    kao

08.11.2018 20:07

Nie, nie da się tak ;)
    Sylwia

07.11.2018 08:48

witam, jak można usunąć konto na Invent?
    janusz

08.11.2018 13:17

napisz do nich maila

06.11.2018 17:34

Witam , jadę jutro 1 raz na inw., czy moze mi powiedziec ktoś gdzie dokładnie znajduje sie parking przy spodku od ulicy korfantego. dzięki za odp

Zostaw merytoryczną opinię o INVENT Sp. z o.o.