INVENT

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie
Tychy - Invent Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o INVENT Sp. z o.o.

Opinie o INVENT Wrocław

Nie przegap nowości o INVENT Sp. z o.o.!

R.

21.12.2022 15:45

A ja muszę powiedzieć, że firma INVENT jest bardzo solidną firmą, zapewnia wszystko co niezbędne do wykonywania prac inwentaryzacyjnych. Całość jest bardzo dobrze zorganizowania i sama praca, choć czasami może być ciężka pozostawia dużo satysfakcji. Na pewno wyjadę z INVENTEM ponownie. Polecam.

22.12.2022 09:12

Dziękujemy za tę opinię. :) Mamy nadzieję, że zobaczymy się przy kolejnych inwentaryzacjach!
    Stani

21.12.2022 15:47

Polecam pracę z firmą ,,Invent" byłem na inwentaryzacji z tą firmą juz kilka razy. Praca w bardzo miłym towarzystwie, trafiłem na super teamy i fajnych kierowników .Praca nie jest trudna szybko można się nauczyć obsługi skanera .Warunki mieszkalne były na plus ale dojazd do pracy czasami był długi .Wypłaty są na czas i wszystko się zgadza także jeżeli ma ktoś ochotę spróbować to warto. Pozdrawiam

22.12.2022 09:11

Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z pracy z nami. :) Zachęcamy do kolejnych wyjazdów!
    Kamila

21.12.2022 15:55

Właśnie wróciłam z zagranicznej inwentaryzacji w Niemczech i mogę szczerze polecić tą firmę. Wyjazd, powrót i przejazdy do pracy są zorganizowane wygodnym busem. Praca jest prosta, obsługa skanera łatwa. Szybko można się wszystkiego nauczyć. Fajny, zgrany team. Koordynatorzy w razie pytań i problemów zawsze pomagali. Zakwaterowanie było też na bardzo dobrym poziomie. Przeprowadzki były co tydzień raz zdarzyło nam się pozostać w tym samym miejscu na 3 tygodnie. Po pracy lub w weekendy można sobie pozwiedzać nowe miejsca. I przede wszystkim można nawiązać nowe znajomości. Po tygodniu pracy wypłacona została terminowo zaliczka. Polecam współpracę z Inventem i sama planuję wyjechać na kolejną inwentaryzacje.

22.12.2022 09:09

Bardzo się cieszymy, Pani Kamilo, że tak pozytywnie wspomina Pani czas spędzony z nami. :)
    Dorota

21.12.2022 20:08

Kolejny raz byłam ponad miesiąc na zagranicznej inwentaryzacji. Praca bardzo fajna, którą można potraktować jako dodatkowy zarobek. Warunki, transport i zakwaterowanie zrealizowane porządnie. Polecam Wszystkim zainteresowanym prywatnie, ale postanowiłam również zostawić firmie dobry komentarz. Na pewno zdecyduję się na kolejny wyjazd niebawem :)

22.12.2022 09:00

Pani Doroto, dziękujemy za miły komentarz! :) Zachęcamy także do głosowania w formie gwiazdek tutaj na portalu oraz w opiniach Google. Pozdrawiamy! :)

21.12.2022 10:09

Śmiało mogę polecić pracę w Invencie jest łatwa i jak to się mówi można zarobić by się nie narobić. Jedyne zastrzeżenia co można mieć to do organizacji biura oraz koordynatorów. Miałam jechać tylko raz a jadę już czwarty raz????

21.12.2022 21:44

A mam pytanko jak to wygląda z noclegiem. Skoro jest się w tej samej grupie z koleżanką ale jedzie się różnymi busami. To wtedy można nocleg ogarnąć sobie razem żeby być razem w pokoju. Jadę pierwszy raz i trochę się stresuje.

21.12.2022 21:35

Hejka. Kto jedzie z Wrocławia 08.01.23 I jest w team 14.
    Rolo

21.12.2022 15:36

Bardzo przyzwoity pracodawca, pensja na czas, zakwaterowanie n miejscu, zapewniony transport na miejsce pracy. Polecam korzystać, szczególnie że teraz są wyższe stawki za każdy dzień pracy.
    Jakub

21.12.2022 14:27

Polecam serdecznie firme , praca nie ciężka bardzo przyjemna atmosfera w pracy jak i na hotelach. pozdrawiam serdecznie !!
    Jakub Skrzypczak

21.12.2022 14:11

Polecam invent!! Przyjemna praca, nie ciężka a co najważniejsze atmosfera z pracownikami jak najbardziej na plus. Wybieram się na kolejny turnus pozdrawiam!!
    Wiki

20.12.2022 21:55

Hej hej, wybieram się teraz razem z chłopakiem 8 stycznia na wyjazd do Niemiec z Katowic. Czy jest tutaj ktoś kto już był i chętnie szczerze opowie jak wyglądają noclegi, co warto ze sobą zabrać i jak mniej więcej wygląda taki dzien pracy? Byłabym mega wdzięczna :)

21.12.2022 08:38

Napisz do mnie [email protected] chętnie pomoge
    Sebastian

20.12.2022 15:44

Pracowałem w Czechach jako liczący+kierowca. Praca nie jest trudna ani ciężka. Busy są nowe i sprawne. Pieniądze były na czas, nawet więcej niż wynikałoby to z umowy. Pozdrawiam.

21.12.2022 08:17

Panie Sebastianie, bardzo dziękujemy za pozytywne słowa. :) Zapraszamy na kolejne inwentaryzacje!

16.12.2022 13:58

Dostał już ktoś przelew za czynności?

20.12.2022 09:31

Jeśli raporty za czynności zostały prawidłowo wgrane i zaakceptowane przed zamknięciem miesiąca to wynagrodzenie zostało wypłacone do 14.12.2022. Wynagrodzenie za raport wgrane w późniejszym terminie zostanie wypłacone do 14.01.2023. W przypadku dodatkowych pytań prosimy o wiadomość na adres [email protected].
    Beata

16.12.2022 09:52

Czy ktoś już dostał pieniądze za tzw czynności? Miało być 14tego

16.12.2022 12:49

Ja nie dostałam jeszcze, czekam

20.12.2022 09:31

19.12.2022 13:53

Nie wiem po co trzeba czynności robić, rekrutację jak mamy 19 grudzień a za listopad nie wyplacono:/

20.12.2022 09:30

Marzenia

16.12.2022 17:37

Polecam pracę z firmą ,,Invent"byłam na inwentaryzacji z tą firmą .Praca w bardzo miłym towarzystwie,trafiłam na super team i fajnych kierowników .Praca nie jest trudna szybko można się nauczyć obsługi skanera .Warunki mieszkalne były na plus ale dojazd do pracy czasami był za długi .Wypłaty są na czas i wszystko się zgadza także jeżeli ma ktoś ochotę spróbować to warto ..Ja na inwentaryzację pojechałam sama i nie żałuję. Pozdrawiam

19.12.2022 12:56

Dziękujemy za wystawienie pozytywnej opinii! Życzymy kolejnych udanych inwentaryzacji :) Gorąco zachęcamy do oddania głosu w formie liczby gwiazdek tutaj na platformie GoWork.pl. Pozdrawiamy!
    ad

18.12.2022 17:20

Polecam prace w invent Zapewniają dobre hotele I wypłata na czas .

19.12.2022 12:55

Wojciech

19.12.2022 11:01

Wróciłem niedawno z teamu ,gdzie pracowaliśmy na sklepie Tedi, na pewno plusem jest to że ktoś kto nie ma doświadczenia z pracą czy z językiem to nie ma żadnego problemu , jesteś tam pod opieką koordynatora , na pewno masz zapewniony nocleg ,może być hostel pensjonat a nawet jak w moim przypadku przepiękny , bardzo przytulny domek i przede wszystkim dojazd w tą i z powrotem zapewniony. Można trafić na naprawdę bardzo fajnych ludzi jak ja .Miałem bardzo szczęście że trafiłem na świetną atmosferę ,świetnych ludzi ,świetnego koordynatora ,który wszystko tłumaczył i był człowiekiem ,każdemu by tak polecał takiego koordynatora .Dobry plus to że Mona tutaj nawiązać nowe znajomości .Można naprawdę dobrze trafić.Mialem tutaj parę problemów ale naprawdę z nimi da się dogadać i wszystko było rozwiązane .Po tygodniu dostałem zaliczkę 850 zł i prawdopodobnie są bardzo uczciwi i czekał teraz ja wypłatę a na kolejny invent zapisuje się już na styczeń .

19.12.2022 12:52

Dziękujemy, Panie Wojciechu, za wystawienie pozytywnej opinii! Życzymy kolejnych udanych inwentaryzacji :) Gorąco zachęcamy do oddania głosu w formie liczby gwiazdek tutaj na platformie GoWork.pl. Pozdrawiamy!

06.12.2022 16:18

Hej, jadę pierwszy raz w styczniu na dwa miesiące, trochę się obawiam, może ktoś mi powiedzieć jak to jest dokładnie? Tak od strony, osoby, która już była. Chętnie poczytam i poznam Wasze szczere opinie. [email protected]

16.12.2022 13:04

Hej, napisz do mnie na maila, opiszemy swoje wątpliwości :)
    Alicja

18.12.2022 17:59

Marku nie trzeba znać języka. Na miejscu jesteś pod opieką koordynatorów znających język, więc o to obawiać się nie musisz. Ja właśnie wróciłam z projektu w Niemczech i 9 stycznia wyjeżdżam na kolejny. Ekipa świetna, praca przyjemna, a przy okazji pozwiedzałam. Dasz radę
    W

17.12.2022 17:49

Jedzie ktoś team 14 z Katowic i chciałby się zgadać przed wyjazdem?

18.12.2022 12:30

Cześć, ja jade
    Weraa

16.12.2022 16:55

Jedzie ktoś z Katowic 8.01 i chciałby się zgadać?

16.12.2022 23:41

Ja jadę z kato 8ego

16.12.2022 23:46

Zależy też jaki team bo pare jedzie z katowic

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w INVENT?

Kontakt - INVENT Sp. z o.o.

Gajowicka 195 53-150 Wrocław

Branże: Konsulting i zarządzanie

16.12.2022 10:27

Ja proponuję spotkanie tych osób które jadą z Wrocławia 8 stycznia. Jak chcecie się spotkać to podaje swój nr i piszcie 795345897, pozdrawiam

16.12.2022 18:32

Na ten dłuższy czy krótszy wyjazd?
    ...

16.12.2022 16:05

Jedzie ktoś 8ego z Katowic?

16.12.2022 10:25

Dobra ludzie spokojnie, pojedzie się i zobaczy.. Przeważnie negatywnie ludzie oceniają Ci co się opieprzają i im coś nie pasuje.. No nie oszukujmy się w każdej robocie trzeba robić, kokosow się nie zarobi jakiś wielkich, ale tysiąc razy lepiej jest ty nic w Holandii.. Jesteśmy ludźmi i chyba ze wszystkim da się dogadać. A jak komuś się nie będzie podobało to zawsze może wrócić do domu.. Więc na spokojnie dziewczyny, jedziemy i zobaczymy!
    Jopek

15.12.2022 10:52

Praca w Niemczech super łatwa trochę monotonna zakwaterowanie na wysokim poziomie miałem sam pokój z czterema łóżkami generalnie polecam jako praca tymczasowa, Team na który trafiłem też był bardzo fajny

16.12.2022 08:43

Dziękujemy za miłe słowa :) Zapraszamy na kolejne inwentaryzacje!
    Ola

15.12.2022 12:08

Polecam firmę invent Lekka praca. Lokacje na bardzo wysokim poziomie. Pieniądze na czas

16.12.2022 08:34

Dziękujemy, Pani Olu, za opinię. :) Zapraszamy na kolejne inwentaryzacje!

15.12.2022 09:24

Słuchajcie a powiecie czy tam jest pralka normalnie i jakieś normalne wyposażenie? I rozumiem że nikt nie ma osobnych pokoi? Pomimo że zabierają za jeden dzień noclegu ponad dwie stowy? Jakbyście chcieli mi dać więcej informacji to piszcie na meila [email protected]
    Karolina

12.12.2022 14:39

Byłam z Inventem na inwentaryzacji zagranicznej. Wyjazd, powrót i przejazdy do pracy są zorganizowane wygodnym busem. Praca jest prosta, przy pomocy skanera. Szybko można się wszystkiego nauczyć. Fajny, zgrany team i mili kierownicy, którzy w razie pytań i problemów zawsze pomogą. Zakwaterowanie było też na bardzo dobrym poziomie. Przeprowadzki były co tydzień. Po pracy lub w weekendy można sobie pozwiedzać nowe miejsca. Czas pracy wynosił u nas ok. 6-8 godzin. Po tygodniu pracy wypłacona została terminowo zaliczka. Polecam współpracę z Inventem i sama planuję wyjechać jeszcze raz :)

13.12.2022 08:20

Pani Karolino, dziękujemy za miłe słowa i zapraszamy na kolejne wyjazdy! :)

13.12.2022 16:54

Pani Karolino w którym Teame Pani była i kiedy? Warto żeby kierownik i koordynatorzy ucieszyli się tą opinią. No i oczywiście kierowca. Czekam niecierpliwie.

13.12.2022 10:06

Kasia

13.12.2022 16:20

Pan za to mógłby napisać tu swoje doświadczenia, co było takie zle, a nie pisać nic nie znaczący komentarz.
    Kasia

13.12.2022 16:29

Bo jak już są negatywne komentarze to jest w nich tylko narzekanie, jaka ta firma jest zła, a nie ma żadnych konkretów.
    Weronika

13.12.2022 11:25

Zastanawiam się na wyjazd z inventem wraz z chłopakiem, czytałam już różne opinie i nie wiem już sama których jest wiele jest różnie i których się przyczepić Czy jest tu osoba która tam była i ma chec opisać cos więcej podam maila [email protected]
    Joanna K.

11.12.2022 22:02

Bardzo polecam współpracę z firmą invent. Byłam na zagranicznej inwentaryzacji przez miesiąc, praca przyjemna, trwająca 7-8 h. Warunki mieszkalne na wysokim poziomie, sympatyczna atmosfera w pracy, fajni współpracownicy, kierownicy pomocni i wyrozumiali. Wynagrodzenie zgodne z umową, wysłane na czas. Wszystko sprawnie zorganizowane. Już zapisałam się na kolejny turnus. Także polecam każdemu chętnemu zarobić dobre pieniądze a przy okazji troszkę pozwiedzać (wolne weekendy).

13.12.2022 08:21

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię i zapraszamy na kolejne wyjazdy. Pozdrawiamy!
    Rafał

07.12.2022 10:00

Polecam firmę invent Bardzo fajne wyjazdy i adresy zamieszkania Lokacje super niczego nie brakuje Pieniądze na czas

12.12.2022 08:27

Bardzo dziękujemy, Panie Rafale, za pozytywną opinię :) Pozdrawiamy!
    Magdalena

10.12.2022 21:56

Jak jest z ta praca ? Bo jadę pierwszy raz do takiej pracy i mam trochę obawy

11.12.2022 08:39

Różnie jak wszędzie. Przygotuj się nacdobre wynagrodzenie dużo alko w weekendy na wrzeszczących koordynatorów brak szacunku i brak jasnych kryteriów dalszej współpracy. Firmie nie funkcjonuje instytucja skarg i odwołań tylko reklamacji jako że jesteś trybem w wielkiej machinie. Zarząd i dyrekcja jest niedostępna dla plebsu.
    Niewinny

09.12.2022 20:21

Wybieram się pierwszy raz do Niemiec. Proszę o podpowiedź jak wygląda sprawa z bagażem. Czy 1 szt czy można 2 zabrać ze sobą?

10.12.2022 10:25

Możesz mieć walizkę i bagaż podręczny

17.10.2022 18:01

Bardzo polecam firmę dla osób potrzebujących dorobić. Pojechałam na 3tygodniowy wyjazd do Niemczech i wszystko było nawet lepiej niż się spodziewałam. Praca przebiegała sprawnie i przyjemnie. Ludzie wyrozumiali i pomocni. Z minusów były to czasem długie dojazdy do miejsca pracy (około godzinę) ale informują wcześniej ze jest to możliwe. Opłacone noclegi i transport wygodnym busem. Ogólnie serdecznie polecam. Wypłata jest zawsze na czas

19.10.2022 09:49

Dziękujemy, Pani Natalio, za wystawienie pozytywnej opinii! Życzymy kolejnych udanych inwentaryzacji :) Gorąco zachęcamy do oddania głosu w formie liczby gwiazdek tutaj na platformie GoWork.pl. Pozdrawiamy!

10.12.2022 09:09

Ludzie wyrozumiali - kto konkretnie?
    Niewinny

09.12.2022 20:27

Ktoś

02.12.2022 18:26

czy jadąc na dwa miesiące do niemiec trzeba mieć swoje pieniądze na te dwa miesiące? kiedy są wypłacane pieniądze, i czy w złotówkach czy euro? coś konkretnie ktoś by napisał
    Aga

09.12.2022 14:02

Skąd to info? Każdy płaci za siebie. Zarówno koordynator, jak i kierownik czy liczący.

09.12.2022 17:32

Wszyscy płacą taj samo
    Michał

09.12.2022 14:33

Serdecznie polecam pracę na inwentaryzacjach zagranicznych. Praca w stałym teamie to sama przyjemność. Warunki zakwaterowania bardzo dobre. Warunki finansowe również coraz lepsze, dobra podstawowa stawka plus premie;)))
    Ktoś

07.12.2022 12:21

1. czy za zakwaterowanie płacę sama na miejscu czy jest odliczane z wypłaty ? no i ile ? 2. czy trzeba mieć zaświadczenie o szczepieniu covid?
    Joanna

29.09.2022 10:09

Zastanawiam się nad wyjazdem teraz w październiku z Wrocławia, czy jest tu jakaś kobieta która by się chciała wybrać, ale też sama i się obawia? Naprawdę są koedukacyjne pokoje? :( Ja bym chciała spróbować, byłby to pierwszy mój wyjazd, proszę o kontakt kogoś kto już wyjeżdżał i może powiedzieć więcej informacji
    Laura

02.12.2022 11:33

Cześć napisz do mnie maila [email protected] Ja jadę teraz 4.12
    Jolka628

05.12.2022 18:16

napisałam do Ciebie...
    Ela

03.12.2022 22:34

Jaka jest stawka dla liczącego tylko bo wi że 245 a pisze ze od stycznia 295 wiec proszę o odpowiedź pozdrawiam
    Paweł

04.12.2022 08:45

Od stycznia do końca lutego jest premia 50 zł netto dodatkowo

05.12.2022 10:31

Zgadza się - od stycznia obowiązuje stawka od 295 zł na rękę/dzień dla Liczącego. Zachęcamy do zapoznania się z regulaminem premii na https://invent.ag Pozdrawiamy

Zostaw merytoryczną opinię o INVENT Sp. z o.o.