INVENT

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie
Tychy - Invent Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o INVENT Sp. z o.o.

Opinie o INVENT Wrocław

Nie przegap nowości o INVENT Sp. z o.o.!

marzen

24.12.2022 14:39

Zapewnione dojazdy i zakwaterowanie - w jak najlepszym porządku. Wypłaty na czas. Miła atmosfera w pracy.

27.12.2022 10:17

Cieszymy się, że miło Pani wspomina czas spędzony z nami. :) Zachęcamy do kolejnych wyjazdów!
    Katarzyna

23.12.2022 11:10

Z Inventem wyjechałam pierwszy raz w listopadzie i na pewno nie ostatni. Praca łatwa, umowa jasno sformułowana, kontakt z firmą o każdej porze, wszystko zgodnie z umową, noclegi na wysokim poziomie, ludzie pozytywni.. także polecam... ;)

27.12.2022 10:17

Dziękujemy za tę opinię! Zachęcamy również, Pani Katarzyno, do oddania głosu w formie gwiazdek w opiniach Google. :)
    Dawid

23.12.2022 12:13

Bardzo polecam bylem na jednym turnusie i wybieram się na następny przyjemna atmosfera Dobra komunikacja z kierownikiem i koordynatorami dobre warunki mieszkaniowe

27.12.2022 10:16

Bardzo cieszymy się, Panie Dawidzie, że spełniliśmy Pana oczekiwania. :) Zapraszamy na kolejne wyjazdy!
    Celka

23.12.2022 13:02

Super polecam z całego serca .Wspaniała ekipa .uczciwe zarobki

27.12.2022 10:15

Dziękujemy za miłe słowa! :) Zachęcamy do zapisów na kolejne wyjazdy.
    Iza

23.12.2022 15:14

Serdecznie polecam firme INVENT. Kierownik i koordynatorzy bardzo mili i pomocni.

27.12.2022 10:15

Dziękujemy, Pani Izo, za tę opinię. Zachęcamy również do oddania głosu w formie gwiazdek w opiniach Google. :)
    Weronika

23.12.2022 18:18

Polecam wyjazdy za granicę z firmą invent,super ludzie i zakwaterowania,kolejny turnus przede mną,koniecznie sprawdzajcie terminy na kolejne turnusy.

27.12.2022 10:15

Dziękujemy, Pani Weroniko, za miłe słowa. Do zobaczenia! :)
    Sylwia

23.12.2022 19:44

Polecam firmę invent! Łatwa praca,godne zakwaterowania i dojazdy za granicą.Pomocni koordynatorzy i super zespół. Już od stycznia nowe stawki i kolejne turnusy na ich stronie!

27.12.2022 10:14

To prawda, od stycznia stawki wzrastają, dlatego zachęcamy do zapisów! :)
    Iwona

23.12.2022 20:54

Polecam pracę z Invent. Jest to fajna możliwość połączenia pracy zarobkowej z podróżami w ciekawe miejsca i poznania fajnych ludzi.

27.12.2022 10:14

Pani Iwono, dziękujemy za tę opinię! Zachęcamy również do zagłosowania w formie gwiazdek w opiniach Google. :)
    Dominika O

24.12.2022 08:11

Polecam wyjazd z firmą Invent.Własnie wróciłam z kolejnej zagranicznej inwentaryzacji i planuje już następny wyjazd. Praca nie jest ciężka zakwaterowanie na dobrym poziomie a pieniądze zawsze na czas.

27.12.2022 10:13

Dziękujemy, Pani Dominiko! Zapraszamy na kolejne wyjazdy. :)

27.12.2022 09:59

Pieniądze zawsze na czas,praca ok,polecam;)

27.12.2022 09:52

Polecam pracę w tej firmie.Mozna zwiedzić fajne miejsca,a przy okazji zarobić.Praca nie jest ciężka,można się przyzwyczaić no i można poznać super ludzi;)
    Tomek.B.

26.12.2022 15:12

Solidny pracodawca, wywiązujący się ze swoich zobowiązań i zapewniający dobrą atmosferę w pracy - szczerze polecam
    Polecam

25.12.2022 14:56

Polecam pracę na inwentaryzacjach zagranicznych, praca łatwa i przyjemna, luźna atmosfera, najlepsi koordynatorzy z działu drewno i metal, podobno od nowego roku już ma ich nie być… Pozdrowienia dla T18

25.12.2022 15:00

Również pozdrawiam cały TEAM 18 SZCZEGÓLNIE chłopaków z DREWNA I METALU. WIDZIMY się 8

22.12.2022 21:47

Jedzie ktoś 09.01 do team 18?
    Krzysiu

23.12.2022 22:02

Jadę do teamu 10 niestety, ale może akurat będzie dobrze
    Magdalena

23.12.2022 17:43

Witam kto wyjeżdża 9 stycznia i jest w teamie 18. Chciałby się poznać żeby było raźniej ?
    Paulina

22.12.2022 12:09

Szczerze polecam pracę na inwentaryzacjach zagranicznych. Dojazdy do i z pracy zapewnione wygodnymi busami. Zakwaterowanie na bardzo dobrym poziomie. Praca łatwa, jednak wymagająca skupienia. Kierownictwo kontaktowe tak samo jak koordynatorzy. Wydaje mi się, że jest to dobra praca jeżeli chce ktoś dorobić jak i na stałe.

23.12.2022 09:22

To prawda, oferujemy pracę przez cały rok, a nie tylko sezonowo. :) Dziękujemy, Pani Paulino, za miły komentarz i zapraszamy na kolejne wyjazdy! :)
    Iwona Kachel

22.12.2022 11:51

Podjełam Prace w INVENT który obejmował wyjazd zagraniczny ( inwentaryzacja). Firma bardzo dobrze wywiązała sie z zawartej ze mna umowy. Od samego początku byłam bardzo dobrze informowana i prowadzona przez cały proces rekrutacji. Sama praca przebiegała spopkojni i w miłej atmosferze, na każde moje pytanie otrzymywałam rzeczową i solidna odpowiedz. Zakwaterowanie na wysokim poziomie, wynagrodzenie zgodnie z zawartą umową. Ogólnie jestem bardzo zadowolona i już zapisałam sie na kolejny wyjazd.

23.12.2022 09:20

Cieszymy się, Pani Iwono, że spełniliśmy oczekiwania i ponownie zobaczymy się z Panią :) Zachęcamy również do oddania głosu w formie gwiazdek w opiniach Google! Pozdrawiamy :)
    Paulina

22.12.2022 10:27

Polecam wyjazd z firmą Invent. Firma przez cały okres turnusu zapewnia nocleg i dojazd do pracy,nie trzeba się o nic martwić.Praca nie jest skomplikowana,poza tym można spotkać naprawdę fajnych ludzi.

23.12.2022 09:11

Cieszymy się, Pani Paulino, że pozytywnie wspomina Pani czas z nami :) Zachęcamy do kolejnych wyjazdów!
    Lu

22.12.2022 14:07

Praca idealna dla osób które chcą pozwiedzać oraz przy tym zarobić. Na jednym turnusie zwiedziłam dużo fajnych miejsc. Praca jest bardzo prosta tylko trzeba być skupionym. Mieszkania w bardzo dobrych standardach.

23.12.2022 09:09

Dziękujemy za tę opinię :) Zapraszamy na kolejne wyjazdy!

22.12.2022 15:50

Również polecam tą firmę.Jezdze już jakiś czas i jestem zadowolona.Pieniadze zawsze na czas i pozwiedzać ciekawe miejsca można;)

23.12.2022 09:08

Dziękujemy, Pani Doroto, za komentarz. Zachęcamy do kolejnych wyjazdów z nami! :)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w INVENT?

Kontakt - INVENT Sp. z o.o.

Gajowicka 195 53-150 Wrocław

Branże: Konsulting i zarządzanie
    DamianJ.

22.12.2022 19:46

Pracuję w tej firmie na inwentaryzacjach zagranicznych od kilku miesięcy. Praca nie należy do ciężkich. Warunki mieszkalne pozytywnie zaskakują, Kierownictwo i Koordynatorzy na duży +, wypłata na czas:) Oprócz pracy sporo czasu na zwiedzanie i poznawanie nowych miejsc.

23.12.2022 09:07

Panie Damianie, bardzo nas cieszy, że od kliku miesięcy jest Pan z nami. :) Dziękujemy za pozytywne słowa!
    Grzegorz Z

22.12.2022 20:42

Kolejny wyjazd z Firmą Invent, który także oceniam jako udany. Praca naprawdę nieskomplikowana i lekka, ekipa szybko się zgrała i czas zarówno w pracy jak i poza nią mijał w przyjaznej i miłej atmosferze. Warunki mieszkaniowe bardzo dobre. Firma terminowo i uczciwie wywiązuje się z zobowiązań wypłaty wynagrodzenia. Stawki są adekwatne do zakresu i poziomu trudności pracy. Wzrastają w zależności od ilości przepracowanych dni i projektów. Podsumowując, biorąc pod uwagę dotychczasowe doświadczenie z Firmą, mogę tylko zachęcić do podejmowania z nią współpracy. Pozdrawiam :)

23.12.2022 09:06

Panie Grzegorzu, dziękujemy za pozytywne słowa. :) Zachęcamy także do oddania głosów w formie gwiazdek w opiniach Google. Pozdrawiamy!
    Mariola k

22.12.2022 21:57

Polecam pracę w invent. Firma zapewnią transport z Polski do Niemiec z Niemiec do Polski jak i również do pracy . A i oczywiście noclegi. Polecam bardzo !!!

23.12.2022 09:05

Dziękujemy za pozytywny komentarz i zapraszamy na kolejne wyjazdy! :)
    Patrycja. K

23.12.2022 02:53

Dla osób które chcą sobie szybko dorobić ta praca to idealne rozwiązanie, samo liczenie towaru nie jest trudne wymaga skupienia ,warunki mieszkaniowe bardzo dobre,wypłata na czas a na początku możliwość pobrania zaliczki .Myślę że warto spróbować zawsze to jakieś nowe doświadczenie a przy okazji możliwość poznania ciekawych ludzi .Byliśmy z mężem półtora miesiąca i planujemy następny wyjazd już w styczniu.

23.12.2022 09:04

Pani Patrycjo, bardzo cieszymy się, że praca z nami spełniła Pani oczekiwania. Zachęcamy do oddania głosu w formie gwiazdek także w opiniach Google. Pozdrawiamy! :)
    Tomasz

23.12.2022 06:46

Polecam pracę w firmie INVENT.Praca prosta,nie skomplikowana.Zakwaterowanie,dojazdy do pracy.z pracy zapewnione.POLECAM.

23.12.2022 09:03

Dziękujemy, Panie Tomaszu! Zachęcamy do kolejnych wyjazdów z nami. :)
    Ar

22.12.2022 22:36

Polecam, zwłaszcza z nadchodzącą wyższą stawką.
    Iwona

22.12.2022 14:42

Bardzo polecam firmę invent. Praca jest przyjemna i lekka.
    Grzegorz

22.12.2022 12:41

Bardzo polecam firmę Invent. Praca przyjemna i lekka.
    Włodzimierz

20.12.2022 15:34

Byłem na dwóch wyjazdach z Inventem. W Czechach oraz Niemczech. Praca nie jest trudna, obsługa skanera jest prosta a przed przystąpieniem do pracy przeprowadzone jest szkolenie z jego obsługi. Hotele były w porządku, kierowcy nie „szaleli” podczas dojazdów.

21.12.2022 08:18

Dziękujemy za pozytywną opinię. :) Zachęcamy do kolejnych wyjazdów oraz do oddania głosu w formie gwiazdek zarówno tutaj na platformie, jak i w opiniach Google. :)

22.12.2022 09:30

Panie Stefanie, od stycznia proponujemy wyższe stawki, które są uzależnione od stanowiska: • od 295 zł na rękę - Liczący • od 330 zł na rękę - Liczący ze znajomością języka niemieckiego • od 375 zł na rękę - Liczący z prawem jazdy kat. B
    KasiaaPatii

21.12.2022 09:47

Polecam ! Praca lekka i przyjemna , zakwaterowanie na duży plus , ludzie bardzo pomocni .

22.12.2022 09:28

Dziękujemy za ten komentarz :) Zachęcamy do kolejnych wyjazdów!
    Dawiddrewno

21.12.2022 10:14

Polecam pracę w invent .praca nie jest trudna Bardzo fajnie się pracuje.Mila atmosfera. wsparcie polskich koordynatorów. Wypłata jest zawsze na czas. I oczywiście super hotele. Po prostu Polecam aplikujcie !!

22.12.2022 09:26

Panie Dawidzie, dziękujemy za pozytywne słowa. Zachęcamy również do oddania głosu w formie gwiazdek tutaj na portalu i w opiniach Google. Pozdrawiamy! :)
    Magda

21.12.2022 10:14

Serdecznie polecam pracę w firmie INVENT jeśli potrzebujesz sobie dorobić, praca przyjemna, zakwaterowanie na bardzo dobrym poziomie, nie trzeba się martwić o dojazdy. Polecam i pewnie nieraz skorzystam.

22.12.2022 09:26

Cieszymy się, Pani Magdaleno, że spełniliśmy oczekiwania. :) Zapraszamy na kolejne wyjazdy!
    Karol

21.12.2022 11:34

Polecam Invent. Pracowałem z nimi w Niemczech. Wypłata na czas, a noclegi spoko (mieszkaliśmy przez większość czasu w apartamentach, po 3-4 osoby, dwa pokoje + salon, kuchnia, łazienka). Praca nie jest ciężka, skanery dobrze działają. Koordynatorzy są wymagający (jak każdy kierownik) ale mili i pomocni. Nie mają wybujałego ego i można z nimi normalnie porozmawiać.

22.12.2022 09:24

Dziękujemy, Panie Karolu, za tę opinię. Zachęcamy do oddania głosu w formie gwiazdek tutaj na portalu oraz w opiniach Google. Pozdrawiamy! :)
    Jola

21.12.2022 11:46

Fajna praca. Jesli ktos chce dorobic to polecam. Warunki mieszkaniowe super. Hotel czysciutki. Wszystko super zorganizowane

22.12.2022 09:24

Bardzo się cieszymy, Pani Jolanto, że pozytywnie Pani wspomina wyjazd. Polecamy się na przyszłość! ;)
    Eliza

21.12.2022 12:01

Polecam pracę w firmie Invent, na wyjazdach panuje fajna atmosfera, pieniądze na czas. Miejsce zakwaterowań czyste z dostępem do kuchni. Praca że skanerem jest szybka i przyjemna .

22.12.2022 09:22

Dziękujemy za tę opinię, Pani Elizo. Zachęcamy do kolejnych wyjazdów!
    Andrzej

21.12.2022 12:32

Polecam pracę z firmą ,,Invent,"byłem na inwentaryzacji kolejny raz .Praca nie jest trudna, szybko można się nauczyć obsługi skanera .Warunki mieszkalne ogólnie na plus .Wypłaty są na czas .Jeżeli ma ktoś ochotę spróbować to warto .

22.12.2022 09:22

Panie Andrzeju, bardzo się cieszymy, że pozytywnie wspomina Pan naszą współpracę. Zachęcamy do oddania głosu w formie gwiazdek tutaj na portalu oraz w opiniach Google. Pozdrawiamy! :)
    Karolina

21.12.2022 13:58

Polecam prace w Invent. Brałam udział w inwentaryzacji w Niemczech i oprócz pracy można było dużo zwiedzić. Noclegi były w bardzo dobrych warunkach. Sama praca była prosta, chociaż wiadomo na początku mogą zdarzać się jakieś trudności. Fajna praca dla osób w każdym wieku. Na pewno jeszcze kiedyś wyjadę z Inventem :)

22.12.2022 09:21

Dziękujemy, Pani Karolino, za pozytywne słowa. Zachęcamy do kolejnych wyjazdów. :) Pozdrawiamy!
    Jakub

21.12.2022 14:29

polecam serdecznie firme invent!!! praca bardzo lekka nie męcząca. Atmosfera w pracy jak najbardziej na plusie!! Pozdrawiam Jakub. :)

22.12.2022 09:20

Panie Jakubie, bardzo się cieszymy, że wyjazd spełnił Pana oczekiwania. Zachęcamy do kolejnych wyjazdów z nami! :)
    zolnierz82

21.12.2022 15:26

Wyjechałem pierwszy raz na 3 tygodnie i jedyne co mogę napisać to same pozytywy. Praca łatwa i przyjemna, dojazd zapewniony (dojeżdżałem do teamu który już był na miejscu), warunki zakwaterowania bardzo dobre. Jeśli ktoś potrzebuje jako pracę dodatkową to polecam, bo ja na pewno jeszcze skorzystam.

22.12.2022 09:17

Miło nam czytać taką opinię. :) Cieszymy się, że spełniliśmy Pana oczekiwania. Zachęcamy do głosowania poprzez gwiazdki tutaj na portalu oraz w opiniach Google.
    Rolo

21.12.2022 15:39

Bardzo polecam firmę Invent, byłem już na dwóch wyjazdach i wszystko jak najbardziej na plus, zakwaterowanie, pensja na czas sama praca, która potrafi dać dużo satysfakcji.

22.12.2022 09:15

Mamy nadzieję, że zobaczymy się na kolejnych wyjazdach! :) Dziękujemy za tę opinię i zachęcamy do zagłosowania gwiazdkami tutaj na portalu oraz w opiniach Google.

Zostaw merytoryczną opinię o INVENT Sp. z o.o.