INVENT

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie
Tychy - Invent Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o INVENT Sp. z o.o.

Opinie o INVENT Wrocław

Nie przegap nowości o INVENT Sp. z o.o.!

nikt

06.09.2023 14:40

Mimo zgłoszenia na 4 inwentaryzacje na żadną nie da sie dostać, nie wiem czym sie sugerują przy wyborze ludzi tymbardziej iż zaznaczałem ze mam doświadczenie przy inwentaryzacjach, być może nie dawają szansy nowym osobom a biorą aby takie które już były ciężko powiedzieć w każdym razie bardzo nie polecam ponieważ do samego końca tak naprawdę niewiadomo czy wyjazd jest pewny czy nie i często kilka dni przed okazuje się ze jednak nie a drugie to ile razy można sie zgłaszać żeby w końcu sie dostać, masakra

08.09.2023 00:19

Racja, czasem ci 3 dni przed powiedzą że jedziesz a ty już co innego zaplanowałeś i wtedy kara haha, kara powinna być wtedy jeśli dadzą dużo wcześniej info ze jedziesz i zrezygnujesz później niż 2 tyg przed, cóż trzeba czekać bo przecież nie ma innej pracy, biorą tych co jeżdżą bo jedne i te same osoby, oni już w sierpniu się zapisują na inwentaryzacji za granicą na wrzesień a we wrześniu na październik, oni pierwszeństwo mają, reszta to ci co kiedyś byli albo łapanka

08.09.2023 11:11

Obecnie jesteśmy w trakcie rekrutacji na duże projekty jesienne i mamy jeszcze wolne miejsca. Zapisy dostępne są dla wszystkich zainteresowanych, a doświadczenie nie jest wymagane do podjęcia współpracy. Wyjazdy na nasze inwentaryzacje zagraniczne odbywają się przez cały rok i wszystkie terminy dostępne na Portalu Invent są pewne. Niestety ze względu na brak danych nie jesteśmy w stanie zweryfikować, dlaczego nie udało Ci się zakwalifikować na wyjazd. W tej sytuacji zachęcamy do kontaktu z Działem Rekrutacji tel.: 71 750 77 00, mail: [email protected]. Dzięki temu będziemy mogli indywidualnie sprawdzić status Twojego zgłoszenia i odpowiedzieć na wszystkie pytania.
    Weronika

04.09.2023 09:49

Kolejny wyjazd za mną. Dobre warunki mieszkaniowe, możliwość zwiedzania pięknych miejsc, wypłata zawsze na czas. Polecam! :)

06.09.2023 15:21

Zależy, raz mieliśmy na 7 osób przez 10 dni jedna łazienkę, w której była też toaleta
    Seba

06.09.2023 15:24

No ale wtedy zużycie malutkie... A jak wynajmujesz to przecież jak jedziesz na cały rok do pracy to po co ci wynajmować, inwentaryzacja to super sprawa- kasa, zwiedzanko i zabawa
    Bartosz

06.09.2023 10:58

Praca w firmie INVENT jest bardzo łatwa i przyjemna. Warunki mieszkaniowe są o wysokim standardzie. Przy okazji można pozwiedzać piękne miejsca. Polecam współpracę z tą firmą.

06.09.2023 11:16

Dziękujemy za miłe słowa! :) Zapraszamy do kolejnych zapisów.
    Krystian

04.09.2023 15:23

Praca zaledwie kilka godzin dziennie i całkiem przyjemna. Do zakwaterowania również nie mam żadnych zarzutów.

05.09.2023 12:07

Bardzo się cieszymy, że praca z nami to przyjemność. :) Zapraszamy do zapisów na kolejne wyjazdy!
    Atos

04.09.2023 16:38

Polecam pracę w tej firmie. Praca w teamie 15 była najlepsza. Jestem zadowolony z Primarków. To jeden najlepszych projektów na których byłem. Dzięki dobrej organizacji nasz team odniósł sukces. Praca średnio 4-6 godzin czasami zdarzało się po 7-8 przy wielkich sklepach. Dzięki Inventowi zwiedziłem Brukselę i Wiedeń. Jestem zadowolony z projektu i życzę żeby takich udanych projektów jak ten było jak najwięcej :) :) Pozdrawiam team 15

05.09.2023 12:06

Dziękujemy za Twój komentarz! :) Zachęcamy do zapisów na kolejne wyjazdy.
    Abc1

04.09.2023 14:16

Polecam prace z firma invent. Wypłata zawsze na czas, praca nie jest ciężka, a dodatkowym atutem jest zwiedzanie różnych ciekawych miejsc.

05.09.2023 12:05

Dziękujemy za opinię! :)
    Oliwia

31.08.2023 13:09

Polecam prace przy inwentaryzacjach w firmie invent.

04.09.2023 12:50

Dziękujemy, Pani Oliwio!
    Martysia

29.08.2023 11:07

Dojazdy... Przez telefon że 45min a prawda taka ze wycieczki krajoznawcze, podróż plus praca równa się 13h...za 245zl,zarabiasz cały miesiąc by zarobic 2tys na czysto, bo 3 wydajesz na jedzenie i picie, śmiech na sali, do tej kwoty adekwatne jest 8-9h już z dojazdami, (usunięte przez administratora)

30.08.2023 14:38

trudno nam dokładnie określić, ile wynosi czas dojazdu do sklepów, gdyż jest on zmienny – codziennie przeprowadzamy inwentaryzację w innym markecie. Zazwyczaj waha się od kilkunastu do kilkudziesięciu minut. Podczas rozmowy przedstawiamy bardzo dokładnie specyfikę pracy na inwentaryzacjach oraz aktualne stawki. Bardzo zależy nam, aby każda osoba przed wyjazdem wiedziała, jak wyglądają wyjazdy zagraniczne. Jest nam bardzo przykro, że nie udało nam się spełnić Pani oczekiwań :(
    Iwona

01.09.2023 15:56

I ktoś tu pisał że wodę z kranu leją do butelek, czasem taka lepsza, pozdrawiam netto maniakow
    XYZ

30.08.2023 19:19

Projekt PRIMARK przebiegał w bardzo miłej atmosferze. Pani kierownik zachowywała się bardzo profesjonalnie, interesowała się wszystkimi członkami teamu i starała się na bieżąco rozwiązywać wszelkie problemy. Na sklepie praca przebiegała w dobrze zorganizowany sposób zarówno dzięki kierowniczce jak i koordynatorom Kasi i Andrzejowi którzy mieli widocznie duże doświadczenie w wykonywaniu swojej pracy, zachowywali się również bardzo profesjonalnie i wyprowadzali swobodną atmosferę podczas inwentaryzacji

31.08.2023 12:56

Dziękujemy za miłe słowa! :) Zachęcamy do zapisów na kolejne wyjazdy.
    XYZ6

30.08.2023 19:15

Ostatnio byłam na projekcie Primark i bardzo dobrze mi się pracowało. Organizacja pracy naprawdę na wysokim poziomie. Profesjonalne zachowanie Pani kierownik. A praca z koordynatorami Katarzyną i Andrzejem to czysta przyjemność.

31.08.2023 12:55

Bardzo dziękujemy, zwłaszcza w imieniu Katarzyny i Andrzeja! :)
    Kamila R.

30.08.2023 19:26

Jestem bardzo zadowolona z sierpniowego wyjazdu na Primark. Praca lekka i godziny pracy od 4 do 8 godzin. Mieliśmy możliwość zwiedzania a uwierzcie mi było co:) Koordynatorzy zorganizowani i przyjaźnie nastawieni do wszystkich jednak znalazło się kilka osób które niestety tego nie odwzajemniały ze względu na zwrócenie im kulturalnie uwagi dotyczącej pracy i niepoprawnego jej wykonywania co jest ich obowiązkiem jako koordynatorów. Pani kierownik również świetnie wywiązywała się ze swoich obowiązków z tak samo pozytywnym nastawieniem:) Podsumowując wyjazd oceniam na 6 z plusem:)

31.08.2023 10:21

I teraz siedzą w pracy i minuta po minucie komentarze dawaja śmiech na sali, co wyście się tak primarkow uwzięli, jest spoko, ludzie są różni jak i pracownicy tak i znajomi kiero, praca jest ok

31.08.2023 12:52

Bardzo się cieszymy, Pani Kamilo, że spełniliśmy Pani oczekiwania. Zapraszamy na kolejne wyjazdy! :)
    użytkownik123

30.08.2023 23:46

Polecam serdecznie! Dobre warunki, bliskie dojazdy do pracy i dobra atmosfera.

31.08.2023 12:51

Dziękujemy za komentarz :)
    Mari

27.08.2023 04:10

Praca w Czechach wyglada następująco: 1. Pracujesz nie 6-10 godzin tak jak to obiecuje pani w słuchawce telefonu tylko 10-13. 2. W Czechach w niedziele sklepy są otwarte wiec również pracujecie (pierwszy wolny dzień miałam po 1,5 tyg, gdzie przypominam praca po 10-13h) 3. Na kwaterach nie ma klimatyzacji ani wiatraków, śpicie jak w oborze 4. Jeśli jesteś kierowca (całe szczęście ja nie byłam) to po skończonej pracy np. O godzinie 4-6 rano jedziecie jak w moim przypadku 8 godzin na inne zakwaterowanie, nie wiem czy invent zdaje sobie sprawę na co naraża pracowników, których wysyła w trasę z niewyspanym kierowca po całej nocy w pracy. 5. Ludzie piszą o częstej możliwości zwiedzania, owszem czasami chwile przed praca uda Ci się zrobić na szybko kilka fotek jak jesteś w większym mieście na inwentaryzacji a po pracy nie masz na to czasu ponieważ wstajesz, jesz, myjesz się i znowu idziesz do pracy. Nie ma czasu na zwiedzanie, a jak jest dzień wolny to mój team akurat przeznaczał go na odpoczynek… 6. Ludzie są bardzo fałszywi, uważaj na to co mówisz i komu to mówisz nawet jeśli są to twoje koleżanki z pokoju. Bardzo fajnie każdy się bawi, śmieje a za plecami wiadomo, bądź co gorsza do kierowników A co do kierowników i koordynatorów to chciałabym się zapytać @pracodawca za co ci ludzie maja płacone? Czy Wy ich w jakiś sposób sprawdzacie ? Czy macie świadomość tego, ze większa część z nich w pracy gra / uzywa telefonów, nie liczą produktów często stoją i gadają między sobą, a jak chce się ich znaleźć żeby zapytać co dalej ma się robić to trzeba ich szukać po całym sklepie, co zajmuje dużo czasu i przez to spowalnia nasza prace? Wiem, ze jest takich dwóch panów i jak oni są na jakiejś kontroli czy czymś to nagle kierownictwo i koordynatorzy potrafią pracować, ale jak ich nie ma to jest tak jak opisałam to wyżej.
    Dulan

30.08.2023 12:52

Tu nie ma co chronić, tylko trzeba prawdę pisać... Było coś złego to napisz prawdę, a nie na siłę ludzie wymyślają... Byłem teraz na Czechach i było ok, a to co pisze ta pani powyżej to brednie
    Kinga

30.08.2023 16:06

Ja osobiście byłam w Czechach w czerwcu i z tego co pamietam praca właśnie tak wyglądała, co prawda dzień wolny mieliśmy szybciej niż opisała to @mari, ale praca trwała 10-13 godzin. Nie mieliśmy czasu czasami na to żeby pójść do sklepu i zrobić zakupy bo zdążyliśmy wstać i musieliśmy się szykować na kolejna noc w pracy. I również zgadzam się z tym, ze po pracy w Czechach na kauflandzie kierowcy od razu po pracy przejeżdżali na projekt do p.Elżbiety do Niemiec, wtedy tez mieliśmy sytuacje, ze nasz kierowca prawie przysnął ze zmeczenia za kierownica. Natomiast jeśli chodzi o primarki to praca trwała krótko, przeważnie 4-6h, hotele tez były w porządku, mieliśmy dużo czasu wolnego w pewnych momentach aż za dużo. :)
    Bombelek123

30.08.2023 02:37

Serdzenie polecam pracę z Inventem zwłaszcza jeśli chodzi o Primarki. Praca czasami nawet po tylko 4h. W porównaniu z poprzednimi turnusami jestem zachwycona, widać, że firma z każdym kolejnym projektem stara się coraz bardziej ułatwić liczącym pracę. Duży plus za zachowanie kierowniczki, która poświęca czas każdemu z pracowników i stara się natychmiastowo rozwiązywać wszystkie problemy.

30.08.2023 14:43

Dziękujemy za Twój komentarz! Zachęcamy do kolejnych wyjazdów. :)
    Adii77

30.08.2023 02:25

Projekt Primark zakończony pomyślnie. Dobry Team i kierownictwo czyni cuda. Każdy sklep kończony był w 4-6 godzin. Miła atmosfera z koordynatorami Krystianem I Arturem. Polecam mocno, pojadę ponownie.

30.08.2023 14:43

Dziękujemy za miłe słowa. :)
    Dawid22

26.08.2023 10:15

Ciężko się dostać tak na nowy turnus, bo ci co jeżdżą ciągle i mają te wyjazdy jako drugi swój dom już się w trakcie jednego zapisują na drugi, siedzą na nim zjada do domu na dwa dni albo i nie i znowu,a ci co mają co tu robić to się nie dostaną na pół turnusu nawet
    Z1

30.08.2023 13:31

Jeśli tak ciężko się dostać to skąd ja na każdym turnusie mam tyłu nowych ludzi?

30.08.2023 14:38

nasze wyjazdy cieszą się dużym zainteresowaniem, natomiast ze względu na ograniczoną liczbę miejsc w Teamach zdarza się, że nie wszyscy chętni mogą wyjechać. Oczywiście cały czas jesteśmy otwarci na nowe osoby, które chciałyby spróbować swoich sił na inwentaryzacjach. Obecnie na naszym Portalu dostępne są zapisy na projekty jesienne. Jeśli jesteś zainteresowany współpracą to zapraszamy do wysłania zgłoszenia :)
    AnRa

27.08.2023 04:22

Czemu na primarkach traktuje się ludzi jak (usunięte przez administratora) i zamyka w pokojach bez jakiegokolwiek powietrza, dajcie chociaż jakies wiatraki, invent lekceważy swoich pracowników, standardowo.

29.08.2023 12:37

Serio takie komentarze hahahaha Zastanów się co piszesz , kto Cię w pokoju zamyka !!!!! ?????? Ile Ty masz lat ???

30.08.2023 12:52

Sprawa była prosta w Wiedniu gdzie byliśmy koło tygodnia panowały straszne upały po 40 stopni , logiczne że w mieszkaniach których mieszkaliśmy było gorąco . Właściciel lokalu obiecał wiatraki a słowa nie dotrzymał . Więc gdzie tu wina firmy ??? Pisanie że zostaliśmy zamykani w pokojach to mega przesada i zakrawa o pomówienia . . Może niektórzy mieli za dużo czasu wolnego i siedzieli w pokojach zamiast zwiedzać piękny Wiedeń . Polecam firmę jak najbardziej. Wypłacalna i można dostosować swoją dyspozycyjność do wyjazdów . Godziny pracy w zależności od projektu i osób pracujących . Bo co tu ukrywać niektórym nie chce się pracować i spowalniają całą grupę. Jak ktoś gotowy poznać trochę Europy i fajnych ludzi to polecam . Jak ktoś chce siedzieć dłużej w jednym miejscu na projekcie to polecam netto . Ale cóż nic nie zwiedzicie . A teraz na Primarkach Belgia , Czechy , Austria ☺️ A przed nami piękne Włochy juz we wrześniu
    Magda

24.08.2023 21:38

Serdecznie polecam współpracę z firmą INVENT. Byłam już na dwóch wyjazdach zagranicznych, na pewno pojadę na kolejne. Praca nie należy do trudnych, ponadto zawsze można liczyć na pomoc kierownika oraz całej ekipy. Czas pracy uzależniony jest od sklepów, w których odbywają się inwentaryzacje. Ogólną organizację pracy oceniam bardzo dobrze. Warunki mieszkaniowe również są na wysokim poziomie. Firma wywiązuje się z ustaleń, wypłata pojawia się na koncie zgodnie z ustalonym terminem.

25.08.2023 11:36

Dziękujemy, Pani Magdo, za opinię. Zapraszamy na kolejne wyjazdy! :)
    Daria

19.08.2023 20:44

Właśnie wróciłam z 2,5 miesięcznego turnusu. Pracuję w tej firmie już prawie 3 lata i serdecznie polecam. Praca nie jest ciężka, warunki noclegowe na dobrym poziomie, a koordynatorzy są pomocni i mili. W wolnej chwili można sporo pozwiedzać.
    Bogusia

23.08.2023 10:05

Jeśli w nocy się pracowało to oczywiście najpierw spanko ,i po spanku spacer i zwiedzanie zawsze w tym mieście co się mieszkało było co zwiedzać i oko pocieszyć POZDRAWIAM

24.08.2023 21:56

Zapytanie było do tamtej pani co zwiedzała,bo ona pewnie często jeździ to dużo się nazwiedzala
    Criss

19.08.2023 18:36

Przeklikałem trochę Waszych opinii nt. tej firmy. Czy nikt nie ma złego słowa do powiedzenia? Wszystkim wszystko pasuje i odpowiada? Jesli tak jest to chwała, tylko jest małe 'ale' Czy firma skrzętnie usuwa niewygodne komentarze? Jest małe 'ale', dlaczego wszystkie (prawie) pozytywne opinie są zgłaszane? I jak długo moje zapytanie będzie widoczne? ????
    Sylwia

22.08.2023 18:11

Wszystko jest ok, nie ma fałszywych ludzi tylko sami dobzi i pomocni... tacy wszyscy dobzi że uszy wiedna od obgadywanie, a najlepsze jest to że pomiatają ludźmi starszymi wykształconymi ci co szkole na gimnazjum lub zawodówce zakończyli, a że jeżdżą długo bo nic do roboty nie mają i żadnych predyspozycji to i potem sa'koordynatorami' albo i lepiej

23.08.2023 14:24

Sylwio, jeśli na turnusie, na którym byłaś, wydarzyło się coś niepokojącego to bardzo prosimy o szczegółowe opisanie sytuacji. Dołożymy wszelkich starań, żeby ją zweryfikować i wyjaśnić. W tym celu prosimy o wysłanie wiadomości na adres: [email protected].

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w INVENT?

Kontakt - INVENT Sp. z o.o.

Gajowicka 195 53-150 Wrocław

Branże: Konsulting i zarządzanie
    Iwona

17.08.2023 14:35

Bardzo dobra firma, polecam wszystkim,ktorzy sie wahają,warto samemu sprawdzic.

23.08.2023 12:46

Dziękujemy, Pani Iwono, za opinię. :)
    Aaa

21.08.2023 22:13

Planuje aplikować na stanowisko Asystent z j. niemieckim. Wpadłem jednak na forum zorientować się jak z zarobkami, w ogłoszeniu nie ma żadnego info na ten temat. Jakich widełek się spodziewać? Czytałem, że po 3 msc jest możliwość awansu na stanowisko młodszego specjalisty. Pracodawca gwarantuje jakieś szkolenia zewnętrzne albo wewnętrzne? W zamian pracownik podpisuje lojalki?

23.08.2023 12:41

Dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą pracy. W ogłoszeniu nie podajemy widełek, gdyż stawka ustalana jest indywidualnie na podstawie doświadczenia zawodowego oraz umiejętności kandydata. Zgodnie z informacją zawartą w ogłoszeniu po 3 miesiącach pracownik ma możliwość awansu na stanowisko Młodszego specjalisty. Zapewniamy pełny proces wdrożenia w obowiązki. Nasz zespół podzieli się z Tobą swoim doświadczeniem, a także będzie pomocą i wsparciem na każdym etapie szkolenia. Nie podpisujemy z pracownikami tzw. „lojalki”. Jeśli nasza oferta spełnia Twoje oczekiwania to zapraszamy do aplikowania :)
    Ewa N

20.08.2023 16:46

W ostatnich dniach wróciłam z mojego pierwszego turnusu z Inventem. Szczerze polecam współpracę z Inventem. Warunki mieszkaniowe na bardzo dobrym poziomie. Kierownik oraz wszyscy koordynatorzy Teamu, z którymi wyjechałam, okazali się bardzo serdeczni i pomocni. Atmosfera pracy bardzo dobra. Praca nie jest ciężka, wszystko sprawnie zorganizowane. Pieniądze na koncie tak jak było ustalone. Podsumowując, firma wywiązuje się ze wszystkich ustaleń zawartych w umowie oraz uzyskanych w trakcie kontaktu z biurem. W czasie weekendu mnóstwo wolnego czasu na zwiedzanie. Szczerze polecam :)

21.08.2023 11:28

Dziękujemy, Pani Ewo. Bardzo nas cieszy, ze spełniliśmy oczekiwania. :) Zapraszamy na kolejne wyjazdy!
    Grzegorz

20.08.2023 12:14

Po kolejnym już wyjeździe z Firmą Invent na zagraniczne inwentaryzacje nadal mogę podtrzymać pozytywną opinię o tej Firmie. Zarówno wyjazd jak i sam pobyt zorganizowane bardzo dobrze. Doskonałe warunki mieszkalne, koleżeńska atmosfera w pracy, przejrzyste warunki wynagrodzenia i wsparcie kadry kierowniczej sprawiają, że mogę tylko polecić współpracę z Inventem.

21.08.2023 11:28

Dziękujemy, Panie Grzegorzu! Mamy nadzieję, że do zobaczenia na kolejnych wyjazdach. :)

18.08.2023 17:07

Warunki mieszkalne bardzo dobre, praca dosyć przyjemna. Mozna tafić nawet na bardzo sympatycznych ludzi :)

21.08.2023 11:27

Dziękujemy za opinię. :)
    Alis

17.08.2023 16:34

Już kolejny wyjazd za mną i nadal chcę kontynuować współpracę ponieważ warunki jak i terminowość wypłat są przestrzegane.

18.08.2023 12:49

Dziękujemy za komentarz. Zachęcamy do zapisów na kolejne terminy.
    Jessika

11.08.2023 10:16

Pracuje w tej firmie juz prawie rok, praca przyjemna w miłej atmosferze , świetne warunki noclegowe. Zachęcam do współpracy z tą firmą. Wynagrodzenie na czas polecam każdemu kto szuka pracy w której czuje sie swobodnie atmosfera jak najbardziej. Praca nie jest ciężka wręcz przyjemna, kierownicy i koordynatorzy bardzo pomocni.

18.08.2023 12:48

Kasia, wszyscy pracownicy, którzy podejmują z nami współpracę są dla nas niezwykle ważni. Cenimy ich zaangażowanie i profesjonalizmy, to dzięki nim udaje nam się osiągać wyznaczone cele. Każdy nowy pracownik rozpoczyna z nami współpracę na stanowisku początkującego Liczącego. Po 10 dniach inwentaryzacyjnych jego stawka wzrasta + zaczyna przysługiwać premia frekwencyjna (+15 zł na rękę/dz)! Wykazując swoje umiejętności, zdobywając doświadczenie i szkoląc swój warsztat Liczący może zostać osobą koordynującą lub nawet w przyszłości kierującą inwentaryzacją. Co oczywiście wiąże się z wyższymi stawkami i dodatkowymi kwalifikacjami.
    damj.

17.08.2023 22:05

Kolejny powrót z wyjazdu na jak największy plus. Wypłata na czas, świetna ekipa, łatwa praca i możliwość poznania nowych, ciekawych miejsc (przecież nie samą pracą człowiek żyje) ;)

18.08.2023 12:48

Dziękujemy za opinię :) Zapraszamy na kolejne wyjazdy!
    ww

14.08.2023 17:57

świetna atmosfera, miła obsługa w biurze, i szybkie rozwiazywanie problemów, noclegi za granica super, serdecznie polecam i napewno wyjade jeszcze raz

16.08.2023 09:36

Dziękujemy za opinię i do zobaczenia na kolejnych wyjazdach! :)
    Anna B

09.08.2023 14:48

Polecam współpracę,miła atmosfera,wypłata na czas,dobre warunki zakwaterowania,w wolnym czasie można zwiedzać.

10.08.2023 13:29

Dziękujemy, Pani Anno, za miłe słowa. Zapraszamy do zapisów na kolejne wyjazdy! :)
    Krystian

05.08.2023 15:31

Kolejny wyjazd za mną. Wypłata na czas, praca miła i lekka. Pozytywnie spędzony czas w pracy i poza nią. Polecam serdecznie.

09.08.2023 12:45

Dziękujemy, Panie Krystianie, za opinię! Zapraszamy na kolejne wyjazdy. :)

20.07.2023 14:59

Polecam pracę dla firmy Invent. Pracuje tu już od dłuższego czasu i jest bardzo fajnie. Kierownicy oraz koordynatorzy mili oraz to lekka praca. Godziwe wynagrodzenie zawsze na czas.
    Jola

05.08.2023 21:43

@Pracodawca Od jakiej kwoty odprowadzane są składki ZUS?

08.08.2023 11:32

Pani Jolu, najlepiej w tej sprawie napisać do nas wiadomość na [email protected] i dokładnie opisać swój przypadek. Dzięki temu Dział Personalny będzie mógł odnieść się indywidualnie do Pani sytuacji i wszystko szczegółowo wyjaśnić.
    Andrzej 13

06.08.2023 19:26

To mój kolejny wyjazd na inwentaryzacje. Co dla mnie ważne, w Invencie przez cały czas mojej pracy dostawałem wynagrodzenie na czas a także projekty inwentaryzacyjne odbywały się sysytematycznie przez cały rok. Dla tych co poszukują zajęcia a mają wątpliwości najlepiej spróbować i zobaczyć na czym polega ta praca w rzeczywistości. dla

07.08.2023 11:59

Dziękujemy za opinię, Panie Andrzeju! Tak jak Pan pisze - niezdecydowanych zachęcamy do sprawdzenia "na własnej skórze" jak wygląda praca w INVENT. :)
    Malwa

05.08.2023 22:01

Chciałabym wyjechać z nimi, bo mam już doświadczenie w pracy przy inwentaryzacjach, zawsze w okolicy czegoś się chwytam, jak wystawiają ogłoszenie, tylko ostatnio nie ma zbytnio ofert i stąd pomysł wyjazdu, bo tutaj widzę szukają ludzi. Zwróciłam tylko uwagę na tę informację na stronie, że nie ma zapewnionego wyżywienia, no i to mnie trochę zmartwiło, jak wy to rozwiązujecie? Jakaś mikrofala tam chociaż jest w hotelach?
    Ktoś

06.08.2023 15:40

Normalnie tak jak się w domu gotuje w kuchni. Nie jedziesz na wakacje żeby było wyżywienie tylko do pracy.
    Weronika

03.08.2023 09:36

Za mną kolejny wyjazd z firmą invent Musze powiedzieć jestem zadowolona Zakwaterowania na wysokim poziomie Wyplata wszystko na czas Jedyny minus to od czasu do czasu stary sprzęt który spowalnia pracę

03.08.2023 14:08

Dziękujemy, Pani Weroniko, za opinię! Zachęcamy do kolejnych wyjazdów. :)
    Mariusz

02.08.2023 09:11

Potwierdzam inne wypowiedzi pracowników firmy Invent. Organizacja wyjazdu i pobytu za granica jest zawsze bardzo dobrze zorganizowana, noclegi są na dobrym a najczęściej na bardzo dobrym. Oczywiście rozliczenia za wykonaną pracę sa realizowne terminowo i bezproblemowo. Warto więc skorzystać z propozycji wyjazdow nawet kilka razy w ciagu roku.

02.08.2023 09:45

Dziękujemy, Panie Mariuszu, za opinię. :) Zachęcamy do zapisów na kolejne wyjazdy!
    Karola

17.07.2023 22:16

Bardzo dobra organizacja i warunki zakwaterowania. Serdecznie polecam wszystkim, którzy się wahają!
    Dominika

28.07.2023 17:57

Mieszkania lub apartamenty są przeważnie na 5-6 osób. Pokoje zazwyczaj 2-3 osobowe, natomiast przeważnie jest jedna łazienka na mieszkanie. Toalety często są oddzielone od łazienek. Większość noclegów oceniam jako dobre lub bardzo dobre.

31.07.2023 14:48

Noclegi rezerwujemy w różnego rodzaju obiektach noclegowych, takich jak: mieszkania, apartamenty, hotele, pensjonaty i domki, a pokoje są zazwyczaj 2-3-4-osobowe. Choć nie możemy precyzyjnie określić, ile łazienek przypada na poszczególne pokoje z powodu zróżnicowanej charakterystyki obiektów to jednocześnie zapewniamy, że nasz zespół dokłada wszelkich starań, aby zorganizować jak najlepsze warunki zakwaterowania dla naszych pracowników. Standardowo obiekty są wyposażone w kuchnię, aneks kuchenny lub miejsce do przygotowania posiłków. Zapraszamy do odwiedzenia naszej strony na Facebooku, gdzie regularnie publikujemy zdjęcia obiektów noclegowych. Dzięki nim można uzyskać lepsze wyobrażenie o ogólnym charakterze rezerwowanych przez nas miejsc i panujących w nich warunków. Mamy nadzieję, że zdjęcia te rozwieją wszelkie wątpliwości i być może zachęcą Panią do wyjazdu z nami na inwentaryzacje :)
    Bartosz

26.07.2023 13:04

27.07.2023 10:59

Dziękujemy, Panie Bartoszu, za komentarz. Do zobaczenia na kolejnych wyjazdach!
    Daniel

28.07.2023 17:49

Umowy są podpisywane do końca bieżącego roku, czyli aktualne są do 31.12.2023 r. Noclegi oraz transport jest organizowany przez Invent. Noclegi są różne, ale większość jest bardzo fajna. Np. w Teamach 6 osobowych zazwyczaj są mieszkania 3 pokojowe, gdzie w każdym pokoju śpią 2 osoby. Stawki, które są podawane w ogłoszeniach to stawki, które się dostaje na rękę. Na start każda osoba otrzymuje 245 zł netto za dzień pracy, chyba że zna język obcy lub chce jeździć busem to takie osoby otrzymują dodatki finansowe. Każda osoba po 10 dniach inwentaryzacyjnych otrzymuje wyższą stawkę oraz można otrzymać dużo innych dodatków finansowych o których nikt w ogłoszeniach nie pisze, a dowiadujesz się na wyjeździe. Reasumując im dłużej pracujesz tym więcej zarabiasz ;)

26.07.2023 15:45

Polecam współpracę z firmą Invent. Wynagrodzenie na czas. Warunki mieszkaniowe z roku na rok na coraz wyższym poziomie. Praca prosta i przyjemna.

27.07.2023 10:59

Dziękujemy, Pani Natalio, za komentarz. Staramy się, aby warunki, w których odpoczywają nasi współpracownicy, były jak najlepsze. :)
    mm

26.07.2023 15:38

bardzo polecam wyjazdy z agencja, mila atmosfera, biuro odpowiada na wszystkie pytania, wyplaty i zaliczki na czas, napewno pojade nastepny raz

27.07.2023 10:58

Dziękujemy za opinię! Zapraszamy do zapisów na kolejne wyjazdy - aktualne terminy jak zawsze są na naszej stronie. :)

Zostaw merytoryczną opinię o INVENT Sp. z o.o.