INVENT

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie
Tychy - Invent Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o INVENT Sp. z o.o.

Opinie o INVENT Wrocław

Nie przegap nowości o INVENT Sp. z o.o.!

03.12.2023 15:04

Bardzo proszę osoby które już były na inwentaryzacji o napisanie ile da się oficjalnie zarobić za cały pobyt. Ilość dni i kwota przelana na konto. Dziękuję i pozdrawiam
    Andrzej

30.11.2023 22:33

Jest wiele zagadnień związanych z pracą w tej firmie ,które można rozwiązać i zorganizować inaczej. Ale niestety jest jak jest.Dlatego najlepiej będąc na wyjeżdzie robić swoje,skupic się na pracy a potem po zakończonym turnusie podjąć decyzję - co dalej.

01.12.2023 13:15

Jeśli coś według Ciebie wymaga poprawy lub miało miejsce jakieś zdarzenie, o którym powinniśmy wiedzieć - daj nam znać na adres [email protected].

29.11.2023 21:49

30.11.2023 11:43

Niestety na podstawie komentarza nie jesteśmy w stanie zweryfikować opisanej sytuacji. Bardzo prosimy o przesłanie szczegółowych informacji na adres [email protected], a my dołożymy wszelkich starań, aby tę sprawę wyjaśnić.

Wywiadu udzielił/aSylwia

24.11.2023 19:11

Chcemy Cię lepiej poznać. Napisz proszę, jaką historią chcesz się z nami podzielić?

Moja historia współpracy z firmą Invent dopiero się zaczyna. Tutaj znalazłam pracę dopasowaną do moich preferencji. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy, oby dalej tak to wyglądało.

Na jakim stanowisku pracujesz i na czym ono polega? Napisz, co robisz na co dzień w firmie, czym się zajmujesz?

Pracuję na stanowisku kierowcy i wożę współpracowników z miejsca zakwaterowania do ich miejsca pracy. Zajmuję się też inwentaryzacją, pracuję ze skanerem i liczę produkty.

Jakie są widełki wynagrodzeń na tym stanowisku (kwoty netto)?

Wynagrodzenie jest zależne od projektu, stąd nie chcę odpowiadać na to pytanie.

Jak długo pracujesz w tej firmie?

Pracuję w tej firmie dwa miesiące.

Czy polecił(a)byś pracę w tej firmie swojemu przyjacielowi? Uzasadnij swoją odpowiedź.

Z przyjemnością poleciłabym przyjacielowi pracę w firmie Invent. Już od początku współpracy, polecam innym wyjazdy organizowane przez tego pracodawcę. Zlecenie jest zorganizowane na dobrym poziomie, na każdym kroku można liczyć na wsparcie ze strony współpracowników i koordynatorów. Czuję się też bezpiecznie podczas wyjazdów z firmą.

Wskaż dwa (lub więcej) pozytywne aspekty pracy w tej firmie. Uzasadnij odpowiedzi.

Warunki zakwaterowania są bardzo dobre. Czuję się bezpiecznie podczas wyjazdów. Mam stałą opiekę kierownika wyjazdu. Jest to środowisko pracy, w którym się dobrze odnajduję. Czegoś takiego właśnie szukałam.

Wskaż dwa (lub więcej) negatywne aspekty pracy w tej firmie. Uzasadnij odpowiedzi.

Czasami zdarzają się problemy komunikacyjne w firmie. Zwiększenie przepływu informacji poprawiłoby jakość pracy i ułatwiło ją. Uważam jednak, że jest to nieistotny szczegół, coś co zdarza się często w firmach.

Jakie są możliwości rozwoju na aktualnym stanowisku / w Twoim dziale? Z czego to wynika?

Na ten moment nie znam odpowiedzi na to pytanie, zbyt krótko pracuję w firmie.

Jak oceniasz atmosferę pomiędzy pracownikami firmy?

Atmosferę oceniam bardzo dobrze. Pomagamy sobie nawzajem, dogadujemy się, nie ma nieporozumień.

Jak oceniasz atmosferę pomiędzy pracownikami a pracodawcą/kadrą zarządzającą?

Relacje między pracodawcą, a pracownikami są dobre. Wszystkie niejasności są rozwiązywane na bieżąco.

Co najbardziej wpływa, według Ciebie, na atmosferę w firmie. Wskaż przykłady sytuacji i zachowań.

Wzajemny szacunek współpracowników wpływa na pozytywną atmosferę. Podczas mojego pierwszego projektu nie było żadnych incydentów, stąd atmosferę oceniam bardzo dobrze. Teraz podjęłam się współpracy na kolejnym wyjeździe i też jestem zadowolona.

Dzięki GoWork masz właśnie możliwość zasugerowania swojemu CEO/ Właścicielowi istotnych zmian. Co byś mu powiedział/a o organizacji i doradził/a co poprawić w firmie?

Sugerowałabym poprawę komunikacji w przekazywaniu bieżących informacji, co podniesie jakość pracy. Myślę też, że przydałoby się jakieś szkolenie z komunikacji dla kadry zarządzającej.

Wiktor

22.11.2023 11:40

W tym roku postanowiłem pojechać wraz ze znajomym na miesiąc z inventem. To był mój pierwszy raz wiec nie wiedziałem czego mogę się spodziewać. Po tym miesiącu stwierdzam że to napewno nie ostatni raz. Byłem w Niemczech na Rossmanach, bardzo dobrą atmosfera w teamie, bardzo dobre standardy hoteli w jakich mieszkaliśmy oraz co najważniejsze praca która przebiegała w miłej atmosferze a sama praca nie była trudna. Bardzo pozytywnie sie zaskoczylem. Wynagrodzenia byly na czas wraz z premiami.Nie mogę się doczekać kolejnego wyjazdu który już planuje ????

22.11.2023 12:08

Cieszymy się, Panie Wiktorze, że spełniliśmy Pana oczekiwania. :) Do zobaczenia na kolejnych wyjazdach!

23.11.2023 15:54

Zgadza się, z pracownikami zawieramy umowę zlecenie. Umowa wraz z pozostałymi dokumentami, niezbędnymi do podjęcia współpracy na inwentaryzacjach zagranicznych jest udostępniana na koncie pracownika na Portalu Invent. Wszystkie dokumenty pracownik zatwierdza online. W razie dodatkowych pytań zapraszamy do kontaktu z naszym biurem: tel. 717507700, mail: [email protected].

20.11.2023 19:42

Zgadzam się ze wszystkimi pozytywnymi opiniami, również polecam inwentaryzacje z Inventem.

21.11.2023 10:54

Dziękujemy, Panie Marku! :)
    Sandra

15.11.2023 17:10

Wszystko w porządku, spoko mieszkania, fajna atmosfera, wypłata na czas. Planuję powtórzyć wyjazd. Polecam :)

16.11.2023 12:06

Dziękujemy, Pani Sandro, za zaufanie i zapraszamy na kolejne wyjazdy!

09.11.2023 10:14

15.11.2023 15:33

MIKI doszło do nieporozumienia w przekazaniu informacji. Osoby, które początkowo zostały poinformowane o zjeździe otrzymały propozycję kontynuowania współpracy i przejazdu na inny projekt. Przepraszamy za zaistniałą sytuację i prosimy o wyrozumiałość, gdyż nawet w najlepiej zorganizowanych firmach mogą pojawić się błędy w komunikacji.
    Miki

15.11.2023 17:55

Sprostowanie firam na całe szczęście zapewniła zastępcze zlecenie
    Krysia

08.11.2023 10:19

Czy będą jeszcze w tym roku wyjazdy dla liczących? Czy szukać pracy u konkurencji, bo takie czekanie i zero odpowiedzi to mam to gdzieś, czy ktoś tu odpisuje i pracuje??? Czy tylko usuwa złe komentarze i dziękuje za dobre?!
    Krysia

12.11.2023 13:36

Też tak słyszałam, miała być praca do 17tego a ludzie kończą pracę z końcem miesiąca, potem jakieś zjazdy wyjazdy rozjazdy do innych teamow

15.11.2023 15:32

mamy jeszcze wolne miejsca dla osób ze znajomością języka niemieckiego – zapisy oczywiście są dostępne na naszym Portalu. Dodatkowo zachęcamy do śledzenia naszego Portalu, gdyż już pod koniec listopada rozpoczynamy rekrutację na wyjazdy styczniowe :)
    Joanna

10.11.2023 17:07

Byłam z tą firmą ostatnio we Włoszech i polecam. Dobre warunki hotelowe. Praca w milej atmosferze ale też niezapomniana przygoda i możliwość pozwiedzania.

13.11.2023 10:08

Dziękujemy za wystawienie pozytywnej opinii! Życzymy kolejnych udanych inwentaryzacji :)

15.11.2023 15:31

Noclegi rezerwujemy w hotelach, pensjonatach, mieszkaniach, apartamentach lub domkach o podobnym standardzie. Pokoje są maksymalnie 4-osobowe i wyposażone w pościel. Dokładamy też wszelkich starań, aby każdy obiekt posiadał kuchnie lub miejsce do zrobienia posiłków. Bardzo trudno nam dokładnie określić, ile osób przypada na jedną łazienkę czy kuchnię, gdyż zależy to od obiektu, w którym dokonujemy rezerwacji. Jednocześnie zapewniamy, że nasz zespół dokłada wszelkich starań, aby zorganizować jak najlepsze warunki zakwaterowania dla naszych pracowników. Zapraszamy na nasze konto na FB regularnie publikujemy tak zdjęcia obiektów zakwaterowania, z których korzystamy. ????
    Martysia

15.11.2023 11:00

Mimo zapewnienia pracy na dłużej zjedziemy dużo wcześniej... brak słów a robimy po 12h z dojazdami, zrobić co zrobić i wysłać do domu, bym wiedziała to z innej firmy bym pojechała, nie liczcie na jakieś wyjazdy jeszcze w tym roku, jedni już pojechali do Francji i inni do Austrii, tak nas rzucają, jedyny plus to noclegi choć parę osób do łazienki i kolejki, miłego dnia

06.11.2023 15:37

Rzetelny

13.11.2023 16:38

Yhm. Wasze składy są tak planowane, że doświadczony pracownik przez miesiąc liczy codziennie 2 razy po 22 tys, a Wasze świeże nowiutkie osoby liczą cały miesiąc po 250 eanów na sklepie w okolicach 5 tys produktów. Skończcie czarować bo mam tego dosyć jak chcecie to przedstawię się z imienia i nazwiska i czekam na telefon od dyrektora projektu.
    Naomi

14.11.2023 11:35

O kolejna muchołapka i właśnie dzięki takim jak ty jest coraz gorzej
    Ewa5005

06.11.2023 15:46

Invent to dla tych co chcą szybko zarobić. Praca łatwa,fajna atmosfera,bardzo mili i pomocni koordynatorzy( Tu pozdrawiam Monikę T.) Zakwaterowanie ok Zaliczki i wypłata na czas Można zdobyć nowe doświadczenie zawodowe Duży plus za elastyczne terminy Chcesz pracować-polecam INVENT!

14.11.2023 10:22

Dziękujemy, Pani Ewo! :)
    Klaudia

29.10.2023 12:38

Jestem po inwentaryzacji we Włoszech, to był mój trzeci wyjazd z INVENT. Atmosfera super. Warunki zakwaterowania w porządku. Bardzo fajnie, że mieliśmy możliwość w weekendy zwiedzać Włochy :) Zaliczka i wypłata na czas. Częste premie :) Praca po około 6-8 godzin. Praca nie jest w ogóle trudna. Polecam każdemu, ja również na pewno wybiorę się na niejeden wyjazd.
    Kris

08.11.2023 16:20

Zapraszacie do zapisów? A pełno ludzi czeka na zaproszenie i teraz 5tego nie wyjechało, to kiedy wyjadą? Jak już premii nie będzie to wtedy miejsce befzie

14.11.2023 10:20

Rozumiemy, że zapisał się Pan, ale nie otrzymał zaproszenia? Jeśli taka była sytuacja, prosimy o kontakt z Działem Rekrutacji, by zweryfikować Pana zgłoszenie.
    Martyna

09.11.2023 15:53

Polecam jeśli ktoś potrzebuje sobie dorobić szybko. Bylam na invencie już kilka razy. Tym razem trafiły nam się długie godziny pracy, jednak zdarzały się wyjazdy gdzie praca trwała 7-8h. Trafiłam tez na ładne warunki mieszkalne w Niemczech oraz miłych ludzi w teamie.

14.11.2023 10:20

Dziękujemy, Pani Martyno, za opinię. Zapraszamy na kolejne wyjazdy! :)
    Adrian Skorek

13.11.2023 10:50

Polecam współpracę z firmą Invent.Praca sama w sobie nie jest trudna.Pensja wypłacana jest na czas w tym możliwość otrzymania wcześniejszej zaliczki.Dobre warunki mieszkalne.

14.11.2023 10:18

Dziękujemy, Panie Adrianie! :) Zachęcamy do zapisów na kolejne wyjazdy.
    Krzysztof

13.11.2023 14:02

Jestem po kolejnym wyjeździe z Inventem. Firma zapewnia dojazd i zakwaterowanie w dobrym/bardzo dobrych warunkach. Wypłata zaliczka zawsze jest na czas. Jeżeli ktoś jest stanie polubić życie na walizce to serdecznie polecam.

14.11.2023 10:17

Dziękujemy, Panie Krzysztofie! :)
    Zuza

17.08.2023 10:05

Czy dalej jest 245zl za inwentaryzację? Bo to z dojazdami jakies 6 euro na godzine

13.11.2023 15:50

W naszych ogłoszeniach zawsze podajmy stawki netto, od których nic już nie jest odciągane. Są to kwoty „na rękę”, które za dzień pracy zarabia osoba pracująca na naszych inwentaryzacjach.
    Takjest

13.11.2023 16:16

To są środki utajone potem widzisz to na pit do rozliczenia jak masz noclegi darmo, jesteś widzę bardzo myslaca
    Praco

05.11.2023 21:00

Za mną kolejny wyjazd z firmą invent. Moje odczucia co do ostatniego turnusu nie są dość przyjemne. Dalekie dojazdy do pracy do tego mała ilość osób doświadczonych jak i ogolna liczba osób. W pracy siedzieliśmy po 11h jak nie więcej do tego 2h dojazd np w jedna strone. Na hotelu między wyjazdem na kolejny mieliśmy po 6h czasem krócej nie wiadomo co w tym czasie robic spac ?,jesc?Czy co. Łazienka na 6 osób w tak krótkim czasie na hotelu to mozna sobie pomyslec jak to wygląda. Zakwaterowania na dobrym poziomie tyko kwestia dopracowania łazienek i ilości osob w pokojach !!! Też powinno się zwrócić uwagę na jakos pracy osób w danym teamie ktoś robi za 2 a inny się opierdziela i ma tak samo płacone, aż się odechciewa czasem samemu robić. Firma z tego co mi wiadomo i jak mi przekazano jest ustawiona na "szybkość " wykonywania (uslug)pracy powinniśmy szybko wychodzić i robic a z tego teamy przekazują, że jak kończą trochę szybciej to zabierają osoby i się wydluza czas pracy Ogólnie od pierwszego turnusu odkąd wyjeżdżam gdzie siedzieliśmy stosunkowo krótko to z turnusu na turnus wydłuża się czas pracy. Przez co stawka robi się coraz mniej adekwatna i opłacalna jak na pracę za granicą!!! A czym to jest spowodowane ? Kwesta poprawienia paru błędów w działaniu .. Ogólnie polecam wyjazd z firma zależy tez na jaki projekt różnie można trafić i nie na każdym dana osoba sie odnajdzie. Trzeba popróbować co się lubi Wypłaty zawsze na czas i wszystko tak jak opisane zakwaterowania i dojazdy również
    Mario

06.11.2023 08:35

Tak jest, za mało ludzi to raz a dwa lokacje super ale tak jak wspomniałeś czasem parę h jest tylko na odpoczynek, ludzie mdleją a łazienka na 6 osób z czego 4 kobiety np...

13.11.2023 15:52

Dziękujemy za komentarz. Uwagi jakie otrzymujemy są dla nas ważne, gdyż dzięki temu wiemy jakie kwestie wymagają dalszych usprawnień. Cały czas pracujemy nad tym, aby logistyka przejazdów była jak najbardziej korzystna dla pracowników, a dojazdy jak najkrótsze. Jednak ze względu na różne czynniki, często od nas niezależne czasy dojazdów do sklepów wahają się od kilkunastu do kilkudziesięciu minut. Noclegi rezerwujemy w różnego rodzaju obiektach noclegowych, takich jak: mieszkania, apartamenty, hotele, pensjonaty i domki, a pokoje są zazwyczaj 2-3-4-osobowe. Choć nie możemy precyzyjnie określić, ile łazienek przypada na poszczególne pokoje z powodu zróżnicowanej charakterystyki obiektów to jednocześnie zapewniamy, że nasz zespół dokłada wszelkich starań, aby zorganizować jak najlepsze warunki zakwaterowania dla naszych pracowników.

04.11.2023 21:35

13.11.2023 15:50

Na podstawie podanych danych niestety nie jesteśmy w stanie zweryfikować statusu Pana zgłoszenia i powodu niezakwalifikowania się na wyjazd. W takich sprawach najlepiej kontaktować się z Działem Rekrutacji, wtedy otrzyma Pan szczegółowe informacje. Nasze inwentaryzacje zagraniczne cieszą się bardzo dużym zainteresowaniem, natomiast ze względu na ograniczoną liczbę miejsc w Teamach zdarza się, że nie wszyscy chętni mogą wyjechać.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w INVENT?

Kontakt - INVENT Sp. z o.o.

Gajowicka 195 53-150 Wrocław

Branże: Konsulting i zarządzanie
    Aaron

12.11.2023 17:41

Wszystko tak Jak powinno byc Firma uczciwa a nie zawsze tak jest.

13.11.2023 10:04

Kasia A

09.11.2023 17:54

Polecam, bałam się na początku, że to jedna z firm, które robią w balona ale jakże miło się zaskoczyłam. Fajne pieniążki, praca przyjemna, przy okazji można pozwiedzać, warunki zakwaterowania na poziomie wielogwiazdkowych pensjonatów. Polecam serdecznie :)

10.11.2023 09:42

Dziękujemy, Pani Kasiu! Staramy się, aby nasi pracownicy mogli odpoczywać po pracy w jak najlepszych warunkach. :)
    martyna

09.11.2023 15:51

Jestem po kolejnym wyjeździe z Inventem. Trafiłam na dobre warunki mieszkalne w Niemczech oraz miły team. Tym razem nasze godziny pracy były dość długie, ale zdarzały się wyjazdy gdzie kończyliśmy po 7-8 godzinach. Polecam, jeśli ktoś potrzebuje sobie szybko dorobić.

10.11.2023 09:41

Dziękujemy, Pani Martyno! :)
    Alicja

09.11.2023 08:49

Bardzo fajna praca bardzo super kierownicy i cala reszta...polecam goraco

09.11.2023 10:29

Dziękujemy, Pani Alicjo! :)
    Iwona

08.11.2023 15:33

Już rok minoł jak podjełam prace w Invent. Wszystko jak najbardziej OK. Każdy wyjazd nigdy nie był rozczarowaniem, namówiłam nawet ostatnio syna by spróbował. Smiało moge polecić tą prace. Co do firmy Invent nigdy nie miałam z administracja żadnych problemów wszystko załatwiane na bieżąco i w terminie. Szczerze POLECAM.
    Sylwia

02.11.2023 11:35

Polecam prace w Firmie Invent Polecenie to kieruje dla osób zdecydowanych i tych którzy maja chęci do pracy Tu się pracuje nie narzeka Stawki są jawne i nie są ukrywane Jak ktoś nie czyta umowy to ma problem i myśle ze nie powinien podejmować się tej pracy Firma dba o pracowników Zakwaterowanie Bezpieczeństwo Wsparcie jest zawsze i nigdy nie ma sytuacji ze ktokolwiek zostaje sam z problemem jakimkolwiek Jeśli szukasz pracy która da Ci satysfakcję inną niż znasz z pracy na etacie To to jest praca dla Ciebie Nie zwlekaj tu znajdziesz to czego szukasz ????

03.11.2023 09:25

Pani Sylwio, dziękujemy za piękny komentarz! :)

08.11.2023 15:31

Zarobki zależą od tego na jak długo z nami wyjeżdżasz. Wyjazdy zwykle trwają od 2 do 6 tygodni, dokładne terminy wyjazdów znajdziesz na naszym Portalu. Nasza firma podczas turnusu zapewnia 5-6 dni pracujących i 1-2 dni wolne w tygodniu. Stawki, które podajemy w ogłoszeniach to kwoty na rękę, nic już od nich nie jest odciągane. Dodatkowo do końca grudnia każda osoba pracująca na inwentaryzacjach zagranicznych otrzyma premię jesienną w wysokości + 50 zł/na rękę za każdy dzień pracy. Obecnie stawki dla osób rozpoczynających współpracę wynoszą: - Liczący od 295 zł/na rękę za dzień pracy (stawka + premia) - Liczący ze znajomością języka niemieckiego od 330 zł/na rękę za dzień pracy (stawka + premia) - Liczący z prawo jazdy kat. B od 375 zł/na rękę za dzień pracy (stawka + premia) Aby w prosty sposób obliczyć, ile możesz zarobić należy pomnożyć ilość inwentaryzacji przez stawkę za dzień pracy :)
    Michał

04.11.2023 11:58

Polecam pracę w firmie Invent. Bardzo jasne warunki współpracy. Firma zapewnia dojazd i zakwaterowanie w dobrym/bardzo dobrych warunkach. Wypłata zaliczka zawsze jest na czas. Jeżeli ktoś jest stanie polubić życie na walizce to serdecznie polecam. Możliwość zobaczenia i poznawania nowych miejsc w gratisów:)))

08.11.2023 15:30

Dziękujemy, Panie Michale, za Pana wsparcie i miły komentarz! :)
    Dorota W.

04.11.2023 14:49

Z firmą Invent jeżdżę na wyjazdy inwentaryzacyjne od 3 lat. Ekipa fajna, ludzie pomocni. Praca i organizacja na dobrym poziomie. Polecam każdemu , kto chce zarobić dodatkową kasę i kogo nie trzyma kurczowo etat (gdyz jest to koniecznosc wyjazdu na okresy, np. 6 tygodnii ciagiem).

08.11.2023 15:29

Dziękujemy, Pani Doroto. Bardzo nas cieszy, że jest Pani z nami tak długo! :)
    damj

04.11.2023 18:22

Kolejny wyjazd z firmą i kolejne zadowolenie po turnusie. Praca nie jest ciężka, warunki mieszkaniowe na wysokim poziomie, wypłata na czas i co ważne miła atmosfera.

08.11.2023 15:29

Dziękujemy za opinię i zapraszamy do kolejnych wyjazdów. :)
    Celina

04.11.2023 20:11

Polecam z całego serca super praca i ludzie

08.11.2023 15:29

Dziękujemy, pani Celino! Zachęcamy do kolejnych wyjazdów. :)

07.11.2023 15:14

Za mną kolejny wyjazd na projekt Rossman. Odczucia po tym turnusie nie są za fajne. Spędzanie 10-11h w pracy z czego 1-2h dojazdu do pracy. Zakwaterowania po tak intensywnej pracy powinno być po 2osoby na pokój z łazienką, nie 6-7 osób na 1 łazienkę z 1 kuchnia. Ludzie chodzili jak trupy z czego czas pracy dzień z dniem się wydłużał. Dodatkowo projekt Rossman jest dość wymagającym projektem (robienie porównań, braków + doszło towarowanie produktów z magazynu na sklep) Dawanie nowych ludzi na taki projekt pogarsza czas pracy. Nie są wstanie ogarnąć wszystkiego w jeden dzień... Rozumiem że są brak ludzi w pracy lecz z takimi warunkami i taką długą pracą będzie jeszcze gorzej. Mam nadzieję że firma weźmie to pod uwagę i zmienią system działania który nie jest adekwatny z płacą (pracując za granicą) Pochwalić firmę można za wypłatę zawsze na czas. Praca nie jest ciężka, wszystko zależy od projektu i jakich ludzi ma się w team.
    Koralik

07.11.2023 12:45

Usuwają szybko niewygodne komentarze, żeby tak szybko ludziom odpisywali na maile to byłoby super, ludzie rezygnują z innych wyjazdów a ci tu nawet się nie odezwia, brak szacunku, niewiem po co wogóle I'm się pisze maile i daje dyspozycyjność...
    Oliwia

06.11.2023 21:35

Śmiało mogę polecić współpracę z tą firmą. Atmosfera super, warunki mieszkaniowe na naprawę wysokim poziomie. Nocleg i dojazdy są organizowane przez firmę więc to na duży plus. Praca bardzo przyjemna i można przy okazji zobaczyć wiele nowych miejsc :))

07.11.2023 10:33

Pani Oliwio, bardzo nas cieszy, że spełniamy Państwa wymagania. :) Zachęcamy do kolejnych zapisów! :)
    Henryk

06.11.2023 19:02

Jestem aktualnie z firmą Invent na projekcie we Francji. Praca przyjemna oraz dającą nowe doświadczenie. Dojazdy od 15 do 30 minut. Noclegi na BARDZO wysokim poziomie. Zachęcam do przyjazdu i do zobaczenia.

07.11.2023 10:32

Dziękujemy, Panie Henryku! :)
    Iza

05.11.2023 13:52

Miałam okazję wyjechać z firmą invent na jedną z niemieckich inwentaryzacji i właśnie jestem w trakcie przygotowań do kolejnego wyjazdu. Praca jest lekka, dojazdy do niej zapewnione, a noclegi na wysokim poziomie. Zachęcam do zapoznania się z ofertą tej firmy.

06.11.2023 10:48

Dziękujemy, Pani Izo. Cieszymy się, że ponownie będziemy razem pracować! :)
    Rafał

05.11.2023 13:50

Polecam serdecznie każdemu, który chce sobie dorobić. Praca jest lekka, nie zawsze godziny pracy czy dojazdy są satysfakcjonujące ale nie ma się do czego przyczepić. Zakwaterowanie jest na wysokim poziomie, pokoje zadbane, zawsze wygodne i spełniające wszystkie warunki jakie są konieczne do godnego wypoczynku oraz funkcjonowania. Polecam! :)

06.11.2023 10:47

Dziękujemy, Panie Rafale. Zachęcamy do kolejnych wyjazdów! :)

05.11.2023 11:50

Polecam wyjazd z Inventem. Zakwaterowanie przeważnie bardzo dobre. Praca lekka, chociaż wymagająca skupienia uwagi. Ogólnie Polecam.

06.11.2023 10:47

Panie Marku, cieszymy się z Pańskiego polecenia. Pozdrawiamy! :)
    Grzegorz

05.11.2023 11:36

Szykuję się na kolejny wyjazd z tą firmą. Dużym plusem jest zapewnione zakwaterowanie w dobrym standardzie i transport do miejsca pracy. Kontakt z biurem jest płynny, miłego Panie odpowiadają na każde pytanie i klasyfikują każdą zagwozdkę. Elastyczny czas pobytu na projekcie jest dla mnie ważny, co zostało mi zaoferowane bez problemu. To od nas zależy ile chcemy i możemy pracować, co jest kolejnym pozytywnym aspektem firmy.

06.11.2023 10:47

Dziękujemy, Panie Grzegorzu. :) Zapraszamy do zapisów na kolejne wyjazdy!
    Teresa

05.11.2023 10:19

Współpraca przebiega dobrze, warunki mieszkaniowe bardzo na plus, polecam.

06.11.2023 10:46

Dziękujemy, Pani Tereso! :)
    Kinga

04.11.2023 11:43

06.11.2023 10:44

Cieszymy się, Pani Kingo, że miło wspomina Pani współpracę z nami. :)

Zostaw merytoryczną opinię o INVENT Sp. z o.o.