INVENT

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie
Tychy - Invent Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o INVENT Sp. z o.o.

Opinie o INVENT Wrocław

Nie przegap nowości o INVENT Sp. z o.o.!

Agnieszka

07.05.2026 20:51

Polecam firmę Invent. Praca nie jest ciężka i przede wszystkim jadąc na inwentaryzacje zagraniczne można zwiedzić w wolnej chwili dużo ciekawych miejsc. 😊
    Martucha

07.05.2026 16:37

Polecam. Praca jest prosta. Miejsca zamieszkania zawsze czyste i schludne. Kierownicy są w porządku. Niedziela (i często sobota) zawsze jest wolna, można pozwiedzać 😉 Wypłata 14 następnego miesiąca, zawsze na czas.
    Jarek96

07.05.2026 16:09

Invent? Bardzo spoko. Lekka praca, przyjazna atmosfera, polecam szczególnie osobom, które lubią podróżować i być co chwilę w innych miejscach. Transport zapewniony, warunki mieszkaniowe bardzo dobre, generalnie ciężko się do czegoś przyczepić. Proces rekrutacyjny jest bardzo szybki oraz łatwy. Szczerze, polecam.
    InwenciakPodróżnik

07.05.2026 14:55

Polecam pracę z Invent dla osób lubiących #życienawalizkach, ponieważ jest to nieodłączna część wyjazdów. Sama praca jest przyjemna i lekka (Tedi) ale też mocno zespołowa, im mocniejszy i zgrany team, tym mniej nerwówki 😊 fajnie by dorobić, czekam na więcej!
    Ela

07.05.2026 14:21

Chciałabym podzielić się bardzo pozytywną opinią o firmie Invent 🙂 Współpraca przebiegła sprawnie i profesjonalnie, a cały zespół był pomocny i zaangażowany na każdym etapie. Zdecydowanie polecam!
    #PracownikSklepu
    Michał

07.05.2026 13:43

Super praca, przyjemna atmosfera i dobra organizacja
    sandra

07.05.2026 10:37

Przyjemna atmosfera, dobra organizacja i fajny system pracy
    Witold97

06.05.2026 09:46

Polecam pracę w Invent. Praca nie wymaga doświadczenia, wszystko pokażą Ci na miejscu. Zapewniony wyjazd z 3 lokalizacji i transport z Polski do miejsca docelowego. Zakwaterowanie również jest zapewnione. Po skończonej pracy w ramach czasu wolnego możesz zwiedzać do woli dane lokacje w których przebywasz
    Ann88

05.05.2026 20:43

Zachęcam do podjęcia pracy na inwentaryzacji zagranicznej, jeśli posiadasz chęci, jesteś zmotywowany i ciekawią Cię liczby, ruszaj i ciesz się z pracy, jak i czasu poza nim.
    Ewka

05.05.2026 17:48

Polecam pracę w Invent. Praca jest bardzo prosta nie potrzeba doświadczenia. Zapewniony transport z Polski do miejsca docelowego. Zakwaterowanie również jest zapewnione. Przy okazji można też zwiedzić urokliwe miejsca oraz poznać ciekawych ludzi 😊
    krystian1

05.05.2026 16:57

Polecam bardzo platformę Invent!!!
    adrianoo_

05.05.2026 16:47

Polecam,praca nie jest ciężka,dobre warunki mieszkaniowe,wolne weekendy,zaliczka 850pln po pięciu dniach, dobra atmosfera
    Krystian kantorski

05.05.2026 16:41

Polecam bardzo platformę Invent a praca nie jest ciężka.
    Ariel M.

05.05.2026 16:35

W kwietniu byłem na swoim pierwszym wyjeździe zagranicznym. Świetna opcja żeby sobie dorobić lub gdy szukasz pracy typu(nie etat). Cały proces rekrutacyjny, aż po podpisanie umowy jest prawie całkowicie zautomatyzowany z wyjątkiem jednej krótkiej rozmowy telefonicznej podczas której przedstawiane są ogólne warunki pracy. Bardzo duża elastyczność jeśli chodzi o to kiedy chcemy pracować. Pracujesz kiedy chcesz, oczywiście w granicach dostępności terminów wyjazdów. Firma zapewnia transport i zakwaterowanie, które było na wysokim poziomie. Praca jest prosta i lekka. Podczas swojego turnusu pracowałem w dwóch teamach i na podstawie tego oceniam atmosferę pracy na plus. Generalnie mówiąc polecam firmę Invent i napewno w przyszłości zdecyduję się jeszcze na wyjazd.
    Anastazja

05.05.2026 16:20

Mega wyjazd, złota ekipa. Praca nie jest skomplikowana. Polecam! Pani Agnieszka najlepszy kierownik!
    Norbert Skrzypczak

05.05.2026 16:20

Pracuję w tej firmie od dwóch miesięcy, organizacja na bardzo wysokim poziomie, praca tak naprawdę lekka i wszystkiego uczą od samego początku, zarobki bardzo atrakcyjne, częste premie, polecam!
    Klaudia

05.05.2026 16:10

Polecam pracę w invent. Praca nie jest ciężka, pieniądze w porządku.
    MaciekCy420

05.05.2026 16:08

Polecam pracę w invent każdemu! Świetne work & travel! Pieniadze na czas, dobre zakwaterowanie i różne projekty! Jest super
    Wojciech

05.05.2026 16:05

Wróciłem z trzytygodniowego turnusu i jestem bardzo zadowolony . Jeden z najlepszych turnusów, bardzo fajna kierowniczka i sympatyczna ekipa. W dodatku trafiliśmy na bardzo fajne zakwaterowania.
    Paula

05.05.2026 14:22

Polecam każdemu współprace z firmą Invent. Najlepsza firma inwentaryzacyjna, wszystko bardzo dobrze zorganizowane.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w INVENT?

Kontakt - INVENT Sp. z o.o.

Gajowicka 195 53-150 Wrocław

Branże: Konsulting i zarządzanie
    Kamil

05.05.2026 12:35

Pracowałem w Invent i to dobra opcja na szybki zarobek, szczególnie przy wyjazdach za granicę. Wypłaty są na czas, a sama praca jest prosta i można się jej szybko nauczyć. Minusem są głównie nocne zmiany i czasem długie godziny pracy. Warunki zakwaterowania i organizacja bywają różne, zależnie od projektu i koordynatora. Ogólnie polecam jako pracę tymczasową, żeby dorobić, ale raczej nie na stałe.
    AS

05.05.2026 10:49

Praca ok,warunki mieszkaniowe dobre,atmosfera w pracy bardzo dobra,kasa zawsze w terminie.Polecam
    Lulu

09.04.2026 13:20

Polecam pracę w Invent dla osób, które chcą sobie dorobić. Praca wymaga sprawności fizycznej bo stoisz kilka godzin, kucasz, wstajesz na krzesełko i musisz być szybki, żeby sprawnie uporać się z zadaniami. Reszty można się nauczyć.
    wika

05.05.2026 08:11

fakt, można się zmęczyć, ale jednak nie jest to jakaś mega wyczerpująca praca, nie dźwiga się ciężarów, ani nic takiego, więc też jakiejś wybitnej krzepy nie potrzeba
    PP

05.05.2026 07:10

Jak zwykle wszystko świetnie zorganizowane, dojazdy, noclegi, koordynacja pracy. Polecam wyjazdy z INVENT.
    Anna CH

13.04.2026 12:10

Polecam zorganizowany wyjazd przez firmę, praca nie jest ciężka wypłata na czas, jeśli się starasz to Cię docenią, za spożywanie alkoholu możesz szybko wrócić do PL co wiąże się z małą wydajnością w pracy. Tak ogółem na plus, nie ma co narzekać. :)
    Talka

03.05.2026 23:11

To dobrze, że tego pilnują
    Robert

25.04.2026 07:51

Radzę czytać umowy. Zarabiasz w złotówkach, a musisz kupować jedzenie w euro. Czas pracy jest nieograniczony. Czasem pracuje się po 12h.
    Talka

03.05.2026 23:09

Ale to chyba nie jest nic jakoś szczególnie szokującego? Przynajmniej na mnie nie robi większego wrażenia szczerze mówiąc, zwłaszcza, że warunki są znane z góry i nie musisz się na nie godzić i podpisywać umowy jak ci nie pasuje
    Sabina N

03.05.2026 21:12

Pracę w Invent przy inwentaryzacjach mogę spokojnie polecić. Firma zapewnia transport i nocleg, więc nie trzeba się tym martwić. Atmosfera w ekipach też zazwyczaj na luzie. Jest prosta praca(liczenie i skanowanie towaru), więc każdy szybko się nauczy. Plusy w tej firmie to dobra organizacja i pomocni koordynatorzy – zawsze można liczyć na wsparcie. Wyjazdy zagraniczne to fajna opcja, bo można coś zwiedzić i przy okazji zarobić.
    Artur S.

03.05.2026 12:41

Bardzo dobra praca, przede wszystkim dla młodych ludzi, którzy szukają okazji, żeby dorobić, ale i też na stałe. Bardzo dobre warunki mieszkaniowe, praca lekka i przyjemna. Pozdrawiam wszystkich z ostatniego wyjazdu na Tedi ! Świetny projekt !
    #KierowcaKatB
    Kacper k

03.05.2026 02:13

Polecam pracę w firmie Invent, wypłata zawsze na czas, darmowe dojazdy na projekty z Polski,zakwaterowanie ok,dobra atmosfera i jest czas, żeby trochę pozwiedzać
    Oskar

02.05.2026 23:18

Praca nie jest skomplikowana, zakwaterowanie na wysokim poziomie, transport zapewniony. Każdemu, kto potrzebuje sobie dorobić, mogę polecić.
    Leones

02.05.2026 15:55

Oceniam pracę na plus. Można pozwiedzać , zarobić , poznać nowych ludzi . Zakwaterowania są na wysokim poziomie. Polecam .

01.05.2026 12:17

Pracę w Invent przy inwentaryzacjach mogę spokojnie polecić. Robota jest prosta (liczenie i skanowanie towaru), więc każdy szybko się wdraża. Na plus dobra organizacja i pomocni koordynatorzy – zawsze można liczyć na wsparcie. Wyjazdy zagraniczne to fajna opcja, bo można coś zobaczyć i przy okazji zarobić. Firma zapewnia transport i nocleg, więc nie trzeba się tym martwić. Atmosfera w ekipach też zazwyczaj na luzie. Dobra opcja na dorobienie albo pierwszą pracę
    Mariusz

30.04.2026 13:01

Mateoooo

29.04.2026 15:28

Polecam firmę Invent a szczególnie wyjazdy na projekty zagraniczne , gdzie oprócz lekkiej i przyjemnej pracy , można pozwiedzać ciekawe miejsca za granicą i poznac ciekawych ludzi.
    Mateoooo

29.04.2026 15:26

Ali

28.04.2026 23:56

fajna praca, nieskomplikowana.
    patrycja

28.04.2026 16:30

Polecam firmę invent , byłam niedawno z tą firmę na inwentaryzacji w niemczech i dobrze wspominam ten wyjazd , koordynatorzy są uprzejmi i pomocni , zakwaterowanie na bardzo dobrym poziomie , zapewniony jest transport do pracy i to jest dużo plus . ogólnie polecam każdemu tą pracę
    Grzegorz

27.04.2026 19:07

#PracownikSklepu
    Iwona

26.04.2026 21:48

Wszystko ok , polecam , praca łatwa, pieniądze na czas .
    Zuzka

26.04.2026 19:16

Polecam wyjazdy z Inventem, dobre warunki pracy, a sama robota przyzwoita

Zostaw merytoryczną opinię o INVENT Sp. z o.o.