INVENT

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie
Tychy - Invent Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o INVENT Sp. z o.o.

Opinie o INVENT Wrocław

Nie przegap nowości o INVENT Sp. z o.o.!

07.04.2026 13:06

Prosta, przyjemna praca, dobre wynagrodzenie, wypłata zawsze na czas, warunki mieszkań bardzo dobre.

07.04.2026 11:07

Przyjemna, prosta i dobrze wypłacalna praca. Dobre warunki zamieszkania, miła atmosfera w teamie. Polecam
    Mariola 60

20.03.2026 05:59

Czy firma invent przy ofercie wyjazdu na dany termin zagraniczny mogłaby określać czy to są nocki czy dniowki czy tydzień tak tydzień tak
    Dżes

07.04.2026 10:32

Wszystko zależy od projektu, no tedi, kiki, bo i edeki sa na dniówki a rosmanny i kauflandy na nocki
    Pulse

20.03.2026 12:20

Jaka jest średnia wieku pracowników? Ciekawi mnie, czy raczej młody skład, czy bardziej doświadczony zespół. Czasem to sporo mówi o atmosferze.
    Obserwatorka

27.03.2026 13:32

Pracujesz za granicą ? Chce podjąć ryzyko ale boje się że jak zdarzy mi się w pierwszym tygodniu na wyjeździe popełnić błędy w liczeniu firma mnie wywali a to jednak wyjazd związany z kosztami osobistymi typu jedzenie itp. Możesz napisać czy dają druga szansę w sytuacji tego typu ?
    Dżes

07.04.2026 10:29

Pracują ludzie w różnym wieku są zarówno starsi jak i mlodsi
    Natalia

07.04.2026 09:16

Praca jest bardzo fajna i lekka , czasem pracowaliśmy nawet po 4-5h z czego mieliśmy dużo czasu dla siebie , chociażby na zwiedzanie 😊 Można w krótkim czasie zarobić bardzo fajne pieniążki , polecam :))
    Krysia

07.04.2026 09:01

Właśnie wróciłam z miesięcznego projektu w sklepie Tedi i jestem bardzo zadowolona Polecam firmę Invent
    Agnieszka

07.04.2026 08:53

Współpraca przebiegała bez problemów. Praca była dobrze zorganizowana, wszystko jasno wyjaśnione, a wynagrodzenie wypłacane na czas. Warunki mieszkaniowe były bardzo dobre. Mogę spokojnie polecić. Dodatkowo wyjazd pozwala nie tylko zarobić, ale także zwiedzić nowe miejsca 🙂
    AS

07.04.2026 08:41

Oceniam turnus na projekcie Tedi bardzo pozytywnie. Praca łatwa i przyjemna.Atmosfera bardzo dobra.Polecam
    Magdalena G

07.04.2026 08:24

Polecam współpracę w tej firmie. Korzystne warunki zakwaterowania, dodatki i wspierający zespół.
    BZ

07.04.2026 06:08

Po raz kolejny nie zawiodłam się l, praca przyjemna z fajnymi ludźmi. Zakwaterowanie idealne. Polecam!
    #KontrolerJakosci
    Krolik

06.04.2026 19:48

Rekrutację w Invent oceniam pozytywnie – przebiega szybko i bez zbędnych formalności. Zasady są jasno przedstawione, a kontakt przez e-mail i telefon bezproblemowy. Duży plus za SMS-y z informacjami o wyjeździe, co ułatwia organizację. Warunki noclegowe na wyjazdach zagranicznych są w porządku, a wypłaty zawsze terminowe. Polecam, jeśli ktoś szuka pracy praktycznie od zaraz bez dużych wymagań. Solidna opcja, żeby dorobić.
    Lidia

06.04.2026 19:25

Właśnie jestem na przerwie świątecznej po pracy w invencie przez 2 miesiące. Pracowałam w wielu różnych sklepach takich jak Kaufland, Rossmann lub Teddy. Praca bardzo przyjemna i do tego sporo czasu wolnego na zwiedzanie miast w których przebywaliśmy. Zakwaterowania zawsze były dobrze wyposażone i miały sporo miejsca a na dodatek były bardzo czyste! Praca była lekka i każdy się w niej odnajdzie. Kierownik, koordynatorzy i inni pracownicy zawsze byli chętni do pomocy i dobrze umieliśmy się zgrać przez co praca szła szybko i sprawnie.
    Ewka

06.04.2026 17:38

Praca przy inwentaryzacji nie jest trudna. Zakwaterowanie komfortowe i wypłata zawsze na czas. Atmosfera w zespole sprzyjała współpracy, a wyjazd pozwolił nie tylko zarobić, ale też zwiedzić nowe miejsca. Polecam :)

06.04.2026 10:44

Właśnie wróciłem z projektu inwentaryzacji sklepów Tedi w RFN. Jestem bardzo zadowolony. Mieliśmy bardzo dobre zakwaterowanie. Kwatery były czyste, kuchnie wyposażone w kawę i herbatę, przyprawy, cukier itd. expresy do kawy, była także możliwość wykonania darmowego prania. Dojazd do pracy odbywał się nowymi samochodami, kierowcy jeździli przepisowo. Każdy Team w pracy miał fachowe wsparcie kierownika projektu i poszczególnych liderów.
    Ela

03.04.2026 20:56

Praca przy inwentaryzacji za granicą była bardzo pozytywnym doświadczeniem. Organizacja była na wysokim poziomie, a zakwaterowanie komfortowe i dobrze przygotowane. Atmosfera w zespole sprzyjała współpracy, a wyjazd pozwolił nie tylko zarobić, ale też poznać nowe miejsca i zdobyć cenne doświadczenie. Zdecydowanie polecam taką formę pracy.
    Marek Tomicki

31.03.2026 20:37

Pracowalem w Invent od 28 stycznia 2026 do 18 lutego 2026.Jestem zsdowolony. Inwentaryzscje nie byly dlugie a zakwaterowanie porzadne. Pojade znowu, bo fajnie mi sie pracowalo
    Janusz616

31.03.2026 18:43

25.03.2026 12:38

Nightshore

28.03.2026 12:24

pewnie będą pytać o twoje umiejętności i jak widzisz się w firmie, może też coś o projektach, które robili.
    Nicki

30.03.2026 20:00

To nie jest taka typowa rozmowa jak chociażby w pracach biurowych, gdzie cię pytają "gdzie pan się widzi za 5 lat" itd. Tutaj wszystko bardziej praktycznie, wysyłasz zgłoszenie przez portal pracownika na konkretny projekt i potem rekruter oddzwania porozmawiać o szczegółach, potrzebnej dokumentacji itd.
    Złagod

28.03.2026 13:07

jeśli chodzi o prace biurowa to jest możliwość pracy zdalnej?
    Nicki

30.03.2026 19:57

Oj tutaj to raczej się nikt z biura nie wypowiada, może spróbuj bezpośrednio, czy coś. Tu najwięcej o pracy na inwentaryzacjach się dowiesz
    Kubix

30.03.2026 14:21

Firma zapewnia transport do pracy, zakwaterowanie, oraz transport z Polski i z powrotem. Polecam

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w INVENT?

Kontakt - INVENT Sp. z o.o.

Gajowicka 195 53-150 Wrocław

Branże: Konsulting i zarządzanie
    Andrzej St

26.03.2026 15:16

Pracowałem przy mojej pierwszej inwentaryzacji i ogólnie mam pozytywne odczucia. Praca jest raczej prosta i nie wymaga dużego doświadczenia – głównie polega na liczeniu towaru i skanowaniu produktów. Na początku może być trochę chaosu, ale szybko można się wdrożyć , atmosfera również jest dobra między pracownikami a kierownictwem , jak najbardziej polecam.
    Martyna Cnota

26.03.2026 09:38

Praca godna polecenia. Zarobki, transport oraz zakwaterowanie na plus.

26.03.2026 09:14

Polecam firmę Invent wynagrodzenia na czas zakwaterowania w porzadku
    Ada

25.03.2026 12:54

Polecam invent. Dobra organizacja projektu, terminowe wypłaty i pomocne informacje na stronie. Uczciwa firma.
    Emilia Pieniak

20.03.2026 16:29

Polecam firmę invent! byłam na wyjeździe 2 tygodnie i pojadę jeszcze nie raz :)
    Kacper k

19.03.2026 15:44

Polecam wyjazdy z Inventem. Świeny sposób na zarobienie dodatkowych pieniędzy, poznanie ludzi. Praca ogólnie lekka, nic skomplikowanego. Napewno każdy da radę. Warunki mieszkaniowe wporządku. Uciążliwe czasami były tylko dojazdy. Oprócz tego wszystko na plus. Polecam
    Paulina

14.03.2026 10:27

Polecam firmę Invent do wyjazdów zagranicznych.Dobra organizacja,praca przyjemna i nie wymagająca.
    Jarek1998

12.03.2026 15:46

Pracowałem w Invent.ag i mam bardzo dobre doświadczenia. Firma jest dobrze zorganizowana, a współpraca z zespołem przebiega w przyjaznej atmosferze. Wszystko jest jasno ustalone, a wynagrodzenie wypłacane terminowo. Zdecydowanie polecam współpracę.
    zorznik

11.03.2026 10:06

Pracują tu ludzie na umowę B2B? Jak to wygląda? Zastanawiam się, czy można wybrać formę współpracy, czy tylko etat wchodzi w grę.
    Elka

12.03.2026 13:57

Przecież to jest praca czysto zleceniowa, a nie etat. To, że pracuje się na zleceniu jest oczywiste i inne formy zupełnie nie mają sensu w przypadku wyjazdów zagranicznych, czy jednorazowych projektów w Polsce

11.03.2026 21:30

Bardzo dobra firma wypłata adekwatna do pracy
    Michał

11.03.2026 17:21

Blazej

11.03.2026 12:30

Polecam pracę z invent. Praca lekka, przyjemna. Przyjemne warunki pracy, dobrze zorganizowane wyjazdy i super warunki mieszkaniowe.
    P.J Piasecki

11.03.2026 10:45

Praca w Invent to dla mnie bardzo pozytywne doświadczenie. Firma stawia na nowoczesne standardy i realnie dba o rozwój swoich pracowników. Bardzo cenię sobie przejrzystą ścieżkę kariery oraz dostęp do szkoleń, które pozwalają podnosić kompetencje w dynamicznym środowisku. Atmosfera w zespole jest przyjacielska, a management otwarty na dialog i nowe pomysły. Jeśli szukasz miejsca, gdzie Twoja praca jest doceniana, a Ty masz realny wpływ na realizowane projekty, to Invent jest strzałem w dziesiątkę. Polecam!"
    Seba91

11.03.2026 08:05

Polecam firmę invent. Praca lekka, koordynatorzy pomocni a przy okazji można pozwiedzać w czasie wolnym.
    Dawid chmura

11.03.2026 03:08

Anonimowy

09.03.2026 15:25

Bardzo polecam firmę invent. Miła atmosfera w pracy i dobre warunki mieszkalne
    Mikimiki

08.03.2026 19:59

Praca lekka, nic skomplikowanego. Warunki mieszkalne w porządku. Cały wyjazd był bez problemów.
    Natalia97

08.03.2026 15:24

Polecam firmę Invent, super przygoda. Był to mój pierwszy wyjazd z tą firmą i na pewno będę polecać znajomym.
    Natalia97

08.03.2026 14:59

Polecam firmę Invent. Był to mój pierwszy wyjazd z tą firmą i śmiało mogę polecić każdemu, kto chce sobie dorobić😊
    SaarlandTEDi_vomFebruar_2026

08.03.2026 03:43

1. Dobra komunikacja na linii Biuro - Pracownik liniowy 2. Sprawny transport na miejsce i wygodne przeprowadzki 3. Dobrze wyposażone kwatery (bywa, że w ciekawych lokalizacjach) 4. Przewidywalna, lekka fizycznie praca, wymagająca jednak stałego "fokusa" 5. Dużo roboczo-dniówek (bywaja projekty gdzie pracuje się wszystkie Soboty) 6. Ogólnie - przewidywalnie, spokojnie, kulturalnie - można polecać (zar. jako 1-razowy epizod, jak też coś z myślą o wielokrotnych misjach...)
    #PracownikSklepu

Zostaw merytoryczną opinię o INVENT Sp. z o.o.