O proszę. Nie spodziewałem się, że gowork usunie mój. Był nieprzychylny tej firmie, ale prawdziwy! Cóż widocznie kasa zrobiła swoje. Napiszę więc krótko raz jeszcze i myślę, że tej opinii gowork nie usunie. Nie polecam pracy w tej firmie. Generalnie nepotyzm, kablowanie, częste rotacje. Produkt drogi nieadekwatny do poziomu konkurencji, która niejednokrotnie posiada lepsze produkty. Jeżeli nie masz ciśnienia odpuść.
sebastian
07.08.2015 09:26
Mam drzwi tej firmy w domu i przez te wszystkie lata są ok. Nigdy nie żałowałem ich zakupu. Zastanawiam się ostatnio nad zmianą i gdzieś widziałem ich ogłoszenie o pracę. Alek, możesz powiedzieć mi jak się tam pracuje, jaka jest atmosfera, czy umowy są śmieciowe? Bo rozumiem, że tam pracowałeś. Czy kasa wypłacana jest na czas? (u mojego obecnego pracodawcy z tym jest masakra). Czy polecasz jakiś dział, jakiego nie? Co masz na myśli pisząc, że traktują ludzi jak bydło? Jak to możliwe, że tak duża firma miałaby jedną osobę w biurze? Daj więcej szczegółów bo tak nie wiadomo o co chodzi.
Przychody i zysk Interdrex
3,2 mln
2022
2023
2024
Dane wygenerowane na podstawie sprawozdań finansowych firmy z KRS.
qc
19.09.2014 21:40
firma szuka kontrolera jakości... smiech na sali. Szukają (usunięte przez administratora)który będzie jeżdził po klientach i naprawiał ich słabą produkcje. Żle zamontowane skrzydła, odklejający sie materiał i wszystko to musisz naprawiać przy sapiącym kliencie. Na samej produkcji niczego sie nie nauczysz bo nikt Ci nic nie powie. Każą uczyć Ci sie samemu a potem mają pretensje że nic nie wiesz. (usunięte przez administratora) ŻAL nic + nic -. NIKOMU NIE POLECAM TEJ FIRMY BO NIE WIEDZĄ JAK WYGLĄDA I CZYM JEST PRACA W KONTROLI JAKOŚCI!!!!!
antytroll
30.10.2014 15:38
TWOJA WYPOWIEDŹ JEST NIEWIARYGODNA I PEŁNA SPRZECZNOŚCI. Na jakiej podstawie twierdzisz, że firma ma słabą produkcję? Z jednej strony zarzucasz firmie słabą jakość, z drugiej piszesz o zbyt rygorystycznych oczekiwaniach względem kontroli jakości. Jedno wyklucza drugie. Jeśli jesteś słabym pracownikiem kontroli jakości w firmie spod Twoich rąk wyjdą buble, bo nie umiesz ich kontrolować, to oczywiste. Żadna ceniona firma nie pozwoliłaby sobie na to, a do takich należy INTERDREX. Jeśli tak doskonale "wiesz jak wygląda i czym jest praca w kontroli jakości" dlaczego oczekujesz, że firma Cię tego wszystkiego nauczy? Dlaczego zarzucasz firmie zły montaż, chociaż wiem, że firma nie zajmuje się montażem swoich produktów, ale robią to ekipy montażowe dealerów? I w końcu dlaczego obrażasz "sapiących" Klientów?
Żadna z myślących osób nie potraktuje Twojej wypowiedzi wiarygodnie. Nie wiem kim jesteś i skąd u Ciebie tyle złości na porządną firmę, posiadającą certyfikaty jakości, świetny produkt wart swojej ceny (informacje o odklejającej się okleinie chyba sam wymyśliłeś) oraz dobry zespół zgranych, profesjonalnych pracowników. Pomyśl dwa razy zanim strollujesz kogoś w internecie, bo to akurat potrafi każdy. Nie każdy natomiast potrafi być dobrym i cenionym przez lata pracownikiem.
Przebieg rekrutacji
rozmowa nie profesjonalna. Kierowniczka pytała mnie o znajomość języka agnielskiego a sama zupełnie go nie zna. Osoba od pracodawcy bardziej zestresowana od pracownika.
Pytania
Pytanie tendencyjne, bez sensu. Aż szkoda cytować
Słowa kojarzące się z Interdrex Sp.z.o.o (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... .
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... .
Od jakiej stawki można negocjować pensję?
Najbardziej podobało mi się w Interdrex Sp.z.o.o:
Najbardziej nie podobało mi się w Interdrex Sp.z.o.o:
Zostaw merytoryczną opinię o Interdrex Sp. z o.o.