Collection AB sp z o.o.

Jastrowo

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 100 ocen.

Opinie o Collection AB sp z o.o.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Collection AB sp z o.o.

Szwaczka

Poda ktoś stawki na szwalni na to co się szyję..... Myślę nad zatrudnieniem się jako szwaczka ale ciekawią mnie stawki

Ja

Jak wygląda przestoj w okresie świątecznym w tym roku dla szwalni? Wszystkie dni do pracy?

akron
użytkownik zarejestrowany

Z tego co słyszałem @okiu to są wypłacalni i kasa jest na czas

See

Drażni to ,że akordowcom obcieto premie o 10%a przyjeto ukraincow ktorym placa grosze a oni nawet połowe tego co im placa nie wyrabjaja Nam zabrac a im doplacic do tego co wyrobiliPracowalem dla zakladu a zaklad mi za to placil teraz pracuje tak samo ale moje wynagrodzenie jest podzielone dla mnie i ukrainca który udaje że robi.

Ooooo

Witam wszystkich , chyba nikt z was nie pracował w firmie która nie płaci wszystkich składek, oszukuje. Nie potraficie docenić tego co macie (wypłata na czas , godziwe zarobki i z tego co wiem wcale nie niskie !! ) pracować niestety trzeba ale PGR-y juz się skończyły!!! Wiem że ci którzy pracują to zarabiają (nawet ponad 5 tysi brutto). Pokaż jeden z drugim że tak potraficie to wam zapłacą.

nowy pracownik

Dlaczego nikt nie powie Alexandrowi co sie dzieje... Co z tą Orłową!? Wy.ebac jej sie nie jezeli doprowadza firmę do upadku? O co kaman? Fakt ze zatrudniając sie mówili mi ze weekendy wolne nikt nie wspomniał ze jak chce wziac urlop to nie dostane go wtedy kiedy chce a moim urlopem pokrywają dni kiedy nie ma roboty albo prądu czyli nie z mojej winy i ze soboty musze przyjść...bo będzie nieusprawiedliwiona nieobecność...ze jak komuś z rodziny cos się stanie pracownik musi pokazac potwierdzenie ze szpitala...policji...czy jak to ktos wczesniej dodal pokazac akt zgonu...tego juz nie powiedzieli na rozmowie o prace...no ciekawe co dalej będzie? Az sie boje...i te żółte kartki? Co to?

Bartek

Potrzebuje transport na nocki moj katakt ( usunięte przez administratora )

Se

Czy ty napewno piszesz o collection ?

QQQ

to akurat jest święta racja!!!!!

Se

Jaka przyjemna atmosfera? Starzy pracownicy tylko patrzą jak wykorzystać nowych i pokazać że do niczego się nie nadają.Każdy nowy to wróg którego trzeba jak najszybciej się pozbyć bo czasami będzie lepszy.Zobacz jaka tu jest rotacja pracowników.

LOS

CIEKAWE DLACZEGO WOLA POZNAN CHYBA MAJA BLIZEJ I GORSZE ZAROBKI DO ZOBACZENIA W 2017A

gowno wiesz
@LOS 14.07.2015, 14:17
CIEKAWE DLACZEGO WOLA POZNAN CHYBA MAJA BLIZEJ I GORSZE ZAROBKI DO ZOBACZENIA W 2017A

te LOS, jesteś tu jeszcze? wygląda na to ze mialem racje [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wiesz i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] warte sa twoje prognozy :) masz jakas nowa date konca swiata? :)

gowno wiesz

jakie problemy ze zbytem? Czy ty w ogóle tam pracujesz? I pewnie z powodu braku zbytu zasuwasz na 3 zmiany łącznie z sobotami? Ukraińcy nie są wcale tańsi. Dostają takie same warunki. Zbytu jest tyle, że sprowadzają Ukraińców, bo Polacy wolą jeździć do Poznania. Ze swoimi prognozami to możesz co najwyżej pogodę przepowiadać - sprawdzi się albo nie. No ale jak mówią, głupich nie sieją ... :)

LOS

PO DLACZEGO MA PROBLEMY Z RYNKIEM ZBYTU I ZMNIEJSZA KOSZTY ZATRUDNIAJAC UKRAINCOW MOJE PROBNOZY ZAWSZE SIE SPRAWDZAJA

stary

hej, ta firma istnieje 20 lat i jeszcze trochę na tym rynku będzie. Przeżyła innych. Pokażcie mi lepszą.Zarabiam dobrze i wszyscy, którzy pracują też tylko leniwym coś zawsze przeszkadza.

adam
@stary 01.07.2015, 15:26
hej, ta firma istnieje 20 lat i jeszcze trochę na tym rynku będzie. Przeżyła innych. Pokażcie mi lepszą.Zarabiam dobrze i wszys...

stary powiedz ile zarabia magazynier ? jakie są tam zarobki na magazynie?

stary

hej, ta firma istnieje 20 lat i jeszcze trochę na tym rynku będzie. Przeżyła innych. Pokażcie mi lepszą.Zarabiam dobrze i wszyscy, którzy pracują też tylko leniwym coś zawsze przeszkadza.

LOSw

DAJE TEJ FIRMIE 2LATA I PO NICH KTO MOZE NIECH UCIEKA I NIE POZWOLI SIE WYKOZYSTYWAC

tralala
@LOSw 01.07.2015, 14:59
DAJE TEJ FIRMIE 2LATA I PO NICH KTO MOZE NIECH UCIEKA I NIE POZWOLI SIE WYKOZYSTYWAC

ogolnie z tego co mi wiadomo to firma istnieje 20 lat i pewnie jeszcze po istnieje. Trzeba było się idioto uczyć to byś miał wykształcenie, a tak jesteś debilem wiec wiec zapieprzaj na linii produkcyjnej.

robol

Znowu ktoś zapomniał że 10 to ostateczny termin wypłaty wynagrodzenia.Może warto poinformować o tym inspekcję pracy.Może przy okazji zobaczą parę innych spraw(dzielenie pieniędzy z zfśs odniżanie premii wydajnościowej zastraszanie żółtymi kartkami i wiele innych.

123
@robol 10.05.2015, 22:23
Znowu ktoś zapomniał że 10 to ostateczny termin wypłaty wynagrodzenia.Może warto poinformować o tym inspekcję pracy.Może przy o...

robol-popieram CIĘ.jestem tam i staram się jak mogę .rodzinka wykańcza i te układziki,k..... masakra.ale dajemy rade!!!!

robol

No i jak zwykle 10 a pieniędzy na koncie nie ma a niedawno obiecywali że będą przelewać 9-tego.Oni mają a nas mają gdzieś

ona

jezeli nie masz pracy to warto sprobowac, teraz wyplaty nie sa takie slabe,a wiadomo w kazdej firmie sa ludzie i ludziska. kazdy narzeka chyba nie znam osoby ktora by chwalila swoja prace,to jyz norma Polakow, ze narzekaja. ja uwazam ze jak ktos chce pracowac to tam pracuje, nie wiem jakie sa warunki na poczatku ale potem jest akord wiec pracowici zarabuaja

robson89

witam mam zamiar albo chyba mialem, przyjac sie do tego zakladu po tym co przeczytalem.sadzilem ze u mmnie w zakladzie jest zle ale chyba sie mylilem.nie znalazlem tu nawet jednej dobrej opinii na temat tego zakladu wiec pytam czy naprawde jest tak zle jak piszecie??? niemam wyboru potrzebuje pracy na miejscu za grosze choc bardzo ubolewam z tego powodu.moze jakies wzkazowki zeby poprostu przezyc od 1 do 1 bez kakis tam grubych konfliktow

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

jeszcze pracownik

daj sobie spokój. Orlowa szwalnie i tapicernie juz prawie rozwaliła, kierownictwo i zarzad skłucony, pracowników zastrasza, najpierw każe wybrać przedstawicieli załogi a potem wzywali ich do dyrektora kumpel złożył wypowiedzenie bo tez tam był, Aleksander nie wie co się dzieje w jego firmie wciskają mu ciemnotę.podobno brygadzisci mają stawki które Orłowa obcieła o 50%. z kim bym nie gadał to złożył CV do zielonej góry za Obrzyckiem wszyscy czekaja aż ruszą.

mój wuja

Trzeba było się uczyć, a nie teraz narzekacie marginesy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

1982

No te dwa ostatnie to by se mogli darować.To powinno brzmieć pakiet socjalny po 10 latach bez chorowania i praca w rodzinnej firmie ze znajomościami

xxx

Orłowa doprowadzi firmę do upadku...zero szacunku dla ludzi,zarobki minimalne aby dostać urlop musisz napisać dlaczego go chcesz! Istny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Kierownictwo wykancza ludzi....a Orłowa tylko szczerzyvzeby i. Się śmieje niech sobie wypisze koleją firmę do CV która rozwalila

kotek
@xxx 19.09.2014, 11:26
Orłowa doprowadzi firmę do upadku...zero szacunku dla ludzi,zarobki minimalne aby dostać urlop musisz napisać dlaczego go chces...

witam na temat tej firmy tyle nigdy wiecej nawet za 100 tysiecy totoalny bałagan zimno na halach mobbing przez kierownistwo jeśli jesteś dobry pracownik lepiej załuj szybko rodzinka cię zlikwiduje bez układu nie ma szans na awans nara tyle o tych barakach

collection
@kotek 23.09.2014, 17:28
witam na temat tej firmy tyle nigdy wiecej nawet za 100 tysiecy totoalny bałagan zimno na halach mobbing przez kierownistwo jeś...

firma jak firma rządzi rodzina niestety i tyle na temat tej firmy a pani orłowa to nie wiem co napisać rządzi i wykonuje jakieś polecania tylko napiscie kogo?

ja

Dobrze że jest na kogo zwalić winę

TITI
@ja 15.09.2014, 22:04
Dobrze że jest na kogo zwalić winę

a co,nie jest tak?

wafel

pani orzel doprowadzila do upadku firmy w lowyniu a teraz swoim zadzeniem zrobi to samo z collectionem . jak mozna dopuscic do wladzy takiego czlowieka jak orlowa ! tak stoly poustawiala ze sie robic nie da na tapicerni a stawki co najmniej o polowe obciela ! masakra !

az

Teraz trzeba zmienić reklamę z 5000tys na 6000 po podwyżce.A w sumie po co podwyższać stawki skoro bez tego zarobki wzrosły o ponad 20%.Teraz widać ile biorą biura skoro średnia zakładu wzrosła a produkcja nic nie dostała(300%?)

zuzia2002

pani orzeł,dopinasz swego!produkcji miało być dużo,tyramy jak woły czucie w rękach tracimy,trzy zmiany a zarobki spadają o parę setek!tyrać tak za 1600?!!!!!

xxx

to zwołac wszystkich pracownikuw i do aleksandra bo w grupie siła wiadomo cały kolektion zwołac zrobic stop na produkcji tam robi ponad tysiąnc ludzi podejze tyle ludzi by zagrozilo zo pujdzi w ch...j i odrazu by mug zamykac brame na łancuch.. a morze mysli ze my to rumuni i za grosze tom chcemy robic. skoro nic aleksander nie wie to czas zeby sie dowiedział jacy kierownicy sa i co nie ktuszy nie powinni tam pracowac. znacie szeryfa hehehe jeszcze w zyciu takiego skur.....a nie widziałem ma kolege na reklamacji taki sam skurw..l jak on ale wracac do tematu zarobie tam 2300 i to nie wystarcza to konca miesiąca bardzo duzo ludzi tak ma. szczeze jak widze takie komentarze to mnie hu...j bierze (to czemu nie odeśłes .czemu tam robisz) no masakra pokazcie mi firme gdzie zarobki sa 3000 odrazu tam ide. niby nazekanie ale aleksander ma tyle zer na koncie ze to nie poruzumienie prawda jest taka ze cała polityka jest po ch.u.j.u pozdro

r 21-08-14

firma beznadziejna klamstwo i nic wiecej pieniadze tylko dla gory nie dla praconika a te 5000 to na kwartal to prawda jeszcze troche i firma padnie nawet nie beda wiedziec kiedy my damy sobie rade ale gora

wafel

firma collection plany ma wielkie ! szkoda tylko ze nie maja planow placic pracownikowi ! no to kierownicy i biuro pistolety w reke i sami sobie tapicerowac ! pani orzel tez a nie tylko chodzic i czasy mierzyc !

rpa46

pani (usunięte przez administratora)sama bedzie pracowac

mała

pracowałam tam 4 lata... śmiało mogę powiedzieć, że firma pod rządami pani b. jest nic nie warta - szef wiele rzeczy nie wie (a szkoda), wszystko jest mydlone i mataczone; pracownika się nie szanuje, nawet jak jest dobry i zna swoje racje (uważają, że jak nie ten, to będzie inny) - najgorszy jest "dyrektor" - wszyscy są siebie warci... Patrzą tylko rodzinkę wciągnąć na dobrze płatne stanowisko... Alexander powinien się za nich wziąć - pod warunkiem, że przejrzy na oczy...

biedak

zatrudnili 50 keczupów zwiększyli produkcję o 1/3 a zyski sobie w kieszeń nam podnieśli stawkę zaszeregowania z której prawie nikt nie korzysta bo większość w akordzie zapieprza Dali by chociaż parę złotych podwyżki a nie tylko narzekać że brak kasy jak wszędzie brak poszanowania dla ludzi

admin

masz bana na monitor XD

BGC

Cze, na jastrowski mnie jest kolorowo!

bgc

muwili ze tysionc czysta

bgc

ps. to prawda

wafel

tak firma robi reklame ze zarobki 5 tysiecy . tylko ze zapomnieli dopisac pod spodem ze na kwartal 5 tysiecy .

rysiu

Ci wszyscy którzy pracują tam i wypisują brednie że można zarobić 5 patoli sa popier....!!!!! pokaż cwaniaku kartke od wypłaty wklej na forum zasłoń nazwisko i inne dane zostaw tylko kwote pojebi....!!! pracowałem tam parę lat i wiem że nie zarobisz przydupasy z kleju i rodzina kier... zarabiała po 3 tyś z groszem a cała reszta nigdy do 3 nie dobiła realne zarobki dla pracownika który tam pracuje parę lat to do 2,5 tyś za zapierdalanie i pracę w soboty świerzak na zagłówkach, kleju czy tapicerni zanim sie ogarnie to max 1.5zł więc jeśli ktoś mówi o zarobkach rzędu 5 tyś to jest zdrowo jebnię... lub ma na celu świadome wprowadzenie w błąd ludzi po to aby popełnili taki sam bład jak on i przyjeli się tam. pozdro dla zwierzaka!!!!!

pracownik

Jak ktoś chce pracować i zarobic to zarobi. A nie wasze gadanie ze garba mozna sie dorobić. Wiadomo ze jak komus sie nie chce pracować to nie zarobi. Pracuje tam 7 lat i nie narzekam. Narzekają ci którym sie robić nie chce!!!

Anonim

Ludzie to jest firma ?? na ten zakład brak słów ! nie dość że wolnego nie chcą dać w Soboty trzeba do pracy chodzić ;/ a jak komuś z rodziny ktoś umrze to akt zgonu trzeba przynieś ;/ to jest chańba i śmiechu warte ;/ teraz ponoć się reklamują że 5 tys można zarobić taaa jasne ;/ chyba jak by dwie osoby pracowały ;/ dużo słyszałam o tym zakładzie ;/ i nigdy tam nie bd pracować bo do piędziesiątego roku życia nie dociągnę ;/ jeszcze te Soboty pracujące to powinno być tak że kto chce to niech przyjdzie a nie że powiedzą ty masz przyjść to musisz w tym zkładzie nikt nie zarobi sam 5 tys NIGDY W ŻYCIU!! takie pieniądze to chyba ci cali majstrowie mają a inni po 1200 zł i weź tu utrzymaj dzieci popłać rachunki miej na chleb i na paliwo żeby jakoś dojechać jeszcze jak ktoś na pożyczke a dziecią nawet na (usunięte przez administratora)nic nie kupisz bo na chleb trzeba miedz. a to wszystko od ludzi się słyszy Pozdrawiam ;)

enio

To proszę przyjść i zarobić te pieniądze powodzenia.

smaller

jeden wielki bajzel, nie polecam... pracuje już tam długo, ale szkoda zdrowia za te pieniądze. brak jakiejkolwiek organizacji pracy.. stawki mizerne.. praca 6 dni w tygodniu na 3 zmiany, a jak potrzebujesz wolne w sobotę, to wielki problem, trzeba pisać pisma do dyrektora, z których większość i tak odrzucona.. śmieszna firemka.

wafel

firma masakra bardzo niskie zarobki za ciezka prace w akordzie na trzy zmiany(usunięte przez administratora). stawki sa tak niskie jak w chinach . tylko garba mozna sie tam dorobic

gość
@wafel 15.02.2014, 23:46
firma masakra bardzo niskie zarobki za ciezka prace w akordzie na trzy zmiany(usunięte przez administratora). stawki sa tak nis...

na skręcie do jastrowa AB oferuje zarobki do 5000zł to jak z kabaretu chłit marketingowy masz racje ta firma to (usunięte przez administratora)wypłaty naliczają jak chcą nie możesz nic sprawdzić ,myśle może jakaś inspekcja pracy czy inna powinna odświerzyć ten zakład jakieś związiki by sie przydały ,bo tak to z nikim sie nie liczą brak organizacj pracy

enio C

Za to na zmianie C wszyscy robią co chcą, brygadzisty nie ma wcale{on chyba nawet nie wie że tu się meble produkuje} zapraszamy do nas .

enio

Zmiana A cała pod rygorem brygadzisty nie ważne czy pracownik zarobi ważne że brygadziście lecą pieniążki.I te wymuszanie lepszej pracy przez innych na ulice jak im za ciężko.

Emek

Ta cała firma to jednen wielki śmiech, zaczynając od kierowników kończąc na brygadzistach , nikt nie liczy się z pracownikami, pracuję tam od grubo 8 lat i stwierdzam że jest coraz gorzej, brygadziści mają swoich "ulubieńców" (usunięte przez administratora)Szczególne względy widoczne na zmianie A. W końcu co w rodzinie to nie zginie panie(usunięte przez administratora).

kurka-rurka

w tym zakładzie lepiej nie będzie to nasza wina trzeba stanąć i powiedzieć co boli i gdzie tag (usunięte przez administratora) to długo nie damy rady (usunięte przez administratora) ..oddawać moje muchy,,,,,,,

Frank
@kurka-rurka 08.11.2013, 18:35
w tym zakładzie lepiej nie będzie to nasza wina trzeba stanąć i powiedzieć co boli i gdzie tag (usunięte przez administratora)...

Niema zgrania załogi a przecież wiadomo w kupie siła , tylko razem a naprawdę można zdziałać dużo

rysiu

tak stawki to śmiech ale nikt tego nie zmieni, tylko my sami możemy coś zdziałać, nie jedna osoba, tylko ilością możemy ich wystraszyć całej zmiany lub dwóch nie zwolnią a wystraszą się na pewno jeśli chociaż dwie zmiany zwolnią mocno tempo. na własnej skóże przekonałem się że gadanie z nimi nic nie daje, jeden drugiego się boji a temat stawek pewnie nawet nie dotarł na górę a my nadal mamy takie stawki jakie były mimo tego że miały być podwyższone, niby

Zostaw opinię o Collection AB sp z o.o. - Jastrowo

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Collection AB sp z o.o.