Opinie o Sep Peeters Polska Sp.z o.o

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sep Peeters Polska Sp.z o.o

Perkoz

Ja np pojechałem na pomidory miały byc super zarobki itp a tu praca po 5 godzin około 180 euro tygodniówka a o pracy na weekend zapomnijcie a i przestrzegam wszystkich Podnoszą po nowym roku cenę mieszkania o 10 euro wiec bedzie 100 euro tygodniowo za ten syf od osoby wiec nie polecam nikomu i ja tez tu nie wracam

lacar

Kwestia ostatniej kontroli bardzo mnie zirytowala mandaty za ogrzewanie jest tylko pretekstem do znalezienia pieniedzy na znizki oplat za mieszkanie oraz ufundowanie prezentow bozonarodzeniowych. Bylem pewien ze w wysoki czynsz za mieszkanie jest wliczone rowniez ogrzewanie a tu mandat za odkrecony grzejnik 100€ kary. Obiecali dzialajacy internet a ciagle rozlacza i z ledwoscia przegladam strony. Jestem zmuszony powiadomic odpowiednie organy. Stalej pracy brak, mozliwosci dorobienia w soboty brak w tym tyg 16h przepracowalem to na chlodni, to na swiniach wiec chyba nam wszystkim obiecali piekarnie, dodatki zmianowe, mozliwosc dorobienia oraz internet. Mam nadzieje ze odloze chociaz na busa spowrotem polecam ludziom ktorzy chca rzucic palenie bo na fajki napewno nie wystarczy przy tych tygodniowkach.

zuzia

Jestem wieloletnim pracownikiem tej firmy ,i jestem zadowolona .Na warunki mieszkaniowe nie mogę narzekać,wypłata zawsze na czas ,jeśli zdarzają się pomyłki to miłe osoby w biurze zawsze robią szybko korekty.Na pracę też narzekać nie mogę od dłuższego czasu pracuję w jednym zakładzie ,chętnie podejmuję pracę w weekend,żadna praca nie hańbi nawet ta przy koniach,norkach czy robakach.Trochę chęci i zaangażowania.Ja wyzwań się nie boję.Pozdrawiam///

Mycha16

Pracuje bardzo długo w sep peeters i mogę kazdemu polecic tą agencjie pracy.Wyplata co tydzień warunki mieszkaniowe dobre i praca tak samo.Czytając wszystkie te poniższe opinie to śmiać się chce jakie ludzie bzdury piszą.

Werton
@Mycha16 01.12.2017 09:34
Pracuje bardzo długo w sep peeters i mogę kazdemu polecic tą agencjie pracy.Wyplata co tydzień warunki mieszkaniowe dobre i pr...

No tak po częsci sie zgadzam, jest tak jak mowisz jesli masz stałą prace. Sporo osob ją ma, czasami trzeba poczekac az Cie wezma do jakies firmy. Ale druga strona medalu jest taka ze w biurach w poslce kazdemu wciskaja kit, że jedziesz na piekarnie..przyjezdzasz i idziesz na budowe albo na pole po czym nijaka Pani Aneta pisze ze przeciez w umowie nie było nic o piekarni :-) (obłuda level ekspert)to jest żałosne. Wysyłają ludzi dobrze wiedząc ze nie ma wakatow na piekarni ale kusza ich dobrymi zarobkami itd. Nie zdają sobie te kobitki w biurze sprawy ze dla ludzi czasami to jest wyjazd za ostatnie grosze aby sie odbic ...a nie dobić. Ale taka ich praca, radze tylko nie wierzyć im na maksa bo sep peeters to nie tylko piekarnia i mozecie trafic wszedzie. Ten kto ma stała prace i jest mu dobrze sie tu nie udziela. Ten kto sie zawiodl pisze, stad same negatywy. Jak by sie kazdy pracownik wypowiedzial nie bylo by tak zle.

wladzio terlik

Masz racje jalosko rowniez jestem tego zdania w lazienkach brak mydla nieporzadek malo dni pracuje przenosza to tu to tam malo godzi slaba tygodniowka a za miche i lyche to sie nie oplaca internet tez slaby jak na cene za tą kanciapę bo na pokoj za male :)

Wujek dobra rada :)
@wladzio terlik 27.11.2017 20:00
Masz racje jalosko rowniez jestem tego zdania w lazienkach brak mydla nieporzadek malo dni pracuje przenosza to tu to tam malo...

Władek jak masz bulki a chcesz paczki to możesz głodny chodzić , tak koordynator kazał Ci przekazać

Halinka z oss

(usunięte przez administratora)!!!! , okradli , nie wypłacili mi wakacyjnego i wypłaty po zjeździe .swołocz , tak traktują pracowników , strzeżcie się biada wam jak tam pojedziecie ja wam to mowie . Ta Stanik szantraka obiecała prace i kasę a (usunięte przez administratora) wyżla wycyckali mnie

Sep Peeters Polska Sp.z o.o
pracodawca
@Halinka z oss 26.11.2017 23:03
(usunięte przez administratora)!!!! , okradli , nie wypłacili mi wakacyjnego i wypłaty po zjeździe .swołocz , tak traktują prac...

Sep Peeters, każda osoba zostaje rozliczona do końca. Wakacyjne wypłacają najpóźniej po 6 tygodniach od zjazdu a jeśli ktoś ma wątpliwości to zawsze można zadzwonić do biura w Oirlo celem wyjaśnienia lub napisać email na administration@seppeeters.nl, odpowiedzą i wyjaśnią.

Halinka z oss
@Sep Peeters Polska Sp.z o.o 27.11.2017 10:03
Sep Peeters, każda osoba zostaje rozliczona do końca. Wakacyjne wypłacają najpóźniej po 6 tygodniach od zjazdu a jeśli ktoś ma...

Owszem napisalem maila i jakos nikt nie raczy odpisac ... , dopiero po rozmowie telefonicznej przez mojego adwokata kasa sie znalazla takze nie pozdrawiam

Patrick

Witam. Jak aktualnie z pracą ? Proszę o informację. Z góry bardzo dziękuję

Martines
@Patrick 22.11.2017 19:16
Witam. Jak aktualnie z pracą ? Proszę o informację. Z góry bardzo dziękuję

Jest wszystko ok praca jest mieszkanie tez spoko

Jałośka
@Patrick 22.11.2017 19:16
Witam. Jak aktualnie z pracą ? Proszę o informację. Z góry bardzo dziękuję

Jak z praca? Roznie. Dzien pracujesz wszystko fajnie a za dwa dni przychodzi koordynatorek i mowi Ci "narazie jestes na rezerwie". Co do warunkow mieszkaniowych mam jedno podstawowe zastrzezenie w toalecie powinno znajdowac sie mydlo i papier zeby nie chodzic do pokoju po swoje

Marta

Witam czy ktoś wyjeżdża w ten weekend do pracy w piekarni w walwijk? Jadę sama a z kimś zawsze raźniej????

Martines
@Mariolka 25.11.2017 23:07
jestes juz moze na miejscu w tej piekarni ?

Jestem praca jak dla mnie troszkę ciężka ale spodziewałam się ze tak będzie zależy na jaki dział trafiasz ale pracy jest bardzo dużo wszystko ok i warunki mieszkaniowe jak dla mnie tez

anonymous
@Martines 26.11.2017 11:48
Jestem praca jak dla mnie troszkę ciężka ale spodziewałam się ze tak będzie zależy na jaki dział trafiasz ale pracy jest bardzo...

Ty to chyba jestes jednym z tych kordynatorkow albo naganiaczy bo ja tez jedem na miejscu i i nie mam pracy , wiec nie pakuj ludzi na wielka smierdzaca kupe

Rychu

Jest nazwa firmy i wpisane wyraźnie piekarnia a tu wysyłają na jakieś kontenery albo budowę a potem 2 dni na mieszkaniu bo mówią dziś pracy nie ma to po co nas tu ściągali ta agencja to jakaś pomyłka inni też mówią że tygodniówki po 200 euro przecież to w Polsce wiecej mozna zarobić to oszustwo a podobno jak ściągną nowego pracownika to agencja jakies dodatkowe pieniądze dostaje

Halinka
@Rychu 24.11.2017 20:51
Jest nazwa firmy i wpisane wyraźnie piekarnia a tu wysyłają na jakieś kontenery albo budowę a potem 2 dni na mieszkaniu bo mówi...

Tak masz racje Rysiu , miałam ten sam problem , siedziałyśmy na mieszkaniach bez pracy masakra , (usunięte przez administratora)

Aneta

Osoby, które miały pracować w agencji, ale nie dostały tam pracy to co miałyście napisane na umowie? Czy jest tam wzmianka o konkretnym miejscu pracy do którego wyjeżdżacie? Może po prostu przed Waszym wyjazdem zmieniła się sytuacja i już do piekarni więcej pracowników nie potrzebowali.

Aktualne

Jestem drugi miesiąc ,i powiem tak jeśli ktoś chce pracować to będzie, ważne żeby tylko pilnować swoich spraw a nie później wypisywać na forum nie dokonca prawde. Praca jest dla każdego raz lżejsza raz gorsza stała i na skoczka. Idzie od razu się załapać do jednej firmy , podstawa to angielski , i chęci do pracy. Mieszkania cenowo 70-90 e + ubezpieczenie 22 e + dojazd do pracy 2.75 e wypłata co tydzień już po odjęciu opłat wyżej. Polecam agencja godna uwagi

Marta
@Aktualne 01.11.2017 18:58
Jestem drugi miesiąc ,i powiem tak jeśli ktoś chce pracować to będzie, ważne żeby tylko pilnować swoich spraw a nie później wyp...

Hej możesz odezwać się na maila? marta14520@onet.eu

Duma

Czytajac opinie o agencji pracy chce potwierdzic ze To co jest napisane o malej ilosci godz pracy I o lapowkach dla kierowcow (WIELCY KOORDYNATORZY) to jest prawda najprawdziwsza prawda .Widac to golym okiem kto chodzi do pracy I ma po 10lub 12 godz drugo I trzecio zmiane soboty I niedziele ,a na pizostalych co niedajo krzywo patrzo I sa nieprzyjemni dla nich Wczesniej czy pozniej peteers musi sie dowiedziec bo bardzo glosno jest na zakladach o tym

jeebjeeebbaahbaaahh

szu,,,ci zło..je k..y jakich mało omijać łajdactwo!rekrutują dla axintoru

Sep Peeters Opole
@jeebjeeebbaahbaaahh 17.09.2017 16:39
szu,,,ci zło..je k..y jakich mało omijać łajdactwo!rekrutują dla axintoru

Sep Peeeters Polska Sp. z o.o. informuje, iż od połowy kwietnia 2017 r. zakończyła współpracę z firmą Axintor (Real Interim). Powodem zakończenia współpracy jest nie wywiązanie się firmy Belgijskiej (Axintor) z umowy zawartej z Sep Peeters Polska dotyczącej pracowników.

Duma
@jeebjeeebbaahbaaahh 17.09.2017 16:39
szu,,,ci zło..je k..y jakich mało omijać łajdactwo!rekrutują dla axintoru

To co jest napisane o malej ilosci godzin pracy I o lapowkach dla kierowcow(WIELCY KOORDYNATORZY)to jest prawda najprawdziwsza prawda .Widac to golym okiem kto chodzi codziennie do pracy I ma po 10 i12godz drugo I trzecio zmiane I soboty I niedziele ,a na pozostalych co niedajo krzywo patrzo I sa nieprzyjemni dla nich .Wczesniej czy pozniej peteers musi sie dowiedziec bo bardzo glosno jest na zakladach o tym .

Aga

Ja tez bylam z ta firma w holandi , praktycznie 10 godzin na tydzien reszte sie siedzi i czeka na koordynatorka ... taki z niego pies na baby ... Dziewczyny ktore tam pracuja albo pracowali wiedza co z niego za ptaszek .... , nie polecam tej firmy , wysylaja ludzi a pracy nie ma , zeby wrocic do polski musialam pozyczyc pieniadze od siostry , omijajcie petersa glebokim lukiem !!!

Ania

To samo było że mną co dziennie inne miejsce pracy . Raz w polu raz na paletach i tak przez pierwsze dwa tygodnie później pracy było coraz mniej . Koordynator szczerze mi powiedział że jak chce mieć godziny muszę płacić dla niego 100 Jurków za miech. Pogadal z pianista i mam robotę 6 dni . Mam na święta dostać premie .

dzony/dep

Witam wszystkich :) Firma Sep peeters Opole wkręca ludzi w wyjazdy do pracy do NL a w zasadzie pracy tam nie ma za to w Tenray ludzi nazwozili i siedzą w na pokojach bez pracy , kasy i jedzenia , dochodzi tez do grabieży zawartości lodówek, Firma wali po nerach i śladu nie ma ... Pani w biurze w Opolu wkreca , oferty piekarza, tynkarza, murarza .... a w rzeczywistości chodzi im jedynie na utrzymaniu samych mieszkań , Także jak chcesz wspomóc w/w firmę śmiało aplikuj , pokój maja ,dla każdego starczy , Pozdrawiam z Oirlo

Nawigator

Ja tez pracowałem ciągle gdzie indziej jednego dnia nawet gnój wyrzucałem i na następny dzień w tych samych butach do piekarni pojechałem pierwszy tydzień ok praca była ale potem juz tylko gorzej większość tygodnia na tyłku przesiedziana bo pracy nie ma a po potrąceniach ledwo na skromne jedzenie starczało masakra oszukują ludzi i kroją nawet za dojazdy do pracy

Magda

Strzeżcie się ludzie z dala od tej agencji. Robią ludzi w bambuko. Przyjechałam z mężem sytuacją ta sama co w komentarzach niżej, wszystko pięknie ładnie przez telefon praca stała w piekarni 3 zmiany dodatki za zmiany JEDNA WILEKA SCIEMA!!pracy nie ma siedzilismy na wolnym i właściwie niewiadomo kiedy byśmy poszli pracować i to niewiadomo gdzie. Warunki mieszkaniowe bardzo średnie Ale jakieś strasznej tragedii nie było pokój był ok gorzej reszta.Koordynator Robert wporzadku chociaż nam oczu nie mydlil tylko mówił prawdę.maz zamiast do piekarni poszedl na budowe. Nieporozumienie straszne! cale szczescie juz nas tam nie ma ale bez auta bez pieniedzy i bez znajomosci jezyka musielibysmy tam koczowac bo zyciem tego nie nazwe.Jak najbardziej nie polecam

Artur

Potwierdzam bo tez miałem pracować w piekarni polskie biuro mówi będzie praca wszystko fajnie a tu praca ciągle gdzie indziej a potem koordynator mówi macie wolne i tak ciągle teraz pracuje sie 3 dni w tygodniu i ciagle nowych przyjmują jak dla nas nie ma roboty chodzi o to zeby na mieszkanie zarobić za ktore agencja potrąca 90 euro na tym tez zarabiają syf totalny jak nie chcecie z długami wrócić nie jedzcie z seppeeters a te pozytywne komentarze to chyba sami sobie piszą

nabiezaco

Jestem na miejscu więc informacje jak najbardziej aktualne. Praca miała być w piekarni A tak naprawdę nie ma jej wcale.. wygląda to tak że nic tu nie jest napewno trafiasz tam gdzie na dana chwilę potrzebuja jeden dzień na piekarni drugi na pakowaniu trzeci jeszcze gdzie indziej lub wcale bo np nie potrzebują nigdzie owszem jak Ci się uda to się gdzieś się zahaczysz na dłużej ale to loteria z tego co zauważyłam i usłyszałam. "Domek"jeśli tak to można nazwać coś typu hotel bardziej niż domek 40osob warunki pozostawiają wiele do życzenia no ale da się przeżyć. Nie polecam A jeśli się zdecydujecie na wyjazd z ta agencja to radzę wziąć sobie trochę grosza na ewentualny powrot (usunięte przez administratora) miała być stala praca 3 zmiany A rzeczywistość całkiem inna. dramat ludzie nie polecam!!!

Chętny

Jesteście pewni, że nie można napisać nic dobrego? Może przy tak dużych ilościach spraw zdarzyć się coś nieprzewidywalnego? Przecież podpisujecie umowy!

Aneta

@kubuśstałyklientkoloryta takie wypowiedzi bez uzasadnienia nie wiele wnoszą do dyskusji o Sep Peeters Polska. Zatem czy mógłbyś uzasadnić, dlaczego nie polecasz pracy w tej firmie?

kubuśstałyklientkoloryta

ogolnie porażka nie polecam odradzam nawet największemu wrogowi

Aneta

@demonrudegomietka przypominam, że forum posiada regulamin: http://www.gowork.pl/regulamin, który zabrania używania obraźliwych słów i takie wpisy zostają usunięte przez administratora. Ktoś może odpowiedzieć na pytania @Bartek? Wszystkie inne oferty pracy firmy Sep Peeters Polska można znaleźć na serwisie gowork.pl: http://www.gowork.pl/praca/sep-peeters-polska-sp.z-o.o;pr

demonrudegomietka

( usunięte przez administratora ) omijać szerokim łukiem

Bartek

Podpowiedzcie mi czy praca przy pakowaniu jest w miarę opłacalna? Czy to jest jedna zmiana czy więcej? Jakie mieszkania załatwia agencja, można samemu załatwić sobie?

Bańka

Sep Peeters to całkiem przyzwoita agencja. Może nie zawsze wszystko wyjdzie idealnie ale generalnie starają się żeby nie było problemów. Każdy musi pilnować swoich spraw bo nikt tego za niego nie będzie robił!

LipaDanka

Nie polecam tej firmy, pojechałam z chłopakiem mieliśmy razem pracować, Pani z biura tak mówiła, a na miejscu okazało sie, ze robimy w innych firmach na innych zmianach, chamscy koordynatorzy zero pomocy, trasy nie pokazali i dali rowery i mieliśmy dojechać (y), juz miesiąc czekam na wypłatę i dalej nie ma, cieżko im na czas dostarczyć pieniądze, chujoZa

anonim

(usunięte przez administratora)

Iza

Mam pewne wątpliwości..miałam teraz jechać ,ale dziwne jak dla mnie jest to,ze nie wysyłają ofert pracy na e maila,tylko trzeba wierzyć Pani z biura na słowo a i jeszcze jedno..aplikuje się na daną ofertę.. A po rozmowie telefonicznej okazuje się ,ze jest prawdopodobieństwo,ze mogę trafić gdzie indziej.. :/ dlaczego nikt nie chce pisać jak rzeczywiście jest? Czy jest tak dobrze? -że taka cisza? Pozdrawiam.

Celebryta

Jak ktoś ma dobrze to nie pisze o Sep Peeters ponieważ boi się konkurencji. Ci którzy nie potrafili wykorzystać okazji tylko straszą ciężką pracą lub jej brakiem lub mieszkaniami lub jeszcze nie wiadomo czym!

iza

Witam :) czy ktoś pomógł by mi w podjęciu decyzji :) interesuje mnie praca przy pakowaniu bułek,dostałam ofertę :) bardzo proszę o komentarze dotyczące tej pracy i zakwaterowania :) pozdrawiam :)

Polewa
@iza 01.09.2017 14:26
Witam :) czy ktoś pomógł by mi w podjęciu decyzji :) interesuje mnie praca przy pakowaniu bułek,dostałam ofertę :) bardzo prosz...

Daj sobie spokój. (usunięte przez administratora)

itg

Witam, poszukuje materiałów ( zdjęć , filmów ) ukazujących warunki zakwaterowania w ww. agencji. Interesują mnie również informacje nt. firm, zakładów z którymi współpracuje agencja Sep Peeters. Osóby mogące pomóc zapraszam do kontaktu drogą email kontakt@bpwh.pl Z góry dziękuję

Szatan III
@itg 30.08.2017 06:11
Witam, poszukuje materiałów ( zdjęć , filmów ) ukazujących warunki zakwaterowania w ww. agencji. Interesują mnie również info...

A ile płacisz

Ex pracownik

Kary, kary i jeszcze raz kary. Pseudo koordynatorzy czyli kierowcy traktują ludzi na domkach jak stado baranów.

Baśka

Dla mnie Sep Peeters Polska to sprawdzona agencja!

Bodzio

Czy może mi ktoś podpowiedzieć jak płacą malarzowi , czy też wykończenia wnętrz? Warto się tego chwytać?

Xds

Jedno z lepszych biur w jakim pracowałem.Warunki mieszkalne zostawiają wiele do życzenia ale po za tym biuro jest ok.

pat

jestem tydzien. jak narazie nie narzekam. chociaz mialam nie skakac z firmy do firmy i tak skacze. ale praca w porzadku. ludzie jak ludzie jedni dobrzy drudzy zli. koordynatorzy na parawde pomocni.

Kinga

Cześć, Razem z chłopakiem jedziemy 21 do pracy do Holandii. Ja będę pracować przy pakowaniu pieczywa a mój chłopak przy sortowanie warzyw owoców, mrożonek.. coś takiego.. Czy możecie coś więcej powiedzieć na temat tych prac ? Czy razem będziemy dojeżdżać do pracy ? Pani z którą rozmawiałam mówiła że będziemy pracować przez ta sama firmę.

Kinga

Cześć, Razem z chłopakami jedziemy 21 do pracy do Holandii. Ja będę pracować przy pakowaniu pieczywa a mój chłopak przy sortowanie warzyw owoców, mrożonek.. coś takiego.. Czy możecie coś więcej powiedzieć na temat tych prac ? Czy razem będziemy dojeżdżać do pracy ? Pani z którą rozmawiałam mówiła że będziemy pracować przez ta sama firmę.

Bartek

Słyszałem od znajomych, że Sep Peeters to dobra agencja. Mają fajne roboty przy których można dobrze zarobić.

Ania

Witam, dostalam propozycja pracy w piekarni w Tilburg, w zwiazku z czym prosze o Wasze opinie na temat warunkow pracy, a takze zakwaterowania, jakie gwarantuje firma. Pozdrawiam

Były pracownik
@Ania 10.08.2017 22:10
Witam, dostalam propozycja pracy w piekarni w Tilburg, w zwiazku z czym prosze o Wasze opinie na temat warunkow pracy, a takz...

Bylem w ze O peeters i słyszałem ze na piekarni w tilburgu jest super natomiast agencja moze cie wyslac np po tygodniu gdzie indziej albo wcale nie trafisz tam gdzie cie docelowo kierują taka rzeczywistość w holandi przez agencje ale podsumowując jesli chcesz pracować i potrafisz sie odnaleźć znasz język umiesz walczyć o swoje to sobie poradzisz pozdrawiam

Janek

Witam ja mam wyjechać teraz do pracy przy pakowaniu mięsa wieprzowego co o tym sądzicie ? Polecacie czy nie ?

Pracownica

POLECAM RZETELNA AGENCJA PRACY, POMOCNI KAZDY ZNAJDZIE COS DLA SIEBIE.

Agnieszka

Witam,jak piekarnia to nie ma sie czego bac;to najlepsza robota w tej firmie.Sama tam jestem od 2 lat(z przerwami).Praca jest do przezycia,a stawki jak na produkcji naprawde spoko(tygodniowke nabijasz sobie dodatkami zmianiwymi).Powodzenia!

patrycja
@Agnieszka 02.08.2017 21:07
Witam,jak piekarnia to nie ma sie czego bac;to najlepsza robota w tej firmie.Sama tam jestem od 2 lat(z przerwami).Praca jest d...

a jestes tam? bo ja wlasnie jutro jade. będę w tilugru czy jakos tak.

Ewelina
@patrycja 04.08.2017 11:44
a jestes tam? bo ja wlasnie jutro jade. będę w tilugru czy jakos tak.

Czesc Patrycja, tak jak Ty bede pracowac z kolezanka od poniedzialku, 14 sierpnia w piekarni w Tilburgu. Czy moglabys nam powiedziec jak tam jest i czy jestes zadowolona?

patrycja

witam mam wyjechac z 2 koleznakami w sobote na pakowanie chleba. moze ktos mi powiedziec cos wiecej? bo opinie nie są za dobre

axintorowiec

ne polecom

Nero

Dla niektórych obrażanie innych jest chyba przyjemnością.! Agencja Sep Peeters może mieć problemy z niektórymi pracownikami i pewnie dobre roboty mają dla sprawdzonych!

czakmiętkibolek

bańka z ciebie to chyba całe życie jest bania i czereśniak

Bańka

Prawda jest niestety smutna a mianowicie agencja również boi sie wysyłać nieznanych ludzi żeby nie stracić zaufania u firm dla których pracują. Kto jest dobry ma dobra pracę.

pracownik

Witam. Moi Drodzy, w waszych komentarzach jest dużo prawdy. Pracowałem dwa lata w tej agencji. Moje wrażenia są takie: jeśli chcesz pracować, znasz troszkę język angielski i co najważniejsze masz troszkę szczęścia to się uda i jest ok tylko trzeba mieć odporną psychikę i byś silną osobą żeby sobie poradzić z pracą za granicą ponieważ to jest ciężki kawałek chleba. Osoby nienadające się do pracy, nadmiernie imprezujące i zażywające narkotyki (takich osób jest masa w Holandii) są szybko odsyłane do domu i pozniej pisza bzdury jak to jest zle tam w tej agencji czy innej a nie widza problemu we wlasnej osobie. Koordynatorzy pomocni ale na kazdego człowieka trzeba uwazac bo zdażają sie fałszywe osoby, najlepiej po prostu za duzo nie mowic niz trzeba. Wspomniane w poprzednich komentarzah kary zdarzaja sie, czesto niesłusznie nakladane. Ja żadnej nie dostałem. Kasa zawsze na czas, zdarzaly sie błędy w rozliczeniach ale po zgloszeniu szybko korekty byly wyplacane . Domki ok niektore zdazaly sie gorsze ale widzialem jak osoby z innych agencji przjezdzaly to im kopara doslownie opadala jak ty fajnie na domku. W podsumowaniu powiem tak, z mojego punktu widzenia moge polecic tego pracodawce natomiast nie jest to propozycja dla kazdego. Nie pojedziesz ,nie przekonasz sie najwazniejsze jest zeby miec duzo szczescia zeby trafic na dobra prace i domek zeby ludzie byli ok. Powodzenia

Zostaw opinię o Sep Peeters Polska Sp.z o.o - Opole

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sep Peeters Polska Sp.z o.o