Adamed

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 419 ocen.

Opinie o Adamed

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Adamed

Marta

Niepoważna firma, niepoważne kierownictwo. Odradzam, szkoda nerwów.

Tim

Jako osoba która trochę pracowała mogę podsmować tak: Jak ktoś ma parcie na premie to może przyjść zarobić sporo ale po 3 latach trup. Dobre doświadczenie. Milion zadań na już. Raporty email.. Cyklowki (alko itp) kto co lubi. Profil pracownika najlepiej Kawaler lub Rozwiedziony. Dostępność 24h.

adamed 23

Racjonalnie będzie wyprowadzić księgowość naszego Adamedowskiego Hotelu Narvil na zewnątrz - na fakturę. Aktualnie ponosimy horrendalne koszty około 30.000 zł miesięcznie (w tym koszty pracodawcy) plus Dyr. Finansowy 17.000 brutto z kosztem pracodawcy. Razem jakieś 45-50.000 tys. zł miesięcznie, w skali roku pół miliona lekko licząc. Za 1/4 tej kwoty ktoś to spokojnie poprowadzi i weźmie za to odpowiedzialność. Nierentowne jest utrzymywanie liczącego 6 osób działu księgowości w Serock.

Ewa

Czy będąc PH jest jakaś możliwość awansu? Zastanawiam się nad taką pracą jednak z nadzieją na jakiś skok w górę po kilku latach.

Krzysztof K.

witaj od roku moja partnerka pracuje w adamed przestało się liczyć dla niej życie rodzinne tylko najważniejsze są wyniki w pracy. Przed wyjazdem na cyklówki zachowuje się jak w amoku. Czy ktoś powie co konkretnie dzieje się na tych cyklówkach i na konferencjach z lekarzami?

Mariolka
@Krzysztof K. 11.12.2016 15:11
witaj od roku moja partnerka pracuje w adamed przestało się liczyć dla niej życie rodzinne tylko najważniejsze są wyniki w prac...

Kochany, jest w amoku, bo już jest posr..a ze strachu. Na cyklówkę musi przyjechać przygotowana ze strategii marketingowej na przyszły cykl z każdego produktu. Dostaje to na mejla. Na cyklówka h sa szkolenia... merytoryczne czyli wykłady z COL czyli jakiś prof. Opowiada. Potem mogą być testy wiedzy, scenki - czyli rozmowy na forum w grupach :lekarz- przedstawiciel, warsztaty czyli jak lepiej wcisnąć lekarzowi lek.. uczą się tego wszystkiego. To zazwyczaj nowi, a stare repy mają polewkę z braku kompetencji nowych, i generalnie sie nudzą. A wieczorem żeby się odstresować jest impreza.. każdy imprezuje jak lubi. Jedni idą spać- nie lubią wazeliny, inni piją, tańczą a rano mają kaca.( Wazeliniarze zazwyczaj liżą dupy do białego rana... )I przynajmniej zapominają o stresie bo tak im niedobrze, od ilości wypitego alkoholu, ze scenki nie mają już znaczenia. Jak szef ludzki to przymknie oko, jak nie to nie odpuszcza, wiem pracowałam tam baaardzo długo i nawet fajnie było gdyby nie hujo... FFM- wie , szczególnie jak to ktoś napisał zezowata pielęgniara z Wrocka. Jak masz dziewczynę z głową to wykorzystajcie czas zeby dobrze zarobić i niech ucieka. Ja z premii mam pół chałupy wybudowanej,

50 cent
@Krzysztof K. 11.12.2016 15:11
witaj od roku moja partnerka pracuje w adamed przestało się liczyć dla niej życie rodzinne tylko najważniejsze są wyniki w prac...

Pranie mózgu 4 h, sukcesy firmy i ciągły rozwój,przerwa na kawę i ciasta, siku, kupa, lunch, znowu pranie mózgu 4 h, 1/2 h na dwójkę w hotelowym pokoju, OBOWIĄZKOWA impreza integracyjna... obgadywanko, (usunięte przez administratora), może dymanko... RANO next day znowu to samo + kac :-)

Janina

Czy mógłby ktoś podpowiedzieć kilka istotnych informacji o stanowisku konsultanta medycznego? Dziękuję z góry

+

No i co im z tego jak i tak sa AKWIZYTORAMI

Obeznany

Jeżdżą mercedesami. Potwierdzone info. Ja tam sie nie znam ale chyba s klasa.

ciekawie

a jaką mają obecnie flotę?

Madlein

Jaka jest przyczyna bardziej długie listy ofert pracy? Czyżby Adamed otwierał nową placówkę? Interesuje mnie dział sprzedaży w firmie. Może ktoś dodać kilka cennych dla mnie informacji? Jaka jest atmosfera w pracy? Może jeszcze coś istotnego przed rozmową ?

maja

płacą kiedy chcą, ktoś wyjechał na urlop i nie puścił przelewów a tylko jedna osoba może to zrobic, chore, zotałam bez kasy która powinna już prawie 2 tyg temu być na koncie

Justyna

Adamed o ogólnie fajna firma ale wiadomą sprawą jest, że służba zdrowia zbiera ostre cięgi za swoje i nie swoje winy.

Janusz

Widziałem w ostatniej ofercie pracę dla specjalisty ds. roszczeń w Częstochowie . Czy to jest jeszcze aktualne? Zanim złożę cv chciałbym dowiedzieć się coś więcej o firmie. Wprawdzie troszkę dobrych rzeczy słyszałem ale na forum uzupełniłbym informacje.

Natalia

Pracuję w firmie już na tyle długo abym mogła wyrobić sobie zdanie na ich temat. Chciałabym wyraźnie zaznaczyć, że należę do osób dla których w pracy liczy się tylko praca i nie uznaję leserów. Denerwuje mnie jak niektórzy wykorzystują kolegów a tu wylewają żale.

M.
@Natalia 20.04.2017 12:27
Pracuję w firmie już na tyle długo abym mogła wyrobić sobie zdanie na ich temat. Chciałabym wyraźnie zaznaczyć, że należę do os...

Jak wyglądają kwestie finansowe? Mogłabyś co nieco powiedzieć o tej firmie? Pozdrawiam

M.
@Natalia 20.04.2017 12:27
Pracuję w firmie już na tyle długo abym mogła wyrobić sobie zdanie na ich temat. Chciałabym wyraźnie zaznaczyć, że należę do os...

Jak wyglądają kwestie finansowe? Mogłabyś co nieco powiedzieć o tej firmie? Pozdrawiam

Jan

Czy 2900 podstawy dla ph to dobra pensja?

olo
@Jan 19.04.2017 22:14
Czy 2900 podstawy dla ph to dobra pensja?

słaba..... i spadaj z tą prowokacją

olka
@Jan 19.04.2017 22:14
Czy 2900 podstawy dla ph to dobra pensja?

słaba

Justyna

Adamed ma fajna ofertę pracy, jest z czego wybierać żeby złapać super fuchę. Jestem pracownikiem i uważam, że to nie jest ciągła rotacja po prostu ludzie szukają innej pracy. Ktoś się przeprowadza inny znalazł lepsze warunki finansowe tak już jest z ludźmi.

123

Ciągły rozwój czy ciągła rotacja?

Dominika

Adamed to firma z 30-letnim doświadczeniem, to lider na rynku leków nowej generacji. Ciągły rozwój przyczynia się do zapotrzebowania na nowych pracowników.

Jarek

Czy firma potrzebuje w dalszym ciągu przedstawiciela handlowego? Mam spore doświadczenie w tej branży. Jeśli ktoś ma informacje to może się podzieli?

Marek

Jestem szczęśliwy, że od paru lat już nie jestem w tej chorej firmie. Kolesiostwo, układziki, brak szacunku do ludzi, absurdalne plany, brak kreatywności i magalomaństwo. Jednym słowem dla mnie ta firma to DNO. Nie zmienią tego nawet PRowskie akcje reklamowe w TV. Jak dzisiaj idę do apteki po leki dla rodziny, to NIGDY nie kupuję preparatów adamedu. Podobnie postępuje wielu moich znajomych.

Tomek

A słyszał ktoś o programie Medivio, który przedstawiciele muszą teraz sprzedawać poza promocją leków? Mógłby ktoś przybliżyć ten temat?

Lizus

Ale laskawcy patrzcie dają prace!...10 lat temu te hasła działały. Co do firmy nie mam wątpliwosci, ze jest ok Natomiast co pracy akwizytora-męczennika -uwazam, ze to dno dna z widokiem na dno bez dwóch zdań. To najgorsza praca współczesnego świata.

Jaron
@Lizus 15.01.2017 13:08
Ale laskawcy patrzcie dają prace!...10 lat temu te hasła działały. Co do firmy nie mam wątpliwosci, ze jest ok Natomiast co pra...

Zawsze możesz zmienić ja na coś lepszego wg własnego uznania.

Janusz
@Lizus 15.01.2017 13:08
Ale laskawcy patrzcie dają prace!...10 lat temu te hasła działały. Co do firmy nie mam wątpliwosci, ze jest ok Natomiast co pra...

Każdy kowalem swego szczęścia, możesz być dyrektorem w tej firmie tylko wykaż się umiejętnościami a jeśli Ci ich brak to wykonuj to co umiesz . Akwizytor to też człowiek, wykonujący taką a nie inną pracę. Jestem wdzięczny tej agencji za pracę, która postawiła mnie na nogi.

marcings

witam czy ma ktoś jakieś info na temat przedstawicielki ze Słupska Katarzyna M.

Lizodupiec

Nie wiem ale i tak im współczuje Praca w sprzedaży to najgorsze co moze spotkać czlowieka w kapitalizmie ....syf dno kila i mogila Trzeba przezyc zeby wiedziec Kto skoncsyl bylejakie studia typu biologia lub politologia ten dobrze o tym wie!

Jaron
@Lizodupiec 19.11.2016 22:45
Nie wiem ale i tak im współczuje Praca w sprzedaży to najgorsze co moze spotkać czlowieka w kapitalizmie ....syf dno kila i mog...

Jesteś człowieku nieszczęśliwy. Firma jest dobra i daje pracę, stwarza odpowiednie warunki do pracy. Jeśli nie nadajesz się do takiej pracy to po co obrażasz innych i wyśmiewasz się z ich studiów i umiejętności.

nicker

Czym jezdza przedstawiciele medyczni w Adamedzie?i jsk to jest tam z autami?

zainteresowany

W okolicach Warszawy trwa rekrutacja na stanowisko specjalisty ds. trade marketingu - czy ktoś może wie, jak ona wygląda?

anonim

(usunięte przez administratora)

bierny obserwator

Arku, akurat tutaj sprawa nie jest taka łatwa. Dział jest - jakby to ładnie określić "bezpański" - to chyba dobre słowo. Niedawno było tam ogromne zamieszanie personalne, potem kolejne, a teraz jest jak jest. Chaotyczne ruchy w całym pionie nie wpływają na dobrą atmosferę w pracy. Ale taka sytuacja ma dobre strony, biorąc pod uwagę fakt, że jest tam jak jest i każdy o tym wie, bo akurat tam szukają ludzi już od bardzo dawna, to możesz stawiać im swoje warunki i wynegocjować ciekawe benefity. Wszystko zależny od tego jakie masz doświadczenie, jak się zaprezentujesz na rozmowie i jak bardzo jesteś odporny psychicznie. Parę świeżo przyjętych osób odeszło z tej firmy szybciej niż przyszło, traktując owa zmianę pracy jako zły wybór. Inne zostały, z takich czy innych pobudek, myślę, że wśród nich znajdą się i tacy którzy są zadowoleni. Idź na rozmowę i oceń sam.

bierny obserwator

Arku, akurat tutaj sprawa nie jest taka łatwa. Dział jest - jakby to ładnie określić "bezpański" - to chyba dobre słowo. Niedawno było tam ogromne zamieszanie personalne, potem kolejne, a teraz jest jak jest. Chaotyczne ruchy w całym pionie nie wpływają na dobrą atmosferę w pracy. Ale taka sytuacja ma dobre strony, biorąc pod uwagę fakt, że jest tam jak jest i każdy o tym wie, bo akurat tam szukają ludzi już od bardzo dawna, to możesz stawiać im swoje warunki i wynegocjować ciekawe benefity. Wszystko zależny od tego jakie masz doświadczenie, jak się zaprezentujesz na rozmowie i jak bardzo jesteś odporny psychicznie. Parę świeżo przyjętych osób odeszło z tej firmy szybciej niż przyszło, traktując owa zmianę pracy jako zły wybór. Inne zostały, z takich czy innych pobudek, myślę, że wśród nich znajdą się i tacy którzy są zadowoleni. Idź na rozmowę i oceń sam.

jacek

witam, jakie opinie o przedstawicielach farmaceutycznych czy tez aptecznych godne warunki? ile wizyt dziennie? ograniczenia odnosnie km sa? na co najwieksza uwage zwracaja w CV oraz na rozmowie?

Magda

Odobiscie uwazam, ze Adamed to fantastyczna firma w kotek wiele nauczyłam sie. Bardzo mocno inwestują w ludzi i nasz rozwój. Fakt pracuje sie duzo, ale firma rozwija sie bardzo dynamicznie stad tyle ofert:) polecam

Lioa
@Magda 05.08.2016 23:06
Odobiscie uwazam, ze Adamed to fantastyczna firma w kotek wiele nauczyłam sie. Bardzo mocno inwestują w ludzi i nasz rozwój. Fa...

No chyba w biurze :)

nikt ważny

Nie polecam, traktują ludzi jak śmieci.

FFM

a co powiecie o nowej rekrutacji na Field Forca? co to za linia?

ence pence

tak duża liczba ofert wskazuje na gwałtowny rozwój lub dużą rotację Weryfikacja jest prosta - wystarczy porównać tą liczbę ofert z liczba ofert konkurencji - np. wielkim molochem ze Strykowa ( 2 oferty, wow!) czy sąsiadem w Pabianicach (tylko 11 ofert) O dziwo tam tak tych ofert dużo nie ma, a przyznać trzeba, że te akurat firmy prężnie się rozwijają jak ktoś kumaty i śledzi rynek, to widzi, iż pewne oferty niestety powtarzają się cyklicznie - to też daje do myślenia co do staży, bym się nimi tak nie chwalił, interpretacja ich bywa różna i nie konieczne świadczy o potencjalnych możliwościach zatrudnienia - może na przykład potwierdzać dużą rotację i niechęć do zatrudniania na umowę o pracę tak naprawdę istotne jest to, jak ludzie postrzegają firmę Dobry PR przyciąga max. 5 klientów, zły odciąga min. 7 każdemu kto tam pracuję, w perspektywnie długoterminowej jedynie współczuje, ja się wyrwałem, jeszcze w tamtym roku i widzę, że nadal szukają na moje miejsce

gosia_samosia

31 ofert pracy na samym tylko pracuj. pl, wszystkie z końca marca tego roku. Lokalizacje różne - w Pabianicach można się domyśleć z uwagi na wolne wakaty - nabór do jakości, a reszta różna. Biorąc pod uwagę poprzednie wpisy, faktycznie można się zastanawiać nad podjęciem pracy, bo sypnęło sporo ofert.

teodozja

Adamed to firma, która ma b.duże wymagania. Trzeba być ciągle dyspozycyjnym bo pracy naprawdę dużo.Dużo wymagają, ale można też sporo zarobić.Sukces jest zależny od determinacji i grubej skóry (tak gdzie w grę wchodzą pieniądze nie ma przyjaźni wśród REP-ów choć tak się może wydawać) oraz przede wszystkim od mądrości SZEFA. Jeśli trafisz na zadufanego w sobie dupka to po prostu nie wytrzymasz, bo często to ty będziesz ten mądrzejszy w tym duecie, a nie możesz się odezwać.Jeśli szef będzie w porządku to narobisz się jak dziki osioł, ale w miarę spokojnie,i możesz dostać za to duuuże pieniądze.Pracowałam tam kilka lat, dwa już nie pracuję i pewnie mogłabym tam wrócić, oczywiście do innego szefa. Mój był długo ten mądry, niestety po jakimś czasie palma uderzyła do głowy i już się nie dało. Adamaed niestety utwierdza ich(szefów - SAM-ów) w przekonaniu, że są świetni, że wszystko mogą,dają im dość sporą "władzę" nad przedstawicielem i sądzę, że na najwyższych szczeblach nie mają pojęcia jakie zrypy pracują niżej.Reasumując- nie zniechęcam, warto iść,popracować kilka lat naprawdę ciężko,odłożyć sporą sumę kasy i iść dalej.Powodzenia wszystkim

teodozja

Adamed to firma, która ma b.duże wymagania. Trzeba być ciągle dyspozycyjnym bo pracy naprawdę dużo.Dużo wymagają, ale można też sporo zarobić.Sukces jest zależny od determinacji i grubej skóry (tak gdzie w grę wchodzą pieniądze nie ma przyjaźni wśród REP-ów choć tak się może wydawać) oraz przede wszystkim od mądrości SZEFA. Jeśli trafisz na zadufanego w sobie dupka to po prostu nie wytrzymasz, bo często to ty będziesz ten mądrzejszy w tym duecie, a nie możesz się odezwać.Jeśli szef będzie w porządku to narobisz się jak dziki osioł, ale w miarę spokojnie,i możesz dostać za to duuuże pieniądze.Pracowałam tam kilka lat, dwa już nie pracuję i pewnie mogłabym tam wrócić, oczywiście do innego szefa. Mój był długo ten mądry, niestety po jakimś czasie palma uderzyła do głowy i już się nie dało. Adamaed niestety utwierdza ich(szefów - SAM-ów) w przekonaniu, że są świetni, że wszystko mogą,dają im dość sporą "władzę" nad przedstawicielem i sądzę, że na najwyższych szczeblach nie mają pojęcia jakie zrypy pracują niżej.Reasumując- nie zniechęcam, warto iść,popracować kilka lat naprawdę ciężko,odłożyć sporą sumę kasy i iść dalej.Powodzenia wszystkim

Jarek
@teodozja 26.02.2016 19:05
Adamed to firma, która ma b.duże wymagania. Trzeba być ciągle dyspozycyjnym bo pracy naprawdę dużo.Dużo wymagają, ale można też...

Cześć, dzięki za informacje. Wiele o Adamedzie wiem z rynku, ale powiedz na jaką podstawę moze liczyć PF z dużym ponad 10 letnim doświadczeniem.

Jarek
@teodozja 26.02.2016 19:05
Adamed to firma, która ma b.duże wymagania. Trzeba być ciągle dyspozycyjnym bo pracy naprawdę dużo.Dużo wymagają, ale można też...

Cześć, dzięki za informacje. Wiele o Adamedzie wiem z rynku, ale powiedz na jaką podstawę moze liczyć PF z dużym ponad 10 letnim doświadczeniem.

uha2

Znów rozpoczęła się fala odejść z Tej Zacnej Firmy, stąd z pewnością niebawem pojawią się nowe oferty pracy. Jeśli ktoś jest chętny to śmiało może startować. Firma dobra na start, jak ma się moce nerwy i grubą skórę, jednak przy dłuższym stażu i tak na wiele bym nie liczył, czego dowodem mogą być ostatnie wydarzenia. Lotem błyskawicy rozniosła się informacja, iż odchodzi kluczowa dla wielu działów osoba, spinała wiele procesów rejestracyjnych i międzydziałowych, przy tym nie gubiąc człowieczeństwa – słowem prawdziwy rodzinek, niedawno z resztą żegnać musiała swoją koleżankę, wykonującą analogiczne zadania, z równym zapałem i sercem. Naprawdę z ciężkim sercem patrzę, jak wykrusza się ta garstka osób kompetentnych, pełnych zapału i wiedzy, z którymi można współpracować, ale fakt, iż Firma nie robi nic by ich zatrzymać, również skłania do refleksji. Tego zapału już na wiele nie starczy, szczególnie, gdy w rozmowach z przełożonymi zamienia się słowo „pracownik” sławetnym "FTE”.

anonim

(usunięte przez administratora)

ja

Idź, krzyż na drogę ;-))

JA

Od paru lat mówi się na tym forum, że ta firma to szambo a ludzie ciągle to samo i pakują się w to g.... Każdy dzień w tej firmie to strata czasu!!! Zawsze się znajdą minimaliści, którzy lubią być poniżani, obrażani i oszukiwani!!! Na nich bazuje ta firma.

Ble

Witam,faktycznie Adamed to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a szef Cardio z północy to kawał s....a:mobbing, zastraszanie, chore"konkursy"na sprzedaż do aptek w których musisz wziąć udział a jak nie zrealizujesz to mówi Ci,że masz nie wracać do domu póki nie zarobisz cyfry. Chłopczyk w przykusych spodenkach który teraz gania tam w specjalistyce w Cardiff w Koszalinie to tez taka szuja jak jego szef-zresztą, jego wtyka. Razem z szefunciem kopali dołki pod dziewczyną która wcześniej jeździła, zorientowała się co jest grane i położyła im papiery. Szkoda bo dobrze się z nią współpracowało-nie była poblizuchem...dziwi mnie,że bardziej interesuje was jakimi autami się jeździ,chcesz cały swój czas oddać dla Adamedu to aplikuj i pracuj całą dobę,po co Ci czas na swoje sprawy czy na rodzinę a o zdrowiu już mówić nie będę.

pracujaca

Głównie Toyoty Corolle z 2014 roku. Ale jest jeszcze sporo Opli Astra. Wszystko zależy od tego co mają na placu.

zainteresowany

jak wygląda flota w adamedzie i od czego zależy, kto jakim samochodem jeździ?

człowiek biegunka

A zezowata pilęgniarka z Wrocławia pracuje tam jeszcze?

?

Netto czy brutto?

pokrzywka

Sama Firma jest ok, ale pracujący w niej ludzie - gorsi niż gestapo albo radzieckie nkwd. Niestety ale "pokrzywki" można się nabawić pracując w regionie północnym linii kardio. No i przy okazji permanentnego rozwolnienia, stresu i kilku innych problemów zdrowotnych. Ja już to mam na szczęście za sobą i nikomu nie polecam. Nie warte tych pieniędzy i tego samochodu z gps'em. Jestem teraz inną osobą i w końcu mam czas dla rodziny.

Adamed rządzi
@pokrzywka 22.07.2015 22:31
Sama Firma jest ok, ale pracujący w niej ludzie - gorsi niż gestapo albo radzieckie nkwd. Niestety ale "pokrzywki" mo...

Jesteś rąbnięta/y pewnie sama/sam nie pracowałeś/alaś w adamedzie bo tam prawie wszyscy to ludzie,którzy są normalnymi ludźmi,którzy są dobzi w tym co robią i są mili.A w zarządzie Adamedu pracują ludzie,którzy są szanowani w świecie biznesu.

uha
@Adamed rządzi 24.11.2015 18:32
Jesteś rąbnięta/y pewnie sama/sam nie pracowałeś/alaś w adamedzie bo tam prawie wszyscy to ludzie,którzy są normalnymi ludźmi...

Właśnie dzięki takim ludziom jak Ty Adamed istnieje.. i dobrze, każdy powinien mieć swojego "człowieka"...To fakt góra jest szanowana w świecie biznesu, ale czy góra ma takie samo poczucie względem żołnierza...(pracowałem 3 lata to o jakieś 1095 dni za długo)

greg

Netto czy brutto?

Buli

Farmazon-przedstawiciel Adamedu nie ma reklamówek!:)

aaaa
@Buli 25.05.2015 23:52
Farmazon-przedstawiciel Adamedu nie ma reklamówek!:)

nie może farmaceuta sprzedać ale może rozdać jako dodatek (próbkę) OTC

Zainteresowy

Byłem świadkiem sprzedaży w aptece przedstawicielki, na początek reklamówki, potem dwa opakowania gratisów, Zainteresowało mnie ,, z bagażnika, co to znaczy? Czy przedstawiciel wozi w bagażniku leki i dodaje jako gratisy do zamawianych? Czy te leki później sprzedaje farmaceuta?

Syriusz

Podstaw 4000-6000 prowizja od wyników ok drugie tyle.

ada

może ktoś powiedzieć jaka jest podstawa i miej więcej prowizja w tej firmie ?

anonim

(usunięte przez administratora)

syriusz

Słyszałem,ze w otisach zostało 7 czy 8 aktywnych repów z 3o osób pół roku wstecz ,daje do myślenia...

Zostaw opinię o Adamed

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Adamed