Gravitan Health and Sport Club

Janki

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 76 ocen.

Gravitan Health and Sport Club
4 76 6 1

Opinie o Gravitan Health and Sport Club

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Andrzej

Bardzo profesjonalny klub, dobrze mi się tu pracuje, nikt się nie wywyższa, wszyscy się szanują, więc jest miło :)

Angie

Według mnie to bardzo dobre miejsce do pracy. Pracowałam na recepcji i było naprawdę super. Poznałam meeega ludzi i mam z nimi kontakt do dzisiaj :)

Sysiaaa
@Angie 23.07.2018 08:54

Popieram ! :P też pracowałam u nich na recepcji i było całkiem sympatycznie.. klienci to wiadomo - z nimi bywa różnie natomiast współpracownicy bardzo , bardzo, bardzo spoko. Nie było sytuacji żebyśmy nie mogli się dogadać.

treneroo

Ja również mogę polecić jako trener. Czasami trafi się kłótliwy klient, ale takimi na szczęście już nie my się zajmujemy. Ja od samego początku cieszę się, że jestem trenerem w tak prestiżowym miejscu ;) polecam

Dawid

Pracodawca bardzo profesjonalny, aż miło się tam pracuje. Nie mam problemów ze współpracą, wręcz przeciwnie, dogaduję się ze wszystkimi bardzo dobrze, fajna atmosfera

trenerrr

Pracuję i mogę polecić, przyjemna atmosfera, wypłata na czas.

Patrycja

@Monic, zachęcam Cię do tego, abyś napisała coś więcej o pracy w Gravitan Health and Sport Club. @WIki, czy możesz rozwinąć swoją wypowiedź o dodatkowe informacje? Powiedzcie jaka atmosfera panuje w firmie? Jakie są warunki zatrudnienia? Czy można liczyć na benefity pozapłacowe?

Monic
@Patrycja 05.07.2018 17:03

Tutaj nie ma co mówić - porządna firma i tyle w temacie ale ok.

WIki
@Monic 31.07.2018 23:00

Zgadzam się z Monic

Karolina

Praca godna polecenia. Warunki umowy są dobre - a że pracowałam na recepcji w kilku siłowniach to powiem, że Gravitan innych warunkami bije na głowę. No i atmosfera jest spoko - można się dogadać. Ja złapałam fajny kontakt i się dobrze dogadujemy, jak komuś coś wypadnie to można spokojnie się zamienić i nie ma z tego tytułu jakichś problemów.

Monic

Praca jest ok - dobre warunki pracy, dobra umowa. Ludzie w pracy też w porządku - nie ma knucia i obgadywania za plecami. Myślę że jak ktoś lubi ludzi to praca dla niego - u mnie tak właśnie było. Zdecydowałam się tam pracować i uważam, że było warto. 5! :)

Mini

Praca godna polecenia, najpierw pracowałam na Targówku, a po jakimś czasie jak się przeprowadziłam to właśnie w Jankach.

Patrycja

@Angie, czy możesz napisać coś więcej o pracy w Gravitan Health and Sport Club? Rozumiem, że pozytywnie oceniasz atmosferę pracy. A jakie jeszcze plusy pracy w tym miejscu możesz podać? Zachęcam Cię do rozwinięcia wypowiedzi, ponieważ może ona pomóc innym użytkownikom, którzy zaglądają tu, aby dowiedzieć się czy warto aplikować do Gravitan Health and Sport Club.

Angie
@Patrycja 23.07.2018 21:26

Dobre pieniądze, ale przede wszystkim dobra atmosfera :)

Patrycja

@Channel, czy po za podstawowym wynagrodzeniem pracodawca oferuje jakieś benefity pozapłacowe? Czy jest możliwość otrzymania premii? Wszystkie dodatkowe informacje będą pomocne dla osób, które chcą podjąć pracę w tym miejscu.

Channel

Pracowałam tam krótko, ale było ok. Atmosfera w porządku, kasa też ok.

WIki

Na recepcji praca ok, nie ma złego nastawienia do klientów. Po prostu robimy swoje i tyle

Agata

Szukałam siłowni, w której mogę i poćwiczyć i pójść się odprężyć. I pochwalę się – ZNALAZŁAM!

Hardkorowy Tomek

Chodzę prawie 3 lata i jestem zadowolony. Dobry sprzęt i fajna atmosfera. Dużo ludzi chodzi, ale nie ma ścisku. Super miejsce, a bicek rośnie tak jak powinien :)

#love

Praca dobra, jakoś zastrzeżeń nie mam bo w sumie lubię swoją pracę i to co robię w niej.

Adrianna
@#love 14.05.2018 16:21

Traktowanie klientów też na to wskazuje, bo Panie na recepcji i trenerzy personalni naprawdę przyjaźnie nastawieni. Dobra atmosfera to podstawa :)

Monika

Pracowałam na zastępstwo w wakacje i było spoko. Dosyć luźna praca , atmosfera w porządku no i spoko kasa.

Workout

Korzystałem z promocji i lipiec i sierpień mam za darmo, bo zapłaciłem za cały rok. Spoko opcja według mnie, a że akurat kończył się karnet to już wgl spoko.

Damian
@Workout 29.06.2018 12:51

Można prosić o jakieś szczegóły? Bo wydaje mi się, że to dobra oferta :)

Workout
@Damian 29.06.2018 14:57

Płacisz za rok, a lipiec i sierpień masz w gratisie

Irek

Na jaką umowę można liczyć na początek?

Daria
@Irek 29.06.2018 18:45

To chyba zależy od stanowiska. Ja aplikowałam kaaawał czasu temu i było zlecenie, ale na dużo lepszych warunkach niż u konkurencji

golden girl

po wiem tak duży przemiał ludzi , ale praca jest dobra, masz dobrą kondycje lubisz sport , praca dobra w tedy dla ciebie, ogólnie zacząć w takiej pracy trzeba sobie kurs trenerski zrobić by pracować. Ale ogólnie pieniądze są dobre.

Monic
@golden girl 18.05.2018 11:53

Podpisuje się pod tym zdecydowanie. Praca na plus jak dla mnie, pracowałam tam i było spoko :)

Patrycja

@Misia czy szkolenia produktowe i sprzedażowe miałaś cyklicznie czy tylko podczas wdrożenia do pracy? Umowa zlecenie to jedyna forma zatrudnienia w Gravitan Health and Sport Club? Z tego, co piszesz atmosfera wśród pracowników jest jak najbardziej na plus. Dostrzegłaś coś jeszcze? Może zniżki na ofertę Gravitan Health and Sport Club?

Misia

Gravitan Targówek - pracowałam nieco ponad pół roku - dział sprzedaży ogromny przemiał. Jeszcze za czasów gdy liderem była "pani" Agnieszka szkolenie było darmowe - ciągle wywierała presję, gdy na następny dzień po otrzymaniu materiałów szkoleniowych nie wiedziałeś czegoś o klubie straszyła że nie dostaniesz pracy, jeden chłopak przychodził przez 2 tygodnie! za darmo bo jej nie podpasował i ostatecznie go nie przyjęła. Jak dobrze ci idzie to podnoszą ciągle target albo na umowach doszukują się braków żeby tylko nie wypłacić za dużo bo "panie" z biura mniej zarobią. Managerka fałszywa, udawany luz, amerykański styl bycia - w oczy miła i pomocna a w moim przypadku tylko szukała powodu żeby mnie zwolnić. Zastępca managera chyba nie dorosła do tego stanowiska, niemiła, jak ktoś nie wykonuje jej poleceń bywa mściwa, a jak ktoś jej się postawi to płacze swojemu chłopakowi (managerowi trenerów) w rękaw. Ogólnie biuro to wianuszek wzajemnej adoracji i robią wszystko żeby dobrze było tylko im. Do tego zachowanie większości z nich na poziomie gimnazjum, plotki, ploteczki i nic więcej. Reszta współpracowników świetna, poznałam ludzi z którymi kontakt mam do dziś, w zasadzie każdy z nich zakończył swoją karierę w tym miejscu. Co do pensji to fajna jest jedynie w styczniu i lutym kiedy to ludzie zapisują się na siłownię zgodnie ze swoimi postanowieniami noworocznymi, ale narobić trzeba się przy tym bardzo! Pozostała część roku to praca za najniższą krajową a nawet gorzej, bo to praca na zlecenie.

Patrycja

@golden girl patrząc na Twoją opinię można wywnioskować, że pracodawca Gravitan Health and Sport Club jest godny polecenia. Napisz jak oceniasz atmosferę w pracy i czy można liczyć na jakieś premie lub dodatki do pensji? Zapraszam do dyskusji na temat sytuacji w Gravitan Health and Sport Club, zwłaszcza, że firma obecnie poszukuje pracowników na: http://www.gravitan.pl/info/kariera

Tymon

Myślę, że sporadyczna obecność na forum jest wynikiem dobrej pracy.

Administrator

Co od czasu dodania ostatniej opinii zmieniło się w Gravitan Health and Sport Club? Podzielcie się swoim zdaniem!

majo
@Administrator 03.02.2018 16:40

Ja jakoś odczuwam zmiany na dobre, stawki pracy są też dobre, po za tym nie pracuje aż tak długo. A praca dobra.

Nick

Jako były pracownik musze- w poczuciu tej poruszonej odpowiedzialności spolecznej potwierdzic negatywna opinie, tak pracowników, jak klientów. Panie menedżerki uważają się za wszystko wiedząc najlepiej, choć są kompletnie oderwane od rzeczywistości i o życiu pojęcia nie mają. Rotacja pracowników, masowe odchodzenie instruktow- mówią same za siebie. Niestety klienci przywiązują się do prowadzących i tutaj jest całe sedno konfliktów. Trudno się klientom dziwić, ich opinii i próśb nikt nie słucha a instruktorom trudno się dziwić, że chcą zarabiać i być traktowani z szacunkiem. Praca będzie bezproblemowa dla tych, którzy lubią jak się nimi pomiata, siedzą cicho, nie chcą nic, godzą się na wszystko i sluchaja menedżerek, które przecież jakoś muszą zbudować sobie samoocenę. Współczuję.

Patrycja

@Ania a nie uważasz, ze to mogłoby by pomóc przyszłym pracownikom klubu Gravitan Health and Sport Club? Warto zawsze walczyć o komfort wszystkich, a nie jednego pracownika. Może jakiś inny pracownik chce o tej sytuacji porozmawiać z managerem klubu? Jeżeli będziecie po rozmowie to dajcie znać czy sytuacja się zmieniła w klubie.

Ania

Po tym jak wmieszano mojego chłopaka do całej sytuacji i słysząc te kłamstwa na mój i jego temat, zwyczajnie chciałam już mieć spokój i więcej się nie denerwować, bo miałam już tego dość. :)

Patrycja

@Zainteresowana odnośnie cen karnetów najlepiej skontaktuj się z klubem bezpośrednio. Tam dostaniesz najszybciej informacje. @Alamakor skoro kilka osób już było niezadowolonych odnośnie współpracy z nią to czemu nie zgłosiliście tego managerowi Gravitan Health and Sport Club?

Zainteresowana

Cześć, mam pytanko odnośnie cen karnetów na Targówku. Faktycznie karnet open kosztuje 249zł??

Zostaw opinię o Gravitan Health and Sport Club - Janki

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gravitan Health and Sport Club