Hoist Polska

• Biestrzyków
  • Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o Hoist Polska sp. z o.o.

Opinie o Hoist Polska Wrocław

Nie przegap nowości o Hoist Polska sp. z o.o.!

Śpiszka

06.04.2021 16:14

"Zgłoszenie mobbingu" Czy wiecie-jak przeprowadzać u Nas postępowania wewnętrzne w czasie pandemii COVID-19?
    Basia

07.04.2021 15:47

a to dziwne i to bardzo!!!
    Gangsterzy

08.04.2021 19:11

Oczywiście, że zostanie zamiecione pod dywan, to standard w tej firmie.
    Rafał O.

22.03.2021 09:40

Firma trochę niepoważna.Aplikowaliśmy z kolegą na stanowisko doradcy,po rozmowie mimo zapewnień o powiadomieniu w sprawie rozstrzygniecia kandydatury nikt nie zadzwonił ani do mnie ani do kolegi po upływie wspomnianych 2 tygodni...to już dużo świadczy o podejściu.
    Marusia

28.03.2021 16:20

Nikt nie zadzwonił i to jest dla ciebie bardzo dobra wiadomość. Zaoszczędziłeś czasu i nerwów.
    GangsterzyZorg.Gr.Przestępcza

08.04.2021 18:39

Tam się tak odbywa wszystko, także rekrutacja, totalny bałagan, chaos, całkowity brak kompetencji "kadry zarzadzającej", brak szacunku do pracownika, do samych siebie, a co dopiero do kandydata, wszechobecny (usunięte przez administratora) zastraszanie prymitywnymi metodami z zamierzchłej epoki PRLu (takie wychowanie i pochodzenie SBckie, to się ma w genach). Pamiętam, jak czekałem.3 tyg. na rekrutację. Nie stawili się na umówione spotkanie na wyznaczoną zdalną rekrutację, czekałem 2 h, potem mnie poinformowano, że nastąpiła pomyłka i rekrutacja odbędzie się za tydzień; brak kompetencji nawet przy rekrutacji. To już był sygnał, aby wycofać się w porę z tego g*, bo praca w całkowicie niekompetentnym środowisku do czegokolwiek. Po prostu tragedia...omijać szerokim łukiem tą (s)b*cką firmę znajomków, kolesiostwa, schlebiania, przekrętów finansowych na niewinnych dł., jak i pracownikach, lizania rowów i mafii rodzinnej. Szkoda zdrowia i urody, szkoda gwałcić swoją inteligencję i wiedzę pracując tam. Ale czas i tak wszystko zweryfikuje, prawda jest tylko jedna i niczym nie da się jej zatuszować. Wróżę maks.2 lata firmy na rynku, sama się wykończy swoim brakiem kompetencji i profesjonalizmu w porównaniu do innych firm z tej branży. Co raz trudniej im nawet wygrywać jakiekolwiek przetargi i będzie co raz trudniej, bo to głęboki neolit rozwojowy, który w jakiś niewyjaśniony sposób dalej funkcjonujący w XXI w. Serio za te 2600 w Żabce więcej zarobisz na kasie, tam młodym po maturze płacą 4

26.03.2021 07:08

08.04.2021 18:12

Dobra decyzja! Ja też
    BASIA

08.04.2021 17:32

Słyszałam że u was jest taka zła atmosfera na CC, dlaczego?

Hoist Polska sp. z o.o.

02.04.2021 09:47

Radosnych Świąt dla Was i dla Waszych Rodzin!

Hoist Finance
    News image
    Kurczaczek

02.04.2021 17:11

Oby ostatnich i wam wzajemnie.
    Mona

02.04.2021 17:40

po co mi wasze życzenia dwa razy do roku, szanujcie lepiej ludzi.
    Nlk

26.03.2021 19:57

Na Śląsku najwiecej Covida

18.03.2021 09:38

antywindykator

19.03.2021 12:25

co ty za głupoty wypisujesz? - państwo nie egzekwuje żadnych prywatnych długów. - co to jest rozpatrywanie egzekucji? - nic nie trzeba przedstawiać, jeśli pozwany jest bierny - jak można przywrócić bieg przedawnienia roszczenia już przedawnionego?

04.03.2021 13:52

Do Terenowy ( dotyczy skasowanego wpisu ) W sądzie już przegraliście, jeżeli macie jeszcze jakąś drogę prawną to zapraszam ???. A gangsterska propozycja z tym dojechaniem, co to ma być.??? Taka duża, poważna firma. ??? Tak rozwiązujecie problemy ????????? Udostępnijcie swoje twarze, adresy zamieszkania, sprawdzimy kto w pory nafajda.

19.03.2021 01:51

Jednak liczyłam na odpowiedź, szkoda , że się nie doczekałam. Może odniesie się Pan do spraw, o które zapytałam. ???

19.03.2021 02:13

Przedstawi pan umowę kupna mojej wierzytelności, ( nie mogą być wasze numery księgowe ) pogadamy. Inaczej ani rusz. Jeżeli sąd oddalił powódżtwo, to nie ma tej umowy i zarazem wierzyciela. Niby komu miałabym płacić.???
    Olaf Śląsk

18.03.2021 09:26

dlaczego nadal mamy nieaktualne adresy w terenie?????
    Ciekawy

17.03.2021 13:18

A Jak dał liderzy na CC dalej Ci sami niekompetentni i nijacy
    Monki z Katowic

16.03.2021 23:11

Całe działy terenowe idą praktycznie do likwidacji. Czas na zmianę zawodu.
    adam

15.03.2021 14:07

Jak widzę list od nich, drę i wyrzucam,nawet nie czytam..bo i po co mam się denerwować bzdurami
    AASD

15.03.2021 21:12

ja ich wezwania używam w TOI TOI.
    Krzyk

10.03.2021 18:49

Kierownik terenowy z wysokim poczuciem własnej wartości może być dobrym szefem, bo ważne jest nie tylko, co on robi, ale też - jak zarządza sobą i innymi. Czy on taki faktycznie jest?
    Ola

05.03.2021 14:15

Kiedy będą podwyżki na CC?

01.03.2021 20:11

Pozdrowienia dla szefostwa regionu od przeterminowanych na Podkarpacie i Rzeszów. Chęć mojego pozdrowienia wynika z zachwytu i podziwu dla błyskotliwości mózgu tych ludzi, zaangażowania i pewnie wielokrotnego przemyślenia swojej strategii działania. Jestem windykowany już ok. 10 lat i stwierdzam z zachwytem , że wydaliście kilkukrotnie więcej pieniędzy na obsługę mojej osoby, niżeli chcecie odemnie wyłu..d....z.....i.....ć . Po co wysyłacie pisma, zwykłym listem, które niczemu nie służą. Nie było chęci obniżenia kwoty wyłudzanej z waszej strony, żadnych propozycji , negocjacji. Może mniej, jest więcej niż nic ??? Bez dokumentu stwierdzającego zakup wierzytelności jest wam ciężko rozmawiać, wiem i rozumie to, jednak każda rozmowa przybliża cel. W dalszym ciągu stosujecie metody z poprzedniego wieku, siedzicie w autach przed domem, gdzieś tam na chodniku stoicie, co to ma być ???,(usunięte przez administratora) Może to wybujałe ambicje tych ludzi w terenie. ??? Pewnie dobre zaplecze finansowe i kadrowe pozwalają szastać kasą bez kontroli. Gdzie rzeczywistość.??? Czytałem troskliwe komentarze pisane z samej góry, ciekawe czy sama góra wie jak się marnują pieniądze w terenie ??? Pozdrawiam biedaków z marzeniami, którzy starają się u was o pracę.

01.03.2021 10:12

Opinie Dunst Finanse - czytajcie, tutaj kasują wpisy
    xxxx

26.02.2021 10:41

Wogole nie można się dodzwonić od paru dni
    On

26.02.2021 21:46

Może mają jakąś awarie
    Tomcio

27.02.2021 02:48

Może złapali covida przez telefon? Przed moim odejściem tam zaczęły dziać się cuda, więc wcale bym się nie zdziwił.
    Boa

26.02.2021 06:43

Kiedy w końcu nowy kier . w terenie na Śląsku?

23.02.2021 18:55

Waldemar

24.02.2021 01:52

450 złotych to tygodniowo?
    AAS

23.02.2021 16:53

Pali się ogień w jelicie za brak wyników u operacyjnego ?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Hoist Polska?

Kontakt - Hoist Polska sp. z o.o.

plac Bema 2 50-265 Wrocław

Korona

23.02.2021 16:23

Kiedy szanowna firma wyśle pity dla pracowników za 2020? od wszystkich już dostałem a od was oczywiście nie. Widzę że system pracy się nie zmienił działacie jak dawniej.
    Byn

31.01.2021 19:33

Ile dostaje specjalista ds. prawnych na rękę ? Jest ktoś odważny kto napisze, czy tajemnica poliszynela ? :-) (usunięte przez administratora)
    Byn

19.02.2021 10:33

Specjalista ds. windykacji, przepraszam za pomyłkę
    Damian

20.02.2021 12:58

Jeśli specjalista ds. windykacji to 2.800 brutto. Zapraszamy do złożenia CV, są jeszcze wolne miejsca.
    Nikoyb

17.02.2021 18:01

Super są warunki w antywindykacji. Dobre auto i wysoka podstawa. Po co pracujecie za marne grosiki ???
    Taaa

19.02.2021 06:01

Tak na pewno... że 3 miesiące gościa potrzymacie, aby zagonił klientów których zna, a gdy już zacznie robić premię to podziekujecie. Kiedyś była metodą na wnuczka teraz jest metodą na antywindykację :)
    Lamana

15.02.2021 07:17

Czy Twój szef w terenie jest szefem wizjonerem? Zapraszam do otwartej dyskusji wszystkich pracowników terenowych.
    Teren

15.02.2021 23:34

Tak. Jest wizjonerem. Ma wizje. Widzi odzyski na sprawach przedawnionych, a nawet przegranych w sądzie. Tylko nie chce pokazać jak się to robi. Tajemnice woli chyba zachować dla siebie.
    Boss

16.02.2021 09:01

Podobno ma doświadczonego szefa ten wizjoner
    Janusz

14.02.2021 19:37

Ile dają podstawy na windzie terenowej?
    Janusz

15.02.2021 11:56

Nie pytałem gdzie dają więcej tylko ile dają... Kłania się czytanie ze zrozumieniem.

09.02.2021 08:23

etreagfs

10.02.2021 13:32

Wszystkie w Polsce, windykacja terenowa się kończy a zarobki lecą na łeb i szyję.
    Ogień z...

14.02.2021 08:56

Chyba z ziemniaka ten medal...
    Ola

13.02.2021 08:08

Jaka atmosfera na CC?
    Malwina

14.02.2021 02:16

Fatalna. Ciężko wytrzymać, zatrute powietrze.
    On

12.02.2021 18:30

Szkoda czasu dla tej firmy

11.02.2021 22:45

Kosako

12.02.2021 10:18

Dlaczego nic z tym nie robi prezes zarządu???
    Kiero szymon

11.02.2021 12:21

Super pracodawca. Dobre warunki współpracy i nie trzeba mieć matury.

10.02.2021 13:29

Brat

10.02.2021 22:21

Tomku, Śląski kierownik Ci Pomorze . Nie bój się , to gwiazda która ma ego jak ze śląska do Gdańska
    Towarzysz niedoli

11.02.2021 08:51

Pewnie że mam to samo. Jeździłem na tych sprawach 1-2 lata temu gdy cel był 12-15tyś. (usunięte przez administratora) Ale uwaga tutaj stanie się magia.... Dział operacji z tej taczki gruzu wyliczy do ściągnięcia 20-24tyś do ściągnięcia. Do wyliczania celi, firma korzysta z tej samej grupy specjalistów co rząd do wprowadzania kolejnych obostrzeń :) Brawo Wy :)
    Gość

10.02.2021 16:57

Byłem dziś na rozmowie, była krótka natomiast bardzo konkretna i w miłej atmosferze. Czekam na odpowiedź. Pierwsze wrażenie ok.
    Ania

10.02.2021 15:54

Szukaja może na staż do firmy osoby po studiach?
    Krzysztof

10.02.2021 15:25

Polecam serdecznie, nie spodziewałem się tak profesjonalnego podejścia do tematu, może inaczej, oczekiwałem tego ale nie spodziewałem
    Okso

27.01.2021 15:26

Czy jest możliwość pracy na część etatu?
    Suseł

31.01.2021 14:48

Raczej nie, tylko na cały etat. Chyba, że może w CC, ale to musi się wypowiedzieć ktoś stamtąd. :)
    Pankracy

10.02.2021 13:09

Większość jednak pracuje na cały etat, nie wydaje mi się by była taka możliwość w jakimkolwiek dziale
    Aggie

09.02.2021 15:28

Napewno moge polecic pracodawce bo profesjonalisci dostana tu dobre pieniadze aczkolwiek podwyzki trzeba negocjowac samemu. Standard w kazdym korpo.
    Qwerty

10.02.2021 11:38

+1, pracowałem też w innych korporacjach i wszystkie wyglądają podobnie.wiadome jest, że nie wsyzstkim będzie to odpowiadało.
    Marcin

08.02.2021 13:32

Kolega niedawno zapytał mnie jak oceniam Hoist jako były pracownik, bo myślał czy się nie zatrudnić, a opinie na goworku są słabe. Zerknąłem co tu się wypisuje, a także na goworki 2 innych firm w których pracowałem...i szczerze byłem w szoku. Jakbym pracował w zupełnie innych miejscach. Warto zwrócić uwagę kto i co pisze, można zaobserwować, że wpisy niektórych pojawiają się bardzo często. Aż za często...
    Slask

09.02.2021 19:05

Widocznie dawno pracowałeś i niewiele wiesz chyba musiałeś dobrze tu zarabiać ze wchodzisz i bronisz swoją była firmę, ciekawe czemu tu już nie robisz skoro było tak dobrze? Może sam byłeś słaby jak niektórzy że Slonska i już nie pracujesz.
    John

10.02.2021 10:40

To że ktoś zmienia pracę nie oznacza, że w poprzedniej było źle. Może lepiej płacą, ma bliżej, przebranżowił się etc? A druga sprawa to jak to jest, tylko niezadowoleni mogą się wypowiadać, a reszta powinna milczeć? Forum jest dla wszystkich
    J.S.

10.02.2021 09:59

wszystko mi wytłumaczyli i od razu mogliśmy zacząć działać... :) bardzo mi pomogli
    Operacyjny

09.02.2021 23:32

Kiedy zmiana Country ?
    Dexter

31.01.2021 15:06

Polecam firmę. Pracuje ponad 6 miesięcy. Nie mogę narzekać. Solidny pracodawca w okolicy. Polecam
    edek

09.02.2021 18:26

ale nigdzie nie napisał że jedyny
    nomko

09.02.2021 23:30

biegunka na wasze wartości

Zostaw merytoryczną opinię o Hoist Polska sp. z o.o.