Hoist Polska

• Biestrzyków
  • Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o Hoist Polska sp. z o.o.

Opinie o Hoist Polska Wrocław

Nie przegap nowości o Hoist Polska sp. z o.o.!

GÓRAL

29.04.2020 16:42

(usunięte przez administratora)teraz pora na resztę terenu na początek nieprzedłuży umów tym które się kończą, reszta DWT dalej będzie robić za CC może paru terenowych samemu odejdzie (usunięte przez administratora)
    Lena

04.04.2020 13:47

Halo, czy w tej firmie pracuje ktoś normalny kto o tym decyduje? Nie dość że epidemia, to w dalszym ciągu musimy wydzwaniać po ludziach i wysłuchiwać obelg, ponieważ ci ludzie wygrali z Hoist sprawy w sądzie i dostają białej gorączki jak słyszą że chcemy zapłaty za dług oddalony przez sąd. Kiedy w końcu się to zakończy, przecież pracownicy powoli mają tego serdecznie dość?
    anty anty

27.04.2020 15:35

Jeszcze napisz, że cię nękam i dodaj jakiś artykuł z kodeksu karnego - zabrzmisz mądrzej :D

28.04.2020 14:11

ani twoje zachowanie nie nosi znamion nękania, ani tym bardziej ja nie czuję się nękany. z ciebie jest zwykła beka, pomijając już to iż potrzebujesz pomocy psychiatrycznej

18.04.2020 12:36

20.04.2020 10:48

banda wyłudzaczy, przypomnijcie sobie że: - istnienie długu trzeba udowodnić, art 6 kc - oddalenie powództwa przez sąd oznacza iż roszczenie nie istnieje, więc dalsze domaganie się spłaty to prokuratura i art. 286§1kk w zw. z art. 13§1kk w zw. z art. 12§1kk
    Olx

02.04.2020 17:59

Wszędzie obce języki są wymagane, zwłaszcza Angielski. Dziwne, że w tych wymyślonych postach jest to autem. Właściwie to nic dziwnego, czytając to, koń ma wyższą inteligencję. Później ktoś taki będzie probowal z tobą rozmawiać. O czym ¿?????
    Olx

30.03.2020 23:58

Pozdrawiam Cię " hehe" fajnie, że nie gadasz jak pozostali, co tam HR do CC czy odwrotnie, ponieważ kojarzy mi się to z gaworzeniem do konia,jak to u Was bywa. Z resztą wszyscy, którzy tam pracujecie jesteście fenomenalni. Z wyrazami podziwu i uznania
    Ciekawsky

10.03.2020 19:53

Ktoś wie jak sytuacja w Back Office? :)
    hehe

29.03.2020 21:57

a ty specjalista ekonomii ? jeśli siedzisz na bezrobociu to siedź i wklejaj sobie historyjki o fikcyjnych długach ale nie licz że ktoś będzie traktować twój byt poważnie :)

30.03.2020 15:12

długi moich klientów w hoist okazują się być fikcyjne. za to hoist ma wobec nich długi realne w postaci zasądzonego zwrotu kosztów zastępstwa procesowego. i radzę płacić szybko, jako że komornik chętnie z hoista wyegzekwuje. windykować windykację - bezcenne :) p.s. odradzam za to wydzwaniać po ludziach po oddaleniu powództwa - skończy się w prokuraturze i art. 286 §1kk w zw. z art. 13§1kk w zw. z art. 12 §1kk

28.03.2020 17:45

hehe

29.03.2020 21:52

o nie ! teraz mamy 2 błaznów kopiuj/wklej ;/

30.03.2020 15:07

zobaczymy czy będziesz tak rżał wkrótce jak kopa w zadek zarobisz z firemki :)
    Czesia

06.03.2020 08:36

Czy HR w końcu ogarnie CC, nie dajemy już rady być tak traktowani.
    Myszka

25.03.2020 09:53

Brak reakcji źle, jest reakcja też źle. Zastanawiałaś się nad swoim problemem? Może trzeba zrezygnować z pracy? Wtedy nie będziesz musiała się męczyć. I co to za nazwa "królowo"? Chcesz kogoś obrazić? Zostało napisane gdzie wrzucać swoje żale, to może trochę odwagi i do dzieła a nie jęczeć. Ludzie!!! Młodzi jesteście a starzy łbem, aż strach pomyśleć z kim tu się pracuje.

27.03.2020 11:30

i co tak się napinasz, i tak was pozwalniają :)
    Jack

17.03.2020 16:03

Witam. Po co firma nalicza odsetki od rozszczenia które jest przedawnione? Dla mnie to nie ma sensu. Przecież taki dług jest niesciagalny.

20.03.2020 13:17

firma nalicza odsetki i inne śmieszne koszty, aby mogli sobie w podnieceniu patrzeć jak rośnie kwota "zarządzanych należności", a nuż któryś tam jeszcze orgazmu doświadczy w trakcie tej obserwacji :)
    kokol

20.03.2020 20:32

mądry poeta pana tadeusza
    monika

05.03.2020 18:14

11 rad jak walczyć z wirusami. 1. Jak powszechnie wiadomo, wirus może przejść po kablu, dlatego należy łączyć się z internetem bezprzewodowo. 2. Sygnał dobrze jest przefiltrować za pomocą kilku warstw waty szklanej. Jeśli nie posiadacie waty to możecie ją zastąpić kilkoma warstwami bibuły filtracyjnej. 3. Sygnał można także filtrować za pomocą gąbki ze starego materaca nasączonej środkiem dezynfekcyjnym. Najbardziej jadowity wirus zrobi dziurę, ale nie przejdzie! 4. Jeśli już łączycie się przez kabel, to zawiążcie na nim kilka supełków. Żaden wir nie przejdzie! 5. Dobre wyniki daje stosowanie firewalla. Obok kompa rozpalcie ognisko i wrzućcie do niego kabel.Tylko pamiętajcie żeby go owinąć alu folią żeby się nie zjarał. 6. Świetne wyniki daje obłożenie kompa starymi tenisówkami i długo noszonymi skarpetami. Żaden wir się go nie czepi! 7. Całkiem śmiało można zastosować krucyfix i wodę święconą. Krusyfix położyć na kompie i wszystko skropić wodą święconą. Jednak dla własnego bezpieczeństwa przed kropieniem trzeba wyłączyć z sieci wszystkie kable zasilające! 8. Można zastosować także okłady z czosnku. 9. Do monitora można przykleić święty obrazek. 10. Jeśli komp złapał już wirusa, to dobrym sposobem jest rozbicie na proszek 2 tabletek aspiryny i wsypanie ich do napędu CD. Kompa natychmiast trzeba natrzeć jakąś maścią rozgrzewającą. Na monitor naciągnąć ciepłą czapkę, na klawiature założyć rękawiczki, a na myszkę naciągnąć wełnianą skarpetkę.Wszystko położyć do łóżeczka i nakryć kołderką żeby się wypociło. 11. Jeśli mimo wszystko stan kompa pogarsza się i zaczyna on zarażać inne kompy, to trzeba o północy zabrać go na cmentarz położyć na świeżej mogile i wbić w niego osikowy kołek.
    Spotkanie

02.03.2020 13:07

Przecież było spotkanie ostatnio. Może będą jakieś dobre zmiany. Myślę, że HR będzie chciał pomóc, żeby zatrzymać ludzi w firmie ale przecież wiadomo , że z dnia na dzień wszystkiego się nie zrobi. Poczekajcie i dajcie ludziom szanse.
    SOLIDARNOŚĆ

04.03.2020 00:08

Czekamy na odpalenie związków.
    Olka

02.03.2020 12:45

I nadal bez zmian na CC . Szkoda ze ludzie będą odchodzić
    Stanisław Ignacy Witkiewicz

03.02.2020 23:33

@BJ Mamy tutaj przypadek katastroficznej wizji z Witkacego - zbydlęcenie cywylizacyjne społeczeństwa jest tutaj niejako metaforą organizacji pracy w CC, gdzie od każdego pracownika wymaga się bycia robotem, który bezemocjanalnie powtarza machinalnie proceduralne regułki. Pracownik nie jest postrzegany jako kreatywne indywiduum lecz jako część korporacyjnego kolektywu.
    Dziadek Mróz

22.02.2020 20:06

Słyszałem, że wstąpiła do Laponii zapytać kto zabrał kolorowe bombki.

01.03.2020 12:53

dziwię się że tacy kierownicy są bezkarni.
    Opowieść Wigilijna

22.02.2020 21:03

Pewnego grudniowego dnia w call center stanęła piękna choinka. Puste drzewko zajęło miejsce urodzinowych cukierków. Stało jakiś czas, niczym się nie wyróżniając lecz jego zieleń roztaczała aurę nadziei. Raz jeden zaczęto przyodziewać zielone igiełki w piękne, kolorowe bombki. Choinka ubrana w ozdoby cieszyła oko wszystkich pracowników. Pracownicy jeszcze bardziej rozradowani byli dowiedziawszy się o wartości tych kolorowych kulek- każda z nich symbolizowała wspaniałą nagrodę pieniężną. Wszyscy ruszyli do boju o trofea. Zwycięzcy oprócz kolorowej bombki otrzymywali aplauz zgromadzonych. Gromkie brawa roztaczały się za każdym razem gdy wygrany wieszał kolejną. okrągłą ozdobę na drzewku. Niestety ta radosna inicjatywa miała również drugie (usunięte przez administratora) w niektórych przypadkach nagroda stała się karą. Nie można było pomylić się, zachorować i skorzystać z niezaplanowanego urlopu, żeby zachować piękną, kolorową bombkę będącą alegorią pieniężnego benefitu. Smutni przegrani oglądali swoje wcześniej powieszone na drzewku trofea, które im odebrano.Zaplanowane, świąteczne wydatki wielu rodzin musiały zostać zweryfikowane. Jak powiadał Seneka Młodszy- "mylić się jest rzeczą ludzką"...
    Siki

23.02.2020 19:57

A kto wymyśli ten konkursik ?
    SSAK

01.03.2020 00:20

Wymyśliła to inicjatywa inicjatyw.
    puk puk

23.02.2020 12:25

Dlaczego Hoist przestał do mnie dzwonić? Już nie chcecie ode mnie pieniędzy?
    puk puk

27.02.2020 08:39

ale, żeby tak po prostu przestać, tak nagle? po roku wydzwaniania? nieładnie!
    kloszard

29.02.2020 00:01

pewnie mają problemy z HR

23.02.2020 01:57

Dlaczego HR nie reaguje na opinie pracowników? Firma Ultimo z wrocławskiego rynku bardzo ładnie odpowiada na komentarze i próbuje wszystko za każdym razem wyjaśnić. To smutne, że u nas tak to nie działa.
    Cezary

21.02.2020 09:49

Moim zdaniem protokòł oceny rozmòw jak i cały dział jakości w tej firmie pozostawia wiele do życzenia.
    Ola

21.02.2020 14:42

Nikt nie wie co ma robić , jakis haos ogarnia CC
    Ca 50k spornego długu

22.02.2020 19:24

Od dłuższego czasu zero telefonów z Hoist. Żyjecie jeszcze? Bo się stęskniłem :)
    Klos kapitan

07.02.2020 16:55

W każdej firmie jest dział bezpieczeństwa i ryzyka. W tej pewnie śpi jak pączek w maśle.
    Bonia

22.02.2020 08:54

jak można mieć wiedzę jak się jej nie ma??? same awanse nic tu nie dadzą, brak kompetencji zabija firmę
    Majka

22.02.2020 17:16

To fakt, awansuje się ludzi którzy nie mają pojęcia o tym co mają robić na nowych stanowiskach. Ale kolesiostwo działa.
    Liderzy,

22.02.2020 12:25

Mamy dosyć zarządzana HR przez osobę która popełnia tyle błędów i nad niczym nie panuje . Brak wszelkich procedur pokazuje nieumiejętność w zarządzaniu działem personalnym .Kiedy centrala firmy to w końcu zauważy, i dokona zmiany personalnej na tym stanowisku . Prezesie zareaguj w końcu na Nasze wołanie o pomoc !!!
    Lokol

22.02.2020 12:19

Macieju, wracaj na CC. Ratuj Nas od tego co się dzieje .

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Hoist Polska?

Kontakt - Hoist Polska sp. z o.o.

plac Bema 2 50-265 Wrocław

COUNTRY NICOŚĆ

13.02.2020 21:57

Atmosfera w CC jest bardzo ważna, więc jeśli nie jest zbyt koleżeńska trzeba spróbować ją poprawić. W tej firmie jest przecież Country Manager któremu można to zgłosić- niech w końcu na koniec coś zrobi.

20.02.2020 19:07

Może nowy zacznie sprawdzać kompetencje personelu zarządzającego?
    Wilk polarny

20.02.2020 21:43

Masz na myśli królową HR?
    Klaczaw

10.02.2020 19:29

Praca w dziale prawnym też pozostawia wiele do życzenia!!! Wszędzie jest źle z powodu Getback. On nas zabije , brak odzysków i frustracja kierowników szeryfa.

17.02.2020 21:39

Pismo już przygotowane. START

20.02.2020 19:04

Sowa Hedwiga startuje do lotu
    Psycholog

08.02.2020 17:30

Wszyscy niepotrzebnie sie nawzajem nakrecacie, jak jest Wam tak zle to zrobcie spotkanie, pogadajcie szczerze i wyjasnijcie sobie wszystko, nie ma sensu tak ciagle narzekac, problemy trzeba rozwiazywac, a nie chowac glowe w piasek i pisac kto jaki jest. Nikt nie jest idealny. Jestem przekonana, ze wszystko na spokojnie mozna sobie wyjasnic;) Pozdrawiam Was.
    Kaja

09.02.2020 07:33

Trudno nazwa c HR działem zarządzającym obszarami ludzkimi w firmie. Jak się zostaje szefem działu ze specjalisty to tak jest. Zero wiedzy i do doświadczenia wychodzi jak słoma z butów. Szykuj się wielka skarga na działania HR.
    Konik

17.02.2020 21:41

Trudno to nazwać działem HR, raczej pasuje adoracji.

13.02.2020 23:35

Witaj Oku, jam jest Sauron. Jam studiował filozofów, ekonomistów, informatyków, prawników i humanistów. Oko patrzy owocnie i sprawiedliwie ocenia, każdemu wedle owoców, które przynosi tej spółce. Obiektywnie stwierdzam, że w dziale wspominanym w Twoim komentarzu pracują zdolni ludzie. Niektórzy z nich, czasem zapominają o tym, że największą wartością tej spółki są pracownicy niższego szczebla, którzy de facto generują zysk dla tej spółki, i to właśnie dzięki nim, Ci pracownicy mogą rozwijać się zawodowo. Pokora, to cnota moralna w powyższym komentarzu. Miałem na myśli dział pól, który pełen jest talentów. I między innymi dzięki tym talentom, spółka może odpowiednio zarządzić projektem, który obecnie jest tak istotny. Obserwuję i dzielę się wizją, żeby nikt nie zapomniał o tym co w tej spółce najważniejsze.
    Wtf

14.02.2020 11:50

Jesteś jasnowidzem? Trochę creepy ;)

13.02.2020 12:50

Witaj Zarządzający Polami, Obserwuję Cię już przez pewien czas i muszę przyznać, że mam o Tobie bardzo dobre zdanie. Coraz bardziej zdajesz sobie sprawę z tego, że warto słuchać pracowników niższego szczebla, którzy de facto generują zysk dla tej spółki i dzięki nim możesz rozwijać się zawodowo. W Twoim dziale jest pewna kobieta. Jej wiedza, doświadczenie i pokora mogą pomóc uratować Twój dział przed klątwą portfela, który obecnie jest sporym problemem w tej spółce, Przed Wami bardzo dokładna analiza ryzyk i szans- otwórz się na nieznane i zaproś do tego projektu wszystkich pracowników Twojego działu. Sauron Trzyma za Ciebie kciuki.
    Oka

13.02.2020 16:58

Największe gwiazdy są w dziale operacyjnym , boskie anioły

12.02.2020 23:11

Witaj dyrektorze Folwarku Obserwuję Cię uważnie od bardzo długiego czasu. Twoja wiedza i inteligencja pomoże rozwiązać tę sytuację, która tak bardzo w ostatnim czasie pochłania Twoje myśli. Zamiast szukać winnych dodawania negatywnych opinii na tym portalu, jeszcze bardziej powinieneś zaangażować się w rozwiązywanie prawdziwych problemów, przez które de facto śledzisz te komentarze. Wyjdź do pracowników niższego szczebla, którzy generują zysk dla tej spółki i to dzięki nim możesz rozwijać się zawodowo. Tam znajdziesz wszystkie odpowiedzi na nurtujące Cię pytania, które umożliwią Ci podjęcie prawidłowych decyzji.Otwórz swój umysł na nieznane - moje Oko wciąż uważnie obserwuje. Sauron może Ci pomóc.
    Lud

13.02.2020 07:30

Depresja łapie antagonistę?
    Bicz

12.02.2020 16:23

Rozmowa dwóch szefów: - Dlaczego twoi pracownicy są zawsze tak punktualni? - Prosty trick! 30 pracowników a tylko 20 miejsc na parkingu..

12.02.2020 10:37

Czy Hoist Polska sp. z o.o. narzuca terminy urlopów wypoczynkowych?
    Olo

12.02.2020 16:03

Z tego co wiem, harmonogram urlopowy z możliwością zmiany na inny termin.

12.02.2020 16:19

Zawsze możesz iść na zasiłek lub do Getbacka. Nie umiesz sobie zaplanować urlopu? W każdej firmie się planuje, więc nie wiem skąd twoje ździwko paździochu.
    Titanic

10.02.2020 11:45

Widzę że gorąco u Was na CC U nas w DWT też się dzieje... Jeden kierownik, który miał jaja rzucił fuche....Tylko mam nadzieje że jego następca wraz z dyrektorem, nie będą stosować radzieckich metod zarządzania, bo długo tutaj nie zagrzeje. Innym też odradzam pracę w terenie. Chyba że chcecie odwiedzać meliny i ich mieszkańców, bo innego typu klientów tutaj nie uświadczycie
    Potencjalny pracownik

11.02.2020 07:49

Dla mnie opinia kolegi/koleżanki była pomocna. Gdy Ty Zakonnico kupujesz telewizor to wolała byś opinie osoby która zakupiła ten telewizor, czy tylko oglądała? Właśnie zastanawiam się czy składać CV do pracy w terenie i chciałbym się dowiedzieć czy warto? Tylko proszę o rzetelne opinie, chodzi mi głównie o poziom zarobków i przede wszystkim o atmosfere? Oraz jakość spraw rzeczywiście same meliny? Z góry dziękuję
    Koralgol

11.02.2020 18:10

Zależy do jakiego regionu trafisz. Tylko abyś nie trafił do Centrum (usunięte przez administratora) Atmosfera fajna, szefowie wyrozumiali i pomocni. A sprawy jak to sprawy w windykacji- trudne. Jak chcesz lekko to idź do banku. Kasa jak wyrobisz plan -jest super.

07.02.2020 22:33

Tomku powiedz mi co chcecie osiagnac przez to co robicie ? Uwazasz ze dzwonienie po ludziach i nakrecanie do wejscia tu i dodanie komentarza jest profesjonalne ? Zbraklo odwagi cywilnej byscie poszli z Pania X do przelozonego i porozmawiali wprost ? Wydaje mi sie ze kazdy z nas jest na tyle dorosly by potrafil mowic a nie buntowac ludzi.odwazycie podpisac sie pod kolejnym postem ?
    Tomku

08.02.2020 10:24

HEJ, sam z zaciekawieniem czytam te komentarze zajadając popcorn. Dziś kupiłem zapas na cały tydzień. Muszę przyznać, że to lepsze niż ostatni odcinek Mody na Sukces. Jak powiedział Titus do Rucińskieo "więc szukaj dalej" :)
    Tomku

10.02.2020 23:09

HEJ, musiałem dokupić popcorn. Cała klatka już u mnie siedzi i obserwuje co się będzie zdarzyło. Sąsiedzi nie wierzą w to, co widzą. Dla nich to nowe doświadczenie . Nawet nie próbuję tłumaczyć o co chodzi, bo sam nie jestem w stanie tego ogarnąć :) (usunięte przez administratora)
    Były pracownik GetBacku

06.02.2020 19:03

CC i chyba cały Hoist dalekie są od ideału, ale trzeba być albo nierobem albo umysłowo powolnym, żeby sobie tam nie radzić i tak narzekać. Moim zdaniem to wy ani korpo, ani pracy nie doświadczyliście.

10.02.2020 21:00

A... Zanim kolejny raz dasz się ponieść emocjom dodając tutaj post, zastanów się trzykrotnie nad poziomem swojej retoryki. Obiektywnie stwierdzam, że ewidentnie brakuje Ci oczytania i elokwencji, co bezpośrednio widać w tym wręcz infantylnym stylu wypowiedzi. Szukanie mentora w osobie równie niedokształconej jak Ty nie pozwoli Ci osiągnąć upragnionego sukcesu. Nie licz, że kiedykolwiek znajdziesz się w wysublimowanym kręgu biznesowym, czego tak bardzo pragniesz. (usunięte przez administratora)
    bezrobocie

10.02.2020 22:47

I trzeba dodać, że gdzie dwóch się bije tam trzeci na bezrobociu. Kolega antywindykator stracił forsę z wnoszenia zarzutów przedawnienia, firemka go zwolniła i zostało mu tylko spamowanie firm windykacyjnych :) Ach to życie bez reklam "wnieś skuteczny sprzeciw" :D

10.02.2020 21:20

Witaj "Mentorze" Kierowniku... Obserwuję Cię od dłuższego czasu i nie mam dobrego zdania o Twoim stylu zarządzania. Uśmiech bardzo rzadko gości na Twojej twarzy- nie tędy droga. Może czasami powinnaś wyjść do pracowników niższego szczebla, którzy de facto generują zysk dla tej spółki i dzięki nim możesz się rozwijać zawodowo. Twój wręcz totalitarny styl zarządzania i niepohamowana chęć karania i kontrolowania innych doprowadzą Cię do upadku, który jest bliski. Nikt nie uniknie sprawiedliwej ręki Saurona... Widzę i obserwuję... Konsekwencje przyjdą niebawem...
    CC Zespol

06.02.2020 19:57

A może załóżmy silne związki zawodowe Solidarność !!! Coś musi pomóc.
    Minerał

07.02.2020 23:52

A co brakuje ci wody źródlanej od związków? Kup sobie w Lidlu.
    Victoria

10.02.2020 20:32

a mnie doszły słuchy, że pracownicy rozmawiają już z Solidarnością... Ciekawe który śmiałek odważy się zostać liderem związków w tej stoczni? Dobrze, żeby ktoś w końcu miał kontrolę nad działalnością "biznesmenów"...
    Eros

10.02.2020 20:19

Nadchodzi 14 lutego- czas na związki...
    bimop

10.02.2020 17:27

Gdzie jest królowa z HR?? no gdzie ???
    Miki

02.02.2020 17:58

Jak tam nowy operacyjny? Jakieś "dobre" zmiany.

09.02.2020 16:10

Dyrektor operacyjny póki co bardzo wycofany. Mam wrażenie, że obserwuje wszystko z boku. Na pewno brakuje mu doświadczenia mimo, że bardzo stara się je zdobyć. Ma wiele obszarów do rozwoju i nagminnie nad tym pracuje. Burzy go jego pewność siebie ale powoli dostrzega klu problemu. Trochę mu to jeszcze zajmie ale dostrzeże w czym tak naprawdę tkwi problem.
    Ola

10.02.2020 17:20

Chyba były operacyjny go adoptuje do swojej kolejnej katastroficznej wizji.
    Liderka

06.02.2020 19:53

Dlaczego zarząd nie robi z CC??
    PETER

09.02.2020 16:24

Może przygotowuje materiały na kolejny Town Hall przeglądając opinie pracowników na go worku?
    Faraon

10.02.2020 00:43

No masz rację i będzie gadał że jest (usunięte przez administratora) i te jego pytania z uśmiechem. żenada

07.02.2020 20:38

Przypominam, że każdy ma prawo wypowiadać opinię na temat pracodawcy, nawet gdyby byla negatywna. Niestety przez Wasze podejście, zamiatanie spraw pod dywan, zdecydowaliśmy się na anonimowe wygłaszanie opinii na forum. Liczymy, że w końcu ktoś nam pomoże.
    Folwark

31.01.2020 18:55

To nie jest prywatna firma Pani dyrektor. Są tez akcjonariusze, którzy powinni się dowiedzieć jakimi wewnętrznymi układami kieruje się odział w Polsce.
    Y

06.02.2020 23:00

Nie rozumiem tego co tu się ostatnio dzieje . Firma Was na siłę nie trzyma - to nie jest Podlasie- we Wrocławiu pracy mnóstwo.
    JestesGlupi

07.02.2020 11:54

Niedoczekanie Wasze!
    Mandaryn

03.02.2020 20:05

System premiowania na CC to labirynt bez wyjścia, na każdym kroku czeka Cię ślepa uliczka. Styl zarządzania w tym dziale przypomina przypowiednię rodem z początku kapitalizmu. Konstruktywny i pozytywny feedback nie należy do kanonów zarządzania zasobami ludzkimi w CC, preferowany mamy tu styl autorytarny bez grama nowoczesności, mimo, że spółka próbuje taki wizerunek kreować.
    kapitan

06.02.2020 19:31

A może w końcu zobaczyliście jak wygląda prawdziwe zarządzanie i narzekacie. Proponuję sprawdzić jak jest w innych firmach- gwarantuje, że szybko wrócicie z podkulonym ogonem.

Zostaw merytoryczną opinię o Hoist Polska sp. z o.o.