Piekarnie Cukiernie Putka

Ząbki - Piekarnia Putka

3. Opinie o pracodawcach Jawczyce
  5. Opinie o Piekarnie Cukiernie Putka

Opinie o Piekarnie Cukiernie Putka Jawczyce

Nie przegap nowości o Piekarnie Cukiernie Putka!

Ola123

22.07.2020 11:46

Wzięli mnie na dzień próbny w którym spisywałam się dobrze jak na pierwszy dzień, minimalne błędy, już większe popełniały pracownice paroletnie :). Gdy Nadszedł koniec zmiany zadzwoniła kierowniczka i powiedziała ze się nie sprawdziłam, zapłacono mi 70 zł za 6 g (dodatkowo wstałam o godzinie 5) NIE POLECAM FIRMY!
    Hahaha

27.07.2020 14:55

jeśli to ta osoba o ktorej mysle ze prace chciala zaczac od urlopu to naprawdę spisałaś się jak nikt inny...
    Anonymous

08.02.2021 22:33

Miałam taką samą sytuacje , Pani koordynatorka nawet nie potrafiła wyjaśnić co zrobiłam źle bądź dlaczego nie spełniam ich oczekiwań , poczym pożegnała się ze mną i dosłownie uciekła z lokalu , zero szacunku
    Panna anna

28.01.2021 17:34

Droga "góro" to co robicie w łodzi, to aż przykro się patrzy i słucha Jeżeli myślicie że zrobicie z łodzi druga Warszawę to jesteście w błędzie Nawet jak wymienicie cała kadrę i kierownicza i ekspedientki na nowe to nic nie zdziałacie Zrozumcie w końcu że łódź to nie warszawa! W wiekszosci sklepów dajemy z siebie 101 procent W pracy spedzamy wiekszosc czasu a wy tylko napedzacie nerwowa atmosfere Niech pomysłodawcy wspaniałych wymyslow postoja tydzień czasu na słabych sklepach! To WY wybraliście lokalizacje-chciałam przypomnieć I wciskajcie dziadkom z marna emerytura którzy czesto przynosza odliczona kwotę na kawałek chleba czy sztuke bułki dodatkowe produkty, drozdzoweczki, bułki, ciasta zobaczycie ilu klientów da się namówić ile ludzi nie lubi tego jak próbuje się ich namówić na coś jeszcze bo ich na to nie stać! A my ekspedientki które staramy się ile mozemy żyjemy pod presja ile produktów polecanych sprzedamy i czy uda nam się mieć wypłatę do przetrwania I wiecznie kolejne e-maile co można czego nie można Bardzo lubiłam moja prace, firme w której pracuje która daje mi wyzyc ale z każdym dniem jest tu coraz gorzej.... Opamiętajcie sie bo wszystkie dobre ekspedientki odejda

06.02.2021 22:08

Widzę że zaciekawiła dyskusja na temat koordynatorki, owiem jedno ma to na co zasłużyła. Prawda jest taka, że wiele osób skrzywdziła. Kto mieczem wojuje od miecza ginie. W końcu Warszawa zobaczyła co nawywijalas.
    Panna anna

07.02.2021 16:59

Tez jestem za tym zeby zmienila swoja decyzje

30.01.2021 20:34

Jest koniec miesiąca, jesteśmy przed pensją. Takie pytanie --- czy dostaniemy podwyżki ? W sklepach i w rachunkach coraz drożej.
    Usia

31.01.2021 11:08

Aneksów do umowy nie było, więc podwyżek teraz nie będzie. Ciekawe czy wogóle mają zamiar dawać podwyżki w niedalekiej przyszłości
    Zmuszona

28.01.2021 08:00

Jak można nakazać pracownikowi obsługiwać w godzinach dla seniora?
    Lusia

28.01.2021 16:49

Dokładnie!!!!! By się wstydzili!!!! A przyjdzie do zapłacenia kary to się wypną i wyprą !!!!
    Beata

18.12.2020 14:41

Firma która wogóle nie szanuje pracowników

21.12.2020 19:08

Ja proponuję zatrudnić się u p. N --- wówczas łatwiej docenić firmę Główną . Tu tylko raz w roku paczka świąteczna "mega wypasiona"
    Alina

26.01.2021 17:53

Zgadzam się w 100%
    Ekspedientka

27.10.2019 14:58

A może by tak kadra zarządzająca przemyślała pozytywnie wzięcie pod uwagę by osoby niepalące miały dwa dni urlopu więcej w skali roku biorąc pod uwagę ile razy osoby palące wychodzą na przerwę? Myślę, że skoro sprawdza się to w niektórych firmach to był by to dobry pomysł i u nas. A osoby niepalące nie były by tak sfrustrowane, ponieważ była by to taka rekompensata trochę dla tych osób bo nieukrywajmy, że jednak osoby palące mają więcej przerw przez co niepalące pracują jednak więcej. Uprzejmie proszę by przemyśleć taką alternatywę :)
    Niunia

30.10.2020 13:23

No nie wiem, ja jem raz i to w locie, ale faktycznie mam takie osoby co przyjdą i jedyna ich praca jest stanie na kasie. Ale znam też osoby, które fajeczka cyk uciekają, telefon prywatny dzwoni też najważniejszy, ważniejszy od klienta. I tak źle i tak niedobrze.
    Alina

26.01.2021 17:50

To zrób sobie przerwę na jedzenie A od palaczy się odczep kwestia organizacji pracy i przerw
    Pracownica

01.01.2021 22:42

Firma i praca jest ok, ale ostatnie zmiany związane z grafikiem jakaś porażka wszystko aby tylko nie było nadgodzin i aby nie płacić za dodatkową sobotę.
    Majka

03.01.2021 06:32

Jeszcze trochę i pracować będzie tylko ukraina. One mogą wszystko. Są lepiej traktowane niż my. I zabierają nam nadgodziny!
    Putka

02.11.2020 09:08

Chciałabym się dowiedzieć kto jest odpowiedzialny za pracę osób które pracują w takich budach na kółkach tzw. Food truck? Jest to bardzo pilna sprawa proszę o pomoc.
    sonia

10.12.2020 23:28

a gdzie takie stoja??
    Wanda Ołowska

08.12.2020 20:30

Chciałam z przyjemnością przekazać swoją opinię o pracownikach piekarni PUTKA. Jestem klientką piekarni Putka / sklep przy ulicy Opaczewskiej róg Białobrzeskiej , gdzie bardzo często robię zakupy ja i moje sąsiadki. Pracownice tu zatrudnione witają klientów miłym uśmiechem a obsługa nas kupujących wykonywana jest w sposób profesjonalny . Można zastanowić nad wyborem pieczywa a panie też chętnie informują nie tylko o nowych produktach ale również o technologii i o zdrowym sposobie wypieków. Informują na życzenie klienta jakie dany wypiek zawiera składniki. Ja i moje sąsiadki wymieniamy między sobą opinie dlatego też wypowiadam się w imieniu nas kupujących. Bardzo ważny jest fakt , ze Panie tam pracujące zwracają uwagę na przestrzeganie przez klientów obostrzeń w związku z " pandemią ". Robienie zakupów w tym sklepie to wielka przyjemność. I dlatego chciałam podzielić się tą dobrą opinią z innymi / nowymi/ klientami.
    Klaudia

09.12.2020 23:26

To co już nie można tutaj nikogo chwalić tylko cały czas wylewać hejt i gnębić psychicznie ? Przecztałam te wasze komentarze i za głowę się złapałam ileż tu jest negatywnych emocji . Ja cieszą się że w mojej ulubionej piekarni moje panie są przemiłe .
    Zdzisia

10.12.2020 16:17

To im to pani powie, albo opinie pozytywna wystawi na Google. Tu tak jak napisałam wyżej, swoje opinie powinni wyrażać pracownicy o pracodawcy i tym co się dzieje w miejscu pracy. A nie zadowoleni klienci. Zadowoleni klienci, doceńcie swoje ulubione ekspedientki w oczy, albo na Googlach.
    Podziw

04.11.2020 16:50

Jestem pełna podziwu dla naszych przełożonych... Mam na myśli koordynatorek i Pani M. Szukają kto wypisuje na tym forum... szukajcie w swoich pupilach. Co za słabo donoszą? My chcemy tylko być tak samo traktowane. Nas nie lubicie bo nie kłamiemy i nie donosimy. A piszemy tutaj bo nie mamy z kim porozmawiać o naszych problemach w firmie. Postawcie się w naszej sytuacji A nie szukacie kozła ofiarnego. To nic wam nie da. I prośba do Pani M. Nie strasz nas że będą zwolnienia bo pójdziemy wtedy do Zuzi i się ujawnimy.
    Skoczek

25.11.2020 15:20

Kogo masz na myśli?

05.12.2020 22:22

Brawo !!!!!!
    Gosia

30.11.2020 21:59

Wiadomo czy będą jakieś podwyżki?
    Miss

19.11.2020 09:04

uwaga na pracodawcę która szuka osób do pracy w piekarnia putka na gocławiu. Babeczka w poprosiła o wysłanie cv , tak jak chciała tak zrobiłam po czym pani miała siw odezwać pod koniec pracy w ogóle się nie odezwała , ani SMS nic z tych rzeczy . NIEKOMPETENTNY PRACODAWCA !! Robić komuś nadzieje na prace po czym udać że w ogóle się ze mną nie skontaktowała. Nie polecam !!!
    Zdegustowana

07.11.2020 09:43

Tak czytam te wasze wpisy i zastanawiam się tylko czy którejkolwiek z osób przyszło przez myśl jak ta czy inna osoba o której piszecie się czuje? Powiem wam, że mojej koleżanki córka w szkole była tak szykanowana i nie dała sobie rady właśnie z takim jadem jak wy tutaj plujecie do tych wszystkich osób i niestety się zabiła. Te osoby, które podobne rzeczy robiły, buntowały innych aby się od niej odsuwały i niestety tak też się stało. Zastanówcie się co wy tak naprawdę robicie drugiemu człowiekowi?
    Zdegustowana

10.11.2020 09:03

Nie będę się już tu wypowiadać, bo ja niczego tu nie wyolbrzymiam, ponieważ piszę to co czuję po waszych wpisach. Nie chciałabym pracować z wami i na szczęście nie pracuję, ale powtórzę raz jeszcze bardzo, ale to bardzo współczuję tym osobom które z wami pracują, bo jesteście bardzo zawistne i tyle co mam do powiedzenia. Żegnam.
    Pupil

11.11.2020 13:45

Pozdrawiamy dyrektora w randze członka zarządu wdzięczni znajomi i współpracownicy, jest co doić
    Smutna

05.11.2020 21:47

Nie chce was straszyć. Ale pupile puszczają plotki że M ma dosyć czytania tego forum i jeśli znajdzie się ktoś kto powie chociaż jedno nazwisko dostanie super premie.
    Putka

05.11.2020 22:51

Ja mogę podać nazwiska pupili z Tatrzańskiej Wyszyna i Innych punktów, a jest ich troche
    Ana

03.03.2020 15:57

Weźcie się wszystkie najlepiej do pracy i zacznijcie wykonywać swoje obowiązki a nie ciągle się czepiacie, macie coś do konkretnej osoby to załatwcie to z tą osobą a nie wypisujecie na forach internetowych. Wstyd mi za Was. Jak nie Iza to Gosia jak nie Gosia to Hania i wiecznie wam ktoś nie pasuje,najlepiej byście chciały jakby Was za wszystko chwalić choć i wtedy nie wiem czy by wam dogodzil. Pracy jest tyle że jak wam tak źle to zmiencie i przestańcie się zalic jak wam tu źle. Rozżalona ale zadowolona ekspedientka z Tarcho

05.11.2020 19:02

Właśnie zglaszam

05.11.2020 19:24

Moja droga po to jest gowork aby na nim zgłaszać swoje opinie, sugestie i uwagi odnośnie pracy koordynatorek jak i koleżanek i kolegów. Jak możesz zauważyć lub prześledzić wszystkie wpisy od początku do końca i stwierdzisz, że nie było problemy aby sobie człowiek nie radził. Łódź nie pisała za dużo ale w momencie kiedy I źle nas traktuje bo nie donosimy i nie dajemy prezentów to wybacz ale to chyba tu należy o tym pisać. To nie ja tylko pisze ale też bardzo dużo dziewczyn. Nie wszystkim się podoba tzw uczciwość naszej koordynatorki. Powiedz czemu nikt nie chce pracować na Tatrzańskiej, bo są tam wtyki I, które decydują za nią. Jedna stoi przy kompie robiąc zamówienia przez całą swą zmianę a druga udaje, że pracuje. Tam nikt nie chce z nimi pracować no chyba, że nowa osoba bo nie zna jeszcze sytuacji. Tak samo jest z Wyszyna i Bratyslawska. To bardzo źle punkty. Nie wspominając że Tatrzańska bije wszelkie rekordy złego postępowania z klientem. Częste jest tam brak pieczywa na zmianie jak są dwie słynne księżniczki. Ile razy mówiono Izie o tym fakcie ile razy nic z tym nie zrobiła. Dobry myślący obiektywnie człowiek zastanowiłby się trzy razy i pomyślał no tak coś tam nie gra, gdzieś jest problem, ale nie lepiej zrobić tak jak jest. Z tego sklepu można wiele wyciągnąć wiem bo pracowałam tak kilka mcy, ale cóż nowy punkt dla koleżanek doda im skrzydeł jak naszej koordynatorce i jej pomocy. Powaga jest z naszej strony a Warszawa powinna się zastanowić co zrobić z tym problemem. Bo pogłoski w wydaniu M, że nie ma ludzi niezastąpionych to dramat, kiedy my stoimy na pierwszej lini z wirusem.

05.11.2020 13:21

Czekamy na pensję ciekawe ile dadzą, bo wymagania są wielkie my na gastronomii dwoimy się i troimy aby premie mieć dobra. A jak u was z sobotami? Bo my teraz będziemy miały oddawany dzień wolny za przepracowaną sobotę a chcemy kasie, bo nie po to przychodze do pracy w sobotę żeby pozniej dostać za nią wolne.
    Róża

28.10.2020 11:44

Mam pytanie do dziewczyn pracujących u p.Nasiadkow. Dziewczyny po ile godzin pracujecie? Macie skrócone godziny pracy czy pracujecie normalnie. To znaczy czy codziennie pracujecie po 8 godzin czy po 7.5 i 7 godzin?
    Odp

29.10.2020 09:00

Po 8 zazwyczaj. Pensja marna, najniższa krajowa A raczej bym powiedziała że poniżej krajowej. I śmieciowa umowa. Ale w tym okresie jaki jest teraz ciężko o dobrą pracę i umowę.
    Kaktus

30.10.2020 11:25

Jak jest tak zle to zawsze można zmienić prace na inna. Ja pracuje tu już kilka lat i nie narzekam.
    Szacunek

26.10.2020 19:34

Brak szacunku do drugiej osoby. Pani która pracuje tu od niedawna nie zna się chyba na swojej pracy. Poprosiłam ładnie panią żeby mi podała sklad ponieważ zakupy nie były dla mnie. A ona że nie ma czasu na to i podała ręką zaznaczam swoją ręką A nie rekawiczką.. którą chwilę temu paliła papierosy. Brak higieny A w tym czasie to po prostu brak głupoty. Pisze do państwa bo nie chce już nigdy tam kupować chleba A uwielbiam wasze pieczywo. Chodzi mi o sklep czy trockiej .. przy bazarku.
    Nowe

29.10.2020 17:46

Zgadzam się.. To okropne babsko które co chwila siedzi na telefonie i na papierosku A potem wszystko śmierdzi. I jakie to okropne kiedy gada przez telefon obsługuje cie i do tego przeklina.

29.10.2020 12:27

Apeluje o związane włosy. Jedne muszą A inne mają w nosie co mówią koordynatorki. Mamy kontakt z jedzeniem nie tylko pieczywo.
    Włosy

22.10.2020 11:59

Mam prośbę czy wasze pracownice mogą mieć związane włosy. Bo chyba tylko ja mam takie szczęście i ciągle mam jakiś włos w słodkiej bułce albo ciastku. Przy takiej pracy to chyba powinien być wymóg.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Piekarnie Cukiernie Putka?

Kontakt - Piekarnie Cukiernie Putka

Sadowa 36 05-850 Jawczyce

Ciekawa

20.10.2020 04:10

Witam, czy Ktoś był ostatnio może na zwolnieniu?? Czy jak zwolnienie było w Twoja sobotę pracująca to musiałeś odpracować te godziny sobotnie?? Podobno nie liczą się do zwolnienia sobotnie godziny grafikowe, od kiedy tak jest??

21.10.2020 16:24

bzdura. A jak jesteś na urlopie przez tydzień to sobota tez się liczy do tego urlopu? Masz odjęte 5 dni od poniedziałku do piątku czy 6 od poniedziałku do soboty? Ze zwolnieniem jest tak samo . Nawet jak masz wypisane do niedzieli to liczy się od poniedziałku do piątku. A sobote masz tylko usprawiedliwioną. A skoro nie pracujemy po 8 godzin dziennie to gdy nie ma nas w sobote brakuje nam godzin do etatu.

21.10.2020 17:11

Pisze Ci z tego co widzę na pasku.

17.10.2020 08:05

Coraz gorzej dzieję się w tej firmie...Panie kierowniczki (nie wszystkie bo są małe wyjątki) łącznie z Panią M powinny wrócić na sklep bo chyba zapomniały jak to jest...coraz więcej obowiązków i wymysłów a kasa? Szkoda gadać.. tylko czyhają na czym uciąć premię i do czego się przyczepić... Brak słów..

17.10.2020 20:39

Dziewczyny w Łodzi nic się nie zmieni doputy dopuki Iza będzie koordynatorką. Pracuje dość długo i z czy tym sumieniem stwierdzam, że źle się dzieje. Czy szanowna góra może zaprowadzić pewne zmiany lub wpłynąć choć częściowo na złe postepowaniejuz nie samej Izy lecz i Magdy, która do niedawna była jedna z nas i tak samo narzekała ma postępowanie Izy. Czyż nie Madziu? Więc dalej będziemy brnęły w ciągła robotę ponad normę i ponad wszystko, a w zamian dostaniesz niska premie i wypłatę. Iza szanuj nas. Bo to dzięki nam i naszej pracy masz premie, czyż nie?

04.10.2020 13:57

Niki

15.10.2020 11:28

BRAWO za prawdę ????to jest jej obowiązek odebrać telefon
    Lizus

16.10.2020 17:43

Ale czy wielmożna koordynatorką Iza to zrozumie wątpię. Po niektórych pracownikach jeździ jak po maśle sama byłam świadkiem. To co mówiła do koleżanki po prostu żałosne, nie na miejscu a tym bardziej nie na takim stanowisku,. Powinnaś troszeczkę się poprawić bo albo przerasta cię natłok punktów [a w planach są kolejne], albo się wypaliłaś zawodowo.
    Gosia

09.10.2020 19:51

Dziewczyny jak wrażenia po pensji?
    Kulka

09.10.2020 21:23

Bez komentarza.
    Anka

16.10.2020 09:03

Jak na zapowiadane premie procenty konkursy i inne cuda szału nie było ale było nieźle:-)
    Żart

05.10.2020 09:26

Sposobami podania do wiadomości pracowników treści regulaminu pracy są: wywieszenie na tablicy ogłoszeń, pozostawienie tekstu regulaminu w miejscu ogólnodostępnym, np. w dziale kadr, rozesłanie pracownikom tekstu regulaminu drogą mailową, przekazanie tekstu regulaminu pracownikom. Zobacz więcej: https://poradnikprzedsiebiorcy.pl/-regulamin-pracy
    Pytalska

05.10.2020 07:25

Wznawiam pytanie, czy ktoś czytał regulamin odnośnie zmian płacy i pracy który dostępny jest tylko w Jawczycach???? Proszę zaznaczcie buźki ile osób tak a ile nie

29.09.2020 05:00

Anka

30.09.2020 10:55

No tak bo przecież każda ekspedientka regularnie jeździ na Jawczyce i sprawdza co tam się dzieje.Absurd!!!!A gdzie panie koordynatorki to chyba one powinny informować o zmianach.O przepraszam informują dając grafik że nastąpiły zmiany:-)

27.09.2020 17:35

Hej dziewczyny jak macie w nowym grafiku też za trzecią sobotę wstawiony dzień wolny ????????????? Hmmm podobno miało być płacone 200 %

28.09.2020 19:12

No właśnie za dwie swoje przepracowania oddawaj wolny dzień a za kolejne powinno być płacone ????
    Fiolla

29.09.2020 19:44

Miało być na okres wakacji. Po wakacjach już nie.
    Gaga

27.09.2020 11:21

Masakra, firma schodzi na psy. Grafiki przekazywane w ostatniej chwili. Pracy w nowych punktach coraz więcej,a premia śmieszna w stosunku do wykonywanej pracy i porównaniu do mniejszych punktów bez pieca,kanapek etc. Niestety przykra sprawa,bo zwalniają pracowników,którym kończy się umowa,a zatrudniają nowych. Nie jest to na pewno kwestia złej pracy,a jakaś chora polityka firmy. Człowiek pracuje,daje z siebie wszystko,wcześniej zapewniany o przedłużeniu umowy,na trzy dni przed wygaśnięciem umowy dowiadujesz sie że firma podjęła decyzję o nie przedłużaniu jej. Dlaczego pytasz,skoro było ok. Odpowiedź koordynatora " nie wiem". O czym to świadczy??? Zatrudniacie więcej osób z agencji,nie do końca znających nasz język ojczysty. Powodzenia... Dla mnie firma i osoby ja reprezentujące jest spalona.

27.09.2020 21:55

To prawda. Osoby tam zatrudnione niech powoli szukają nowej pracy.Kto może niech ucieka. Grafiki z miesiąca na miesiąc gorsze. Dziwne godziny ,wolne za sobotę .Kto to wymyśla??? Dzień wolny za sobotę trzeba odpracować.Więc tyramy podwujnie w sobotę i po 11godzin dopracowując dzień wolny. Jest źle i poprawy nie widać????
    Fajny gość

24.09.2020 18:13

Pomidor
    Klientka

22.09.2020 14:52

Witam. Chciałam tylko napisać o Pani Marysi z Legionowo. Sklep na skrzyżowaniu ulic.... Tak opryskliwej i nie miłej obsługi nie widziałam na żadnym sklepie u Państwa. A robię zakupy również na Warszawie. Jakby mogła to pewnie by rzuciła towarem w twarz... Co za okropna kobieta...!!!
    Mariusz

24.09.2020 18:00

Też kobiety nie trawię. Popieram wypowiedź
    Tt

28.07.2020 21:14

Jest to nie zgodne z prawem pracy !!!! Raz w roku pracownikowi należy się nie przerwany urlop 10 dni . Proponuję zgłosić to do inspekcji pracy .Możecie zgłosić anonimowo, odbędzie się kontrola w firmie i stwierdzi nie prawidlowosci . Walczcie o swoje prawa !!!!!

14.09.2020 19:44

W dodatku żadna z naszych koordynatorem nie potrafi wytłumaczyć jaki w tym sens.Ale znaleźli sposób jak nie prosić o cd.bo sami dyktują gdzie masz pracować dłużej.Z kodeksem nie ma to nic wspólnego.12 nasto miesięczny okres rozliczenia gdzie tak jest.Niedogodziny nagromadzone to się wreszcie okaże że 12 miesiąc będziemy pracować za darmo.Niech ktoś się dobrze zastanowić co to ma być.

14.09.2020 19:44

Łodzianka

18.08.2020 07:54

Co myślicie o nowym systemie premiowania? Jak to fizycznie wygląda? Przecież jeden sklep prosperuje lepiej, drugi gorzej.
    Basia

06.09.2020 18:38

Mamy pilnować zwrotów, bo jak będą za duże, to ścinają premie. Wystarczy dołożyć towaru i juz nas udupią. Nie wiem kto wierzy w to, że wyjdziemy na tym lepiej.
    Zizi

06.09.2020 19:18

Tak. Zgadzam się. Zrobią dorzut towarów które na danym sklepie się nie sprzedają i zabiorą premie.
    Izabela

19.08.2020 15:27

O co chodzi z wczasami pracowniczymi po 2 latach pracy?
    Benia

04.09.2020 09:04

Jesteśmy białymi murzynami. A może przenieśmy się do oryginalnej Putki

04.09.2020 13:15

Zapomnij. P. N już zadbalaby o to żeby Cię nie zatrudniono
    Dorota.

10.08.2020 05:44

Witam. Do kolegów i koleżanek zatrudnionych bezpośrednio w firmie Pytka --- co u Was się zmienia teraz po kontroli PIP? Ja pracuję u p. N. Były cięcia bo koronawirus-- chociaż w utargach tego nie widać, jest coraz lepiej-- ograniczenia pozostały. Wprowadza się wiele z Firmy Głównej oprócz funduszu socjalnego, okazyjnego cennika na zakup pieczywa przez pracowników, . Możecie przedstawi jakie zmiany szykują Wam Państwo Pytka?

10.08.2020 05:48

Oczywiście przepraszam --- mały blad- oczywiście firma PUTKA ( taki myk klawiatury telefonu)

10.08.2020 21:10

Nie wiem na jakich warunkach się pracuje u p. N ale chyba są mniej korzystne niż w firmie głównej. A o zmianach to nie słyszałam żadnych.
    Robert

08.08.2020 13:00

Odwiedziłem dziś piekarnię Putka przy ul. Obrzeżnej w Warszawie. Obsługa była bardzo nie miła i czułem się jak niechciany gość, który zrobił personelowi wielką przykrość, bo przyszedł kupić pieczywo... Nie polecam tego miejsca.
    Soboty

03.08.2020 19:19

A czy soboty będą płatne podwójnie?
    Xxx

05.08.2020 17:27

Mam nadzieje ze tak bo to ostatnia sobota będzie moja
    Soboty

05.08.2020 19:32

Był taki mail, jedynie jestem ciekawa czy nadal to aktualne.
    Jolnowa

27.07.2020 20:35

czy wam zamiast urlopu tez daja dzien wolny za sobote ?
    Ktos tam

29.07.2020 07:32

To raczej koordynatorki maja problem bo nie chca wpisać urlopu nawet po rozmowie na ten temat usłyszałam że nie . Więc nie liz lizusie
    Kolo

29.07.2020 16:51

Nie no jak chcesz 10 dni urlopu to oczywiście że go bierzesz bez żadnego "ale" Nie jestem lizusem nie musisz odrazu obrażać, wystarczy poczytać Kodeks pracy i dowiedzieć się co Ci się należy a co nie...
    Aska

21.07.2020 16:48

Witam,ja nigdy na temat Putki nie mogłam powiedzieć złego słowa,bardzo dobrze mi się PRACOWALO ,bardzo lubiłam ta pracę. Mimo tego że nigdy nie byłam na zw,nigdy się nie nie spoznialam, wykonywałam swoje obowiązki ,nie było na mnie żadnych skarg( przynajmniej nic mi na te temat nie wiadomo)nie przedłużono że mną umowy ????A przepisowo już powinnam dostać na czas nie określony.No cóż...przykre kurczę!!! Lepiej zatrudnić nowe osoby Ale Putka nie wie ..że naprwde dla niektórych ta praca jest odskocznia od rzeczywistości i poczuć się w pracy na luzie z szacunkiem do klientów. Pozdrawiam kadre Putki ,może kiedyś zrozumiecie nas ,ekspedientka że nie wszystkie są takie same ....
    Anoinim

26.07.2020 22:44

Mi rowniez nie przedłużono. Wiem, że pracodawca nie ma obowiązku informować z wyprzedzeniem czy przedłuży czy nie, ale 3 dni przed terminem zakończenia umowy poinformowanie i to w czasie pandemii, to uważam, za mało ludzkie zachowanie. Tym bardziej, że miesiąc przed powiedziano mi, że przedłużą.
    Aska

27.07.2020 14:11

Oj mało Może nie miesiąc Ale pare dni przed też usłyszałam żebym się nie denerwowala.... Przykre...nie warto ..nic nie warto w tej firmie Choć bardzo ja lubiłam
    mixx

22.07.2020 17:45

Pracował ktoś jako pracownik produkcji lub piekarz i może się podzielić opinią na temat pracy zarobków i atmosfery.

Zostaw merytoryczną opinię o Piekarnie Cukiernie Putka