Żabka Polska

Tychy

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 138 ocen.

Opinie o Żabka Polska

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Żabka Polska

Alicja

@Waldek faktycznie ciekawe są te benefity w Żabce. Myślę, że nie jedną osobę mogą one zachęcić do pracy w tej firmie. @Miki a możesz powiedzieć dokładnie jak wyglądała rozmowa? Jakie miała etapy? Na czym polegał test exela? Na jakie stanowisko aplikowałeś, że musiałeś potrafić korzystać z tego programu?

Waldek

Pracuje juz 3 lata w tej firmie i jest coraz lepiej. Na poczatku był chaos ale teraz jest spoko.Premie, podwyzki, bony na swieta, paczki na Mikolaja, kumpel jakas zapomoge dostal.Umowa na stale od 2 lat. Jak ktos chce pracowac a nie sie operdlalac to lepiej nie znajdzie. Kasa spoko.

Miki

Mialem ciekawa rozmowe.Do tego test excela. Lekko nie bylo. Roboty nie dostalem ale dlugonoga czarnulka prowadzaca rozmowe zrobila wrazenie.

Alicja

Zapraszam do zapoznania się z wywiadem na serwisie gowork.pl http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,220269,wywiad-jacek-spychala i proszę pracowników o zweryfikowanie słów pracodawcy Żabka Polska i podzielenie się tym z innymi użytkownikami.

Miki

Widze ze sie zle wyrazilem. W Kadrach pracuje zjawiskowa Pani. Mile widziany nr tel. Moze ktos poratuje:)

Bylem na rozmowie

praca na wózku widlowym wysokiego składowania. 3000brutto podstawy plus 400 zl brutto premi (przez pierwsze trzy miesiace ciezko dostac premie) pracują od niedzieli do soboty. zero dodatkow za prace w weekendy. Pracuja takze wszystkie swięta za ktore rowniez nie ma dodatkow. Zero paczek na swieta ani premi swoątecznych. Dziwie sie że tam pracują ludzie...

.....................
@Bylem na rozmowie 11.05.2017 09:53
praca na wózku widlowym wysokiego składowania. 3000brutto podstawy plus 400 zl brutto premi (przez pierwsze trzy miesiace ciezk...

to nie prawda że na święta nie ma premii i paczek na mikołaja dla dzieci. JAK NIE WIESZ DOKŁADNIE TO NIE WYPOWIADAJ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

;-)
@Bylem na rozmowie 11.05.2017 09:53
praca na wózku widlowym wysokiego składowania. 3000brutto podstawy plus 400 zl brutto premi (przez pierwsze trzy miesiace ciezk...

jak mozesz miec dodatek za prace w weekendy i święto skoro masz za to dzień wolny w tygodniu. Na swieta są bony.

Łukasz

Robiłem tam na akcyzie jak się okazało na czarno i nie zapłacono mi za 3 tygodnie

.....
@Łukasz 11.04.2017 07:37
Robiłem tam na akcyzie jak się okazało na czarno i nie zapłacono mi za 3 tygodnie

a u kogo pracowałeś ??????????

Alicja

Żabka Polska na swojej stronie opisuje przebieg rekrutacji - http://zabka.pl/pl/kariera/etapy-rekrutacji - zachęcam do zapoznania się. A Wy jakie mieliście wrażenia po rozmowie kwalifikacyjnej?

Bogdan

Widzieliście co daje SPM w swoich ogłoszeniach Warunki płacowe: Stawka godzinowa 13,77 pln brutto 15 pln netto dodatku za każdy dzień pracy 300 pln brutto premii miesięcznej 31 pln netto na miesiąc dodatku na pranie odzieży 100% do stawki godzinowej za pracę w weekendy Danone i Huf tez mocno podgonili - ciekawe jak zareagują nasi Robi się ciekawie

Robot

Na pewno, ale za 1900 zł na rękę to nie znajdą. Niech ukraińców wyślą na kursy. haha

Oww

Co za magazyn powstaje jak się jedzie na Fiata? Pewnie będą potrzebować wozkowych

igus

Nie przypominam sobie @dawid żeby w niewolnictwie dawali umowy o pracę i szereg benefitów a tutaj jednak tak jest

KIEROWCA Tmk

W KONCU NOWA PANI DYSPONENT. MIŁE ZMIANY!!

General
@KIEROWCA Tmk 23.09.2016 15:30
W KONCU NOWA PANI DYSPONENT. MIŁE ZMIANY!!

dyspozytor? Jaka?

;-)
@General 26.09.2016 00:02
dyspozytor? Jaka?

chodzi pewnie o Dorotę M.

Lufa

Grejc to stan umysłu i tak długo będzie pracował jak długo będzie idolek dla Pana KK. Idolem i źrodłem informacji sprzedaje wszystko i wszystkich i podaje je tak ze sam jest bohaterem naprawiającym wszystko i tylko dzięki niemu to jeszcze idzie do przodu. Zreszta tylko tak można awansować i utrzymać się.. Powiadają ze juz kiedyś w innym świecie na wózku juz taki był i tez tyle pił.. Najwieksza tajemnica żabki to jak on tak długo się uczymal, widział ktoś kiedyś coś co sam zrobił bez kopiowania od innych ? Mierny ale wierny

Batman

Ej Grejcu dalej jeździsz pod wpływem alkoholu autem?! Pamiętasz jak wypiłeś piwo z mikserami pod magazynem a potem wsiadłeś do samochodu i pojechałeś do domu!? Takich ludzi powinni zwalniać a nie Staszka który ludzi ściągał do pracy!! ŻABKA TO STAN UMYSŁU

Akcyzowiec

Przynajmniej fajek nie muszę kupować...

DOBRY CZŁOWIEK

DZISIAJ BYŁ SZAŁ (29 07 2016) 14 TON NA CHŁODNI NIKT NIE WIE O CO CHODZI KOSZE NA MIASTO KRAKÓW ( TAKIE CZERWONE PRZECIEŻ WIECIE ) DZIAŁ DRW ROZDZIELAŁ OSOBIŚCIE BO KTOŚ ZAWALIŁ . POCZĄTEK MIASTA TYCHY POSTÓJ 2H 40MIN CO NAJNMIEJ JASNA CHOLERA PRZECIEŻ TO PIĄTEK 11 GROSZY ZA LINIE CZYLI ZA POBRANY PRODUKT PLUS BONUSY W POSTACI EAN BEZ 11 GROSZY . OD PRACOWNIKA MAGAZYNU DOWIEMY SIĘ ŻE NIE MA UPRAWNIEŃ DO CZEGOŚ , TE UPRAWNIENIA MA KTOŚ INNY ZE SPEDYCJI ZLECEŃ NIE MA CZAS LECI . PRACA NA AKORD WYJŚCIE Z MAGAZYNU ZABLOKOWANE PRZEZ PANIĄ BUKIET (NIE WYJDZIESZ Z MAGAZYNU BEZ OTRZYMANIA 100 ZŁ KARY ZA NIE PRACOWANIE ALBO ZABRONIĄ CI PRZYJŚĆ DO PRACY NA DZIEŃ KOLEJNY ALBO NA DWA DNI , CO PRZY PRACY NA AKORD JEST DUŻYM CIOSEM ALE CO ICH TO INTERESUJE BIZNES JEST BIZNES A PO FACJACIE JESZCZE NIE DOSTALI BONUSÓW ) . PRZYZNAM SIĘ JESTEM W DESPERACJI FINANSOWEJ I TEN MAGAZYN W TYCHACH POD SZYLDEM ŻABKA S.A. SZUKA TAKICH WŁASNIE PRACOWNIKÓW . POZDRAWIAM I PRZESTRZEGAM NIE PRACUJCIE W MAGAZYNIE ZABKI W TYCHACH

Markus

Jest ogłoszenie na młodszego dyspozytora . Ile dają na start na tym stanowisku ?

Były dyspo.
@Markus 06.07.2016 17:49
Jest ogłoszenie na młodszego dyspozytora . Ile dają na start na tym stanowisku ?

Nie warto. Na start 2700 a później jak łaskawie pan kierownik, który na niczym się nie zna, Cię doceni to może dostaniesz 3 tysie brutto. Za tą kasę masz robić dosłownie wszystko, ogarniać to co kierownik nie umie ogarnąć (czyli wszystko). Mobbing w biurze straszny to i rotacja duża, nie wspomnę o zmianach w chorych godzinach i weekendach w tygodniu co 2 dzień. Praca od niedzieli do soboty 2700-3000 brutto. Żyć nie umierać.

Buzz

zmieniło się coś od ostatnich wpisów? Warto tam iść?

john

dawajcie do żaby bo pieniądze dali po 500 zł na łebka do tego na dojazdy i dodatkowo jak przyjdziesz cały miesiąc do pracy. do tego ubaw z matołka greja kiero co się chwali ze mu prawko zabrali bo wydmuchał no gdzie będzie lepiej?

Rusa

Przez jaką agencję przyjmują do żabki na wysoki skład?

;)
@Rusa 19.05.2016 12:30
Przez jaką agencję przyjmują do żabki na wysoki skład?

Żabka przyjmuje bezpośrednio, na okres próbny a potem na stałe. Na chwilę obecną jest zapotrzebowanie na ludzi z uprawnieniami na wysoki skład

fan

kto wczoraj rano biegal bo mu wyszly promile pan kiero ma za to zaplacone ?

Grubson

Ha Ale Cyrk . Żabka oprócz obozu pracy oferuje różnego typu Romanse . Marta I Sergiusz Wygladacie razem Jak Flip i Flap . Cyrk normalnie cyrk . Ten zakład to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na kółkach .

zaba
@Grubson 04.01.2016 20:37
Ha Ale Cyrk . Żabka oprócz obozu pracy oferuje różnego typu Romanse . Marta I Sergiusz Wygladacie razem Jak Flip i Flap . Cyrk...

Tak cyrk i pajace w nim takie jak ty Grubson

żabcia

Nie dajcie się wkręcić w ajenturę Żabki, każą podpisywać weksel bo dobrze wiedzą że zadłużają ajentów razem z trzema poręczycielami. Nie zastanawia was duża rotacja ajentów? Gdyby dobrze zarabiali to tak by się nie działo. Żabka twierdzi że to ajenci są nieudolni...wszyscy w kraju? Oszukańcza firma, nie bądźcie Jasiem i Małgosią

Grubszy

Praca fajna jeżeli jesteś gimnazjalistką, która lubi się podlizywać. Pracownicy nie narzekają na brak seksu bo zarobki przeciętnie 1400 - 1600 zł/mc i dyspozycyjność w każdej chwili!!! Rotacja pracowników jak w metrze...

Gość

no hej, ja jestem zdania żeby samemu spróbować bo inaczej się nie przekonasz..nie warto zawsze tak do końca wierzyć w opinie i komenatrze innych i tylko tym sie sugerować, jeśli naprawdę Ci zależy na tym żeby spróbować pracy w firmie Żabka to nie powinieneś się zastanawiać tylko aplikować

Juras

Trzeba się w takim razie zainteresować tematem

Ktoś

SPM Poland z siedzibą w Bieruniu poszukuje operatorów wózków bocznych i czołowych

:)
@;-) 25.10.2015 12:08
jeśli poszukują w dalszym ciągu to nie maja nic dobrego do zaoferowania

Raptem 13,77 brutto z godzinę plus pakiet premii i umowę o pracę bez pośredników

;)
@:) 28.10.2015 15:48
Raptem 13,77 brutto z godzinę plus pakiet premii i umowę o pracę bez pośredników

13.77 to żadna rewelacja, a premia jest uznaniowa wiec jest labo jej niema. W wiekszosci przypadków firma zrobi wszystko by jej nie dać. Na żabie mam wiecej

kolo

Ile można zarobić w żabce jako kontroler jakości? i jakie są warunki? Pilne

hmmm

Anka dobre!!!

;-)
@hmmm 08.10.2015 13:48
Anka dobre!!!

ja myślę ze dobrze pisze, bo skoro tam ludzie pracują- nie którzy z długim stażem to nie jest tak źle. Skoro komuś sie nie chce robić to wszędzie będzie mu źle. A na zarobki nie ma co narzekać, bo wszedzie dobrze gdzie nas nie ma

'
@;-) 11.10.2015 23:16
ja myślę ze dobrze pisze, bo skoro tam ludzie pracują- nie którzy z długim stażem to nie jest tak źle. Skoro komuś sie nie chc...

Człowieku,jeżeli wcześniej pracowałeś w Chinach to w Żabce powinno Ci być dobrze!Lecz Polska znajduje się w środku Europy i obowiązują tu pewne normy i standardy,którym Żabce bliżej do wcześniej wspomnianych Chin.Głównym priorytetem centrum w Tychach jest wydajność,tylko to się liczy.Totalnie bez znaczenia jest bezpieczeństwo.Każdy kto pracuje,lub pracował na magazynie w Tychach potwierdzi moje słowa. A co do ludzi z długim stażem...przysłowiowo można ich policzyć na palcach jednej ręki.

LOL

Anka chyba nie wiesz co piszesz!!!!!!!

Pan Helena

Jakbyście słyszeli o wolnym miejscu spedycja/transport to piszcie

Pan Helena

Hej,znalazłem jakis czas temu ofertę pracy,stanowisko kierownicze. Chyba nieaktualne ale czekam na kolejne.Wykształcenie i doświadczenie dobre posiadam,mysle na poważnie nad złożeniem tam cv. Potrzebuje jakies info. jak atmosfera w pracy,czesto jakies afery,układy układziki,czy mozna samemu do czegoś dojść? Jaki jest dyrektor? Blisko mam i wydaje mi sie ze ogłoszenia wyglądają zachęcająco. Poradzicie mi?

pracuję!

piszesz , że robota ciężka - jak wszędzie , na budowie żar z nieba się leje, pracuję od świtu do zmroku, moja matka na magazynie pakuje zamki do drzwi po 10 godzin dziennie (ma 45 lat)ojciec jest kierowcą i tylko niedzielnym tatą dla mojego 9-letniego brata, mój brat pracuje na żabie od roku - latem ciężko, ale więcej zarobi, zimą jest lżej. Bierzcie się ludzie do roboty, a nie stękajcie.

pracuję-wiem

witam to co tutaj się wypisuje, to nie do końca prawda - na żabce miksuję już 2 lata, mój szef traktuje mnie jak człowieka, nie jest prawdą że robisz za 20zł, ja mam umowę z ubezpieczeniem, wiadomo, że jak zrobię błęda to ponoszę konsekwencję, ale przecież wszędzie jak zawalisz to za to płacisz - ludzie weźcie się do uczciwej pracy, a nie wypisujcie te brednie

'

gorsze coś to żabka...gdzie nie pójdziesz będzie lepiej.

;-)

jak zmienić to na lepsze a nie na gorsze

*

Za mała stawką na SPM żeby tam przejść z żaby

SPM

SPM Poladn poszukuje Operatorów wózków widłowych wysokiego składu kontakt pod 32 325 39 49 rerkrutacje@sistema.com.pl

anonim

(usunięte przez administratora)

jeery

musisz się liczyć z podpisaniem weksla inblanco,po rozwiązaniu umowy z Żabką puszczą Cie z torbami,proponuje poczytać forum Ajentów

ktoś tam

Kowal to nie chodzi o sklep żabke a magazyn na którym sie przygotowuje towar robisz z siebie pośmiewisko że czytać ze zrozumieniem nie uimesz czego dotycza te opinie "magazynu zabki" a nie sklepu

ktoś tam

Ta robota to porażka miesiąc już robię i dziękuję bardzo wypowiedzenie już jest zostało tydzień i jak najdalej od tych złodziei. Za wszystko potrącenia często z winy wózkowych któremu się coś roz.... na palecie a wina idzie na mixera że źle spakował, towar nie na swoim miejscu wystarczy nie poczytać co pisze na skanerze i pudełku i już błąd itp system ustawiony na 100% to widać zresztą po firmach jedni mają palety marzenia a drudzy padło jakich mało jeden zrobi 8palet zarobi 120zł za dzień drugi zrobi 14 palet i zarobi tyle samo albo mniej. Kierownik łysy z binu powinni mu rozum do głowy przystawić wredny sk... jak nie wiem myśli że mu wszystko wolno a o ochronie to porażka mówić niech jeszcze do tyłka ludzią patrzą czy tam cukierków nie ma. Praca jest gorsza niż w obozie pracy w ogłoszeniach piszą jaka to kasa a kasa jest dla tych co mają ustawione zlecenia i robią bez przerwy i latają jak małe samolociki z wózkami. Kto docenia swoje możliwości i zdrowie na pewno nie będzie tam pracował. Dla mnie chora sytuacja więcej chwalenia i gadania niż prawdy a robota kupy warta. Nie raz zawyżony tonaż siedzenie do 4 rano połowa robi połowa siedzi tonaż ubywa jak wcale dajcie spokój z takim czymś. Ktoś kto chce sie zajechać żeby zarobić 3tyś droga wolna ale za takie wypłaty to ja wole Busa +międzynarodówka ani człowiek zmęczony ani sie nie narobi żałuje że się zwolniłem z poprzedniej firmy i dałem na mówić kumplowi na ten syf. Co z tego że człowiek dziennie w domu jak cały tydzień w dupie bo na południe do rana + niedziele które jeszcze nawet nie są więcej płatne. Prawda taka ile zrobisz tyle zarobisz ile się pomylisz tyle stracisz a ile się nawk.... to już twoja sprawa ale po 3 dniu pracy dojdziesz do wniosku ze system jest oszukany mało tego nigdy nie wiesz ile rzeczywiście waży twoja paleta bo nikt tego nie waży tylko drugiego dnia pisze na kartce a co drugie ogłoszenie na olx ma inna treść z czego żadna nie przedstawia realiów a chodzenia po magazynie jest tyle że panie człowiek tyle przez całe życie nie chodzi co tam w ciągu dnia

oww

No widzisz Przyjacielu . Mogłeś powiedzieć że bierzesz sterydy .Ale jak mówisz jedni mogą a drudzy nie. widzisz Taki Niedzwiedz Wynosi kawę z Magazynu i Co? Nic . Ma kolegę kierownika i mu wolno .Drugi chleje I też mu wolno. Takie są układy w tej pracy i fauszywi ludzie ! Skąd biorą się fałszy­wi i zakłama­ni ludzie ? Na początku jest ich gar­stka, po­tem sta­je się ich więcej. Dołączają do nich in­ni ale tak sa­mo fałszy­wi i zakłama­ni ludzie. Chcą się do ko­goś upo­dob­nić i stać się czyjąś ko­pią. Tym spo­sobem tracą swo­je praw­dzi­we ja.

JASZIR

No i wyleciałem dzisiaj z roboty i to jeszcze z własnej głupoty. Wykazało mi 0.12 o szóstej rano a 15 minut później 0,09. No stało się. Nigdy tu nie pisałem i nie chcę żeby mnie łączyli z jakimiś wpisami. Moje ogólne podsumowanie: Jednemu wolno a drugiemu nie. Pozdrawiam.

'
@JASZIR 14.07.2015 15:03
No i wyleciałem dzisiaj z roboty i to jeszcze z własnej głupoty. Wykazało mi 0.12 o szóstej rano a 15 minut później 0,09. No st...

Zawaliłeś sprawe,musisz mieć co najmniej 0,5 promila,to wtedy zostajesz.No chyba że jestes kierownikiem to wtedy możesz mieć 2 promile.

oww

Te Darek N. Słyszałem że potrafisz pochytac Dobra Kawę z Magazynu .? Dalej wynosisz na chatę ? Byłbym chętny za 5 zł od słoika? Masz dojścia do naklejek u ochrony to problemu nie bedzie pewnie.

daro
@oww 07.07.2015 10:22
Te Darek N. Słyszałem że potrafisz pochytac Dobra Kawę z Magazynu .? Dalej wynosisz na chatę ? Byłbym chętny za 5 zł od słoika?...

za 5 zł to możesz dostać w ryj :) pozdrawiam :)

ktos tam

Kolego możesz powiedzieć o jakie artykuły chodzi i co zawierały? Bo po 2 tygodniach pracy stwierdzam to że to prawie jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a najbardziej wku.... jest to że jedni jakoś od początku do końca zbiórki mają wypasione palety robią ich po 8-10 i mają po ponad 8ton a jedni w większości robią po 14 palet przy czym trzeba za... jak motorek żeby to zrobić i wychodzi ledwo 7 ton czasami. Ludzie te prace chyba za bardzo kolorowo określili a rzeczywistość wychodzi inaczej.

john

Ciekawa sprawa,dwa razy już dodawałem link do ciekawego artykułu o Żabce i równie dwu krotnie został usunięty.

Byly

Chopie z daleka od tych oszustów! Ciulaja na każdym kroku a mikserow zwłaszcza! Dobrze ci radze szukaj innej roboty!

ktoś tam

Witam ktoś powie ile da się zarobić jako mikser? bo każde ogłoszenie o ich pracy na olx ma napisane inną treść o zarobkach. Z tego co wiem 20zł od tony ale pracuje tam już 1.5 tygodnia i jak widzę ze po 11 paletach jest na kartce wypisane że wyszło 6ton to mnie coś bierze i zastanawiam się czy to się wgl opłaca tam pracować. Jak to jest że jedni robią po 6 palet i mają po 5ton a jedni mają po 11 i ledwo 7 ton czy tak jak ostatnio miałem 9 palet i 5 ton no jak dla mnie koszmar a chodzenia jest więcej w ciągu dnia niż człowiek chodzi przez całe życie od czego zależy ten jak dla mnie chory system przydziału zleceń? Pytam bo nie wiem czy już nie zaczynać szukać innej pracy bo patrzać na te tonarze palet to dla mnie chore jak za taką robotę ma wyjść 2tyś zł miesięcznie towarów brakuje wózkowi kierownictwo mają na to wy.... i trza łazić po towar nie wiadomo gdzie. Potrzebuję opinie najlepiej kogoś kto tam pracuję długo i jest w stanie coś powiedzieć o tej pracy

www.conowego[...][usunięte przez moderatora]

Czy chcesz zwiększyć swoją wydajność o ponad 100%? Czy szukasz czegoś nowego? Znudziła Ci się C9H13N? Zapraszamy na [usunięte przez moderatora]. Bezpłatny dojazd na terenie Tychów. [usunięte przez moderatora] Nie dajesz rady? Padasz na pysk? Zadzwoń [usunięte przez moderatora]!!! Gwarancja nie wykrycia w n-testach! Nowość na polskim rynku! Nie przegap okazji! Zadzwoń i zamów!

Zostaw opinię o Żabka Polska - Tychy

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Żabka Polska