T.C sp.zo.o

Adres: Szyby Rycerskie 4, 41-909 Bytom

NIP: 6342536451 KRS: 0000210892

T.C sp.zo.o
2 69 47 5 1

Opinie o T.C sp.zo.o

Filtruj opinie po kryteriach:

Bartosz
 Opinia

Jesteście pewni, że nic dobrego nie dzieje się w firmie? Interesuje mnie praca w firmie.

Pomocna?
TakNie
Ulala
 Opinia
@Bartosz 12.06.2019 19:06

Uwierz mi że nie chcesz tu pracować

Pomocna?
Tak1Nie
Zuzanna
 Opinia

@Niezadowolony, proszę Cię o nie prowokowanie innych użytkowników forum GoWork.pl. Twój wpis nie odnosi się w żaden konstruktywny sposób do wypowiedzi użytkownika @Marcin. Jest wyłącznie prowokujący. Zachęcam Cię do przedstawieniu konkretnych argumentów i wyrażenia swojej opinii na temat firmy T.C.

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Emi
 Opinia
@Zuzanna 07.10.2018 22:34

Daremna firma, kasa mała, NIE POLECAM

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ona
 Opinia
@Emi 08.10.2018 21:17

Emi popieram w stu procentach też Nie Polecam

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Przemysław
 Opinia
@Ona 23.11.2018 22:06

Twoja opinia jest bardzo krótka i zawiera ogólne stwierdzenie. Inne osoby na forum mogą ją ocenić jako mało wiarygodną. Może chciałbyś napisać, dlaczego oceniasz tę firmę negatywnie? Nie ma firm idealnych, ale też i całkowicie złych - nie sądzisz?

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mistrz
 Opinia
@Zuzanna 07.10.2018 22:34

@Zuzanna, było już tutaj wiele konstruktywnych opinii pięknie argumentujących oraz obnażających to, co dzieje się w tym zakładzie na poszczególnych szczeblach, jednak zostały one usunięte na prośbę pani prokurent. Ten temat także już poruszaliśmy, dlatego proszę, daruj sobie tą hipokryzję :)

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ona1
 Opinia
@Ona 23.11.2018 22:06

też nie polecam firma daremna i za psie pieniądze

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zuzanna
 Opinia

@Emi, twoja wypowiedź bazuje wyłącznie na ogólnikowych hasłach. Rozwiń swoją wypowiedź i napisz dlaczego użyłeś słowa daremna? Rozumiem, że nie jesteś zadowolony z zarobków, a czy w firmie istniał system premiowy lub dodatek socjalny?

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marcin
 Opinia

Kierownicy i kierowniczka i szefa jest super dzięki jej mam pracę dziękuję jej że mnie przyjęła i koledzy i koleżanki są super nie wam Bóg i Jezus błogosławi nasza firma jest super ja szefej i kierownikuw warto oddać CV ja jest zadowolony z pracy super fajnie Marcin zawsze rosmiesza i mówi fajne kawały kierownikuw i szefej czeba słuchać nasza firma to jest spolnota i nie pozwolę tak muwic na kierownikuw i szefej i na ludzi będę bronił ich jesteście super kierownikami Marcin i Adrian i Kasia a szefa super dziękuję wam

Pomocna?
Tak5Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marcin
 Opinia
@Marcin 12.01.2017 23:01

Marcin od wtyczek lubię was Marcinie i adianie jesteście super kiewnicy i szefowa jest super życzę wam dużo zdrowia uśmiechu radości i ciepła i pokoju i miłości i odpoczynku z Jezusem i Bogiem nasza firma tc Bytom jest spolnota i czeba się spierać i pomagać i miłe muwic słowa cieszę się że jestem z zwami bardzo dziękuję szefej i kierownika za takie miłe przyjęcie do pracy jeszcze raz dziekuje

Pomocna?
Tak2Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ZMAKO
 Opinia
@Marcin 12.01.2017 23:23

Jeżeli tam jest taki poziom, jak ta tutaj ortografia i cała retoryka to ja dziękuję. Mam z goła inne informacje o tej firmie, to tutaj to czyste lizodupstwo jakiegoś debila, bez jakichkolwiek aspiracji.

Pomocna?
Tak2Nie
Niezadowolony
 Opinia
@Marcin 12.01.2017 23:01

Nie wiem czy śmiać się czy płakać po przeczytaniu tej opinii. Słownik sobie kup. Jak tam pracują tacy ludzie to ja dziękuję hahaha

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
były
 Opinia

Nie polecam tam pracy wielkie wymagania za małe pieniądze do tego fałszywi ludzie,kierownicy tylko błąkają sie po hali i niczego nie potrafią nauczyć

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Administrator
 Opinia

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz ważniejszą rolę. Jak wygląda ten aspekt w T.C sp.zo.o?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Adam
 Opinia

Czy dobra praca jest powodem tak długiej ciszy na forum?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Legenda TC D.N.
 Opinia

Wiecie co. Ja kiedyś pracowałem w TC. Bardzo miło wspominam tą firmę. Super atmosfera. Pozdrawiam serdecznie Panią Magdalene (wtedy szefową- nie wiem jak teraz) i Pana kierownika. Siema Bartek K. i Krzysztof M.-Was wspominam najmilej( pracowaliśmy razem na magazynie). Acha. I jeszcze Kasie pozdrawiam. Ach. Tyle wspomnień. Chciałbym wrócić.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zuzanna
 Opinia

@endrjuczy próbowałeś może aplikować do firmy T.C sp.zo.o? Jeśli tak to podzieliłbyś się informacjami na temat procesu rekrutacji? Jak przebiegła rozmowa kwalifikacyjna? Jakich pytań można się spodziewać na rozmowie? Czy trzeba mieć duże doświadczenie, aby zostać przyjętym do firmy?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
zawiedziony
 Opinia

Byłem ostatnio na rozmowie tam i szału zarobkowego nie ma ... na początek najniższa krajowa po okresie próbnym 10% premia raz na 3 miesiace.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
endrju
 Opinia

jak tam zarobki wyglądają? jako monter? i na czym dokładniej to polega? lutowanie i takie pierdółki?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zuzanna
 Opinia

@Majster niestety nie mam dostępu do komentarzy, o których mowa. Jeśli któryś z komentarzy został usunięty niesłusznie to zawsze można zgłosić to do administratora, który podjął decyzję o archiwizacji wpisu z prośbą o uzasadnienie i wskazanie punktu regulaminu, który został naruszony. Kontakt do niego znajduje się w treści regulaminu. Wpisy zgodne z regulaminem nie są usuwane.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Majster
 Opinia
@Zuzanna 08.06.2017 11:58

Niestety całą Pani wypowiedź jest błędna z założenia. Nie ma Pani dostępu do komentarzy, ale jest Pani Pewna, że naruszają regulamin. Ja używam podobnego argumentu, jestem pewien że nie naruszały w żaden sposób obowiązującego regulaminu. Wpisy są usuwane z innych powodów i dobrze Pani wie o czym piszę, a jeżeli nie, to współczuję niewiedzy.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zuzanna
 Opinia

@Majsterjeśli jakiś komentarz został zarchiwizowany przez administratora oznacza to, że naruszał zasady regulaminu naszego portalu. Dlatego przed zamieszczeniem opinii należy zapoznać się z jego treścią.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Majster
 Opinia
@Zuzanna 05.04.2017 09:08

Komentarze absolutnie nie naruszały zasad obowiązującego tutaj regulaminu ani nie obrażały nikogo. Proszę zapoznać się z paragrafami prawnymi na tematy wypowiedzi bo obnaża Pani swoją niewiedzę. Można bardzo prosto sprawdzić czy wypowiedzi były zgodne z regulaminem, ale po co, prawda? Nie zapomnijcie tego komentarza też usunąć.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Majster
 Opinia

Widzę, że kolejny raz z rzędu usuwana jest opinia na temat zakładu. Oj jak prawda was tam boli oj jak boli. Jesteście tacy wspaniali? Dlaczego nie obronicie się retoryką tutaj? To jest ta cała demokracja i wolność słowa, portal opiniotwórczy, usuwający negatywne (prawdziwe) opinie o zakładzie. Korupcja? Tak jak z pipem? Wolne żarty.

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Radosław
 Opinia

Byłem kilka dni temu na rozmowie o pracę. Test psychologiczny-24 pytania, później na hali masz obrobić kable, lutować .... Ogólnie duże wymagania za niskie pieniądze, dałem sobie spokój.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
HmmmNWM
 Opinia

1. Kim ty jesteś aby obrażać osoby uczciwie pracujące ? 2. Jeśli coś ci się nie podoba to nikt nie karze ci tam pracować .

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
hjbdij
 Opinia

@ mistrz - szkoda, bo miałam cicha nadzieje, ze uda sie tutaj choć troche lepiejn zarobić. Szukam dalej

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
podziemna kejti
 Opinia
@hjbdij 15.09.2016 22:57

Nie warto sobie zawracać głowy TC, naprawdę znajdziesz lepsze prace, w TC stracisz nerwy i zdrowie i dostaniesz za to stypendium (tak się tam nazywa pensja). NIE WARTO.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
automatyk pomiarowiec
 Opinia

@Mieczyk możesz coś bardziej konkretnego napisać? Przyzwoite zarobki to dla każdego coś innego. Jakieś szczegóły? Wiesz dla jednego 1500zł na rękę to szczyt marzeń a dla drugiego 2500zł na rękę to śmiech na sali. To że firma jest dobra i gwarantuje przyzwoite zarobki ma się nijak do powyższych komentarzy obecnych i byłych pracowników firmy. Szczerze jest tyle ofert na rynku, że pakować się w jakieś ewentualne niejasne układy w firmie to nie moje marzenie. Wiem że ludzie różnie piszą ale zawsze w każdej krytyce prawda jest gdzieś po środku. Decyzja będzie należała do mnie ale przed rozmową kwalifikacyjną warto się przygotować ;) choć wiem że pewnie kierownictwo tej firmy też czyta te komentarze ;)

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
automatyk pomiarowiec
 Opinia

Umowa o pracę jak Cię zatrudniają to musi być ... rozumiem na początku okres próbny a później to choćby terminowa ale umowa. Chyba że oczekują własnej działalności. Noem a zarobki jakie dla handlowców? Jakiś program ich wynagradzania?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
automatyk pomiarowiec
 Opinia

Słyszałem że obecnie szukają automatyków na handlowców bo uruchamiają sprzedaż w Polsce. Wie ktoś co oferują? zastanawiam się nad złożeniem CV. Pracuję w handlu w podobnej branży i zastanawiam się czy warto?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ex-pracownik
 Opinia

Nie

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wiara czyni cuda
 Opinia

90 procent opinii na temat TC w tym portalu to jakaś fikcja jednego bądź dwóch desperatów, którzy pracowali w TC a swoim brakiem zaangażowania lub niskim poziomem intelektualnym zapewnili sobie " rozstaniem " z firmą. Załoga TC składa się w 75% z ludzi mających za sobą staż pracy 6 lat bądź więcej - wniosek : JEŻELI BYŁO BY TAK TRAGICZNIE TO NIKT BY TYLE LAT NIE PRACOWAŁ. Zastanawiam się nad ludźmi, którzy wygłaszają tu swoje nędzne opinie, a zarazem chwalą się że znaleźli lepszą prace itp, itd a mimo to dalej siedzą na tym portalu i śledzą losy firmy - tęsknicie za TC co nie... ?! :) POZDRAWIAM PRACOWNIK TC

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
:)
 Opinia

do eryt dostaniesz na rozmowie test do wypelnienia pod tym wzgledem zatrudniają traktują ludzi jak idiotów nic więcej

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
eryt
 Opinia

no i mnie też ciekawi ten temat co ddd. Jakby ktoś się skusił napisać to poproszę jeszcze o informacje co do rozmowy kwalifikacyjnej, o co zazwyczaj pytają- bo szczeże mówiąc nie dużo takich rozmów przebyłem w swoim życiu i chciałbym się jakoś przygotować i wiedzieć na co się nastawić. Są jakiej zmiany ostatnio?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tomek
 Opinia

Warto oddać cv ? da się zarobić coś więcej niż najniższa krajowa ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
takasobie
 Opinia

do karomierz i be//// umowe dawaja na okres próbny 2 miesięcy.Robisz dobrze a kierownikom od siedmiu bolesći nic sie nie podoba takim nie dogodzisz szkoda czasu na TC mam teraz dużą lepszą robotę nikt nikim nie pomiata nie obgaduja za plecami i mozna sie dogadac z ludzmi a w TC nie ma krzywe spojrzenia fałszywe usmieszki cos ci nie wyjdzie kabluja..Nie dałam sobą pomiatać to nie pracuje już.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
karomierz
 Opinia

Jak ktoś jest daremny to nawet woda święcona mu nie pomoże w utrzymaniu stanowiska precyzyjna praca na produkcji "tępaki" i "słodkie idiotki" tu nie mają szans. Pozdrowienia dla wpisu od takasobie widocznie zaliczasz się do ekipy "tępaki" lub "słodkie idiotki" i nie pracujesz już. W TC pracuje większość na umowie długoterminowej lub na stałe a co nadgodzin są jak jest sporo pracy a niestety nie zawsze tak jest

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ja
 Opinia

Wstydzę się, że muszę pracować z takimi ludźmi, nie dość, że w pracy nie muszą się przemęczać , mają ciepło i nie leje się na głowę to jeszcze narzekają i zniesławiają innych, przykro to czytać bo przecież nikt nikogo tam na siłę nie trzyma, a to na co sobie ktoś z kierownictwa może pozwolić to nie sprawa zwykłego pracownika, więc weźcie się do pracy bo ostatnio jesteście postrzegani (przez tych,którzy wchodzą na strony opisujące pracodawców) jako lenie, nieroby i chamy a firma jako najgorsze zło. A firma to pracownicy więc sami na siebie piszecie.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
jghkg
 Opinia

Tak naprawdę to najwięcej narzekają nie ci którzy tu robią krótko. Najwięcej narzekają ci którzy robią tu najdłużej i wydaje im się że pozjadali rozumy. Wydaje im się że jak mają jakąś funkcję to mogą nic nie robić i nikt tego nie widzi. A w dodatku dziwię się kierownikom że na to pozwalają. No chyba że lubią jak im się w tyłek wchodzi.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

Skoro jestescie tak wykorzystywani to czemu z Tym nikt nic nie robi? Nie macie jakiś mozliwosci prawnych? Nie macie związku zawodowego ktory by o was powalczył? W BIEDRONCE tez pseudo szefowie wykorzystywali.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o T.C sp.zo.o - Bytom

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej