Mielewczyk

• Kiełpino
  • Kobysewo
  • Nowy Glincz

3. Opinie o pracodawcach Dzierzążno
  5. Opinie o Mielewczyk Sp. z o.o.

Opinie o Mielewczyk Dzierzążno

Nie przegap nowości o Mielewczyk Sp. z o.o.!

Wojtek

25.07.2022 13:15

Uczciwe i jasne warunki. Wiem co robię i za ile. W 100% pokrywa się z tym co mi powiedzieli na wstępie. Jak mi przestanie odpowiadać to wypieprzam do innej firmy.Po co siedzieć na siłę i narzekać? Chyba, że czekacie na służbowy samochód i szofera :D
    Citizen

22.07.2022 13:32

Pracowałam w podobnej firmie w UK. Jeśli narzekacie tutaj, to polecam spróbować tam. Mnie już nawet funty nie przekonają...
    Kaszub

21.07.2022 14:06

Trzeba przyznać, że firma cały czas się rozwija a mimo to ciągle dba o pracowników i o warunki w firmie. Zwykle im większa firma tym mniej się zwraca uwagę na szarego pracownika. Tutaj jeszcze jest jakiś duch rodzinnej firmy, na tyle na ile to możliwe przy tej skali.
    Krzysztof

18.07.2022 12:42

Poznałem tam wiele zajbistych ludzi jak i wiele zwykłych śmieci goniących za kariera i mających drugiego człowieka w głębokim poważaniu. Ale tak ogólnie z perspektywy czasu całkiem spoko firma.
    Optymistka

15.07.2022 12:51

Skończcie ludzie narzekać. Ideałów nie ma co szukać ale firma jest naprawdę w porządku ,więc pracujmy nad poprawą tego co nam nie pasuje. To jak w związku :D
    Julia

14.07.2022 15:50

Szacunek i fajna atmosfera poza kilkoma drobnymi zgrzytami. Jak najbardziej mogę polecić. Wracam po macierzyńskim! :D
    Asia

13.07.2022 13:52

Nie zgodzę się z niektórymi opiniami tutaj. Nie czułam by firma traktowała mnie jak robota, wręcz przciwnie, kierowniczka zawsze bardzo wyrozumiała i zawsze murem za swoim zespołem. W wielu sprawach można się dogadać jak ktoś potrafi rozmawiać a nie narzeka pod nosem.
    Łukasz

12.07.2022 15:26

Witam. Praca jak praca. Pieniądz na czas, urlop i nawet podziękują jak się przykładasz do pracy. Oczywiście jest kilku "dziadków" co wiecznie od lat narzekają . Ogólnie jest OK.
    Justyna

12.07.2022 08:32

Ciężko mi szło na początku, ale znalazło się parę osób, które pomogły mi przetrwać ten trudny początek. Dzięki za wsparcie :D Teraz już jestem całkiem obcykana i nie narzekam. Trzeba zacisnąć trochę zęby pierwsze 2-3 miesiące. Powodzenia dla wszystkich świeżaków :D
    Marcin

11.07.2022 15:56

Pracuje już kilka lat i widzę ciągły progres. Modernizacja zakładu, lepsze warunki pracy, dodatki, premie, owoce. Kwalifikacje załogi też coraz lepsze, kiedyś brali zielonych całkiem… Oby w te stronę szlo dalej to bedzię dobrze.
    Kowboj

11.07.2022 11:25

Można się godnie utrzymac od 1 do 1 z zaciśniętym pasem , jak jest dwójka osób które zarabiają mąż żona to jakoś to idzie, niestety im dalej od Trójmiasta tym gorsze pieniądze.
    Piotrek

08.07.2022 13:20

Jak fajna ekipa się trafi na zmianie to jest całkiem fajnie, no ale nie z każdym się trzeba lubić. Kierownictwo wyrozumiałe, można się dogadać. Pieniądze na czas zawsze.
    Gość

08.07.2022 14:57

Może i pieniądze na czas, ale przy obecnej inflacji kwoty wynagrodzenia powinni podnieść, bo z miesiąca na miesiąc się to odczuwa w zakupach. Może nowe osoby powinny walczyć o lepszą stawkę już na wstępie.
    Zadowolony

07.07.2022 11:19

W firmie jest duża rotacja, ale wynika głównie z tego, że przychodzą ludzie którym po prostu nie chce się pracować. Szybko uciekają i każdego dnia narzekają. Są ludzie, którzy pracują długo i nie marudzą.

01.06.2022 14:50

Polecam prace w Mielewczyku :) firma nie wymaga specjalistycznego wykształcenia, wszystkiego Ciebie nauczą, wyszkolą. Firma inwestuje w pracownika i stałe podnosi jego kwalifikacje poprzez różne kursy i szkolenia. System płac sprawiedliwy i satysfakcjonujący. Premie uznaniowe w zależności od efektywności pracy. Szefostwo dba o zespół, interesuje się i wprowadza szereg zmian i ulepszeń, żeby utrzymać pracowników.

11.06.2022 13:57

Oczywiście, że tak. Nie ma żadnych zobowiązań dla pracownika.
    Beata

24.12.2021 11:50

W firmie Mielewczyk w Dzierżążnie pracuję już czwarty rok. Miałam pewne obawy przed zmianą jaką to dokona w moim życiu . Nie ukrywam, że finanse przeważyły. O tej firmie wiedziałam tylko , że wypłata zawsze na czas tzn; solidna i rzetelna, że rozwija się tzn; że mam szanse. Pracując tu zauważyłam jak szefostwo podchodzi do swoich pracowników, jakie ma podejście do człowieka niezależnie od zajmowanego stanowiska, każdy jest ważny, każdy zasługuje na uwagę i rozmowę. Wszyscy wszystkich znają i mogą na siebie liczyć. Ta rodzinna atmosfera bierze się właśnie z góry. To właściciele, swą postawą dają dobry przykład. Tu dobro powraca. Na moich oczach i z moim udziałem tworzy się lepsze jutro. Firma prężnie się rozwija w Polsce i za jej granicami. A ja jestem jej częścią i z tego jestem dumna

10.03.2022 11:23

Bo to prawda!
    były pracownik

10.03.2022 11:27

to że szefostwo jest w porządku to prawda
    Warsztat

25.12.2021 14:57

Polecam prace w firmie Mielewczyk. Bardzo dobra atmosfera w pracy, super szefostwo. Solidna firma

21.01.2022 07:26

Na początek umowa na okres próbny 3 miesiące, następnie czas określony 33 miesiące a potem czas nieokreślony.
    Mik

31.01.2022 21:40

Brak stabilizacji. Żaden bank nie da mi kredytu na dom.

24.12.2021 13:48

Polecam firmę super kontakt!
    Patryk

20.01.2022 21:45

Szefostwo pisze sobie pozytywne opinie z minuty na minutę,

24.12.2021 14:05

Polecam firmę, dziewczyna pracuje i jest bardzo zadowolona .
    Patryk

20.01.2022 21:44

Kto normalny piszę pozytywne opinie w święta, jeszcze dodane w bliskim przedziale czasowym, ciekawe kto to pisze ...

24.12.2021 13:47

Polecam firmę znam kilka osób które tam pracują i są bardzo zadowolone
    Dziewczyny ze spedycji

24.12.2021 13:27

Solidna firma która nie patrzy na człowieka jak na maszynę do robienia pieniędzy. Każde z szefostwa ma ludzkie podejście do każdego, nie trzeba przepraszać za to,że się żyje. Współpracownicy bardzo mili, kierownicy każdego z działów również. Nie rozumiem skąd tak negatywne opinię. Pracownicy wiedzą najlepiej jak jest Jak oceniam firmę ? 10 punktów na 10 możliwych. Każdemu polecam takiego pracodawcę .

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Mielewczyk?

Mikimu

17.12.2021 19:09

Jaka jest atmosfera w biurach w Dzierżążnie? Jakie są zarobki i warunki, podstawa plus premia czy cała pensja?
    Byly pracownik

17.12.2021 15:42

Mam mieszane uczucia co do tej firmy,ale trzeba tam pracować żeby samemu wyrobić sobie opinie.
    Leon

13.12.2021 19:39

Jak wygląda praca jako inspektor drobiu sprawdzanie tzn sprawdzanie chorób na czesci cieplej panklar posiadam dyplom szkoła kurs ukończony w Holandii nie wiem jak to się w Polsce nazywa chodzi o odrzucanie organów kurczaków po np kolorze zapachu jakie są zarobki w Pl na tym stanowisku doświadczenie 10 lat zakłady drobiarskie w Holandii
    Mika Kawle

19.11.2021 06:51

Nie polecam tej firmy. Nie radzę pracować na CF tam wykorzystują ludzi i szukają (usunięte przez administratora) żeby pracowali a brygadzistka z liderka stoją i się śmieją z ciebie. Brak słów wykorzystywanie ludzi i tyle. Wgl te co są liderami i wgl nie powinni nimi być....
    Mucha.

19.11.2021 13:46

Szkoda, że pracodawcy o tym nie wiedzą. Może przeczytają komentarz. Widzę, że brak ludzkiego podejścia.
    Mika Kawle

26.11.2021 09:42

@Mucha. No szkoda ale może wkoncu przejrza na oczy i zobaczą jak jest. Jak szefowa na zakładzie to udają że robią żałosne... Liderka i brygadzistka które się wgl nie znają ale to nic..... Szefostwo powinno bardziej sprawdzić kto się nadaje a kto powinien na taśmie stać i to na każdym dziale..... Szkoda gadać....
    ....

03.11.2021 15:26

Witam pytanie odnośnie pracy na stanowisku Magazyniera Wysokiego Składu czy ktoś poleca. W jakich dniach praca i czy weekendy są pracujące?

04.11.2021 11:07

Praca w godzinach 6:00 -14:00, 14:00 - 22:00, sobota co trzecia 6:00 - 14:00.
    Piotr

26.09.2021 17:16

Czy jest jakiś dojazd z Siemirowic do tej pracy?

04.11.2021 07:16

Dojazdy na własną rękę ale zawsze można zgadać się z kimś kto dojeżdża z Siemirowic ;)

Kontakt - Mielewczyk Sp. z o.o.

Podgórna 3 83-332 Dzierzążno

NIP:5891975236

Branża główna: Przetwórstwo mięsne

22.10.2021 11:47

zainteresowany

28.10.2021 10:38

do jakiego zakładu?, praca w układzie zmianowym? jakie wynagrodzenie na start?

19.06.2021 11:15

Na jakich zasadach zawierana jest umowa o pracę w firmie Mielewczyk Sp. z o.o.? Pojawiło się ogłoszenie na GoWork.pl 31 maja
    Kora

26.10.2021 15:56

Umowa o pracę na 3mce, okres probny a potem na rok lub wiecej.
    xyz

28.10.2021 00:53

Umowa zlecenie też się zdarza.

21.07.2021 22:47

Czy jest możliwość podjęcia pracy na 1/2 lub 3/4 etatu ?
    Mycha

22.02.2021 22:39

Źle się pracuje. Nie miła atmosfera jak ktoś już nie podejdzie to narazie. Tylko wykorzystują ludzi szkoda gadać.
    Anullkkka

21.02.2021 11:48

Praca w firmie super. Pensja na czas i całkiem nie zla. Szefostwo super do rzyczenia ma brygadzistka. Ludzie jak już dostaną się to pracują jak ktoś chce pracować. Tylko szkoda bo ostatnio zwolnił się fajny bardzo mily i pomocny magazynier.
    Robert

07.02.2021 10:08

Czy jest możliwość zakwaterowania w pobliżu firmy?
    Były

08.01.2021 11:22

Kierowniczka krzyczę,przekłina i wyzywa ludzi. Ogólnie bardzo brzydką atmosferą.
    Berry

22.10.2020 16:17

Witam wszystkich!. Pracowałem w firmie Mielewczyk w 2008r. przez 9 miesiecy jako pracownik liniowy. Firma bardzo dbała o pracowników, nie wierze w to ze nie dba i dzisiaj. Dzieki pracy w tej firmie rozwinąlem sie zawodowo i do dzis pracuje w branzy drobiarskiej.Podczas rozmów kwalifikacyjnych do innych firm moim atutem było przedstawienie pracodawcy doswiadczenia zdobytego w tej firmie.Gdybym mogł z checia wróciłbym do tej firmy. Osobiscie polecam ją wszzystkim zainteresowanym.P.s. Pozdrawiam Zarząd Firmy i...........ÓSEMKĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
    Siryi

25.09.2020 15:30

Proszę powiedzieć, czy masz 3-miesięczną podróż służbową dla pracowników do Holandii?

19.07.2020 11:04

Czy w firmie Mielewczyk Sp. z o.o. są regularne szkolenia pracownicze?

20.07.2020 14:57

Witam, jakiego rodzaju szkolenia ma Pan/Pani na myśli??
    PRACOWNIK

08.04.2020 22:50

Bardzo nie polecam pracy w Fimie " Mielewczyk " ! Niskie zarobki. Praca wykonywana od poniedziałku do soboty ,inaczej niż było się informowanym na rozmowie kwalifikacyjnej. Zakaz rozmów w trakcie pracy. Zostawanie po godzinach (nikt się Ciebie nie zapyta czy możesz -musisz). Bywały i przypadki ze praca odbywała się w niedzielę lub sobotę do późnych godzin. (usunięte przez administratora) Jest to praca na Akord tak naprawdę. Nie ważne JAK ważne ILE. Atmosfera koszmarna. I organizacja.
    Pracownica

15.04.2020 18:26

Bzdury nic nie musisz jeśli chcesz to zostajesz jeśli nie to nie ja tu pracuję 5blat jestem bardzo zadowolona a ludzie kturzy tu piszą to zwykłe lenie i nieroby dobrze wiedzą za co zostali zwolnieni a co do szefowej to żeby wszyscy mieli taka to by się cieszyli WIĘC NIE PISAĆ TU BZDUR
    Saszka

21.05.2020 11:40

Kłamcą Для понимающих кириллицу! нормальное предприятие, нормальные условия работы,(дома вряд ли вы такое видели????) Автор комментария ,еще на "gosze" *не працевал*) Polecam ????
    Pracownik produkcji Kawle

16.04.2020 22:17

Witam, Pracuje tu od niedawna ale serdecznie polecam pracę w tej firmie. Pomimo krótkiego czasu jaki tam pracuje uważam że atmosfera jest naprawdę ok, poza tym nie można narzekać na takie dodatki jak : jedzenie, czy np. owocowe czwartki. Poza dostajemy zawsze wypłaty na czas ( co teraz jest naprawdę ważne ). Jeżeli ktoś jest sumienny to jest doceniany i nie narzeka. Widać to zwłaszcza w ostatnim czasie.

14.04.2020 08:38

Jestem pracowników tej firmy od kilku lat . Nigdy nie wchodziłem na strony tego typu . Ale podczas wolnego i trochę z nudów sprawdziłem opinie o firmie w której pracuje . Jestem przerażony !! Okazuje się że od kilku lat jestem niespełna rozumu i z brakiem ambicji pracując w tak niegodziwej firmie która nie płaci i poniża pracowników .Ludzie opamiętajcie się !! Komentarze negatywne zapewne wypisywane są przez osoby które chciały zarabiać kilka a może kilkanaście tysięcy za nic nierobienie . Postać swoje 8h ,poplotkować, poudawać że się pracuje i zgarnąć pokaźną wypłatę . Niestety Żadna firma tak nie działa . Jak nie chcecie pracować to na zasiłek, a nie pokazujecie swoje oburzenie publicznie na forum że firma nie ugina się pod wasze widzi mi się .Firma Mielewczyk jest firmą RODZINNĄ !!! Każdy z właścicieli pomoże jeśli będzie taka potrzeba (nawet w sprawach prywatnych ) . Zawsze można na nich liczyć ,nie raz mi pomagali . Wyżywienie, owocowe dni, premie, nagrody, co roku impreza dla pracowników i dużo więcej .Nigdy nie zostałem zmuszony do nadgodzin !!!Jeśli ktoś nie chce to nie pracuje a jeśli chce więcej zarobić to zostaje bo są one płatne extra. Praca w niedziele ??Tak zdarzyło się raz na naszą prośbę przed świętami żeby poniedziałek był wolny. Skoro prosiliśmy o to i dostaliśmy na to zgodę to w czym problem ??I tak ci co nie chcieli to nie przyszli (ale z wolnego poniedziałku skorzystali) , i z tego co wiem nikt im nic nie zrobił nawet się krzywo nie spojrzał .To było dla chętnych !! . Piszę ten post bo jestem smutny że tak mało pozytywnych komentarzy a tak dużo złych . Myślę że jak ktoś jest zadowolony to nie chodzi po takich stronach i nie szuka możliwości na anonimowy wpis ,tylko po to żeby się coś działo (brak odwagi rozmowy z przełożonymi). A może jest to pisane przez osoby które się boją o swoją pozycję i piszą tak żeby zniechęcić swoich przyszłych rywali ……… . Ja i wielu innych pracujemy w tej firmie już kilka a nawet kilkanaście lat ! Zasady i warunki są jasne od pierwszego dnia. Dlatego z czystym sumieniem POLECAM PRACĘ W TEJ FIRMIE !!

11.04.2020 10:09

Czytając te niezadowolone opinie... Po prostu brak słów. Pracuję tu jakiś czas już, praca jak praca, nie ma czegoś takiego jak w niektórych firmach produkcyjnych, że pracownik jest wyzyskiwany. Jedna z niewielu firm, gdzie jest normalnie. Zasady jakieś panują, jak wszędzie. Jeżeli chodzi o wypłaty... Na to narzekać na pewno nie można. W porównaniu do niektórych zakładów to tu wypłata jest na poziomie. ???? Naprawdę polecam pracę tu.

Zostaw merytoryczną opinię o Mielewczyk Sp. z o.o.

Oferty pracy - Mielewczyk Sp. z o.o.

Magazynier - Operator Wózka Widłowego

5700 - 5700 PLN / m