budkop

Mysłowice

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 39 ocen.

Opinie o budkop

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie budkop

greg2

greg subskrybuj temat 12 lut (3 dni temu) budkop - Mysłowice /obeznany/wel/lon/wel/282838383/welprofesor/itd. nie rób chopom wody z mózgow Prowda jest tako , że za chwila gruby bydom brać wszystkich kierzy majom papiur itrocha doswiadzczynia Tera w Biedronce mlody wincyj zarobi niz w tyj waszyj firmie .,a na emerytach to Wy dugo ni pociagniecie z glymbokim powazanim greg Internet ni mo granic pamintej

Jorg90
@greg2 15.02.2017 15:54
greg subskrybuj temat 12 lut (3 dni temu) budkop - Mysłowice /obeznany/wel/lon/wel/282838383/welprofesor/itd. nie rób ch...

Ale w Biedronce trzeba mieć choć zawodówkę skończoną a po gimnazjum to zostaje tylko firma dołowa za marne grosze. Na grubę też trzeba mieć szkoły i młody wiek. Tak, że "obeznany" - nie rób "wykształconym chopom" wody z mózgów.

jorguś
@Jorg90 31.10.2017 23:42
Ale w Biedronce trzeba mieć choć zawodówkę skończoną a po gimnazjum to zostaje tylko firma dołowa za marne grosze. Na grubę...

za marne grosze to ty ni robisz jorg90 zmien profesja abo som se zjedz na dól za te marne grosze -kierys musi na kieregos zarobic mlodzi ni bydom se zdrowia tracic za te Marne grosze czasy sie zminiajom pamintej i nie obrażej WYKSZTAŁCONYCH CHOPÓW abo cofnijsie 10 lot w czasie z poważaniem

Gorol

Odradzam jak macie honor i nie chcecie być niewolnikami szczegóły naczelnego ps. AM 50

mic

Witam są przyjęcia 2 lat doświadczenia dołowego?

woj
@mic 06.07.2017 09:27
Witam są przyjęcia 2 lat doświadczenia dołowego?

Jak mosz doswiadzczynie dołowe to BUDKOP jak najbardziej .jak masz kwalifikacje to tylko apikacja do PGG (Bolek Smiały bierere wszyskich ( do rocznika 1980 )

woj

Jedyny atrybut tej firmy wyplaty na czas Migracja to kwestia czasu ZOSTANIE TYLKO ZAJEBISTY PION BHPI i betoniarki

ted

Kaj to dzieło są na tych przemysłowych bo jo bym też tam poszel

Nowy

Witam wiecie czy moze sa przyjecia teraz ?jest szansa na przyjecie bez szkoly gorniczej? Jestem po technikum elektrycznym

Nowy
@obeznany 07.02.2017 11:49
tak są zapraszam

Pytalem kilka razy przez maila to nie bylo odzewu nawet w kwesti szkolen , skad masz to info?

górnik
@Nowy 07.02.2017 09:36
Witam wiecie czy moze sa przyjecia teraz ?jest szansa na przyjecie bez szkoly gorniczej? Jestem po technikum elektrycznym...

ponoć prg gliwice szuka ludzi po szkole elektryczej kumpel tam poszedł

ryl

Kaźda firma to eldorado dla emerytów .

bolek

RAJ do emerytow z dozoru

keram:D

Panowie to kpina na szkoleniach BHP uczycie jak zwracać się do was ......... wasze wysokosci czy wy jestescie z innej gliny ............nadsztygar pseudo PTAK to cham i świnia ................. Sa i normalni i inteligentni ludzie ........ Pozdrawiam keram długoletni pracownik .................

budkop forever

Pracuję w tej firmie od 2013 . plusy: - wypłata na czas (czasami poslizg w wypłatach tzw /rolek/ ) minusy: -wysokosc poborów sterowana odgórnie -L4 nawet pare dni -wypłata 1300 -urlop na żądanie :) (niemiła rozmowa z GŁÓWNYM INŻYNIEREM BHP lub ZASTEPCA GŁ. INŻ.BHP ,słowo INSPEKTOR BHP to koniec rozmowy) -wybujałe Ego pionu bhp -rekrutacja do pracy przez wyżej wymienionych Panów odsada załogi na tzw /styk/ urlop to rarytas (wyjatek 10 dni ustawowe Sumarując na tle innych firm z branży nie jest najgorzej . (negatyw BHP) Firma godna polecenia GÓRBUD MIKOŁOW (uczciwe zarobkii i ok.kierownictwo) i zapomnij zas tego skasowac

alojz

Czy to prowda ze na bolku smialym od nowego roku ni bydzie knefli

anonim

(usunięte przez administratora)

ujek

to se ru za dwa kola na dole madralo

anonim

(usunięte przez administratora)

obeznany

Przyjacielu,sam sobie dałes odpowiedz pyrsk ludkowie:))

anonim

(usunięte przez administratora)

mega zdolowany

Zastanawia mnie jedno słowo /jJEDNAK/ Mojsa sugestia ściagnij czorne bryle izacznij ta kariera tak jak godosz POWODZENIA| Mosz dzieci abo BMW Podyjrzywom zes jest z tego rocznika co łopaty ni czymoł w rece

naje ...ny

pion bhp za..bisty Najlepszy mlody inspektor AM lite .To je przyszsłosc firmy:))) do konca roku potym panowie vw najleszym razie redukcja .wszystko w rekach Prezesa

zdołowany

1700 złociszy za robota na dole. jak tu żyć

anonim

(usunięte przez administratora)

kopidoł

Jak jest kasa to jest i tzw. atmosfera .Powiedz ze ni

anonim

(usunięte przez administratora)

ktoś

Dopisywać moze zdrowie ,atmosferę w firmie można określić jako cisze przed burzą.Z perspektywy biurka wszysko wyglada inaczej.Zapraszom na dół-rzeczywistość czeka

AM-50

spoko to je prezes (wyplaty na czas) reszta -bez komentorza atmosfera musi Byc dobro jak kierownictwo BARDZO spoko ni zapomnij wykasowac komyntorza ABO SPOKO ABO NIC

anonim

(usunięte przez administratora)

anonim 2

Nie myśl,rzeczywistość w tej firmie jest z goła inna. albo dopisz /AUTOPROMOCJA/ 0

gal anonim

TO forum niestety nie jest w pełni opinio-twórcze.Pracodawca płaci abonament(strona komercyjna) i ma możliwość ingerencji (kasowanie nieprzychylnych opinii - post z dnia 13.03.2016 Opinia dotyczy firmy Budkop

alien

No rzeczywiście 2500 to jest kasiur:) tyle to mam jak zrobię tydzień nocek patrząc na filmy i pilnując by nie zaspać na zmiankę ,szanuj się trochę.

łon

jedyny firma w branży co mo tyle przodków na edny kopalni a przodowy na kombajnie zarobio 2500

obeznany
@łon 30.01.2016 00:28
jedyny firma w branży co mo tyle przodków na edny kopalni a przodowy na kombajnie zarobio 2500

Niedługo ta patologia w górnictwie sie skonczy

099

Wejdź na stronę RG Bogdanka, tam jest praca pod ziemią.

Praca

Ile na początek zarobi się w budkopie mam kurs Górnika

xx

Bhp-owiec to kompletnie niewychowany i nieokrzesany cham swoje prywatne osądy powinien zostawić dla siebie bo zupełnie mnie one nie interesują , rozmowa telefoniczna to porażka. Jako przedstawiciel firmy to zupełna porażka kolejny bufon na stołku mam nadzieję ,że z niego spadnie

dupa

czy wszystkich zmuszaja do pracy w weekendy?jak to wyglada jak ktos sie wylamie i nie pojdzie?dostanie 1000 zl wyplaty?bhpowiec jest podobno nienormalny ale trzeba go po prostu olac cham i prostak.

młody

to są teraz jakieś przyjęcia? Na jakich kopalniach robią?

dopiero co zatrudniony

Ja przyjąłem się ostatnio do budkopu. Po rozmowach i szkoleniu uważam że z niego fajny gość. Chyba nie dostałeś pracy.

Górnik

Próbowałem pytać o zatrudnienie w firmie ale BHPOWIEC powiedział, że nie ma czasu na rozmowe i gó... go interesuje, trzasnął drzwiami totalny cham. Po czymś takim kompletnie się zraziłem do tej firmy ale opinie odpowiednią wystawie nie tylko na tej stronie - kompletnie odradzam tą firmę jeśli niechcecie być poniżani.

kot

praca okey tylko trzeba sie wykazac

Hmm..

A kartki po ile w Budkopie dają?

Łon

Muszą być jakieś przyjęcia i to zaraz. W ciul robót na Wesołej Bolku Makoszowy Knurów Krupiński a ludzi mało. Inna sprawa że strzałowy zarobi w przodku 2400 albo i mniej.

pmslb

przyjęć nie ma

romano

czy ktoś się z was orientuje , jakie mam szanse na dostanie sie do bud kop. Mam stażu ponad 1,5 roku w górnictwie i młodszego górnika. Teraz robie w innej firmie ale juz dostałem "informacje " że mnie czeka wypowiedzenie wiec ciekawi mnie jakie są ewentualne szanse. Może coś wiecie

xnielegalna

jest tu problem , moj maz dostal wypowiedzenie z budkopu ze niby problemy w firmie wy piszecie ze jest nowy nabor a sztygarzy gadaja mu w czasie wypowiedzenia ze idzie pod boleslaw smialy .. wedlug mnie to smiechu warte.

barto

pracowałem w budkopie ponad 2 lata, zarobki spoko-ja zarabiałem 2300-2500 + kartka 15 zł za zjazd. nie miałem górnika tylko młodszego górnika.sęk w tym, że na kneflu zarobiłeś tyle samo jakbyś w przodku zapier.dalał. co do dozoru, cóż, jeżeli jesteś ci.pa i się nie umiesz odezwać i walczyć o swoje to twój problem, beda cie je.bać na każdym kroku.krótko-trzeba robić swoje i tyle, chociaż to, że emeryty sztygarzy próbują jeszcze w firmie kariere zrobic to troche śmieszy.

dzony

Są jakieś przyjęcia teraz ??

Nowy

Chopy mom 2 lata technika mechanika . Powiedzcie czy mom szansa jako sie dostac ? Roboty sie nie boja

waldi

przyjdż do prg-perkinson -to bydziesz sie mioł super!!!! wypłata potraktuj jako zaliczka ,ubranie dostaniesz nowe- jak se kupisz!!! kartki ?-ostatnie były w grudniu,ubezpieczenie?- jak sie sam ubezpieczysz (zus nie płacony) !! zarobki?dno i to w ratach- bo na firmie siedzi komornik i ty go musisz spłacić i przez niego nie ma kasy bo to jest jego wina że cie muszymy okradać -tak stwierdził Wojtynek -I MYSISZ ZWIEKSZYĆ WYDAJNOŚĆ LENIU- BO W TEDY SPŁACISZ SZYBCIEJ KOMORNIKA A W KOLEJCE CZEKA NASTĘPNY!!! MNIE RĘCE OPADŁY I SPI....LAM od KRÓLA -(złodzieji) i klakiera Wojtynka!!!przyjdz i masz pewne zatrodnienie w firmie wojtynokogucik-HA HA HA-ZOBACZ JAK JEST WESOŁO TY DURNIU

elektryk

Współczesne niewolnictwo. Za dużo dozoru a jeden głupszy od drugiego. Zapomnijcie o L4 (zwolnienie z pracy albo kilka stowek mniej na wyplacie za jeden dzien). O urlop trzeba się prosić. Wesola to juz czyste dno, chyba, ze ktos lubi być poniżany i pracowac za marne pieniadze. Reszta kopaln nie najgożej, zarobki nie rewelacyjne ale da się wytrzymać. Elektrycy i ślusarze może i robią na łopacie i noszą obudowe ale takie zachowanie zauważyłem jedynie na wesołej. Ogólnie nie polecam choć są firmy gorsze, no chyba, że jesteś dozorcą-emerytem wtedy ta firma to będzie raj dla ciebie :)

skorpin

ja byłem dzisiaj w bud kopie bhp-owiec to cham nie daje dojść do słowa i na niczym sie nie zna jak tak traktuje ludzi ktuży oprzychodzą sie pytać o prace to sobie wybrażam co sie dzieje w firmie nie polecam

lol

sa przyjecia

Marek

ciężka praca dla doświadczonych pracowników lub młodych którzy nie boją się takiej pracy. Pracodawca z pracownika który choruje nie ma żadnej korzyści.To jest jakiś tam kapitalizm zrozum to młody kolego. Fachowcy czy naprawdę macie tak ciężko w tej firmie,przecież na Wesołej nawet nie ma kombajnu. Dozór taki sobie,jak coś reprezentujesz sobą to i dostaniesz urlop. Pozdrawiam

anonim

(usunięte przez administratora)

profesor

powiadasz kolego że "tempaki bez szkuł" no cóż... Ty chyba też do nauki nie przykładałeś się za bardzo... ( o reszcie błędów już nie wspomnę)

bobik

robia tam i nienarzekalem dopuki nieprzeniesli mnie na wesola dozur wyzszy i nizszy to banda [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nych starych pijakow bez szkul tempaki zero pojecia o robocie wieczne wymyslanie!!!!! ciencie kasy na kazdym kroku zeby 2tys w przodku niezarobic to sa kpiny!!!!!!!!!!!!!!! jak zachorujesz i dasz L4 to wkrutkim czasie dostaniesz wypowiedzenie trza byc jak robokop w robocie mosz byc chocbys miol zdechnac na dole!!!!! a jak nie to do zwolnienia!!!!!!!!!! urlop to z wielka laska i na dodatek cienzko go dostac!!!!!!!!!!!!!!!!!! i na dodatek same podpierdalacze nawet cie pojda podjebac bo za duzo chleba mosz!!! i tylko te zajebane konfitury zarabiaja urlopy dostaja!!!!! jak chcecie tam robic to nawet nima zle ale nigy nie idzcie na kwk myslowice wesola

yo

panowie nie wiecie jak zarobki budkopu na janinie? chodzi mi o nowoprzyjetych

bill
@yo 20.01.2013 22:20
panowie nie wiecie jak zarobki budkopu na janinie? chodzi mi o nowoprzyjetych

Zgadzam sie z tą opinią Slusarze i Elektrycy ŁOPata

Jose

Co ty mówisz? Docenia cie? Nigdy-dopoki na strazy beda stały głupie, tylko lubiace wode osoby. W budkopie dozor to sterta pijakow, tak wyglada dozor (i sredni i wyzszy). Najgorzej traktuja slusarzy i elektrykow-nazwa stanowiska tylko na papierze, a i tak walisz lopata i nosisz obudowe.

Łon

A ja tam nie narzekam. Jak ktoś się boi ciężkiej pracy lub tego że sztygar może cię opie.olić to się nie pchaj do górnictwa. To nie jest miejsce dla mięczaków lub maminsynków. Kasa spoko, praca najlżejsza nie jest ale można wytrzymać. Wiadomo że kopalnia to to nie jest i że stawiają na emerytów z doświadczeniem ale po pewnym czasie jak się wykażesz do cię docenią. Jak się boisz to idź Biedronki.

adolf

zła firma i tyle. nie polecam nikomu

Zostaw opinię o budkop - Mysłowice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie budkop