P.W. Karabela

• Świężyca
  • Stale
  • Błonie
  • Orliska
Warszawa - Karabela Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Zakład Pracy Chronionej

3. Opinie o pracodawcach Tarnobrzeg
  5. Opinie o P.W. Karabela Sp. z o.o.

Opinie o P.W. Karabela Tarnobrzeg

Nie przegap nowości o P.W. Karabela Sp. z o.o.!

26.02.2018 16:02

Bar

28.07.2018 08:50

Niebawmy się w plotki na forum publicznym. Bo zrobi się jak na wsiowym targu, a podobno to podobno tamto. Masz sprawdzone informacje?! To wtedy mów.
    Lidia

19.03.2018 16:25

@Gość 100, czy jako były pracownik możesz wypowiedzieć się na temat relacji z przełożonymi, koordynatorami? Czy porozumiewanie się idzie "gładko"? @Gg czemu tak uważasz? Nie podajesz żadnych konkretnych argumentów, mogłabyś rozwinąć? Proszę też o zachowanie kultury wypowiedzi, ponieważ komentarze łamiące postanowienia regulaminu mogą być usunięte przez administratora.
    Gosc100

29.04.2018 22:09

Pracowałem w kilku takich firmach. Z zadnej nie zostałem zwolniony (aby niebylo jakichś wątpliwości) może mi się tak trafiło ale jeśli chodzi o ludzi to bo ok. Niebylo donoszenia na siebie, ogólnie atmosfera była pozytywna. Dyrektor, również niemam nic do zarzucenia. Osobiście ja niemam do nich nic. Dużo zależy też od współpracownikow, jak się trafia prymitywny to człowiek nic nie wskora. Jest 2 FIRMA w Stalowej, główny konkurent Karbeli. Tamtej firmy ZDECYDOWANIE NIE POLECAM.
    Gość 100

21.01.2018 15:32

Dobra firma. Pracowałem przez krótki czas, ale niemam nic do zarzucenia. Jest przynajmniej tam porządek! Grafik na czas, wypłaty na czas. Zobaczcie jak jest w konkurencyjnych firmach. Grafiki robią pracownicy pod siebie!! Lizusostwo i donoscielstwo! Karabela jeszcze jest wporzadku!!!

24.01.2018 19:01

Jaka wypłata? Chłopie te niecałe (usunięte przez administratora)zł? Na mężczyznę mającego na utrzymaniu rodzinę to porażka. Musiałbyś ciągnąć dwa etaty żeby zapewnić godny byt sobie i rodzinie.(usunięte przez administratora). Ale każdy powie kiedyś dość.
    Gość

20.12.2017 07:38

A ja może się wylamie. Niemam nic do Karabeli. Pracowałem tam przez krótki czas, było wporzadku. Jest porządek! Ustalony wcześniej grafik, wypłata na czas.
    Abrakadabra

02.10.2017 12:26

Wotam czy ktos tu pracujacych w karabeli dostaje takie cos jak wakacyjne??
    Gość 100

31.05.2017 15:41

Witam. Wiecie Panowie coś na temat pracy w Karabeli Stalowa Wola. Kim jest ta osoba która układa grafiki? W rozmowie telefonicznej jest bardzo arogancka nieuprzejma. Jak układa się z nią współpraca? Pozdrawiam

Oferty pracy - P.W. Karabela Sp. z o.o.

Kwalifikowany pracownik ochrony fizycznej z pozwoleniem na broń (K/M)

Stalowa Wola

Specjalista ds. Ochrony (K/M)

WalletIcon

4806 - 6800 PLN / m

Z-ca Kierownika Działu Zabezpieczeń Technicznych (K/M)

Tarnobrzeg

Instalator systemów - elektronik (K/M)

WalletIcon

4806 - 7000 PLN / m

Kwalifikowany Pracownik Ochrony Fizycznej

Lublin

PRACOWNIK SPRZĄTAJĄCY (K/M)

Lublin

Zzz

19.03.2017 07:12

Bardzo miłe Panie w kadrach w biurze w Rzeszowie .
    były

10.03.2017 21:23

uważam ,że tak rzetelnej firmy jak karabela w okolicy nie ma.owszem są debilni kierownic..[np.machów],niemniej jednak gdyby nie karabela ,tarnobrzeg wraz z okolicami był by zerem.nie jeden stał by pod kościołem z wyciągnięta ręką.brawo szef bednarczyk.

19.02.2017 16:57

Umowa o prace bo zleceniowek juz nie ma kasa standart z nocnymi 1570 netto za norme paczki socjalne są 2 razy w roku srodki czystosci 2 razy mundur jest nowy bez laski gratisowe wczasy firmowe czy kolonie dla dzieci w Rabce zapomogi finansowe są jedyny minus to posiadanie grupy inwalidzkiej ogólnie nie jest zle
    romek i atomek

05.02.2017 20:21

Kasa zawsze na czas, umowa o pracę, ludzie jak ludzie czasem się zdarza ... , prezes ok, kierownik ok, robota jak robota, firma jest ok !
    Łep

23.01.2017 22:31

Praca jak kazda. Ooot jest i kropka. 2/10 nie polecam. Słabe pieniądze.
    Remek25

31.12.2016 01:37

od stycznia wszyscy dostaną więcej bo wzrosnie najniższa. A tak na marginesie zastanawia mnie skąd tyle hejtu, ja pracuję pięć miesięcy i nie mam problemu z tą firmą, płacą na czas, urlopy dają, jak chce sie zamienić na dyzur tez nie ma problemu, za badania zwrócili mi kase, na szkoleniu byłem, normalna praca. a niech mi ktoś pokaże firme, która płaci nadgodziny bo ja sie jeszczez tym nie spotkalem. mam rozliczenie za kwartal i jak w jednym miesiącu przepracuje wiecej godzin to w drugim mam mniej i sobie odbieram, tylko moze komus ciezko to zajarzyc. i jeszcze do borówka - firma ochroniarska nie ma obowiązku przygarniać calej zalogi jak schodzi z obiektu bo takie sa realia na rynku, jedni schodza drudzy wchodza samo zycie ale zawsze mozna przejsc do firmy ktora przejmuje obiekt i dalej pracowac, chyba ze ktos sie "nagle" rozchoruje...he he

Kontakt - P.W. Karabela Sp. z o.o.

Sokola 14 39-400 Tarnobrzeg

Branża główna: Ochrona i bezpieczeństwo

P.J.

01.12.2016 12:28

pracowałem kilka lat. szanse na rozwój zero. szanse na lepsze zarobki zero. Może władze firmy zrozumieją że nie da się zbudować firmy na zatrudnianiu ludzi przeciętnych bardzo delikatnie mówiąc byle z grupą inwalidzka. poza tym każdy kto jest mądrzejszy od władz stanowi zagrożenie :) to pocieszające jedynie. nie da się utrzymać jakości sprzątania kupując środki chemiczne z najniższej półki. Nie da się sprzątać ochroniarzami w wolnej chwili co dla Nich jest również uwłaczające. Nie da się rozwinąć firmy gdzie pracownik jest traktowany jako zło konieczne i jedynie jako koszt. Zastanawiam się kto będzie tam pracował po tych obiektach jak śmieciówki wyparują ? ciężko będzie znaleźć chętnych za (usunięte przez administratora)/ h. Reasumując z braku laku i chleba można pracować, ale nie wiązałby z firmą jakichkolwiek nadziei. Dodam jeszcze że pracownicy to widzą wszystko i zaangażowanie z ich strony = minimum co trzeba aby nie polecieć z pracy. Moja opinia 2/6. Nie polecam.
    PersonaNonGrata

25.10.2016 15:43

pracowałem dłuższą chwile. Nie jest źle. Ale jak jesteś dobry w swoim fachu to konkurencja płaci duużo więcej. Odszedłem po przepychance o śmieszną podwyżkę. I nie wróce :). Jak ktoś ma alternatywę iść gdzieś indziej. Tutaj nie cenią fachowców.
    hubi

04.10.2016 15:28

no ale to chyba mimo wszystko zanczy ze mozna w firmie liczyc na stabilne zatrudnienie mam racje? no bo skoro od tak dawna nie pokazywaly sie oferty..
    akhm

26.04.2016 14:41

W tej firmie są jakieś dziwne przypadki nie dostarczają środków do sprzątania i w dodatku czepiają się o to że jest brudno. Środki dają najniżej jakości więc... nie ma co się dziwić. Jak na moje oko jest to praca dla kogoś kto nie da sobie nagadać.Nie dasz to dostajesz środki takie jak należy i praca tam jest przyjemna. I niestety Im zależy tylko na kasie PFRO-NU. (usunięte przez administratora)
    Mik

01.12.2015 13:10

Nie ma problemu z takimi rzeczami. Kwestia dogadania się. Pracuje w karabeli. Może i pieniędzy nie ma dużo bo podstawa, ale nikt z ciebie nie szydzi. Normalna praca. Nie zachwalam, żeby mi nikt nie przypinal pinezka. Kwestia złożenia dokumentów w odpowiednie miejsce.
    eulalia

21.11.2015 14:38

Ciągle szukają pracowników bo nikt nie chce u nich pracować, gdyby naprawdę było tak dobrze jak tu niektórzy piszą to pracowników by nie szukali.Myślę że te dobre opinie piszą sami zainteresowani, hahaha, pozdrawiam
    Muminek

16.07.2016 07:28

Ja myślę że szukają pracowników bo nowe obiekty pozyskują....

11.07.2013 22:34

marko

14.10.2015 11:37

No chyba naprawdę jesteś skowronek,pracuję w Karabeli ponad 3 lata i nie ma pokrycia twoja opinia o tej firmie.Firma jest solidna wykonuje profesjonalnie wszystkie usługi u takich skowronków którzy chcą pić i spać w pracy na pewno nie trzyma.Nie ma mowy o układach bo gdy w grę wchodzi mienie ,życie człowieka to żarty kończą się.Odleć skowronku do ciepłych krajów....pa pa.

Zostaw merytoryczną opinię o P.W. Karabela Sp. z o.o.