Moje bambino

Łódź

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 618 ocen.

Opinie o Moje bambino

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Moje bambino

K to s

Jak jest na magazynie?

Olo

pracowałem w MB w latach 2011-2013. Powiem tak - były to moje pierwsze powazniejsze podrygi na stanowisku przedstawiciela handlowego. Odszedlem ze wzgledu na zarobki, ale mimo wszystko dobrze wspominam tamten okres. Bardzo fajni ludzie w zespole, i nawet kierowniczka na ktora tak niektorzy naczelni opierdalacze " wszystko mi sie nalezy, bo mam wyzsze studia " ( buhahahahaha ) najezdzaja, byla calkiem spoko. Potem przeszedlem do koncernu farmaceutycznego, ale dzieki tej firmie, ktora jest jaka jest, pracuje dla duzych korporacji gdzie mozna wyciagnac calkiem ladne pieniazki. Tak, mialem zapier...l od rana do wieczora, angazowalem sie ile moglem, zarabialem 1800 netto, i co z tego? autko sluzbowe za friko, doswiadczenie, fajne produkty, i jaja jak berety z nauczycielami :P jak na handel, praca bardzo łatwa i przyjemna, bo konkurencja prawie żadna, a MB jest jednak liderem w swojej branży. P.S. Nie jestem lizusem ani konfidentem. Ewentualnie jadowite komentarze wsadzcie sobie w ... Pozdrawiam

Olo
@dycha 21.03.2017 01:58
bez urazy ale byłeś najgłupszym człowiekiem jakiego spotkałam

zresztą, zarabiam 2x tyle co ph w MB, premie przyzwoite, więc nie rozśmieszaj mnie swoim szmaciarskim komentarzem ;)))

Olo
@dycha 21.03.2017 01:58
bez urazy ale byłeś najgłupszym człowiekiem jakiego spotkałam

ty tchorzu, co mnie sledzisz po portalach? podpisz sie inicjalami [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a nie podszywasz pod K. tak,,ty, D.Rel....

Ryś

Praca w tej firmie jest dobra ale tylko na wakacje. Po zaczyna się "miotełka" i szukanie pracy po pracodawca nie wie co ma robić jego "sługa". Humorki A.G i D.Ż pozostawiają wiele do życzenia, nie wspominając o "Kojaku". Te 15 minut powinni mieć oni, bo więcej czasu sami jedzą w "kanciapie" niż zwykli pracownicy kompletując zamówienia. 8h pracy, czasem i sob w week. Ale tylko na zleceniu lepiej wyjdziesz jak na u.pracy. Decyzja należy do ciebie... :)

robert264a

Nie jestem pracownikiem MB ale mam obraz tego jak przedstawiciele handlowi MB, poruszając się opisanymi samochodami (Skoda EL993WS), zachowują się na drodze - gówniarski prymityw i chamstwo w czystej formie!!!.(np. "środkowy palec") I pomyśleć, że "Ci ludzie" mają do czynienia ze szkołami, przedszkolami itp. Zarządzie MB - zadbaj o kulturalniejszy personel handlowy - dzieci, nasza przyszłość - NA TO PATRZĄ! Ps. Dla bardziej zainteresowanych - posiadam filmik.

MrMagic

Aktualnie pracuję na magazynie, bardzo przyjemna praca, nie spotkałem jeszcze niemiłych ludzi. Każdy (przynajmniej z działu magazynu) jest przyjaźnie nastawiony, o ludziach z biura raczej się nie wypowiem bo mało mam przyjemność z nimi rozmawiać. Jedna zmiana po 8 godzin jest wręcz idealna. Jedynym minusem tej pracy jest krótka 15-minutowa przerwa, gdzie trzeba się szybko uwijać, zjeść coś i wychodzić.

były pracownik

Praca fajna, współpracownicy też (PH)...reszta woła o pomstę do nieba. Kasa - psie grosze, wymagania z kosmosu...zestawienia, tabelki itd - choć wszystko mają czarno na białym w CRM..., oferty, przetargi itp - by trzeba było robić w aucie, jeszcze w czasie jazdy - bo musisz być w terenie! kontrole GPS gdzie jesteś co robisz...jakby dzieci zatrudniali, Praca dla osób po LO...poważnie tam nie traktują pracowników...

MojeKałino

Strasznie słabo, proponują głodowe stawki, firma na końcu świata, nie opłaca się u nich pracować. Wymagania nie wiadomo jakie, nadgodziny, oczekują jeszcze jakiekolwiek poświecenia, a nie oferują kompletnie nic. Za takie pieniądze nie idzie się do pracy, nie mówiąc o pracowaniu. Typowy wyzysk i ździerstwo, tyrasz na nienażarte gęby na górze, czyt. zarząd. Szukajcie innych osłów do pracy :-)

mx
@Były pracownik 17.04.2017 23:00
Jakim K***a końcu świata? Ruda Pabianicka, niedaleko centrum Łodzi, to nie jest żaden koniec świata. Dobry dojazd komunikacją m...

hahahahaha co za brednie , takiego syfu i braku szacunku do pracowników jak w tym szambie nie widziałem , wiec nie opowiadaj bzdur trolu z zarządu albo marny kierowniczyno.

Nick
@mx 17.05.2017 13:21
hahahahaha co za brednie , takiego syfu i braku szacunku do pracowników jak w tym szambie nie widziałem , wiec nie opowiadaj bz...

O pan Michałek. Dzień dobry. Jak tam psychika ?

qwerty

Jakie opinie na temat Asystentki działu Zakupów? Ktoś już pracował?

Inna

Wypowiem się tylko na temat , który znam w ten firmie. Czyli stanowisko Młodszy Specjalista ds. Sprzedaży tzw PH. Pisze ta opinie aby pomóc osobą chcącym zatrudnić się na danym stanowisku. Firma rzetelna jeżeli chodzi o płatności i formalności zatrudnienia. Płatności m czas, zatrudnienie na umowę o pracę. Centrala w Łodzi , tam załatwi do wszystkie formalności. Dostajr sie samochod, telefon, laptop +internet. Nad wszystkim kontrola. Ludzie w centrali barfzo fajni. Odbywa się dwu tygodniowe szkolenie tydzień w Łodzi , tydzień opcjonalnie Warszawa. Zarobki niestety niskie , podstawa plus premie , ktore ciężko zdobyć. I tak na prawdę to kilka razy w roku coś konkretnego mozna dostać. Pracy jest bardzo dużo nie jest to zatrudnienie na 8h dziennie, jak wskazuje umowa. Po za sezonem odwiedza sie placówki wymagań 10-15. W sezonieczyli 2 razy w roku zamowirnia cały czas się zbiera. Ja osobiście trafiłam na bardzo nie profesjonalnego Kierownika Rejonu. Bardzo nie miły , brak predyspozycji do tego stanowiska. Zawsze ma rację , nawet jak była mowa na tematy prywatne musiał mieć rację. Co innego proponował na rozmowie ,a co innego było później w pracy. Ale w też w firmie fajni Kierownicy , moje koleżanki z innych rejonów miały fajne szefowe. Trzeba po prostu zastanowic się czy takie pieniądze są warte godzin pracy i w nie których przypadkach meczenie się z szefem. No i moim zdaniem nie ma możliwości rozwoju. Ale jak na pierwszą pracę to może warto spróbować obyć się z sprzętem , procedurami nabyć doświadczenia i szukać dalej! Powodzenia

nigdy wiecej

od a do z dramat nie polecam ... zresztą ocena pracodawcy mówi sama za siebie, jest gorzej niż zle!

kiki

Witamy p. Juszczy.....kiego Jak nie dociera to trzeba krzyknąć bo inaczej nie rozumiesz. Z przykrością musieli Pana zwolnić :))) Są plusy i minusy, jak komuś nie pasuje to niech zwolnią miejsce innym. Pozdro dla meblówki.

Daro

Praca - żenada. Kierownictwo magazynu do bani z Dawidem na czele (okaz lamusa, i człowieka prehistorycznego , typowy typ , podnoszący swoją wartość krzykiem na pracownika) Kto go mianował na kierownika zdobywa medal idioty Roku. Praca dla odchudzających się ( od 8 do 14 km dziennie z paleciekiem w dłoni) Zarobki 1600-1800 na rękę, na premie nie liczcie . Plusy 1 zmiana 8-16 w sezonie 8-18 soboty raczej wolne . Jedna przerwa 15 min z zegarkiem w ręku !!!! Zakaz palenia w całej Firmie .

Ghhg

firma nie liczy sie z pracownikiem na umówię jest co innego a wymagania 2 razy większe za nadgodziny nie płaca a jak nie pracujesz po godzinach to już sie czepiają Za wykonanie planu nie płaca ma być zrobiony i tyle czy go zrobisz w 20 czy 100% dostaniesz podstawę . Premia od przekroczenia liczona tak żeby jak najmniej zarobił handlowiec System motywacyjny żaden socjalu tez nie ma Czas pracy liczony od chwili wejścia do 1 placówki dojazd do niej i powrót do domu jest harytatywny to ze będziesz w domu o 18 to nikogo nie interesuje masz być w placówkach do 15:30 a potem czekać na cud który przeniesie cię do domu kierownicy przypisują sukcesy sobie a jak już jest złe to twoja wina jak zrobisz plan w 100% premie dostaje kierownik nie pH wieczne problemy z dostępnością towaru w sezonie letnim i zimowym klient czeka na towar po 2 miesiące za co obrywa pH jak masz zamówienia kierownictwo jest 1 żeby je przypisać sobie jak są problemy radź sobie sam samochody oklejone jak choinki brakuje tylko światełek

Emma

Ciesze się, że zrezygnowałam (po pozytywnym wyniku rozmowy kwalifikacyjnej) i nie podjęłam pracy. Na szczęście dostałam pracę w urzędzie i mam przynajmniej święty spokój po godzinie 15.30. Opinie o firmie są kiepskie, a mnie już po rozmowie z potencjalnym kierownikiem odechciało się pracy w MB.

Ona

Szczerze dno.. chcesz za marne grosze , stracić życie rodzinne i znajomych? To oferta dla ciebie, ale firma nie zostawi Cię z niczym, możesz liczyć ze nawabisz się nerwicy, nieprzespanych nocy, worow pod oczami, a kierownicy są wręcz cudowni, kiedy coś się psuje to wepchnąć każdego byle chronić siebie. Stanowisko przedstawiciela handlowego w tej firmie to śmiech na sali. Brak szacunku dla pracownika, wszelkie prawa pracownicze, są na bieżąco pogwałcane, prawo pracy w tej firmie nie obowiązuje. Praca. Przede wszystkim po godzinach, jeżeli jesteś osobą myśląca nie zrobisz tam kariery. W tej firmie myślenie jest zabronione. Naprawdę nie polecam

iga

Miałam przyjemność brać udział w rozmowie na stanowisko Młodszy Specjalista ds. Sprzedaży przyszło ok 15 osób z różnym "bagażem" zawodowym, podejrzewam że zatrudnili tą osobę która zgodziła sie na najniższe wynagrodzenie , było kilka osób które obecnie pracuje na podobnych stanowiskach, był również osoby bez doświadczenia przez godzinę robiliśmy dziwne zadania na zasadzie umiesz czytać, umiesz pisać potem był kolejny etap, wybrali połowę i z tą połową rozmawiali ale o czym to nie wiem bo tam nie doszłam, na co zwracali uwagę to nie wiem była tam taka dziewczynka która cały czas sie dopytywała czy mamy doświadczenie ona nie miała i pewnie im powiedziała że najniższą chce żeby zdobyć doświadczenie to ją wzięli, powodzenia wszystkim który będą brali udział w tym spędzie bezrobotnych lub poszukujących pracy

Namex

Miałem okazję popracować dla tej firmy, w magazynie na Olechowie. Nie wiem gdzie wam dają takie obietnice, że po kilku miesiącach na zlecenie dostaniecie normalną umowę. Ale na pewno nie jest to tenże magazyn. Słyszałem, iż niektórzy pracują tam ponad rok na zleceniu, lecz ludzie mają tendencje do kłamstw. Jeśli ktoś to w ogóle czyta, oraz ma zamiar pracować w magazynie tej firmy w Łodzi na olechowie, to piszę tutaj szybkie streszczenie na temat tego miejsca. Większość pracowników wydaje się w porządku, można pogadać jak z ludźmi i nawet nie są problematyczni. Ale jest tam taki koleś o ksywce "Grubas" który jeździ na bocznym widlaku, spytajcie się kogoś który to, a wam powiedzą. Tenże podczłowiek jest zwykłym hipokrytą, oraz donosicielem. Nie ma własnego życia, oraz jakoś musi się dowartościować więc kabluje ile wlezie. Chociaż sam łamie przepisy BHP, do tego potrafiąc stać przez 15 minut gadając z kimś i nic nie robiąc. Przejdźmy teraz do kolejnej ciekawej osobistości, którą spotkacie zaraz po przyjściu do tego miejsca. Dosłownie zostaniecie do niego skierowani przez agencję pracy. Taki blondyn, niby kierownik. Gość jest jakiś dziwny. Tutaj wydaje się w porządku i nic nie mówi, a po chwili wyskakuje z jakimś problemem zazwyczaj kompletnie błahym. Do tego nawet nie powie nic o tym, że nie przedłuża umowy, a wysyła informacje do biura pracy w której wspomina o poinformowaniu pracownika o tym. Jeśli pracownik robi coś, źle, albo wcale. To się mu to po prostu mówi, a nie odwala takie numery. Reszta wydaje się w porządku, ale kto ich tam wie. PS Polszczyzna w tym miejscu to tragedia.

lolek

Już długo mnie tam nie ma i zajrzałem z ciekawości zobaczyć czy coś na lepsze się zmieniło , jednak czytając opinie to w dalszym ciągu takie samo dno jakie było . Powiem tak , trzeba być albo mega idiota , albo skończoną fujarą , żeby przyjść pracować do takiego DNA ! bez urazy dla obecnych pracowników , ale ja nie mogę się nadziwić i zrozumieć JAK MOŻNA TAM PRACOWAĆ ?!!! ludzie ogarnijcie się i znajdźcie sobie normalna pracę w przyzwoitych firmach gdzie płaca jak należy, gdzie nikt nie patrzy wam na ręce po godzinach ( powtarzam po godzinach pracy czyli ) tam niema życia prywatnego, gdzie szefostwo jest po prostu normalne. Dziwię się , ze to jeszcze funkcjonuje a życzę im solidnego upadku.

JuznaszczesciebylyPH

zagadzam sie z opiniami bylem w tej firmie ph sory mlodszym specjalista ds sprzedazy. Kasa masakryczna 1700 na reke prowizje osiagalne tylko w 2 miesiacach w roku ciagle tel kierowniczki co tak pozno wyjechales za wczesnie wrociles za malo wizyty i tym podobne. Teraz mam prace o niebo lepsza samochod do dyspozycji szefa ktory daje mega prowizje i dobra podstawe. A i nie sluchajcie ze nauczycie sie tam pracy to bajka prawdziwy handel wyglada inaczej niz standardy MB.

ciekawy

Na magazynie, teraz z info w ogłoszeniach płacą 15 zł brutto/h. Widać progres, ciekawe na jak długo umowa? Ktoś wie?

karka

Hej Wojtek ja się wybieram gdzie byłeś na drugim etapie w Tarnowie ?

Wojtek

Hej jedzie ktoś na szkolenie do Łodzi 17.08 ??

gość

Widzę, że krs wkraczają do akcji :D Ludzie ! zastanówcie, się dlaczego są ciągle ogłoszenia o rekrutacji. Dlaczego na organizowanych spotkaniach często jest tak, że nikt nie przychodzi, albo spośród kilku osób nie ma żadnego chętnego. To [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jest, a nie zakład.

Stary pracownik

Ciągła rotacja, brak poszanowania pracownika, bezpłatne nadgodziny, ciągle pretensje, do tego obcinanie premi pod byle pretekstem, a podstawa śmieszna... zresztą niech sie nowi wypowiedza jak sie pracuje po okresie próbnym ....

dla ilustratorki

witam, nie mogę się doczytać o stanowisku ilustratora:d jest moze ktos kto tam pracował na tym stanowisku i powiedzieć mi mnij więcej jak tam jest?? bardzo mi zależy na opinii, dzieki

Ona
@pracujący 01.08.2016 13:58
Młodszy Specjalista ds. Sprzedaży = dawny Przedstawiciel Handlowy - Konsultant (tyle że na początku pracy, po roku - półtora m...

Ty chyba na głowę upadłeś, a może kierownik podnoszący statystyki? TA FIRMA JEST NIEŻETELNA przestań cisnąć kit, oczy szczyptą od czytania

seba
@Nick 10.07.2016 16:31
Jakie samochody maja handlowcy ? Wogole jakie warunki ? Ktoś coś ?

ciągniki

anonim

(usunięte przez administratora)

edek

bu hahaha 1600 czy 2500 hahaha pomocnik murarza po zawodówce wyśmiałby takiego pracodawce....ale frajerów do pracy w tej firmie nie brakuje

omajgat

Podpisuje sie rekami i nogami pod kazda negatywna opinia na temat MB ,przedstawiciele traktowani jak maszynki do trzepania pieniedzy za psie grosze. Musza [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na pasozytow w biurze , wymagania z kosmosu pilnowac tego tamtego , nic firma nie daje od siebie tylko ma wymagania.

nonon

No akurat nie ...ale dobrze wiedzieć ,że sama nie bedę . Kiedy jedziesz niedziela?

Przystojny
@ella 22.02.2016 08:50
tak, będę w tym hotelu popołudniu w niedzielę. Odezwij się do mnie na maila (anii@o2.pl) to się jakoś zgadamy, bo nie będziemy...

Masz chłopaka/męża itp? bo jak nie to chętnie ci pomogę przecierpień tą samotność w hotelu do samego rana, If you know what I mean (͡° ͜ʖ ͡°), podaj adres:)

slayerrrr
@Przystojny 24.02.2016 20:32
Masz chłopaka/męża itp? bo jak nie to chętnie ci pomogę przecierpień tą samotność w hotelu do samego rana, If you know what I m...

rozumiem, ze laska nie odpisala na twoje zaloty i kulturalnie mogles sie wytrzepac nad zdjeciem samanthy fox?;) mocno wygniotles plakat?

nonon

Jedzie ktos na szkolenie do Łodzi 29.02?

ella

Dostał ktoś odpowiedź od firmy z środowego spotkania z Krakowa?

tom

Ja idę ale nie mam pojęcia czego się spodziewać, napisz jak coś będziesz wiedziała

ella

Idzie może ktoś jutro na rozmowę do firmy MB do Krakowa? Mam pytanie do tych, którzy byli a rozmowach na specjalistę do sprzedaży , jak wygląda rozmowa?

ella

Idzie może ktoś jutro na rozmowę do firmy MB do Krakowa? Mam pytanie do tych, którzy byli a rozmowach na specjalistę do sprzedaży , jak wygląda rozmowa?

do edek

kto niby dostaje w mb 3tyś netto ?? w jakim województwie ? pomyliłeś się jedynie prawie o połowę kwoty

edek

Nie wiem czemu tam pracujecie ??? Standardem jeśli chodzi o podstawę wynagrodzenia dla początkującego PH jest obecnie podstawa wynagrodzenia na poziomie około 3000zł netto + premie ale to wiadomo jak się zaczyna nie zawsze się wyrabia o innych benefitach jak prywatna opieka medyczna czy multisport nie wspomnę. Odciąganie pieniędzy za oblepioną fabię to lekka przesada, powinni dopłacać za jazdę takim samochodem...firma zatrzymała się jeżeli chodzi o podejście do ludzi na roku 1999... Powodzenia życzę wszystkim desperatom chcącym robić karierę w MB...

pit

2500 netto...buhahaha :D podstawy w okolicach 1600netto, 2500 dostanie ktoś po 4 latach pracy w mb ;) jeżeli chodzi o premie to są za wykonanie PONAD PLANU !! i tylko za to co jest ponad plan...czyli jak zrobisz 100% planu w miesiącu to nie dostaniesz nic ! poza tym praca po godzinach za 0 - standard - krs wręcz wymaga byś zamówienia, oferty, raporty wprowadzał PO GODZINACH PRACY , inaczej znajdzie odpowiedni sposób byś oberwał za to po łbie. Ciągłe ciśnienie na wyniki, ciągłe dopierdzielanie się o byle co - standard. Dlatego na PH jest taka rotacja ciągła. Oczywiście po wszystkim jest powiedziane że ktoś się nie sprawdził itp. Praca by mogła być naprawdę fajna jakby podejście firmy było do pracownika podmiotowe a nie przedmiotowe. Prawda jest taka że PH i pracownicy BOK to białe murzyny, które mają zapieprzać i się nie odzywać. wolne weekendy - wyglądają tak , że siedzisz i robisz plan na tydzień kolejny i nadganiasz to czego w tygodniu zrobić nie zdążyłeś bo inaczej się nie da. Praca idealna dla tych którzy nie mają rodzin, mężów, żon, dzieci itp. Jedynie osoby które poświęcą się w 100 % firmie jakoś przejadą dłuższy czas. Jeszcze jakby przynajmniej płacili za to...ale cóż każdemu nowemu powodzenia życzę ;)

nca

@dozin myślisz, że młodszy specjalista do spraw sprzedaży to niby kto? nie kto inny jak potocznie PH w bambino. A jeśli chodzi o zarobki 2500netto to mi kaktus wyrośnie jeśli świeżak tyle dostanie!!!! powodzenia

nca

Szukają chętnych na stanowisko PH Bo kilka osób zwolnili a kilku pracowników zrezygnowało. Nikogo nie dziwi tak duża rotacja? W konkurencji jakoś ludzie pracują kilka lat i są zadowoleni. A na marginesie do Pracuś - 2 dziewczyny z pomorskiego odeszły rzeczywiście po miesiącu ale nie dodałeś ze 3 innych przedstawicieli z tego regionu, z dłuższym stażem i doświadczeniem tez juz nie pracuje. Dziwne? Były wyniki... działo się. .. plan wyrobione. .. do czasu nowego regionalnego - ale to taka mala dygresja na marginesie ;)

kociambrasty

@informator .. no i jak widać informatych za 5 tys. chyba zmienił pracę. Szukają znowu kogoś na stanowisko informatyka, czy znacie jakieś szczegóły w temacie ? Co jest powodem rotacji na stanowisku informatyka ?

cdxv

Mam rozmowę w tym tygodniu. Ma trwać około 3h, forma warsztatów, może na ten temat w takim razie ktoś coś powiedzieć może?

cdxv

Mlodszy specjalista ds. sprzedazy czy to taki trik i zmiana nazwy z PH ? Wiele nowych ogloszen na to stanowisko ale zadnych informacji dot. tego co oferuje firma. Praca w terenie, niezbędne narzedzia do pracy?

pracuś

a może Ci bardziej charakterni całkiem nieźle zarabiają nawet i w MB. niestety ale bez pracy kasy nie ma. Koleżanki z pomorskiego chyba z miesiąc pracowały. To raczej z doświadczeniem nie ma nic wspólnego.

pit

wpoa - zakup słownik przy okazji samorozwoju w bambino...ciekawe o jakich benefitach piszesz, chyba o zrobieniu w ciula na premi w pakiecie ;)

Informator

zajebscie tu byc jako informatyk, 5 tys na rękę a pracy tyle ze można w LoL'a grać wiekszosc czasu wraz z kierownikiem

Anita ani tamta

Ooo a to się zwolniliście? Pozdrawiam was również, kochane jesteście:* buziaczki:*:* lofciam

;)

Ku przestrodze kazdemu kto rozwaza aplikowanie na stanowisko PH! Pdpisuję się pod każdym słowem. No cóż jak Kuba Bogu tak... region zostaje bez przedstawicieli. Również pozdrawiam byłą Panią kierownik ;)

......

MB sprawia wrażenie pożądanej firmy. Wszystko jest super, umowy, formalności itd. Oczywiście zgadzam się z opinią iż podpisując umowę warunki są jasno określone jednak jak to w życiu bywa to tylko papierek a później zaczynają się schody.... kierownik wymaga znacznie więcej niż na papierku.... smsy emaile w weekend są na porządku dziennym... stale tylko słowa " musisz" to tamto i owamto... najbardziej mnie rozsmieszyl email pani kierownik do swoich PH pod tytułem " praca domowa na weekend .. zrobić tabele zestawienie klientów którzy zamówili produkty w ramach projektu ministeialnego..." praca domowa???? To k..... mac nie jest szkoła podstawowa jednak takie są realia pracy w MB.... ujme to krótko. ... nie po to człowiek szkoli się w MB żeby po 2 tygodniach rezygnować z pracy ale polityka firmy wobec swoich pracowników dzięki którym nota bene zarabiają jest taka iż rotacja choćby przedstawicieli MÓWI SAMA ZA SIEBIE!!!! POZDROWIENIA DLA PANI KIEROWNIK REGIONALNEJ ANITY KTÓRA DZIĘKI PODEJŚCIU DO SWOICH PRZEDSTAWICIELI DOPROWADZIŁA DO SYTUACJI ZE NA DZIEŃ DZISIEJSZY W WOJEWÓDZTWIE POMORSKIM NIE MA ANI JEDNEGO PRZEDSTAWICIELA! !!! ZERO A BYŁY TRZY HEHEHEH.... BRAWO ANITA ... TRZYMAJ TAK DALEJ!!!! NIKT Z TA POZBAWIONA EMPATII ZIMNĄ MASZYNKĄ DO TRZEPANIA KASY I WCHODZENIA LUDZIOM W TYŁKI NIE WYTRZYMAŁ HEHEH

???????

Chętna? A może oprócz wynagrodzenia szukasz dodatkowej premi, na kasie nie zależy? Jak mówią na MB kierownicy są chętni i wolni..... Łysego i Siwego można często spotkać na Pietrynie w dobrych barach. Podobno ładnym dużo łatwiej. A praca i płaca kiepska, a co po to kto to wie.............

chętna

A jakie wynagrodzenia sa na magazynie? Dużo agencji ogłasza nabór na pracowników kompletacyjnych w różnych lokalizacjach. Opłaca się w ogóle spróbować, nie ukrywam że zależy mi zarobić parę złotych, gór nie oczekuje.

Zostaw opinię o Moje bambino - Łódź

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Moje bambino