Zdecydowanie nie polecam współpracy z właścicielem tej firmy. Przez wiele lat pracował w mojej firmie i traktowałem go nie tylko jako pracownika, ale również jako osobę, której chciałem pomóc. Wielokrotnie wspierałem go prywatnie i zawodowo. Udostępniałem mu samochód służbowy, sprzęt, kartę paliwową, pomagałem finansowo i zapewniałem wszystko, co było potrzebne do pracy.
Niestety, kiedy sam znalazłem się w trudnej sytuacji życiowej, moje zaufanie zostało całkowicie zawiedzione. Po zakończeniu współpracy ujawniły się poważne nieprawidłowości dotyczące powierzonego mienia firmowego. W związku z tym zgłosiłem sprawę odpowiednim organom i dysponuję materiałami oraz świadkami dotyczącymi tych zdarzeń.
Dodatkowo po zakończeniu współpracy rozpowszechniano w internecie informacje uderzające w moją reputację i wiarygodność jako przedsiębiorcy, z którymi się nie zgadzam. Uważam, że miało to negatywny wpływ na prowadzoną przeze mnie działalność.
Zwróciłem również uwagę, że identyfikacja wizualna tej firmy jest, w mojej ocenie, bardzo podobna do logo mojej firmy, co odebrałem jako nieetyczne i mogące wprowadzać klientów w błąd.
To wyłącznie moje doświadczenia, ale po tym, co mnie spotkało, nigdy więcej nie zdecydowałbym się na współpracę z tą osobą ani nie poleciłbym jej jako partnera biznesowego.