ZPM Maxpol

Kuźnia Raciborska

Ocena pracodawcy 5/6

na podstawie 72 ocen.

Opinie o ZPM Maxpol

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZPM Maxpol

Gabi

Polecam ;)

zibi

wszyscy polecają,ale nikt nie pisze o stawkach jakie są na produkcji ;(

K

Polecam

3245678andi

dobre zarobki czyli ile 2100zł brutto??

Krzysiek

Mnie praca odpowiada i polecam:)

pracownik

dobra praca dobre zarobki

Alojz

Oswiecim I tyle brak szacunku do ludzi

nieważne
@Alojz 25.04.2017, 22:48
Oswiecim I tyle brak szacunku do ludzi

dokładnie tak jest

klient

Odwiedziliśmy rodzinę przez święta i zakupiliśmy na drogę produkty firmowe szynki kiełbasy pasztety, zapakowane vakum 1klasa , obsługa w sklepie bardzo miła, kiełbasa i szynka do gotowania które skosztowalismy w święta niebo w gebie. Szkoda że u nas nie ma takich wyrobów. Mogę podpisac się pod tym że Polska ma najlepsze wyroby

Stefan

dobra firma!!!

pracownik

dobre wynagrodzenie!

pracownik

wysokie zarobki i poszukują osób do pracy

klientka

dobre produkty,robię tam zakupy od zawsze i jestem zadowolona

klient
@klientka 17.02.2017, 21:19
dobre produkty,robię tam zakupy od zawsze i jestem zadowolona

ja też się pod tym podpisuje

Bartosz

Chciałbym zapytać jak tam praca wygląda.Czy jest bardzo ciężko.Niedługo spodziewam się dziecka i chciałbym pracować w fachu i więcej zarobić. Bardzo proszę o odpowiedź.

pracownik
@Bartosz 08.02.2017, 18:40
Chciałbym zapytać jak tam praca wygląda.Czy jest bardzo ciężko.Niedługo spodziewam się dziecka i chciałbym pracować w fachu i w...

Powiem Ci tak praca bardzo dobrze płatna i tak jak napisał ktoś wyżej może i trzeba pracować ale ktoś kto ma dobre zamiary będzie zadowolony. Ja się cieszę że jestem na miejscu z rodziną a nie muszę jeździć za granicę. Można zadzwonić do kadr i pytać o pracę i warunki. Wszystko Ci wytłumaczą

pracownik
@Bartosz 08.02.2017, 18:40
Chciałbym zapytać jak tam praca wygląda.Czy jest bardzo ciężko.Niedługo spodziewam się dziecka i chciałbym pracować w fachu i w...

nie jest ciężko

mojaopinia

Może być

klient

Odwiedziłam sklep firmowy znajdujący się na Kotlarza w Katowicach. Bardzo dobre produkty,świeżo i tanio. Sklep jest mało widoczny bo między blokami ale warto odwiedzić. Pyszne szyneczki. Polecam

klient
@klient 08.02.2017, 07:15
Odwiedziłam sklep firmowy znajdujący się na Kotlarza w Katowicach. Bardzo dobre produkty,świeżo i tanio. Sklep jest mało widocz...

ja też polecam dobre rzeczy mają

pracownica

Firma szuka ekspedientek w każdym rejonie także proszą o wysyłanie cv.

chetna
@pracownica 06.02.2017, 21:32
Firma szuka ekspedientek w każdym rejonie także proszą o wysyłanie cv.

do Gliwic też?

ktos
@chetna 07.02.2017, 10:12
do Gliwic też?

tez

anonim

Pracowałam 3 lata i bardzo mi się podobało.  Zwolniłam się bo znalazłam pracę bliżej miejsca zamieszkania ,po zatrudnieniu w nowym miejscu (sklep konkurencyjny...)okazało się że zarobki jakie obiecywali nowi pracodawcy to była ściema a zamiast wędlin sklep oferował też sprzedaż zniczy i innych rzeczy nie związanych z żywnością.  Teraz chce wrócić ale czekam aż zwolni się jakieś miejsce bo z tego co się dowiedziałam ktoś od razu wskoczył na moje miejsce.

obserwator
@anonim 06.02.2017, 20:24
Pracowałam 3 lata i bardzo mi się podobało.  Zwolniłam się bo znalazłam pracę bliżej miejsca zamieszkania ,po zatrudnieniu w no...

CHYBA COS CI SIE POPIPRZYŁO JAK MOGŁAS PRACOWAC 3 LATA JAK RANO PISZESZ COS INNEGO ,A WIECZOREM COS INNEGO TO SZYBKO 3 LATA MIJA MYSLE ZE WASZYM ZAKLADZIE JEST KTOS NASTALE ZATRUDNIONY NA PISANIE TAKICH BREDNI,BO RZECZY WISTOS JEST INNA NAJLEPIEJ WIE P.R

anonim

Moje zdanie na temat tej firmy jest następujące kto chce pracować i nie boi się pracy będzie bardzo zadowolony bo zarobki bardzo dobre,warunki pracy też ale jak ktoś chce kombinować to będzie narzekać i długo nie popracuje bo kadra zarzadzajaca ma oczy dookoła głowy i zazwyczaj jest na miejscu. Praca daje możliwość rozwijania się, towarzystwo fajne,ludzie na poziomie.

pracownik

Dobra robota na dobrych warunkach pracy

klient z Zabrza

Firma z wieloletnim doświadczeniem! Produkty znakomitej jakości!

...

Polecam pracę w firmie Zakład Przetwórstwa Mięsnego Maxpol w Kuźni Raciborskiej. Pracowałam jako ekspedientka jednego ze sklepów firmowych po czym po docenieniu wieloletniej pracy zaproponowano mi pracę na wyższym stanowisku jako osoba nadzorująca sklepy ,dostałam samochód służbowy, telefon komórkowy a co najważniejsze wyższą pensję. Praca gdzie można się rozwijać nie zawsze łatwa jednak w pełni satysfakcjonująca! Polecam !

Bartek

Produkty świetne ! Jakość wysoka

pb

jest dobrze

klientraciborz

Polecam firme i wyroby!

Kamil

Zdecydowanie polecam firmę:)

klient

SWIEZE PRODUKTY 1 KLASA !

sprzedawca

Pracuje jako ekspedientka jednego z opolskich sklepów firmowych. Praca ciężka ale satysfakcjonująca. Produkty bardzo dobrej jakości i mówię to dlatego ,bo miałam okazję pracować w innych firmach również branży mięsnej. Codziennie nowe dostawy mięsa i wędlin. Zarobki mogłyby być większe.

Małgosia

POLECAM pracę w tym zakładzie produkcyjnym. Wszyscy traktują się jak rodzinę.

gosc0006428668

Wysokie pensje

Werka

moja koleżanka pracuje jako ekspedientka i bardzo chwali sobie pracę w sklepie.

klientka

Witam Bardzo dobre wyroby jednakże czasem bywa że czegoś w sklepie nie ma więc lepiej składać w sklepie zamówienia specjalne i mieć pewność na drugi dzień że wszystko jest. Pozdrawiam klientka z Bierawy

Ania

Jakość produktów bardzo dobra a to jest dla mnie najważniejsze!:-)

gosc29122016

pracowałem w tej firmie dobrych kilkanaście lat po czym poszedłem na emeryturę. Polecam

B

Moim zdaniem jest jak najbardziej ok

xxxx

Moja opinia na temat zakładu Maxpol będzie należeć do jak najbardziej pozytywnych. Szkoda tylko że nie ma sklepów w mieście gdzie mieszkam- Kietrz :-) Produkty są znakomite. Kiełbasa sucha z zielonym pieprzem moja ulubiona !:-) Krupnioki najlepsze na całym Śląsku ! Warto nadrobić kilka kilometrów żeby je spróbować. Szkoda tylko że czasami sprzedawczynie nie mają ich na sklepie w takiej ilości żeby zawsze były dostępne - czasem wracając z pracy po 15 już ich nie ma na Raciborskich sklepach. Z własnego doświadczenia lepiej robić zamówienia specjalne. Polecam produkty. Znajoma pracuje na zakładzie i mówi że czystość pierwsza klasa!

Ania

Zdecydowanie TAK ! ! !

pracownica

Moja opinia o Z.P.M. Maxpol jest dobra. Pracuje na sklepie w Kędzierzynie-Koźlu w woj. opolskim. Produkty dostarczane codziennie,towar świeży, godziny pracy według grafiku, pensja dobra. Ciężka praca ale satysfakcjonująca. Cieszy mnie praca z ludźmi. Co pewen czas podwyżki.

Anna

polecam

Basia

Dobre zarobki !

Krzysiek

Polecam !

Ulka

Ja robia na paczkowalni w zakładzie w Kuźni. Wszystko gites. Wypłata na czas. Dajom podwyżki. szef młodszy i starszy na miejscu a nie kajś w Warszawie. Można iść, pogodoć. Jest dobrze. Bardzo dobrze

Kalik
@Ulka 25.10.2016, 15:29
Ja robia na paczkowalni w zakładzie w Kuźni. Wszystko gites. Wypłata na czas. Dajom podwyżki. szef młodszy i starszy na miejscu...

A Stary widłami jeszcze ciepie w ludzi ?

gosc12145

A ja dziś byłam w Katowicach i moge się pod tym samym podpisać co powyżej.

gosc004532

Mieszkam na stałe w Niemczech ale wczoraj przyjechałem z powodu nadchodzącego święta. Odwiedziłem dziś sklep na Rudzie Śląskiej. Wybór produktów ogromny i rzeczy wyśmienite. Zakupiłem pasztet raciborski, poledwice sopocka, mięso (swieze) i inne . Sklep czysty. Ekspedientki miłe. Z przyjemnością przychodzi się na takie zakupy.

Zdzich

Polecam krakowska sucha. Wyroby bardzo dobre. Idealna czystość na produkcji!

Kalosz
@Zdzich 25.10.2016, 10:00
Polecam krakowska sucha. Wyroby bardzo dobre. Idealna czystość na produkcji!

A szczegulnie jak Kasztan przyjdzie bąba

gość

Zakład godny polecenia

Ania

Dobry wieczór Wysłałam CV i czekam na odpowiedź. Ciekawe czy się odezwą :-) Trzymajcie kciuki!

B

Pracuje 2 lata. Zaangażowanie zostało wynagrodzone co się ceni. Polecam

gość 567346774

WYSOKIE ZAROBKI

pawellll

fajnie

Gosia

DLA MNIE MAXPOL i cała jego załoga będzie się kojarzyć z miłą praca i ludźmi pomimo że z powodów rodzinnych zmuszona byłam wyjechać do innego miasta w POLSCE.

Zostaw opinię o ZPM Maxpol - Kuźnia Raciborska

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZPM Maxpol