LORD Vader von Severus xD04.04.2026 03:43
Świetny partner (współpraca 4 lata razem Irlandia Szwecja Niemcy Norwegia ) na servisie(bardzo dobra synchronizacja obsługa klientow razwm na kuchni ciepłej 300 osob w 6 godzin ala Carte Menu) z dużą znajomością trendów kuchennych i łbem pełen pomysłów na nowe dania na bierząco(menu special co tydzień nowe wymyślane) na świerzych produktach jak i bardzo dobra znajomość kuchni włoskiej polskiej i hiszpanskiej bardzo pomocny w pozyskiwaniu nowej pracy zagranicą dla amatorów dla (dla tych z wyższym doświadczeniem stara aiw załatwiać lepsze oferty jak i trzymać spojny zespół .
Osobowość jako Headchef pomocny wytłumaczy a nawet prztłumaczy i nauczy doradzi na poziomie wyluzowanego Nauczyciela z nerwowością i komediowym charakterem typu "Lorda Chełmofona z Gwiwzdnych jaj" Przyjacoelski i wiwrny swym pracownikom niczym Toudi z gumisiów po pracy świetny kolega do browara i polenizowania o gastronomi.
POLECAM TEGO SZPECA OD KREATYWNOŚCI KUCHENNEJ KAŻDEMU ZAKŁADOWI GASTRONOMICZNEMU W EUROPIE JAK I AMATOROM POSZUKUJACYCH PRACY LUB FECHMISTRZOM DO WSPÓŁPRACY ktorzy chcą dobrze zarobić lub Rozwijać talent kulinarne Stanowiska kuchnia ciepła grill patelnie -pasta składanie i artystyczne podejscie do wykańczania gotowego dania na talerzu jak i kreacji i technologicznego podejsćia do samego dania .
Ps Uwaga lekki Wariacik gastronomiczny z bardzo dużą tolerancją do każdej osoby