Zwolniony o 4:00 rano mailem 14.08.2026 17:30
Ktoś napisał, że scammerska firma i India House to prawda. Tragiczny amerykański treatment, 4:00 (bardzo wyczekane) dostajesz maila o wypo ze względu na reorganizację w firmie. Niesamowicie się cieszę że miałem inny projekt, więc to była tylko niedogodność, chodzenie do biura Hybryda po 3 miesiącach współpracy niby obowiazkowa (no niby jak na b2b? Ale ok), managerka biura zamiast zostawić cie w spokoju to „zachęca” abyś przyszedł bo wielki król nasz pan CEO czy ktoś tam będzie w biurze. Hajs nawet ok bo USA. Zespół Indie (xD) i EU wschodnia, Polaków mało, gadanie o hybrydzie bo kolaboracja to jakiś żart. Jedna managerka co z klientami gada na otwarcie biura kłóciła się, że ktoś ją podsiadł czy monitor zabrał hahahaha na openspace??? Błagam to są niby dorośli poważni ludzie co z klientem mają kontakt. Firma ma takie kocopoły rozpisane i frazy na stronie typu „accelerate alpha” że nie da się tego czytać totalny bullsh… sama praca była ok, zadaniowa oczywiście top management wymyśla totalne głupoty i bzdury, ale nie narzekałem potem to już nawet olewałem. Nie polecam za sposób zwolnienia i dziwnych ludzi i bezsensownych zasad i udawania, że ich obchodzisz. Na LinkedIn ludzie, wartości, kolaboracja aż tu nagle bęc, aż korci żeby skomentować im te durne posty, ale na szczęście nie mam linkedina i mam inne rzeczy do roboty. W korpo i w IT zawsze trzeba być gotowym i mieć drugi projekt lub nagrany oraz niestety udawać, hajs się sam nie zrobi, ocena firmy 5/10 pół roku szło zarobić dodatkowo, ale jako kom dam 1/5 żeby każdy wiedział czego sie spodziewac.