Z całego serca polecam TileExpert – Dawid Żak!
Dawid od podstaw wykonał i wykończył naszą łazienkę w nowym domu, a efekt końcowy przeszedł nasze najśmielsze oczekiwania. Profesjonalizm i precyzja wykonanej pracy zasługują na najwyższe oceny ⭐⭐⭐⭐⭐
Każdy etap realizacji był dopracowany w najmniejszym detalu – idealnie ułożone płytki, perfekcyjne fugi, świetne spasowanie i bardzo wysoka estetyka wykonania. Widać ogromne doświadczenie, fachową wiedzę oraz pasję do tego, co robi. To nie jest „zwykły glazurnik”, ale prawdziwy specjalista, który dba o jakość, trwałość i wygląd końcowy.
Na duży plus zasługuje również świetny kontakt, punktualność oraz porządek na miejscu pracy. Dawid służył cennymi radami technicznymi i estetycznymi, które realnie wpłynęły na końcowy efekt łazienki – dzięki temu mamy wnętrze nie tylko piękne, ale też wykonane z głową i na lata.
Jeśli ktoś szuka glazurnika z najwyższej półki, któremu można w 100% zaufać, to TileExpert Dawid Żak jest najlepszym możliwym wyborem. Z czystym sumieniem polecamy i na pewno będziemy polecać dalej!