Ogólnie nigdy nie polecę tej firmy. Na magazynie syf jakby nie było sprzątane z rok czasu. Mam wrażenie że dopiero jak ja tam przyszedłem na okres próbny to pojawił się porządek. Przypomnę tutaj że miałem być magazynierem a nie sprzątaczem. Brak skanerów, systemu który by to ogarnął, wózków widłowych które działają jak czołgi(kilka z nich jest benzynowych i jeździ się nimi po hali) sprawia że ten magazyn się zatrzymał kilka lat temu. Brak komunikacji między biurem a magazynem sprawia że często magazynier szuka rzeczy której nie ma i przez to się denerwuje, bo nie może znaleźć a na końcu się dowiaduje ze tej rzeczy po prostu nie ma bo dopiero ma przyjechać z innego magazynu. Bhp to też co powinno być a nie ma. Brak ubrań roboczych na magazynie(chociaż butów) sprawia że trzeba patrzyć co się robi chyba że palce i nogi nie są Ci potrzebne do życia. Zwolnienia lekarskie nie są tolerowane w tej firmie co za tym idzie jest premia frekwencyjna. Płaca do dzisiejszych realiów słabo wygląda lecz nie najgorzej(pod warunkiem że nie byłeś na l4). Firma zatrudnia następne osoby przez co brakuje Twojego głównego narzędzia pracy - wózka widłowego. Miejsca jest mało, ponieważ na magazynie brakuje regałów na które było by miejsce ale niewiem dlaczego nie ma. Kogo pytałem to wszyscy to mówili no ale z jakiejś przyczyny ich nie ma. Magazyn z blachy sprawia że w zimie jest mega zimno a w lato jest jak w saunie. Regały nie wszystkie są podpisane więc trzeba chodzić i pytać starszych pracowników (którzy też często nie wiedzą) czy to jest ten towar co potrzebuje. Uważam że jakby to było zrobione tak jak należy i na normalnym magazynie a nie w "dziupli/melinie" to pracowników wystarczyło by 3. No ale widać że zarząd nigdy takiego magazynu nie widział. Bardzo słabo to wygląda. Co do pracowników z tymi co ja pracowałem to do większości nie ma się do czego doczepić.