Pracuję w tej firmie od wielu lat. Uważam, że anonimowe wystawianie negatywnych opinii jest bardzo krzywdzące dla firmy, która od wielu lat buduje swoją dobrą reputację . Każda nowo przyjęta osoba jest odpowiednio poinformowana o warunkach pracy. Nie każdy może być częścią naszego zespołu. Nie każdy nadaje się na dane stanowisko. Zwolnienia i przyjęcia są rzeczą normalną. Chcemy, aby firma się rozwijał, a do tego jest potrzebna zgrana ekipa. Bardzo dobre opinie o jakości naszych usług tylko motywują nas do dalszego rozwoju.
Wiem
06.04.2025 19:05
Unikajcie tej firmy, umowa na 3 miesiące. Tworzenie sytuacji spornych aby wypowiedzieć umowę z winy pracownika. Szemrana firma. Co sezon szukają pracownika do wykorzystania. Atmosfera straszna. Szefowie udają miłych.
Marcin Suchecki
25.07.2025 10:52
Z przykrością przyjmujemy powyższą opinię, ponieważ uważamy ją za niesprawiedliwą i krzywdzącą – zarówno wobec naszej firmy, jak i wobec całego zespołu, który przez lata buduje swoją markę rzetelną pracą.
Nasza firma działa nieprzerwanie od blisko 20 lat, zatrudniając sprawdzonych i lojalnych pracowników – wielu z nich pracuje z nami od 6 do nawet 11 lat. Pomimo sezonowego charakteru naszej branży, dbamy o stały skład zespołu, który tworzymy z szacunkiem i zaangażowaniem. Nie prowadzimy rotacji pracowników “na próbę” w celu ich wykorzystania, co sugeruje powyższa opinia. Trzymiesięczny okres próbny, jak w każdej odpowiedzialnej firmie, służy jedynie wzajemnemu sprawdzeniu się obu stron. Czasem – jak w tym konkretnym przypadku – niestety okazuje się, że dana osoba nie odnajduje się w zespole, nie szanuje współpracowników ani przełożonych, i nie wykonuje podstawowych poleceń służbowych.
Nie jesteśmy firmą “szemraną”, nie tworzymy sztucznie sytuacji spornych, nie udajemy “miłych szefów” – jesteśmy zespołem ludzi z pasją i doświadczeniem, który od lat funkcjonuje w sposób transparentny i uczciwy. Każdemu dajemy szansę – ale też oczekujemy wzajemnego szacunku i odpowiedzialnego podejścia do pracy.
Zachęcamy osoby, które naprawdę chcą nas poznać, do bezpośredniego kontaktu lub osobistego odwiedzenia naszej firmy. Opinie, szczególnie anonimowe, mogą niestety mijać się z prawdą i nie oddawać rzeczywistego obrazu pracy u nas.
Z poważaniem
471,9 tys
2021
2022
2023
Dane wygenerowane na podstawie sprawozdań finansowych firmy z KRS.
Zostaw merytoryczną opinię o Wepol Sp. z o.o.