Pracowałam ponad rok na stanowisku asystentki w firmie Bocian Nieruchomości i mogę z czystym sumieniem polecić to miejsce pracy. Najbardziej doceniam atmosferę, która tam panowała – zespół był młody, dynamiczny, a każdy pracownik chętnie służył pomocą.
W firmie panuje jasny podział ról i przejrzysta hierarchia, dzięki czemu każdy dokładnie wie, za co odpowiada. Zakres obowiązków został mi jasno przedstawiony od samego początku, co bardzo ułatwiało wdrożenie się w nowe zadania. Praca w Bocianie dała mi możliwość rozwoju i zdobycia cennego doświadczenia.
Szefowa - Pani Inga - osoba z ogromnym doświadczeniem, pełna profesjonalizmu, ale jednocześnie ludzka, ciepła i zawsze gotowa doradzić czy wesprzeć. Tak dobrego pracodawcę naprawdę rzadko się spotyka - potrafi motywować, jasno stawiać cele i dbać o rozwój pracowników.
Jedyny minus - pracownicy oraz szefowa bardzo chętnie przynosili dla wszystkich do biura różne ciasta i wypieki, co utrudniało w utrzymaniu odpowiedniej diety oraz sylwetki.
Podsumowując: jeśli ktoś szuka miejsca, w którym naprawdę można się rozwinąć, pracować w dobrej atmosferze i mieć realne wsparcie przełożonych, to Bocian Nieruchomości będzie strzałem w dziesiątkę. Ja wyniosłam z tej firmy same dobre doświadczenia i jeszcze długo będę ją ciepło wspominać.