Bozamet

Ujrzanów

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 337 ocen.

Bozamet
2 337 6 1

Opinie o Bozamet

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Zainteresowany

Witam. Na stronie tej firmy wiszą ogłoszenia o pracę od dłuższego już czasu. Czy rzeczywiście rekrutuja czy to tylko zbieranie danych osobowych? Warto aplikować czy to strata czasu?

Nie polecam
@Zainteresowany 16.07.2018 18:59

Nikt nie chce przyjsc do pracy za 10zl do ręki a wymagania takie że nic nie pasuje i ciągle za mało. Atmosfera do bani zakład psychicznie rujnuje ludzi nie polecam. Straszenie ciągłe pretensje do pracownika dzień w dzień. Unikać jak najdalej.

drops

coś malutko ostatnio o Bozamecie, albo wyjątkowo sie poprawiło, albo nowi pracownicy nie potrafią klikać. Czy ukraińska kolumna dołączyła juz w szeregi dzielnych wojowników Bozametu?

anonymous
@drops 24.07.2018 21:45

Nie ma czasu na pisanie. Pracy dużo, upały, obowiązki..... Nie ma pracowników z Ukrainy.

Paulina

@Wulgaryzmy nikogo nie straszę, ani nie umoralniam. Jestem moderatorem tego forum i jednym z moich zadań jest dbanie o to, aby jego użytkownicy przestrzegali regulamin serwisu. Opinie, które są tu publikowane, mogą byś stanowcze, ale niekoniecznie muszą zawierać słowa, które już sam autor cenzuruje. Wypowiedzi powinny być konkretne i merytoryczne, tak aby pomogły osobom zainteresowanym podjąć decyzję o tym, czy wysłać do firmy swoje cv. Jeżeli masz ochotę, to również Ciebie proszę o rozwinięcie swojej wypowiedzi i wymienienie czynników, które wpłynęły na to, że radzisz zapomnieć o tym pracodawcy.

Paulina

@co tu gadać co tu kryć a co wpłynęło na Twoją opinię? Czy możesz ją rozwinąć? CO byś zmienił w Bozamet? Jeśli przedstawisz konkretne argumenty, pomogą one osobom zainteresowanym wyrobić sobie opinię o firmie. @korniszon dobrze, że opisujesz sytuację w firmie z pierwszej ręki, jednak proszę Cię o nieużywanie wulgaryzmów, ponieważ takie wpisy są niezgodne z regulaminem i zgłaszane do administratora. @Pracujący w bozamecie haha proszę Cię o to samo.

Wulgaryzmy?
@Paulina 02.07.2018 12:04

Próbujesz umoralniać czy straszyć? Ja w ani jednym ani drugim poście nie widzę wulgaryzmu, a jeśli już to cenzura lub treść nieskończona, a to jak kto sobie to dokończy to już wola Twoja. To jedynie dobitne opinie a nie wulgaryzmy Pozdrawiam wszystkich opuszczających niebieski nieporządek... A jeśli Ty jako dziewczyna myślisz o pracy w tej firmie.. To radzę zamknąć GoWorka nie zastanawiać się czy te negatywne opinie są większą czy mniejsza częścią. Zapomnieć o słowie bozamet. Nie zbliżać się do budynków tej firmy ani zakładu 1, 2 a nawet 3. Nie marnuj swojego cennego czasu, nerwów, i samej siebie

anonim

(usunięte przez administratora)

sad

Oni jeszcze nie ogarniają sytuacji na rynku. Bezrobocie jest małe, zwłaszcza jeżeli chodzi o pracowników produkcji. A jak potencjalny pracownik się zgłasza na rozmowę to od razu pytanie o staż z urzędu. Dwa, nie chcą płacić porządnych stawek to pracownik ma gdzieś taką pracę, nie szanuje jej bo jeżeli go zwolnią lub sam odejdzie to taką samą znajdzie od ręki, a jak się postara to znajdzie nawet lepiej płatną. Mam też wrażenie, że góra powoli zaczyna robić w majtki, naprawdę zdolność produkcyjna bozametu podupada ze względu na brak pracowników, a będzie gorzej, nawet pisałem kilka miesięcy wstecz o tym :)

Grzegorz

Jesteście pewni, że nic pozytywnego nie można napisać?

Piniata

Ford i land rover :d kazdy zna wiec uciekaj kurla szfa :D

co tu gadać co tu kryć

dziadostwo i tyle w temacie..

OB
@jas 13.06.2018 14:22

Wyraził swoje zdanie na temat firmy, a Ty piszesz że jest biednym zakompleksionym człowieczkiem. Widać że nie przepadasz za wolnością słowa. 13 polubień na Twoje 1, wyciągnij wnioski.

Adam

Jesteście pewni, że nic pozytywnego nie można napisać?

Daria

Jeśli nawet firma nie jest idealna to chyba nie jest dziwne bo takich nie ma.

wanish
@Daria 23.05.2018 12:17

nikt tu nie oczekuje ideałow ale jak na 21 wiek to nie są warunki normalnie :) Dario pracujesz tam czy tylko starasz się ochłodzić trochę atmosfere i usprawiedliwić tą ruską dziuple ..

Rozwiń skrót

B rak O rganizacji Z A mebowoscią M entalną E sencji T ak zwane (usunięte przez administratora)

S paja cz
@Rozwiń skrót 23.05.2018 01:50

Biedny Ojciec Zatrudnia Amatorów Masochizmu Elitarna Tandeta

MazowianMostostal

Hej. Widze ze sa tu aktywni ludzie. Mam pytanie. Słyszałem o firmie Steva w Ujrzanowie. Podobno to odlam Bozametu. Czy coś wam o tym wiadomo? Co to za Firma cos ktos wie?

K.
@MazowianMostostal 22.05.2018 22:45

Prezes lubi "wietrzyć" personel, tak że nie znasz dnia ani godziny, chyba że na etat fizycznego pracownika ale tu poczytaj sobie opinie, znikąd się nie biorą.

Paulina

Jaka atmosfera panuje ogólnie w Bozamet? Czy ktoś może coś napisać na ten temat? Też byłabym wdzięczna za jakąś opinie, pomoc jeśli chodzi o sam proces rekrutacji, są dwa etapy, czy na jednym się kończy? Jaka umowę zapewnia pracodawca?

benek
@Paulina 06.05.2018 18:08

dziewczyno przyjdź zobacz,nie słuchaj ludzi zakompleksionych.Ile jest ludzi tyle jest opinii.

zadowolony

i zwolnili go a taki ambitny był :-)

K.
@Pikaczu 25.04.2018 18:47

Oj, szkoda ;))))) Taki kulturalny człowiek był.

Arkagdyniabozametswinia

Jak tam po 13 urlop jest?

Były pracownik

Dobra rada .Pamiętaj że Polsce jest jeszcze średniowieczny kapitalizm .Jak będziesz pracował za minimum krajowe to nie obawiaj się kamer i wypracowania norm w najgorszym przypadku możesz wylądować do sprzątania kibla .Jak będziesz pracował za więcej to do ostatniego dnia nie będziesz wiedział czy ci przedłużą umowę . zasada w tej firmie jest taka szukamy pracownika bardzo wydajnego i bardzo taniego .Bądż czujny trzeba mieć w zanadrzu inną pracę . Pozdrowienia dla pana C.z Ujrzanowa.

były
@fdf 10.04.2018 23:08

A z elektryka ktos przychodzi? Wcześniej wiedziałem, że jest jakas klasa pod patronatem Bozametu. W sumie dobry sposób na darmową siłę roboczą. Dostana szkołę życia i jak pójda do innej pracy to będą ją szanować.

był

Co tam słychać w bozamecie? Jakaś ostatnio cisza się zrobiła?

Vitamina
@był 20.04.2018 00:08

Bo mamy teraz tyle pracy, że brak czasu na konwersacje. Ha ha ha....

Były bozametańczyk

Jak tam bozametańczycy? Juz wrócili po świętach do "pracy" ?

rubin
@Były bozametańczyk 03.04.2018 11:44

prawdziwi bozametyjczycy nie maja świąt a reszta wracała w aurze dobrego humoru, zadowoleniaa i radosnych PODSKOKACH HOP HOP HEJ HOO

edek

Co się stało, że szukają nowego dyrektora handlowego?

Wojtek
@edek 22.03.2018 09:50

A był stary?

MinisterpiwnyhalaC

Dobre zarobki Dobra atmosfera Swietne zangazowanie ludzi i kierownikow Milo i jasno wszystko wytlumaczone Brygadzisci mili i uczciwi bez nalogow Praca fest Zartuje . to marzenia haha to (usunięte przez administratora)

Czarek

Narzekanie to druga natura niektórych osób. Wszędzie jest dobrze gdzie nas nie ma!!!

Pp

Alle jednak mają dalej pracowników? To może wcale nie jest tak źle jak niektórzy tu piszą? Może to konkurencja tak daje komentarze?

sobotni
@Pp 02.03.2018 15:27

oooo chyba straznicy bozametu wkroczyli :) zastraszanie macie we krwi nawet karmą :D hahaha beka... Twoja karma akurat czeka wlasnie na bozamet porozmawiaj z ludzmi ktorzy juz nie pracują co mysla, i czy chcieliby wrocic a potem przesadzaj ;) moze niektorzy maja dobrze albo zwyczajnie wiele im do szczescia nie potrzeba skoro bozamet spelnia ich oczekiwania w wielu mniejszych firmach jest czlowiek lepiej traktowany i co wazniejsze da sie wiecej zarobic tu jestes okradany i nie szanowany nie pozdrawiam i zycze powodzenia pracownikom ;) brednie to Wy macie w glowach

BV

BOZAMET to jak ROSJA odmienny stan świadomości ;-)

Nuttertools

Nigdy tu nie wroce . Szukaja jeleni Teraz te mrozy to na halach na minusie plus malowanie i ludzi trucie pozdro ujrzanow najwiekszw dziadostwooo .hala C.Naj tron Z jak z gta 2

jjja

firma źle zarządzana. układy, niekompetentni przełożeni. oszukiwany towar który nie spełnia wymagań klientów. oszukiwanie wyników badan. mentalnie lata 90-te.

lecim dalej
@dołączam 24.02.2018 04:53

pracując w bozamecie masz ogromne przywileje, u lekarza, bez kolejki, w sklepie, pierwszy do kasy ludzie po prostu z pożałowania i politowania są łaskawi jednym słowem praca w bozamecie przynosi wielkie korzyści Ciebie wkurrrrrrr portfel czyści dziękuję za uwagę

zadarno

darmozjady, klan nierobow obsadzone po brzegi kadry ludzi niewykfalifikowanych ktorzy zbieraja monetki kierownik dyrektor majster mistrz lider brygadzista jeszcze do kazdego wyzszego stanowiska zrobcie po dwoch zastepcow zarabiaja ludzie pracujacy niech naapierr charytatywnie tfuu na was totalnie

anonim

(usunięte przez administratora)

pomyłka

ale hajs sie zgadza i to sie dla nich liczy a Ludzie niech pracuja w dziczy

Ogórek

Pomidor

Pololoo
@Ogórek 26.02.2018 15:50

Kapucha

AP

Firma dobra. Płacone w terminie. Pakiet szkoleń dla nowych pracowników popatrzcie na ogłoszenia o pracę. Możliwości poszerzania wiedzy i doświadczenia. Gdzie tak macie w której firmie?

pjacujpjacuj
@zbyszek 23.02.2018 12:54

chcialbym staruszku zobaczyć jak Ty nakurrr na pełnych obrotach hahahah no ubaw po pachy.. jaka płaca taka praca, co sie dziwić zero szacunku od firmy, i vice versa pracownicy są ruhaha w tyłek to robią to samo poza tym, co jestbz tego ze harujesz? premia? premia widmo nikt nie widzial nikt nie slyszal.. to nie mlodzieniaszki, nie kazdy jest mądry tylko moze powiedz czemu PRACOWAŁES? czyzby Ci cos nie odpowiadalo? zalosny jestes wiadomo ze nikt nigdzie nic za darmo da ale ... co tu duzo gadac

Pozdrawiam załogę

Szanowni koledzy, no zastanówcie się po co pracujecie jeszcze tam :) po co tam tkwic no po co, zróbcie coś w swoim życiu nowego. Nie szkoda wam tego swojego życia i czasu na taką firme? Zarobki zarobkami no wiadomo są marne ale zdrowie tracić, do tego za takie pieniądze? Tylko przyznajcie się kto z was rozwozi cv na bierzaco, bierz jeden z drugim drukuj i trzeba rozwodzić samo się nie dostarczy, a firmy cały czas szukają pracowników uwierzcie mi, to że nie ma ogłoszeń na internecie czy tygodniku nie znaczy, że firmy nie prowadzą rekruracji .... Ja się zwolnilem jakiś czas temu i tak patrzę na te komentarze to przypomina mi się dokładnie to wszystko co tam doswiadczylem, brrrrrr no ale byłem głupi tam robic co zrobisz. Pozdrawiam Was wszystkich koledzy z ZPP! Niech moc będzie z wami! A kto chce zostać to moja rada: zakładajcie związki zawodowe poza zakladem! Innej metody nie ma bo nikt z wami pojedynczymi jednostkami się nie będzie liczył. Tyle. Bez odbioru ;)

Zostaw opinię o Bozamet - Ujrzanów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bozamet