Bozamet

Ujrzanów

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 312 ocen.

Opinie o Bozamet

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bozamet

był

Co tam słychać w bozamecie? Jakaś ostatnio cisza się zrobiła?

Vitamina
@był 20.04.2018 00:08

Bo mamy teraz tyle pracy, że brak czasu na konwersacje. Ha ha ha....

Były pracownik

Dobra rada .Pamiętaj że Polsce jest jeszcze średniowieczny kapitalizm .Jak będziesz pracował za minimum krajowe to nie obawiaj się kamer i wypracowania norm w najgorszym przypadku możesz wylądować do sprzątania kibla .Jak będziesz pracował za więcej to do ostatniego dnia nie będziesz wiedział czy ci przedłużą umowę . zasada w tej firmie jest taka szukamy pracownika bardzo wydajnego i bardzo taniego .Bądż czujny trzeba mieć w zanadrzu inną pracę . Pozdrowienia dla pana C.z Ujrzanowa.

kaczuszko
@Gruby 06.03.2018 13:38

czlowieku z takim podejsciem zycia nie polepszysz... jest mnostwo firm trzeba tylko szukac i w odpowiednim momemcie tam uderzyć. rusz glowa a nie rekami. żyjesz o to by utrzymywac szefa czy zyc dla siebie... skoro martwisz się o to co bys wlozyl swoim wrobelkom? to moze pomyśl co wlozysz za 5 lat ;) bo bozamet to juz powoli emeryt... pozdrawiam

Były bozametańczyk

Jak tam bozametańczycy? Juz wrócili po świętach do "pracy" ?

rubin
@Były bozametańczyk 03.04.2018 11:44

prawdziwi bozametyjczycy nie maja świąt a reszta wracała w aurze dobrego humoru, zadowoleniaa i radosnych PODSKOKACH HOP HOP HEJ HOO

edek

Co się stało, że szukają nowego dyrektora handlowego?

MinisterpiwnyhalaC

Dobre zarobki Dobra atmosfera Swietne zangazowanie ludzi i kierownikow Milo i jasno wszystko wytlumaczone Brygadzisci mili i uczciwi bez nalogow Praca fest Zartuje . to marzenia haha to (usunięte przez administratora)

Czarek

Narzekanie to druga natura niektórych osób. Wszędzie jest dobrze gdzie nas nie ma!!!

Pp

Alle jednak mają dalej pracowników? To może wcale nie jest tak źle jak niektórzy tu piszą? Może to konkurencja tak daje komentarze?

sobotni
@Pp 02.03.2018 15:27

oooo chyba straznicy bozametu wkroczyli :) zastraszanie macie we krwi nawet karmą :D hahaha beka... Twoja karma akurat czeka wlasnie na bozamet porozmawiaj z ludzmi ktorzy juz nie pracują co mysla, i czy chcieliby wrocic a potem przesadzaj ;) moze niektorzy maja dobrze albo zwyczajnie wiele im do szczescia nie potrzeba skoro bozamet spelnia ich oczekiwania w wielu mniejszych firmach jest czlowiek lepiej traktowany i co wazniejsze da sie wiecej zarobic tu jestes okradany i nie szanowany nie pozdrawiam i zycze powodzenia pracownikom ;) brednie to Wy macie w glowach

BV

BOZAMET to jak ROSJA odmienny stan świadomości ;-)

Nuttertools

Nigdy tu nie wroce . Szukaja jeleni Teraz te mrozy to na halach na minusie plus malowanie i ludzi trucie pozdro ujrzanow najwiekszw dziadostwooo .hala C.Naj tron Z jak z gta 2

jjja

firma źle zarządzana. układy, niekompetentni przełożeni. oszukiwany towar który nie spełnia wymagań klientów. oszukiwanie wyników badan. mentalnie lata 90-te.

lecim dalej
@dołączam 24.02.2018 04:53

pracując w bozamecie masz ogromne przywileje, u lekarza, bez kolejki, w sklepie, pierwszy do kasy ludzie po prostu z pożałowania i politowania są łaskawi jednym słowem praca w bozamecie przynosi wielkie korzyści Ciebie wkurrrrrrr portfel czyści dziękuję za uwagę

zadarno

darmozjady, klan nierobow obsadzone po brzegi kadry ludzi niewykfalifikowanych ktorzy zbieraja monetki kierownik dyrektor majster mistrz lider brygadzista jeszcze do kazdego wyzszego stanowiska zrobcie po dwoch zastepcow zarabiaja ludzie pracujacy niech naapierr charytatywnie tfuu na was totalnie

anonim

(usunięte przez administratora)

pomyłka

ale hajs sie zgadza i to sie dla nich liczy a Ludzie niech pracuja w dziczy

Ogórek

Pomidor

Pololoo
@Ogórek 26.02.2018 15:50

Kapucha

AP

Firma dobra. Płacone w terminie. Pakiet szkoleń dla nowych pracowników popatrzcie na ogłoszenia o pracę. Możliwości poszerzania wiedzy i doświadczenia. Gdzie tak macie w której firmie?

pjacujpjacuj
@zbyszek 23.02.2018 12:54

chcialbym staruszku zobaczyć jak Ty nakurrr na pełnych obrotach hahahah no ubaw po pachy.. jaka płaca taka praca, co sie dziwić zero szacunku od firmy, i vice versa pracownicy są ruhaha w tyłek to robią to samo poza tym, co jestbz tego ze harujesz? premia? premia widmo nikt nie widzial nikt nie slyszal.. to nie mlodzieniaszki, nie kazdy jest mądry tylko moze powiedz czemu PRACOWAŁES? czyzby Ci cos nie odpowiadalo? zalosny jestes wiadomo ze nikt nigdzie nic za darmo da ale ... co tu duzo gadac

Pozdrawiam załogę

Szanowni koledzy, no zastanówcie się po co pracujecie jeszcze tam :) po co tam tkwic no po co, zróbcie coś w swoim życiu nowego. Nie szkoda wam tego swojego życia i czasu na taką firme? Zarobki zarobkami no wiadomo są marne ale zdrowie tracić, do tego za takie pieniądze? Tylko przyznajcie się kto z was rozwozi cv na bierzaco, bierz jeden z drugim drukuj i trzeba rozwodzić samo się nie dostarczy, a firmy cały czas szukają pracowników uwierzcie mi, to że nie ma ogłoszeń na internecie czy tygodniku nie znaczy, że firmy nie prowadzą rekruracji .... Ja się zwolnilem jakiś czas temu i tak patrzę na te komentarze to przypomina mi się dokładnie to wszystko co tam doswiadczylem, brrrrrr no ale byłem głupi tam robic co zrobisz. Pozdrawiam Was wszystkich koledzy z ZPP! Niech moc będzie z wami! A kto chce zostać to moja rada: zakładajcie związki zawodowe poza zakladem! Innej metody nie ma bo nikt z wami pojedynczymi jednostkami się nie będzie liczył. Tyle. Bez odbioru ;)

osiempisiąt

zatraciliscie sie i zapomnieliscie. To nie takie czasy gdzie majac firme mozna bylo liczyc na praktycznie murowany sukces. Dzis firma jest jutro nie. Konkurencja zmienia sie z dnia na dzień. Zacznijcie myśleć w przód! Jak narazie odnosze wrazenie ze bronicie sie tonięcia w g0wni3. Po drugie to nie czasy ze pracownik robił wszystko by tylko zostac w pracy. Dziś jest troche inaczej niz kilkanascie a nawet kilka lat temu. Nie podejmujac dzialan nowych tylko zapobiegajacych dalsze rujnowanie firmy nic nie zrobicie. Z godziny na godzine dziadziejecie coraz bardziej. Jesli nie potraficie wyprostować sytuacji to chcecie dalej presperowac ? Moze firma zbyt sie rozrosla zeby ją kontrolowac? Moze brak inwestowania w firme tez ma swoje konsekwencje? Proponuje szukac partnerów w innych branżach w których mozna świadomie stwierdzic "tu jest przyszlosc" bo moze pokazcie publicznie wyniki sprzedazy i zmowien w okresie chociaz 10-15 lat. Jeszcze niedawno "biuro" sie tu udzielalo, teraz widze chyba zapomnieli. Juz nie grozisz jeden z drugim pajacu ze beda problemy za zwiazki zawodowe? Obawiacie sie czegos? Ale wiedzcie ze to dopiero poczatek co sie zacznie dziać jeśli nic sie nie zmieni. Zrobcie piekarnie:D ludzie zawsze beda głodni:D Przy budujcie kombajny, przyczepy i wszystko potrzebne do zbiorów jak i dalszego przetwazania :D beka firma ktora definicje jakość myli ze slowami "szybko aby bylo" :) firma ktora miedzy innymi produkuje konstrukcje stalowe, gdzie bezpieczenstwo wisi pod nimi na tysiące ludzi. Podziwiam za odwagę. trzymam kciuki za prezesa ktory moze w koncu sie obudzi z tego snu

terminowość
@pracownik 20.02.2018 16:14

i tutaj bym polemizowal zobacz co sie dzieje gdy 10-tego wypada w weekend... wypłaty raz na rok są wtedy dawane wczesniej 10sobota 11 niedziela poniedzialek witaj wyplato 2 dni po terminie... w tej firmie nic sie nie ruszy jak dalej jak beda robic. Historia lubi sie powtarzac a ja nie chce czarnowróżyc, ale zpp chyba chce byc znowu sprzedane. (usunięte przez administratora) i dżungla w jednym

kolesiostwo

az dziwne ze prezesso nie skorumpowal jeszcze goworka lub ludzi ktorzy pisaliby pozytywne opinie:d bo chyba wszystko potrafi załatwić za złocisze :) pozdrawiam inspektorów ;) za ten zaklad powinni sie wziąć ludzie z TVNu

szczescia
@jurek 20.02.2018 08:52

masz racje , oby jak najwiecej i jak najwiecej takich jak Ty tam pracowalo;) nie wiem ile tam pracujesz i kim jestes ale zycze Ci zebys najdluzej tkwil w samozaklamaniu. dzieki takim jak Ty jest firmie jak jest bo nikt ich nie nauczył szacunku do pracownika. milej pracy

pterodakryl

Dinozaury wyginely to i na was przyjdzie pora dziady zaye8abne...

Pracujemy

A mi sie firma bardzo podoba. Prężnie się rozwija, ma ofromny potencjał, daje wilelka nadzieje na przyszkosc, przyszłość polskiej młodzieży i gospodarki. Warunki pracy na bardzo wysokim poziomie, wyplaty godne ktore zaspokajaja pracowników, wyplacane na czas. Praca mila, lekka i przyjemna w fajnej przyjemniej i spokojnej atmosferze. Upss. Zapomniałem że to nie 1szego Kwietnia.. :D Współczuję pracownikom

Powiem tak

Powiem tak Firma dziad

WciągajmyRazem

Pracownicy z Ujrzanowa na dwóch ostatnich halach powinni dostawać dodatek górniczy, zapylenia nie powstydzilaby się nawet kopalnia. A przy okazji malarze skorzystają :D (usunięte przez administratora) warunki Like IT !! XD malujmy, spawajmy a chooy niech wdychaja bo przecież to zwykli robole.. Jak cielaczki porabia to co pan zazyczy. Kur8y 7ebane jeszcze dotknie was to wszystko i wroci szacunek ktory dajecie pracownikom ktorzy odpier najgorsze roboty. Pamietajcie gdyby nie oni to sami zdejmowalibyscie te zaje6ane krawaciki i brali narzedzia w te pazerne łapska TFuuuu yebane nieroby gnidy i darmozjady Bieda smród i ubóstwo... Co mozna mowic o firmie w ktorej na zakladzie w Ujrzanowie CAŁYM PODKRESLAM, byl okres czasu gdzie moglismy powiercic sobie palcem XDD i to w .... potem podac reke cwaniaczkom. 2 WIERTARKI NA CALY ZAKLAD W TYM JEDNA W USZKODZONA A DRUGA MAJĄCA PROBLEM W WIERCENIU ALUMINIUM.... MOC I SILA W SPRZECIE ktos w koncu się zorientowal ze tak pracy solidnej nie zorganizujemy z takim sprzętem. ZAINWESTOWALI WIĘC W WIERTARKE sztuk 1 ????????? 2 ???????? No kurw@ F I R M A D Z I A S M R O D S D O M I A I G O M O R I A przekraczając progi bozametu przechodzisz w inny stan umyslu.. w dezorganizacje umyslu Nie szanujecie pracowników myśląc ze firma pany? że zawsze beda nowi chetni do roboty? Tylko szkoda ze przez te kilka lat widac tylko starych ktorzy odchodza powoli przemiał nowych jest ogromny... FIRMA W ŁACH

FuCkChmiel

Firma dziad w skrajnosc w skrajnosc przyjmuje ludzi ktorzy rzucili wczesniej robote z dnia na dzien dostajac wiecej niz czlowiek ktory robi caly czae brak szacunku i zastraszanie to norma , robic tobic nie polecam zmarnowane 4 lata bez podwyzki bo sobut nie przychodzisz i o kursie mozna pomarzyc zegnam ten szit elo nara szkola przetrfania brak desek w kiblu itp papier szary prapracownik.dla kadr miekki zal haha eLo

AdamWalisz
@FuCkChmiel 12.02.2018 09:58

to po prostu szkola skoczkow. sr4jąc na Małysza zobaczysz ilu z nich będzie skakac na wielkiej skoczni :D

Przyszlosc

Nowy rok nowe opinie już się pojawiają:) Po długim rozmyślaniu zdecydowałem jednak napisać kilka słów tutaj. Kilka lat pracy w firmie pozwala mi na relistyczne oceny. Chociaż swoją oceną dołoże się raczej do tych negatywnych opinii :) Wiedząc, że kadry i górne instancje czytają opinie: proponuję zrobić ankietę wśród pracowników :) wtedy może dotrze do Was jak jest na prawdę. Kilka prostych pytań na temat zadowolenia, zmian i ogolnej opinii. Temat dla nowych pracowników? Już niedługo chyba tylko z Ukrainy :) Nie jestem prorokiem, ale w takim tempie i sposobie prowadzenia firmy przewiduję 3-4 lata gdzie będziecie musieli się przebranzowac lub zniknąć z rynku. Czy jest pracownik pracujący dłużej niż 5 lat który powie ze jest lepiej? Chyba tylko ten który wlasnie jest wazelinowym karierowiczem :) Mówmy tu o firmie, czy dzieje się lepiej? Jakie są prognozy? Na co wszyscy mogą liczyć? Czy będzie już tylko gorzej? Traktowanie pracownika - rób, milcz, rób i najlepiej za darmo. - tak chyba najlepiej wyjaśnimy sytuacje w firmie :) WYZYSK Sposób i efekty pracy - odnoszę wrażenie, że klienci tutaj mogliby się wypowiedzieć. Ja jako pracownik na pewno nie skorzystałbym z naszych usług :) - krótko i na temat bez zbędnego zagłębienia w szczegóły Rządy firmy polegają chyba na położeniu gwiazd, a jak wiemy ziemia krąży i z każdego położenia widzimy je inaczej :) podobnie jest chyba tutaj, w dodatku wpływ na to mają warunki pogodowe, mgła, chmury. Tak samo jak w BOZAMECIE czynniki naturalne i nienaturalnie wpływają na decyzje, które potrafią się zmieniać KILKUKROTNIE na dzień - WhatTheFuckKu#!w@ ?! Tak pisząc to wszystko i czytając wczesniej (przez dlugi okres czasu) poprzednie opinie zastanawiam się co myśli i planuje prezes. Czy zwyczajnie ogłosicie upadłość? Wchodząc na stronę www. i oglądając filmy reklamowe to faktycznie jakbym nie znał firmy to można sobie pomyśleć, że faktycznie firma jest mega przygotowana i rozwinięta. I właśnie tu może wypowiedzcie się jakie sa perspektywy i co czeka Nas w przyszlosci? Bo jak narazie nie widać żeby obecne inwestycje rozwijały się prężnie. Czy nawet prezesa i Panią prezes nie interesuje co będzie za kilka ? Bo odnoszę wrażenie, że kierownictwo i dyrektorzy zacierają ręce przy przyslowioym 10-tym każdego miesiąca i raczej poza tym sie nie liczy :) Nie zależy Wam na losach firmy i dalszych perspektywach to moze lepiej sprzedać póki jest jeszcze co :) Pojawiły się informacje o produkcji elektrycznych samochodów, co z tą informacja? Czy coś się dzieje w tym kierunku?

NeandertaleUuUJAYETI
@mm 31.01.2018 06:21

Widze ambitna wypowiedz jak przystalo na typowego bozametyczyka... sorry ale powinno sie dawać wypowiedzi pelnymi zdaniami :D

Nick

Ludziska nie narzekajcie, gdybyście zobaczyli co się tam działo te 20 lat temu, gdy bezrobocie szalało i kiedy szczęśliwie los dał mi szanse na inną pracę to obecną sytuację uważalibyście za raj. Ale przy okazji zapytajcie Pana Z. czy pamięta jak całą załogę musiał przymusowo wysłac na urlopy bezpłatne ,bo zleceń miał zero ( słownie zero ) i ludzie się zgodzili ,bo nie mieli wyjścia. A zero zleceń wynikało własnie z podejścia do klienta, bo klient , chociaż nie wymagał sześciu gwiazdek, to wymagał przynajmniej odrobiny szacunku, a słowo szacunek w tej firmie jest nieznane. Konkurencja mu rosła jak grzyby po deszczu i ludzie woleli nawet ciut przepłacać oby tylko omijać Bozamet. Czasy się zmieniły ,ale z tego co poczytałem w komentarzach, głowy właścicieli zostały w latach '90. Spytajcie jak jednego dnia odeszli wszyscy spawacze jacy byli w firmie i jaka wtedy była amba. Takich sytuacji możnaby wymieniać w nieskończoność. Dużo nauczyłem sie w Bozamecie , ale określając to jednym zdaniem, Bozamet to " szkoła przetrwania". Jak tam dałes sobie rade przez nawet jeden rok tzn. że dasz sobie rade wszędzie i każdy następny pracodawca będzie zachwycony i Twoja kreatywnością, mobilnością, elastycznością i umiejętnościami radzenia sobie w trudnych sytuacjach. Prace tam potraktujcie jako bezcenne doświadczenie, które Wam w życiu zaprocentuje, ale nie planujcie tam kariery. Taka rada starszego człowieka.

były
@ByloTakIBedzie 26.01.2018 10:28

racja, ale Ci starzy co pracują to bywają tacy co ledwo miarkę w ręku trzymają i nadają sięj edynie do prostej pracy na prasach itp. Jak ktoś ma pojęcie o jakiejś robocie to niech serio się rozejrzy troche po Siedlcach za inna pracą...co z tego, że sie pracuje w dużej firmie jak bozamet gdy do kieszeni wpada cały chu**...lepiej robić w małej i trochę brzydszej hali i zarabiać więcej....ale niektórzy to chodzą dumni jak paw bo w znanej i dużej firmie robią (dorabając sławka aby miał za co RENDŻA zatankować)...To wina ludzi, że jest jak jest, a biuro widzi i to wykorzystuje...ludzie, postawcie się z raz a zobaczycie jak wszystko się zmieni....Tereski się nie bójcie, gdyby nie wy to sama by musiała długie buty założyć i przy maszynie stanąć.

123

Stadler ma przyjąć 200-300 osób. Na pewno duża część starych pracowników ucieknie. Skończy się upokarzanie stawka. Bo jak to nazwać, kiedy nowy bez doświadczenia dostaje więcej na godz. niż większość ktora już to doświadczenie posiada. Szef przechodzi samego siebie.

SzybkoSzybko
@Kapo 25.01.2018 07:07

Nie stać! Rozejsc się

KOLO

Jak tam Kierownik Utrzymania Ruchu się sprawuj? Łysy Kazimierz.

Opatrunek
@KOLO 17.01.2018 21:18

Jest towarzyszu

Cycu

Szanowny Panie Sławku. Jestem byłym pracownikiem Pańskiej firmy i nie mogę ścierpieć co ludzie piszą o pana firmie .Jest Pan super człowiekiem bo połowa rodzin w Siedlcach żyje Dzięki Panu, dziś pracuję w firmie którą prowadzi kolega premiera Włoch Berlusconiego, który wcale nie kontroluje ludzi nawet nie chce mu się przyjechać i zobaczyć jak ludzie pracują, bo wszyscy dbają o zakład nie rzucają kiepow, nie wypisują na drzwiach na ludzi i sami o wszystko dbają sam prowadziłem trzy firmy ,ale mi się nie udało tak jak Panu ,chociaż pracowałem po 16 godzin Pana dobry kolega a mój wujek świętej pamięci Mirek Wierzbicki zawsze mi przedstawiał Pana jako wzór człowieka sukcesu i ja zawsze wzorowalem się na Panu że można zrobić coś z niczego.Pan też zaczynał w garażu i pewnie pracował więcej jak ja Panu się udało bo dziś jest Pan człowiekiem sukcesu na którym będę się wzorował do końca życia i nie piszę tego żeby pan mnie przyjął do pracy bo ja już osiągnąłem w życiu to co chciałem ,mam chomika ,kota ,psa dwa auta ,mieszkanie w centrum Siedlec i przede wszystkim kochającą żonę i córkę. A teraz mogę panu napisać a nawet chciałbym Panu przedstawić jak u Pana ludzie pracują bo ja pracowałem u Pana 7 lat za co jestem Panu bardzo wdzięczny Proszę Pana nie powiem na nikogo złego słowa z Pana firmy ,a to co ludzie piszą to Niech sobie piszą ,bo każdy może się schować za komputerem, a ja Panie Prezesie nie muszę, bo Pana szanuję mimo tego że nie pracuję w Pańskiej firmie to Chciałbym chociaż w jednym procencie pomóc Panu żeby Pan nigdy nie zrezygnował z prowadzenia firmy dziękuję. Z całym szacunkiem Pozdrawiam Pana i ludzi którzy u Pana pracują. Andrzej Mamcarz.

NoChybaTy
@Cycu 17.09.2017 13:11

No jak ktos wspomnial wazelinka az wycieka po kolanach.... Oby wiecej takich pracowników (czytaj- BYŁYCH!! którzy mimo tego kołchozu, badziewnych systemów pracy, braku organizacji i wielu innych negatywnych rzeczy nie narzekają i mówią, ze jest super) Skoro tak było Ci dobrze to po co uciekales ? Bo nie jest dobrze, jest PeniSowo! Mam wrażenie, że sytuacja z dnia na sie pogarsza a Wy dalej mowicie "jest dobrze" :D oklamujcie siebie sami

Irek

Jak się komuś rozchodzą drogi z dobrą pracą to szuka winnych??

Rocky
@Irek 11.01.2018 09:26

Irek czy mirek ? Miruś, nie liż juz tak (usunięte przez administratora) bo najlepsza pasta nie wyciągnie zapachu odbytu... Idź tam pomyj lepiej silniki w skodziankach bo pewnie już brudne. Nie każdy jest Mirosławku taki aby chodzić i na siłe pieprzyć na siłe na kogoś głupoty, dlatego, że Tobie w czymś dany delikwent nie pasuje. Są ludzie którzy się szanują i mają odrobine honoru i odchodzą sami, do lepszych prac, aby coś zyskać wcale nie muszą robić za wiernego sługe 24/7 jak Ty (kto w temacie ten wie o co chodzi he he he). Bozamet jest dobrą pracą dla młodziaków, aby coś tam w CV wpisac, zdobyś doświadczenie i mając ambicje iść dalej...bo niestety ten wspaniały bozamet kokosów nie napłaci...Mówi się "jaka praca taka płaca", w tej firmie to po miesiącu już każdy wie, że najlepiej zastosować "jaka płaca taka praca".

kobieta pracujaca

A historia lubi się powtarzać. Tylko tym razem będą to kobiety.

wina tuska i tyle.
@kobieta pracujaca 16.01.2018 17:45

biuro bogato obsadzone, zabraknie pracowników na produkcji to biuro weźmie narzędzia w ręce i jazdaaa !! he he he.

Ło matko i córko

Ci co chcą uciekać do lepszej pracy. Napiszcie gdzie to w Siedlcach jest tak dużo lepiej. Chętnie sprawdze na goworku opinie. Może jest jakiś "biały kruk" na Siedleckim rynku pracy o którym piszą w samych superlatywach. Jak na razie czytałem o parudziesięciu pracodawcach i normalnie kopiuj wklej opinie o Bozamecie. Czyli albo wszędzie tak samo, albo wszędzie pracują ci sami ludzie.

Pozdrawiam ojca matki i corki.
@Pracownik 29.10.2017 19:42

..... no wlasnie fajnie, że tu sie nikt nie odezwal:D Konkurencji jak i wiele firm z innych branż jest na rynku. Siedlce są dobrym miejscem i oczywiście okoliczne obszary. Czy faktycznie autor miał na , ze najlepiej jest w Zabomecie. Co teraz jakies reklamy, anty reklamy i konkurencyjne firmy. Ludzie zastanówcie się.

Zostaw opinię o Bozamet - Ujrzanów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bozamet