Bozamet

Ujrzanów

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 342 ocen.

Bozamet
2 342 6 1

Opinie o Bozamet

AntonjuP

To jest po prostu taki duży JANUSZMET, dlatego oczekiwanie jakichkolwiek standardów jest z waszej strony nietaktowne. Pozdrowienia dla trzeźwo myślacych byłych pracowników :)

Pracownik

Panie "Były Pracownik" twój nick wszystko mowi o Tobie. Jest naukowo stwierdzone że 80% odchodzących z firmy w niekoniecznie dobrych stosunkach zawsze będzie próbowało zdyskredytowac byłego pracodawcę i dowartościować siebie . A z racji że nie mają odwagi tego powiedzieć pracodawcy prosto w oczy to korzystają z anonimowości jaką daje internet. Syndrom byłego pracownika. Życzę powodzenia w nowej fantastycznej pracy.

były2
@Pracownik 07.11.2018 12:31

Ja odszedłem w dobrych stosunkach, nawet miałem propozycję na " lepsze" stanowisko. Powiem szczerze, dobrze, że nie zostałem. Za godzinę mam obecnie 2/3 więcej niż miałem propozycję w Bozamecie...Nie wiem jak jest teraz, ale za moich czasów ze sprzętem i maszynami było średnio. O szatni nie wspominam bo to była ruina. Nie mówiąc już o tych słynnych " małyszach" w toalecie :)

były2
@były2 09.11.2018 12:30

I zapomniałem dodać, nadgodziny w sobotę były kompletnie nie opłacalne. Albo wychodziło tyle samo albo 50 zł więcej. Tak 50 zł za 8h pracy w sobotę.

Ciekawa
@były2 09.11.2018 12:30

A co to są te "malysze" w toaletach???

Adam
@Ciekawa 10.11.2018 11:45

Brak desek :)

Ciekawa

Wszyscy (większość) narzeka tu na Bozamet. A są tez jacyś zadowoleni z pracy w tym zakladzie? Który zaklad lepszy-Sucharskiego czy Ujrzanow i dlaczego?

Byly

Nie będę się z Taba szarpal. Powiem Ci tyle zgnijesz w tej firmie.

Były pracownik

Weź się nie osmieszaj. Podwyżki?! 50 gr do godziny brutto? Jeśli to jest podwyżka dla Ciebie to ta firma jest idealna dla Ciebie. Stan maszyn masz rację masakra te wasze wózki nadają się na szrot. A i park maszynowy nie odbiega od standardów Bozametu. A w soboty setki?? Chyba ty wypłaty nie umiesz liczyć. Pracowałem dość długo A nawet za długo i wiem co mówię. Okradanie wypłaty to norma. Na szczęście mam inna pracę nie muszę tam nikomu lizać (usunięte przez administratora) A i wynagrodzenie jest bardzo na plus. Aż chcę się przychodzić. Krótko powiem Bozamet (usunięte przez administratora)

Pracownik

Praca w firmie Bozamet nie różni się znacząco od podobnych sobie na rynku pracy w Siedlcach. Jezeli ktoś mysli że zarobi dużo nie dając nic od Siebie, nie polecam. Ale jezeli coś potrafisz nie boisz się pracy i umiesz swoją pracę odpowiednio wycenić ,spróbuj. Pracuję niespełna rok w firmie Bozamet jako prosty magazynier i z moich obserwacji brakuje im kompetentnych ludzi we wszystkich działach, przez to jak juz im się taki trafi to próbują go zatrzymać. Podczas mojej "kariery" zaliczyłem dwie podwyżki, co prawda nie oszałamiające ale zawsze jakieś. Z tego co słyszałem to za soboty są setki więc jak zechcesz dorobić zawsze można. Ale żeby nie było tak słodko to stan techniczny urządzeń obslugiwanych przez pracownikow woła o pomstę do nieba ,wiem co mówię bo w poprzedniej firmie między innymi bylem odpowiedzialny za pilnowanie okresowych przegladow i tych bez UDT i tych z UDT. Jak to przechodzi takowe kontrole ,nie wiem. Reasumując nie sluchaj tych co tylko narzekają bo ich opinnie nie są obiektywne. Bali się odezwac o podwyżkę a w internetach kozaki. Złóż CV są braki kadrowe więc napewno Cię przyjmą i zapierdzelaj bo tylko tak mozesz wyrobić sobie jakąś markę w firmie. Powodzenia i może do zobaczenia.

Paulina

@dżentelmen proszę Cię, abyś w wypowiedziach na forum nie używał wulgaryzmów. Każdą opinię można sformułować w sposób kulturalny i zgodny z zasadami, które nas obowiązują. Pozostawiam link do regulaminu: https://www.gowork.pl/regulamin @Były pracownik Taka wypowiedź może zostać uznana za pomówienie. Jeżeli wysuwa się wobec kogokolwiek zarzuty, należy mieć dowody popierające przedstawianą tezę.

gdzie_ten_komentarz
@Paulina 08.10.2018 11:29

Szanowna Pani. Gdzie jest opinia do której się Pani odnosi bo szukam szukam i znaleźć nie mogę.

Z daleka

Nie polecam, pracownik traktowany gorzej niż pies, 10zl/h i ciągle mało i mało więcej kierowników niż pracowników.

Ex

Ja tez pracowałem jakiś czas temu. Ci co nie szukają innej pracy to albo się boją albo nie mają wykształcenia/ doświadczenia i po prostu cieszą się z takich warunków. Może nie cieszą ale pracują, bo co maja robić. Nie wieżę, że ktoś kto ma trochę więcej ambicji tam zostaje. A pracę można znaleźć bez problemu. I uwierzcie mi, jak wam się trafi to będziecie pluć sobie w brodę dlaczego tyle czasu tam spędziliście i zmarnowaliście ten okres.

Były pracownik

Ludzie dziadostwo. Jak macie niz na szyi to mozna po pracowac, ale oby nie za długo nedzne wynagrodzenie, kipscy kierownicy. BANDA ZŁODZIEI

Adam Małysz

Bozamet to .. Opisz miejsce i prace jednym slowem

HOP DO DZIURY
@Adam Małysz 14.09.2018 19:25

Jedynym? (usunięte przez administratora)... Chyba kojarzę z konstrukcji... :d (usunięte przez administratora)? Zmieniło się coś? Macie na czym klapnąć przy robieniu dwójki?! Praca, gdzie nie jesteś doceniony i wynagrodzony po czasie przestaje być opłacalna..,.. tyle w temacie

fghjggf
@HOP DO DZIURY 15.09.2018 01:55

Zrobili, zrobili! A jak! I to w bozametowskim stylu! Na pierwszy rzut oka, ładnie. Na drugi rzut oka, to od latryny różni się to tylko tym, że jest bieżąca woda . Niby na łeb nie pada, ale podczas deszczów woda po ścianach leci. Niby wszystko ładnie, ale śmierdzi jak w latrynie bo coś spartolili z kanalizacją pewnie. Niby są 4 kabiny, ale 2 są zamknięte bo po co takiemu plebsowi 4? Jak przyjedzie prezes to się otworzy wszystkie a tak to po co? Niby jest elektryczny podgrzewacz wody, ale o mydle czy suszarce do rąk? Zapomnij robole mają robić a nie się myć. Nawet lustra nie ma, robole mają robić a nie w lustrach się przeglądać. Czyli siennica w skrócie :)

Paulina

@HOP DO DZIURY nie używaj proszę w przyszłych wypowiedziach słów powszechnie uważanych za nieeleganckie. Jeżeli natomiast masz doświadczenie w pracy w Bozamet to zachęcam Cię, byś napisał konkretniej o warunkach zatrudnienia i atmosferze panującej w tym miejscu. Takie informacje będą przydatne dla osób zastanawiających się czy warto podjąć tam pracę. @potencjalny pracownik czy podjąłeś już decyzję odnośnie rozpoczęcia pracy w Bozamet? Jeżeli zdecydujesz się tam zatrudnić, to zachęcam Cię do napisania na forum, jakie odniosłeś wrażenia. Kolejne zainteresowane osoby z pewnością będą wdzięczne. @Nowy czy Stary proszę, abyś w swoich kolejnych wpisach unikał wulgaryzmów.

umowa

Teraz pewnie to nie ma kompletnie pracowników. Do stadlera ogłaszaja się gdzie się da i ostatnio nawet BUS kursował z pod PKP aby tylko sciagnąć ludzi do pracy. Już jak tam brakuje to w Bozamecie już całkiem bieda z kadrą.

potencjalny pracownik

Mam propozycję z Urzędu Pracy podjęcia pracy na produkcji w Bozamet. Jak wygląda praca, warunki i atmosfera na WYDZIALE MOTORYZACJI NA SUCHARSKIEGO? Pasuje mi lokalizacja i myślę o podjęciu pracy na produkcji w tej lokalizacji. dziękuję za wszelkie informację

K.T
@potencjalny pracownik 13.09.2018 22:28

Jeżeli chcą Cie wysłać na staż, odmów. Nie ma ludzi do pracy, nawet już stawki dla nowych podnieśli (szkoda tylko, że dla starych nic takiego nie przewidzieli...), więc nie ma sensu iść na staż za kilka groszy. Jeżeli odpowiada Ci lokalizacja to zaleta, właściwie jedyna, ale zawsze coś...

Lenka

Praca ciezka ,a zarobki marne.

hey
@Lenka 08.09.2018 18:21

Zawsze tak było,w tej firmie się jeszcze nikt nie dorobił

Levi
@hey 09.09.2018 23:13

A na jakim dziale? Ogólnie widząc co się dzieje w tej firmie zauważyłem, że pracownicy sobie radzą:) chociaż robić trzeba to wiadomo, bo za darmo to nic nie ma ale jaka płaca taka praca.

K.T
@Levi 13.09.2018 09:55

Radzą, pracą po 10 godzin? A może tym, że po pracy dorabiają sobie? A na jakim dziale, na każdym fizycznym mało płacą a wymagają dużo. W efekcie, każdy ma wykichane na prace, zwolnią? A to znajdę inną pracę, takich Januszmetów jest dużo. Niestety odbija się to na tych co chcieliby w tym retro zakładzie (zakład rodem wyrwany z lat 70 ubiegłego wieku) pracować, bo muszą się męczyć ze spartoloną robotą podczas wcześniejszych operacji.

Nowy czy Stary

Tak jak w temacie staż, okres próbny, czy umowa na stałe lub kilka latek. Wiele się nie zmienia a na pewno stawka. Podwyżka 50 gr BRUTTO gdzie na czysto nie wyjdzie nawet 50zl.... Zarabiasz grosze a nak86514SZ za dwóch.... Dopóki nie nabiorą SZACUNKU do pracownika nie polecam przyjść tam na nowo.... Pracując minimum ROK Możesz domagać się czegoś więcej (1900-2000? Jak jesteś serio wykwalifikowany 2500? No co Ty.... Terraz, mówimy tu o TERAZNIEJSZYCH realiach.... 2500 za taką pracę to chyba trochę minimum. Zalecam MOCNE BARDZO MOCNE negocjacje przy przyjęciu żeby potem nie żałować.. POZDRAWIAM ZAŁOGĘ

Zainteresowany

Witam. Na stronie tej firmy wiszą ogłoszenia o pracę od dłuższego już czasu. Czy rzeczywiście rekrutuja czy to tylko zbieranie danych osobowych? Warto aplikować czy to strata czasu?

Kaki
@Zainteresowany 16.07.2018 18:59

Próbuj .. jeśli już na prawdę nie masz gdzie iść. Tam raczej na 99.9% zawsze jest szansa na dostanie pracy bo jak widzisz wielu ludzi jest niezadowolonych i wielu odchodzia potrzeba jest ludzi do pracy

Nie polecam
@Zainteresowany 16.07.2018 18:59

Nikt nie chce przyjsc do pracy za 10zl do ręki a wymagania takie że nic nie pasuje i ciągle za mało. Atmosfera do bani zakład psychicznie rujnuje ludzi nie polecam. Straszenie ciągłe pretensje do pracownika dzień w dzień. Unikać jak najdalej.

ddd
@Zainteresowany 16.07.2018 18:59

Biorą każdego jak leci, oby miał obie ręce i nogi. Biorą, bo nie ma komu robić, każdy kto zobaczy co to za firma, ucieka jak najszybciej. Ten zakład zabija ambicje, masz bezmyślnie robić i tyle, najlepiej za pół darmo :)

Savickokokokokk

Praca wspaniala hej sialalala Pioski spiewam od rana Ujrzanow ojczyzno wspaniala

drops

coś malutko ostatnio o Bozamecie, albo wyjątkowo sie poprawiło, albo nowi pracownicy nie potrafią klikać. Czy ukraińska kolumna dołączyła juz w szeregi dzielnych wojowników Bozametu?

anonymous
@drops 24.07.2018 21:45

Nie ma czasu na pisanie. Pracy dużo, upały, obowiązki..... Nie ma pracowników z Ukrainy.

Paulina

@Wulgaryzmy nikogo nie straszę, ani nie umoralniam. Jestem moderatorem tego forum i jednym z moich zadań jest dbanie o to, aby jego użytkownicy przestrzegali regulamin serwisu. Opinie, które są tu publikowane, mogą byś stanowcze, ale niekoniecznie muszą zawierać słowa, które już sam autor cenzuruje. Wypowiedzi powinny być konkretne i merytoryczne, tak aby pomogły osobom zainteresowanym podjąć decyzję o tym, czy wysłać do firmy swoje cv. Jeżeli masz ochotę, to również Ciebie proszę o rozwinięcie swojej wypowiedzi i wymienienie czynników, które wpłynęły na to, że radzisz zapomnieć o tym pracodawcy.

Paulina

@co tu gadać co tu kryć a co wpłynęło na Twoją opinię? Czy możesz ją rozwinąć? CO byś zmienił w Bozamet? Jeśli przedstawisz konkretne argumenty, pomogą one osobom zainteresowanym wyrobić sobie opinię o firmie. @korniszon dobrze, że opisujesz sytuację w firmie z pierwszej ręki, jednak proszę Cię o nieużywanie wulgaryzmów, ponieważ takie wpisy są niezgodne z regulaminem i zgłaszane do administratora. @Pracujący w bozamecie haha proszę Cię o to samo.

Wulgaryzmy?
@Paulina 02.07.2018 12:04

Próbujesz umoralniać czy straszyć? Ja w ani jednym ani drugim poście nie widzę wulgaryzmu, a jeśli już to cenzura lub treść nieskończona, a to jak kto sobie to dokończy to już wola Twoja. To jedynie dobitne opinie a nie wulgaryzmy Pozdrawiam wszystkich opuszczających niebieski nieporządek... A jeśli Ty jako dziewczyna myślisz o pracy w tej firmie.. To radzę zamknąć GoWorka nie zastanawiać się czy te negatywne opinie są większą czy mniejsza częścią. Zapomnieć o słowie bozamet. Nie zbliżać się do budynków tej firmy ani zakładu 1, 2 a nawet 3. Nie marnuj swojego cennego czasu, nerwów, i samej siebie

anonim

(usunięte przez administratora)

benek

Nie hejtuj korniszon.Jesteś zakompleksiony albo jest wyrazem Twoich kompleksów i własnych życiowych niepowodzeń.

spawacz
@benek 22.05.2018 11:31

tak smieszne ze az dalem lajka.. jestes spokrewniony czy uposledzony... a moze premia za dobre slowo..? to nie hejt a dobitna opinia, ktora zywcem wyjeta z dnia codziennego opisuje to co sie dzieje. brUT smrUT I UBUSTFO slowa ktore dokladnie opisuje co sie dzieje. skoro potrafisz podważyć te slowa moze pokaz nam dobre strony bo nie uargumentowana opinia jest zwyczajna prowokacja z twojej strony.. to ty jestes niepowazny i masz problemy z sobą.. obrazajac kogos kto zwyczajnie ma swoje zdanie byc moze inne od ciebie.. wiec moze pokaz cos wiecej bo jak narazie potwierdzasz tylko to ze ludzie tak pracujacy to maply i marionetki ... dajesz sie wykorzystac i jeszcze bronisz tego jak lew.. haa zalozne popieram pana ktory nie boi sie napisać prawdy a to ty chyba czujesz sie urazony i faktycznie strach cie paralizuje na mysl zmiany pracy. ten kto ma troche ambicji i oczekuje czegos więcej na pewno nie bedzie tam pracowal to zwyczajna poczekalnia lub brzytwa.. tu przekoczujesz do znalezienia konkretnej roboty za troche wieksze pieniadze niz z posredniaka to nie jest firma oferujaca standart wieku XXI ... ble rowniez podpinam negatywna opinię płacą marnie za warunki pokroju survivalowego

benek
@spawacz 23.05.2018 01:41

Jeszcze raz napiszę Nie hejtujcie.

ojbenciubenciu
@benek 23.05.2018 08:27

akurat Twoja opinia jest zerem.. takie rzucanie hasłami i ambitne wypowiedzi jak przystalo na pracownika bozamentu ;) pluj swini powie ze deszcz pada :D haha pracuj dzielnie w tym obozie szczescia zycze

sad

Oni jeszcze nie ogarniają sytuacji na rynku. Bezrobocie jest małe, zwłaszcza jeżeli chodzi o pracowników produkcji. A jak potencjalny pracownik się zgłasza na rozmowę to od razu pytanie o staż z urzędu. Dwa, nie chcą płacić porządnych stawek to pracownik ma gdzieś taką pracę, nie szanuje jej bo jeżeli go zwolnią lub sam odejdzie to taką samą znajdzie od ręki, a jak się postara to znajdzie nawet lepiej płatną. Mam też wrażenie, że góra powoli zaczyna robić w majtki, naprawdę zdolność produkcyjna bozametu podupada ze względu na brak pracowników, a będzie gorzej, nawet pisałem kilka miesięcy wstecz o tym :)

Grzegorz

Jesteście pewni, że nic pozytywnego nie można napisać?

Piniata

Ford i land rover :d kazdy zna wiec uciekaj kurla szfa :D

co tu gadać co tu kryć

dziadostwo i tyle w temacie..

jas
@co tu gadać co tu kryć 01.06.2018 12:23

biedny zakompleksiony człowieczek

Pracujący w bozamecie haha
@jas 13.06.2018 14:22

Kto mądrzejszy ten już dawno spier#0l!£ z tego syfu

OB
@jas 13.06.2018 14:22

Wyraził swoje zdanie na temat firmy, a Ty piszesz że jest biednym zakompleksionym człowieczkiem. Widać że nie przepadasz za wolnością słowa. 13 polubień na Twoje 1, wyciągnij wnioski.

Adam

Jesteście pewni, że nic pozytywnego nie można napisać?

Daria

Jeśli nawet firma nie jest idealna to chyba nie jest dziwne bo takich nie ma.

wanish
@Daria 23.05.2018 12:17

nikt tu nie oczekuje ideałow ale jak na 21 wiek to nie są warunki normalnie :) Dario pracujesz tam czy tylko starasz się ochłodzić trochę atmosfere i usprawiedliwić tą ruską dziuple ..

Rozwiń skrót

B rak O rganizacji Z A mebowoscią M entalną E sencji T ak zwane (usunięte przez administratora)

S paja cz
@Rozwiń skrót 23.05.2018 01:50

Biedny Ojciec Zatrudnia Amatorów Masochizmu Elitarna Tandeta

MazowianMostostal

Hej. Widze ze sa tu aktywni ludzie. Mam pytanie. Słyszałem o firmie Steva w Ujrzanowie. Podobno to odlam Bozametu. Czy coś wam o tym wiadomo? Co to za Firma cos ktos wie?

B
@MazowianMostostal 17.05.2018 19:44

To francuska firma produkcyjna. Nie ma nic wspólnego z Bozametem

K.
@MazowianMostostal 17.05.2018 19:44

Steva nie ma nic wspólnego z Bozametem. To firma w której pracują normalni ludzie.

Vitamina
@K. 18.05.2018 18:51

A skąd wiesz, że w tej firmie pracują normalni ludzie? W Bozamecie sami idioci tak? W każdym zakładzie są ludzie i parapety.

Zaraza
@Vitamina 19.05.2018 15:12

Pracując w Bozamecie masz zapewnioną rozrywkę teatr pajaców zarządzania. A oni mają Was za marionetki, przynajmniej im się tak wydaje. Ale jeśli się zjednoczycie to czapkami ich można nakryć, są mocni w swoich gabinetach.

K.
@Vitamina 19.05.2018 15:12

Mam porównanie i nie chodzi tu o samych ludzi co o sposób ich traktowania. W Bozamecie można kręcić filmy o wczesnym kapitalizmie bez budowania dekoracji i wynajmowania statystów. To chora firma. A ryba psuje się zawsze od głowy.

MazowianMostostal
@K. 19.05.2018 17:57

@k. Rozumiem, ze mozna skadac tam CV bez strachu, ze zwolnia mnie bez przyczyny????

K.
@MazowianMostostal 22.05.2018 22:45

Prezes lubi "wietrzyć" personel, tak że nie znasz dnia ani godziny, chyba że na etat fizycznego pracownika ale tu poczytaj sobie opinie, znikąd się nie biorą.

Paulina

Jaka atmosfera panuje ogólnie w Bozamet? Czy ktoś może coś napisać na ten temat? Też byłabym wdzięczna za jakąś opinie, pomoc jeśli chodzi o sam proces rekrutacji, są dwa etapy, czy na jednym się kończy? Jaka umowę zapewnia pracodawca?

Dziewczynoo
@Paulina 06.05.2018 18:08

błądzisz... nawet nie próbuj aby myśli dołączenia w szeregi niebieskich niewolników trapily Twoją głowę.. 3x Nie dziękujemy Powodzenia dziewczyno !

benek
@Paulina 06.05.2018 18:08

dziewczyno przyjdź zobacz,nie słuchaj ludzi zakompleksionych.Ile jest ludzi tyle jest opinii.

zadowolony

i zwolnili go a taki ambitny był :-)

@
@zadowolony 23.04.2018 11:24

kto taki?

Pikaczu
@@ 23.04.2018 13:15

Dyrektor produkcji Tadeusz R.

K.
@Pikaczu 25.04.2018 18:47

Oj, szkoda ;))))) Taki kulturalny człowiek był.

Zostaw opinię o Bozamet - Ujrzanów

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bozamet