Bozamet

Ujrzanów

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 136 ocen.

Opinie o Bozamet

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bozamet

bozametańczyk

od 2 miesiący szukają kandydatów, krótki opis stanowiska "Prosta produkcja, sprzątanie, malowanie." to chyba mówią o dwóch różnych firmach . atmosfera jest tragiczna zero szacunku i poszanowania dla pracownika . robią obecnie zebrania jak polepszyć wyniki firmy . jednym słowem debilizm

bozametańczyk

od 2 miesiący szukają kandydatów, krótki opis stanowiska "Prosta produkcja, sprzątanie, malowanie." to chyba mówią o dwóch różnych firmach . atmosfera jest tragiczna zero szacunku i poszanowania dla pracownika . robią obecnie zebrania jak polepszyć wyniki firmy . jednym słowem debilizm

bozameciakowy

Myślę, że nie o zarobki chodzi, a o chorą atmosferę pracy i o chore zasady funkcjonowania.... Brak poszanowania pracownika się kłania.

...

firma przez swoje śmieszne zarobki traci pracowników. szkoda że "zarząd" woli zatrudnic paru gamoni za śmieszne pieniądze zamiast fachowców. obeznie firma jako tako funkcjonuje, jest ciąganie pracowników z ujrzanowa na zpp bo ludzi tam brakuje. większość pracowników czeka tylko na lepszą oferte albo ma okres wypowiedzenia ;)

...

firma przez swoje śmieszne zarobki traci pracowników. szkoda że "zarząd" woli zatrudnic paru gamoni za śmieszne pieniądze zamiast fachowców. obeznie firma jako tako funkcjonuje, jest ciąganie pracowników z ujrzanowa na zpp bo ludzi tam brakuje. większość pracowników czeka tylko na lepszą oferte albo ma okres wypowiedzenia ;)

płkKwiatkowski

Pracuję w firmie dość długo i powiem tak że jak się zatrudniłem było wszystko w porządku nikt nie narzekał tak jak teraz. W ostatnim czasie, od jakiegoś roku jak zaczęły się zmiany personalne na wyższych szczeblach nowi kierownicy, dyrektorzy i mistrzowie (dupowłazy i lizusy) zaczęło się wszystko walić na ryj. Jakieś dziwne wyliczania pensji, robisz nadgodziny a bierzesz mniej jakbyś pracował normalnie, o sobotach nawet szkoda mówić bo te 50tki za soboty to jeden wielki mit tak jak maszyny mają tam przegląd UDT. Ekwiwalent za pranie też kolejna ściema tak jak premie do wypłaty za wyrabianie norm wziętych z magicznych wymysłów pięciu doradców prezesa. Ostatnio firma wpadła na pomysł po co pracownikom wypłacać za pranie (każdy wie że tych pieniędzy nikt nigdy nie widział), jak można im załatwić nowe ciuchy i pobierać od nich pieniądze z wypłaty za pranie czyli 120zł miesięcznie (wedle prawa pracy Pracodawca zobowiązany jest do wyposażenia pracownika w ubranie robocze i nie może pobierać od niego za to pieniędzy, jeżeli nie może mu tego zagwarantować zobowiązany jest do wypłacania ekwiwalentu pracownikowi za pranie ubrań pracownika). W tej firmie by było lepiej jakby załoga się postawiła, ale jak każdy wie załoga jest starej daty i boi się postawić, bo pamięta czasy jak żona prezesa z byle jakiego powodu wyrzucała pracowników. Także dzieje źle się w tej firmie skoro na przełomie lipca i sierpnia odeszło około 30 pracowników. W tym momencie więcej ludzi siedzi w biurach niż pracuje fizycznie na zakładzie, nie mam nic do prezesa tej firmy i jestem pod wrażeniem jego rozwoju, że zaczynając od stukania w garażu stworzył dużą firmę która ma trzy zakłady produkcyjne. Ale nie oszukujmy się firma może i się szybko rozwija ale jak sprawy we wnątrz będą tak dalej wyglądać to może czego nie życzę, pierdyknąć jak pijany kierowca w drzewo. Dziękuję i Miłego Dnia

były
@płkKwiatkowski 2 tygodnie temu
Pracuję w firmie dość długo i powiem tak że jak się zatrudniłem było wszystko w porządku nikt nie narzekał tak jak teraz. W ost...

tak z ciekawości : żona prezesa to jeszcze urzęduje w Bozamecie ?

płkKwiatkowski
@były 2 tygodnie temu
tak z ciekawości : żona prezesa to jeszcze urzęduje w Bozamecie ?

Kręci się cały czas.

Paulina
użytkownik zarejestrowany

Proponuje trochę spuścić z tonu w tej dyskusji, Na forum znajdzie się miejsce zarówno dla pozytywnych, jak i negatywnych komentarzy. Z punktu widzenia potencjalnego pracownika - wszystkie są ważne, bo wnoszą dodatkowe informacje. @Karol ale dlaczego uważasz, że praca w Bozamet to kabaret? Osoby, które nie pracują w firmie, również chcą zrozumieć sytuację.

Karol

Żal się robi jak się patrzy na zakład po ZPP, wiem bo tam pracuje. Jeszcze. Ale jak długo wytrzymam to nie wiem, sam szukam czegoś innego bo za te pieniądze co zarabiam oczekuje się spokojnej pracy, a ja nie mam ochoty dzień w dzień użerać się z PRZYGŁUPAMI - pseudo kierownikami, dyrektorami. Robią tylko w CH*JA tego właściciela. I TAK TAK JUŻ WIEM, jestem nieudacznikiem przynzaję się do pracy w tym miejscu. Ale za coś trzeba żyć i niestety nie mogę się teraz zwolnić, a kto tu robił to wie jaki to jest KABARET!

drops

to jest dobra firma na pierwszą pracę, bo potem każda następna gdzie się pracuje jest zawsze lepsza niż Bozamet i potrafisz ja docenić.

...
@drops 3 tygodnie temu
to jest dobra firma na pierwszą pracę, bo potem każda następna gdzie się pracuje jest zawsze lepsza niż Bozamet i potrafisz ja...

Firma jest dobra do złapania doświadczenia pozdrawiam byłych pracowników

robotnik

Widzisz, pisząc prawdę jesteś be - tak tak idź i się zwolnij jak nie pasuje, skąd ja to znam :). Chłopie daruj sobie polemikę z tymi wielce zadowolonymi bo każdy kto pracował to wie, że to firmowi naganiacze albo ludzie z rodzinki, a jest ich tu sporo - mają problem z pracownikami bo nikt o zdrowych zmysłach tu nie chce przyjść chyba, że z desperacji. Chłopie doświadczeni pracownicy się zwalniają to o czymś to świadczy. Firma ma bardzo złą opinię na mieście, wystarczy popytać kto tu pracuje albo pracował. Zaraz pojawią się komentarze jaka firma jest super, a ja nieudacznik i żebym się zwolnił :) Tylko kto tu będzie pracować na produkcji jak już wszystkich przepędzicie. Aaaaaa no tak, biuro ubierze drelichy po robolach i w ramach rozgrzewki na produkcję pójdą (bo jest już ich chyba więcej niż robotników), w międzyczasowej papierologi będą produkować, żeby przypadkiem nie posiedzieli bezczynnie. Powodzenia.

...
@robotnik 3 tygodnie temu
Widzisz, pisząc prawdę jesteś be - tak tak idź i się zwolnij jak nie pasuje, skąd ja to znam :). Chłopie daruj sobie polemikę z...

Święte słowa pozdrawiam serdecznie

Były pracownik
@... 3 tygodnie temu
Święte słowa pozdrawiam serdecznie

Ja też tam pracowałem prawie 2 lata, nikt mnie nie zwalniał sam odszedłem. Widziałem co sie dzieje. Patrzylem tylko kiedy wtrafi mi sie oferta i uciekam od razu. Za młody jestem zeby uzerać sie z baranami. Kierownictwo jakas pomyłka. Panie M.P Pozdrawiam :)

2latapracy

pracuje w firmie 2 lata. na początku dostaniesz marne pieniądze za harówkę , jeśli robisz dobrze na pewno ktoś to doceni. firma jest jedną z gorszych na rynku. premie zdarzają się tu często jeśli jesteś dobrym pracownikiem. 50% starej załogi to alkoholicy przyzwyczajeni do komuny . mechanicy to śmiech na sali. maszyny są stare częste awarie to tutaj codzienność . wysługiwanie się ludźmi z obróbki do takich rzeczy jak sprzątanie kibla też się tu zdarza .

pracownik
@... 3 tygodnie temu
prawda w oczy kole ?

znasz zasadę "otwartych drzwi"przyjdź i powiedz

...
@pracownik 3 tygodnie temu
znasz zasadę "otwartych drzwi"przyjdź i powiedz

w przeciwieństwie do 70% reszty osób piszących tu nie hejtuje tej firmy stwierdzam fakty bo do tego jest to forum poza tym zarząd doskonale wie co tam się dzieje

robercik

Za soboty mniej płatne niż za dni powszechne panie premierze jak żyć

patrycja

Ta firma stoi na skraju bankructwa nie polecam !

berg
@patrycja 23.09.2017, 17:13
Ta firma stoi na skraju bankructwa nie polecam !

zamówienia są, pensje na czas są, praca jest - jaki skraj bankructwa ??? moim zdaniem bardzo rozwojowa firma

pracownik

nie polecam pracy w tym miejscu

Paulina
użytkownik zarejestrowany

@zainteresowany pracą jak widać po samym forum - zdania na temat pracy i pracodawcy są podzielone, ale to naturalna kolej rzeczy. Jak widzisz są osoby, które polecają prace (@Cycu), a są takie, które widzą tylko czarne chmury nad firmą. Najlepiej wziąć udział w rekrutacji i sprawdzić, jakie warunki firma może zaproponować. Masz doświadczenie na tym stanowisku?

Firma XXX

Z własnej ciekawości przejrzałem inne Siedleckie firmy na gowork i co ja widzę. Wszędzie hu.., wszędzie źle, wszędzie gówniano płacą. Hm.. to może do Warszawy, wszędzie hu.., wszędzie źle, wszędzie gówniano płacą i do tego daleko. Hu.. trzeba jechać za granicę, jednak nie, strzelają i gwałcą. Zakładam własną firmę, nazwę ją "XXX". Trzy lata później czytam na gowork. "Omijajcie firmę "XXX" szerokim łukiem, firma dziad, hu...wo, źle, gówniano płacą. Idziesz i rozmawiasz ze swoim znajomym którego zatrudniasz: - Stasiek ku..wa o co im chodzi. - Ludzie mówią że to ten co go zwolniłeś za kradzież. I wtedy dopiero rozumiesz całą prawdę zawartą w goworku. Cieszmy się że nie ma takich portali w drugą stonę.

Cycu

Szanowny Panie Sławku. Jestem byłym pracownikiem Pańskiej firmy i nie mogę ścierpieć co ludzie piszą o pana firmie .Jest Pan super człowiekiem bo połowa rodzin w Siedlcach żyje Dzięki Panu, dziś pracuję w firmie którą prowadzi kolega premiera Włoch Berlusconiego, który wcale nie kontroluje ludzi nawet nie chce mu się przyjechać i zobaczyć jak ludzie pracują, bo wszyscy dbają o zakład nie rzucają kiepow, nie wypisują na drzwiach na ludzi i sami o wszystko dbają sam prowadziłem trzy firmy ,ale mi się nie udało tak jak Panu ,chociaż pracowałem po 16 godzin Pana dobry kolega a mój wujek świętej pamięci Mirek Wierzbicki zawsze mi przedstawiał Pana jako wzór człowieka sukcesu i ja zawsze wzorowalem się na Panu że można zrobić coś z niczego.Pan też zaczynał w garażu i pewnie pracował więcej jak ja Panu się udało bo dziś jest Pan człowiekiem sukcesu na którym będę się wzorował do końca życia i nie piszę tego żeby pan mnie przyjął do pracy bo ja już osiągnąłem w życiu to co chciałem ,mam chomika ,kota ,psa dwa auta ,mieszkanie w centrum Siedlec i przede wszystkim kochającą żonę i córkę. A teraz mogę panu napisać a nawet chciałbym Panu przedstawić jak u Pana ludzie pracują bo ja pracowałem u Pana 7 lat za co jestem Panu bardzo wdzięczny Proszę Pana nie powiem na nikogo złego słowa z Pana firmy ,a to co ludzie piszą to Niech sobie piszą ,bo każdy może się schować za komputerem, a ja Panie Prezesie nie muszę, bo Pana szanuję mimo tego że nie pracuję w Pańskiej firmie to Chciałbym chociaż w jednym procencie pomóc Panu żeby Pan nigdy nie zrezygnował z prowadzenia firmy dziękuję. Z całym szacunkiem Pozdrawiam Pana i ludzi którzy u Pana pracują. Andrzej Mamcarz.

Majster

Ludzie się zwalniaja niedobrze się dzieje

pracownik
@Majster 14.09.2017, 14:54
Ludzie się zwalniaja niedobrze się dzieje

Ludzie są zwalniani.Ludzie ile w Was jest nienawiści.Ziejecie jadem,jakby Bozamet trzymał Was na siłę. O wypadek nie trudno,jeżeli jedną ręką się pracuje a w drugiej telefon i oczy wlepione w telefon.Dużo można pisać.Jeżeli piszesz same nienawistne słowa Pamiętaj ze do Ciebie ta nienawiść wróci.

straszy

częste wypadki ,brak ludzi , marne pieniądze ,kierownictwo dupo lizy zarządu

zainteresowany pracą

Może ktoś obiektywnie doradzić czy warto aplikować na stanowisko kierownika utrzymania ruchu? Zobaczyłem ogłoszenie w tygodniku siedleckim, ale mam obawy po tym co czytam.

starsza
@zainteresowany pracą 13.09.2017, 22:02
Może ktoś obiektywnie doradzić czy warto aplikować na stanowisko kierownika utrzymania ruchu? Zobaczyłem ogłoszenie w tygodniku...

zależy od wynagrodzenia kwestia dogadania na pewno miałbyś co robić ogólnie stanowisko dobre

realista

to co się teraz dzieje na ujrzanowie to jest jakiś dramat. na aluminium pracuje jedna osoba identycznie jak na polerkach ,na produkcji 4 osoby ,zakład to dno ,straszą zwolnieniami bo ktoś z góry straszy ich .

realista

to co się teraz dzieje na ujrzanowie to jest jakiś dramat. na aluminium pracuje jedna osoba identycznie jak na polerkach ,na produkcji 4 osoby ,zakład to dno ,straszą zwolnieniami bo ktoś z góry straszy ich .

Pracownik
@realista 11.09.2017, 22:48
to co się teraz dzieje na ujrzanowie to jest jakiś dramat. na aluminium pracuje jedna osoba identycznie jak na polerkach ,na pr...

Jedna osoba na aluminium i polerkach, a cztery na produkcji? Czy Ty nie przesadzasz? Fakt, nie jest dobrze, ale na pewno nie do tego stopnia jak napisałeś.

pracownik

eric chyba przesadzasz. Jest sporo negatywnych opinii ale pozytywnych też jest bardzo dużo

Paulina
użytkownik zarejestrowany

@Przyjaciel o rekrutacji na jakie stanowisko w dziale sprzedaży mówisz? Masz już doświadczenie w tej branży i stąd masz dobre zdanie o Bozametcie?

eric
@Paulina 05.09.2017, 18:01
@Przyjaciel o rekrutacji na jakie stanowisko w dziale sprzedaży mówisz? Masz już doświadczenie w tej branży i stąd masz dobre z...

dziewczyno o tej firmie nikt kto się o nią otarł dobrego zdania nie ma. Wystarczy popytać na mieście. Czasem trafia się ludzie co tam pracowali i 10 lat temu, ale w sumie każdy mówi to samo

Przyjaciel

Planowałem zlożyć podanie do sprzedaży w Ujrzanowie, ale jak się dowiedzialem że pracuje tam "złoty chłopak" ale tylko na głowie, postanowiłem sobie odpuścić. Kolega ma upodobania do dzielenia się informacjami na temat firmy z konkurencją. Ale ogólnie o firmie mam dobre zdanie i kiedyś spróbuje.

młody

Firma dziad i tyle w tym temacie . 10zl za godzine a wymagań wiecej niż to warte.

Paulina
użytkownik zarejestrowany

@Jackowski czyli mimo wszytko można awansować, za kompetencje i szybką naukę nowego stanowiska? Nie jest to niemożliwe w Bozamet?

Paulina
użytkownik zarejestrowany

@ja a o jakich szkoleniach dokładniej mówisz? Możliwość rozwoju - czy to wynikająca z awansu, szkoleń, czy też po prostu z dostępu do nowych technologii - to bardzo zachęcająca perspektywa. Coraz więcej pracodawcy chcą inwestować w rozwój pracowników, bo on bezpośrednio prowadzi często do rozwoju firmy.

Paulina
użytkownik zarejestrowany

@Ja możesz opowiedzieć, czy w firmie istnieje dość jasno zarysowana droga awansu? Ścieżka rozwoju to bardzo ważny element zatrudnienia dla młodych pracowników. Stanowi motywacje do pracy na co dzień, a dodatkowo też przywiązuje do firmy na długo.

Ja
@Paulina 08.08.2017, 18:40
@Ja możesz opowiedzieć, czy w firmie istnieje dość jasno zarysowana droga awansu? Ścieżka rozwoju to bardzo ważny element zatru...

Myślę że tak, sporo pracowników zostało dosłownie wyciągniętych z produkcji i w ten sposób zmieniły się ich cele zawodowe. Istnieje takze mozliwosc rozwijania umiejętności poprzez szkolenia. Jeśli się pokaże że coś się potrafi i jest się w tym dobrym, awans, jak najbardziej.

Jackowski
@Ja 10.08.2017, 18:08
Myślę że tak, sporo pracowników zostało dosłownie wyciągniętych z produkcji i w ten sposób zmieniły się ich cele zawodowe. Istn...

Sporo pracowników? Nie przesadzaj. Znam dosłownie jedną osobę co awansowała, jest chłopak kumaty a nie było kogo to wzieli. Chociaż i tak trochę po awansie jak to zwykle bywa wyżej sr.. niz d.. miał. A reszta awansów to za gumowe uszy i mycie felg na parkingu ..

Ja

Myślę że sporo już pracowników w firmie dostało szansę na rozwinięcię swoich umiejętności, są oczywiście ludzie którzy za małą chociaż uwagę będą wylewać swoje żale ale obserwując gowork u innych pracodawców jest to samo. Rynek Siedlecki nie jest już tak ciekawy jak sprzed lat więc uczny się dbać o to co mamy. Na pewno za jakiś czas ktoś przeczyta mój wpis i napisze że biurowy ale trudno tak to wygląda i będzie wyglądać. W tych czasach łatwo obnosić się fałzem zresztą, wystarczy przykład facebooka, są ludzie którzy mają 1000 znajomych ale z 3/4 osób się nie lubią. Tylko pamiętajmy, nagatywne wpisy na facebooku pozbędą Cię znajomych a nie uczciwego pracodawcy.

Stary ale jary

Mam swoje lata i pisze jak jest, pracuje już tu parę lat i nie wylewam swoich żali jak młodzi którzy biegle poruszają się w mediach i za "posprzątaj po sobię" obrażają na forach. Współczynnik pracujących a zwalniających się mówi sam za siebie i z wielką przewagą dla pracujących. Są pracownicy którzy od ponad 20 lat wychodzą codziennie z domu i idą do pracy gdzie wiedzą że za uczciwą pracę dostaną uczciwe pieniądze. I właśnie z szacunku do tych osób mam szacunek do właściciela.

polecam

jak najbardziej polecam, jedna z lepszych firm w regionie

szukam

A jak praca na utrzymaniu ruchu? Jakie zarobki ? warto aplikowac?

prawdziwy

Potwierdzam! Pracuje w Bozamecie od poczatku wykupu zakladu FSO. Super praca zarobki adekwatne do roboty. Polecam Firme BOZAMET

obecny pracownik

a ja osobiście uważam, że Bozamet jest najprężniej rozwijającą się firmą w Siedlcach i warunki pracy są akceptowalne. Jeżeli komuś nie pasują, to przecież można odejść i iść gdzieś indzie. Nie znam prywatnych zakładów, w których byłyby wypłacane premie na święta, dzień dziecka i premia roczna "trzynastka", nie wspominając już o normalnych UMOWACH O PRACĘ i wypłacaniu całej kasy na konto, bez kombinowania od stołem. Jak ktoś podchodzi ambitnie i się angażuje, a nie tylko patrzy jak by tu poleżeć lub posiedzieć to ma szanse, że ktoś go wyłapie i doceni lub awansuje. NIKT TUTAJ NIE PŁACI ZA SPANIE. Szef i Szefowa normalni ludzie, typowi właściciele, którzy kiedyś też pracowali jako fizyczni, ale udało im się i mają to co mają, a co za tym idzie mają prawo wymagać i egzekwować od pracowników pełnego zaangażowania. Z tego co wiem nawet w ostatnim czasie pracownicy dostali nowe ubrania wraz z usługą prania, także chyba dbają o pracowników i wizerunek firmy

szukam

A co mysliscie o Utrzymaniu Ruchu w bozamacie warto aplikowac?

Kas

A ja myślę, że tu płacą za pracę, jaka praca taka płaca, jest dużo wielkich fachowców a suwmiarki nie umieją trzymać, a co dopiero jej użyć. Kierownictwo tak jak wszędzie, są ludzie mądrzy bagażem doświadczeń i tacy co przychodzą aby 8 godzin zaliczyć, a te czasy chyba już za nami. Żeby utrzymać się na rynku firma musi się rozwijać, przynosić dochody bo na kredytach daleko nie pojedzie. Pozdrawiam wszystkich z Sucharskiego, kiedyś tam pracowałem, do dzisiaj mam kontakt z wieloma ludźmi, zarówno kierownicy jak i pracownicy są tacy, że można z nimi zrobić wszystko, i są tacy że lepiej z nimi nie mieć kontaktu, przynajmniej człowiek się nie zdenerwuje.

słoneczko

Praca teraz jest bez problemu. Pracowników z kwalifikacjami nie ma wiec ten stary własciciel firmy ma problem

Pracownik "gówno was to obchodzi"

Jesteście wszyscy zajebiści, a ja wam powiem jak to widze. Przykładowo jestem właścicielem, wchodzę na goworka, czytam, czytam, widzę że żadnych pochlebnych komentarzy i sobie myśle, po hu.. mi to. Zapier...am, staram się aby ludziom było lepiej, ale tylko widzę pier... głupot i wyzwiska. Mam swoje lata i po co mi się użerać, chce spokoju. Sprzedaje firmę. Wtedy jeb 500 osób na bruk, 500 rodzin ma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] problem i dopiero wtedy się zaczyna. A dlaczego, tak źle się nie pracowało, wypłata na końcie na czas. Może [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] znajdą się i tacy co napiszą parę rzeczy jak jest w rzeczywistości. Na razie do 95% piszących. PIERDOLCIE SIĘ.

pracownik sadaed

Nazwiska juz leca niezle sie dzieje, ale dobrze nie kazdy wie kto jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

Tralalala

Ta sami podpierdalacze na produkcji pracuje Patryk Szla... i sam slyszalem jak do biurowego napierdalał na kolegów jego też pozdrawiam hahaha

on siedlce

Widze za na forum jest taki sam syf jak i na zakladzie :)

załoga

jest taki jeden co (przynajmniej kiedyś) nosił balast właśnie do pracy. Obrońcy jak zwykle aktywni ? Pracuj w bozamecie i sobie gdzieś dorób ? Śmieszny jesteś...jakby płacili lepiej to i by ludzie bardziej się angażowali, a tak to chyba 90% ludzi to tylko "aby od siebie". Lepsza płaca była by z korzyścią dla obu stron. Co do kibli to fakt, co tam trzeba robić, że ślady po butach są na desce/mocz na podłodze/umazana muszla albo w ogóle dryfująca "dwójka"... Obrońcy może niech nie fikają tak tutaj na forum bo w końcu ktoś się wkur... i zgłosi gdzie trzeba wszystkie braki i zadymienie hali, a wtedy tak śmiesznie nie będzie i żaden odważny nie wyskoczy do załogi z tekstem "rób w chlewie a jak mało to sobie dorób"...

Riki tiki
@załoga 16.05.2017, 15:53
jest taki jeden co (przynajmniej kiedyś) nosił balast właśnie do pracy. Obrońcy jak zwykle aktywni ? Pracuj w bozamecie i sobi...

No jeśli ktoś chce mieć więcej i chce pracować w bozamecie musi gdzies dorobić. Ewentualnie robić codziennie kilka godz dłużej. Obrońcą nie jestem. Sam zarabiam 2 tys ale są zobowiązania itp więc się robi a w między czasie pare zł się dorabia. Pracownicy fizyczni są nie doceniani w bozamecie jak i w całej Polsce a jak już są to nieliczne firmy jak i ludzie. Nie mam papierów jest śmieć

Pojeba...ny kraj

Jak czytam niektóre opinie to widzę że ludzie chcą pracować w jakies idealnej firmie. Gdzie jest kilka tys na miesiąc czas na kawkę ciasteczko pogadać itp. Tak możemy mieć jak założymy własną firmę i bedziemy mieli bardzo dużo szczęścia że się uda. Radzę wam wszystkim zainteresować się na czym można dorobić a Bozamet traktować jako główne i pewne źródło kasy. Dorabiajać 1 tys będzie nam łatwiej funkcjonować

muszla
@Pojeba...ny kraj 13.05.2017, 22:55
Jak czytam niektóre opinie to widzę że ludzie chcą pracować w jakies idealnej firmie. Gdzie jest kilka tys na miesiąc czas na...

W "starym" zakładzie na ujrzanowie są już deski w toaletach? Tam to było rozwiązanie, podejrzewam że zdjęte żeby za długo nie przesiadywać, bo niewygodnie :). Brak w jednym, dobra poniszczona, połamana ale we wszystkich?

Pojeba...ny kraj
@muszla 15.05.2017, 14:10
W "starym" zakładzie na ujrzanowie są już deski w toaletach? Tam to było rozwiązanie, podejrzewam że zdjęte żeby za...

Co wy z tym sraniem najważniejsza rzecz w życiu czy co? Walisz kloca i wychodzisz jaka to przyjemność siedziec w kiblu. ? A jak nie to do domu trzeba nosić balast i usiądziesz sobie na desce

Paulina
użytkownik zarejestrowany

@Pracownik, polecam zgłosić swoje uwagi w takiej sprawie bezpośrednio do przełożonego.

Pracownik
@Paulina 11.05.2017, 10:28
@Pracownik, polecam zgłosić swoje uwagi w takiej sprawie bezpośrednio do przełożonego.

Nie wiem, czy by to coś pomogło. Przełożeni na pewno wiedzą o sytuacji jaka panuje w WC. Pozdrawiam.

Riki tiki

Trzynastki były. Znajdź teraz jeden z drugim firmę która daje wypłatę za free. A do tego na święta po prawie 400zł. A jak nie pasuje to wypier... Do stodoły i tam je...ć po 12 Godz na czarno i wyjdzie 300zl więcej na miesiąc

pracownik 1111
@Riki tiki 12.05.2017, 08:23
Normalne pieniądze ile mają płacić za 160 godz pracy. To nie wina bozametu że tak zarabiamy tak to już jest w tej Polsce. Rob...

a co powiesz o okradaniu w nadgodzinach? braku ubran? syfie w szatniach? mgle na hali?

Riki tiki
@pracownik 1111 13.05.2017, 07:56
a co powiesz o okradaniu w nadgodzinach? braku ubran? syfie w szatniach? mgle na hali?

Często tak jest z tymi nadgodzinami że poprostu majster nie wstawi kilka godz i wychodzą kwiatki. Tego musimy pilnowac. Ja tam mam kilka kompletów i więcej nie biorę bo i tak w tym nie chodzę. A co do mgły na hali to fajnie jakby był jakiś wentylator który co raz przegoni syf. Szczególnie w chłodne dni jak drzwi są pozamykane.

Pracownik

Chciałbym się zwrócić do Panów korzystających z toalety. Zostawiajcie po sobie porządek, bo jak czuję smród lub widzę mocz w muszli, a co gorsza zapaskudzony kibel, to mi się nie dobrze robi. Ciężko użyć szczotki? Ciężko spuścić po sobie wodę? Wytrzeć deskę papierem lub chusteczkami? Peta wyrzucić do muszli lub kosza? W domu też tak robicie? Zacznijcie o siebie dbać, a BOZAMET proszę o zainteresowanie się tą sprawą i regularne sprzątanie szatni i toalet, oraz systematyczne uzupełnianie papieru toaletowego. I dobrze by było, gdyby to robiła firma sprzątająca, a nie wykorzystywać do tego kobiety, które są zatrudnione do pracy na produkcji a nie do sprzątania tych smrodów.

pracownik 1111
@Pracownik 10.05.2017, 01:07
Chciałbym się zwrócić do Panów korzystających z toalety. Zostawiajcie po sobie porządek, bo jak czuję smród lub widzę mocz w mu...

to te brudasy z biura tak sraja. A.P sam słyszałem jak walił w kiblu :D

kosmonauta

Biuro się odezwało ? :) Tutaj chodzi o wyrażenie opinii na temat pracy w firmie jak i atmosfery jaka tam panuje a nie czy jest przymus pracy czy nie ;] no ale cóż widać jaka firma po odpowiedziach ludzi z biura (zasłużonych za podpier****) a bardzo łatwo wyłapać które to są. ps. gdyby nie Ci ludzie to by tej firmy wcale nie było bo ktoś chyba jednak musi pracować oprócz biura, wiec trochę szacunku. Jak się nie podoba, że są negatywne opinie to może by coś zmienić a nie tylko komentować na forum ?

KP

Szanowni Państwo! Wszystkich pracowników, którzy są bezwzględnie niezadowoleni z pracy informujemy, że w firmie BOZAMET nie ma przymusu pracy. Serdecznie pozdrawiamy

Paulina
użytkownik zarejestrowany

@Byly, proszę o komentarze na temat pracy w firmie, a nie poszczególnych pracowników.

Zostaw opinię o Bozamet - Ujrzanów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bozamet