ELMO S.A.

Siedlce

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 77 ocen.

Opinie o ELMO S.A.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ELMO S.A.

jurek

... ja też jestem spawaczem, napiszcie czy warto starać się o robotę......

Kamil

Jak najdalej od tego pracodawcy! Idealny przyklad wyziskiwania ludzi i robienia ich w konia na kazdym mozliwym kroku. NIE POLECAM

Lolo

Zatrudnię kierowcę na wywrotkę oraz mechanika-ślusarza. Siedlce, praca codzienna na miejscu. 25 633 02 72

Spawacz

Witam chce tam zlozyc swoje cv na dzial konstrukcje stalowe jako spawacz mam uprawienia wie ktos morze jakie tam zarobki jaka atmosfera itp ?

#zyx#

marny hajs dla dyspozytorow, praca wstresie i pod presją czasu, pomimo doswiadczenia wpadaja kary za byle drobiazgi i premii czesto nie widac przez kilka miesiecy wiec praca za minimalna krajowa . przybywa obowiazkow a dyspozytor w biegu po kanapke

XXX

ŻYCZĘ DOBREGO SAMOPOCZUCIA Z OKAZJI SPRAWNEGO MANIPULOWANIA , ZASTRASZANIA I SZYKANOWANIA ZAŁOGI JAK I SPRAWNEJ KADRY KIEROWNICZEJ (PREFEROWANE CECHY TO BMW ) JAK I ŚWIĄT WIELKANOCNYCH DLA CAŁEJ RODZINY SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

król lew

To jest cyrk i wyzysk pod pejczem skąpego kierownictwa którzy traktuja pracownikow jak ludzi upadłego sortu

JACK

ZAKŁAMANE DZIADOSTWO,LICZY SIĘ TYLKO STATYSTYKA I PRZYCHODY PREZIA.W TEJ FIRMIE TYLKO KŁAMSTWA MANIPULACJE SZANTAŻE I ZASTRASZANIE.JAK CHCESZ WDEPNĄĆ TO PAMIĘTAJ I PILNUJ SZCZEGÓŁÓW(JAK MIEJSCE PRACY-PRECYZYJNIE, ,CZAS PRACY I WYNAGRODZENIE ZASADNICZE BO WIĘCEJ NIŻ PEWNE ZOSTANIESZ OSZUKANY.

Zaiec

Elmo to bagno a Żak to gruba świnie

DIKS OLSZTYN

LUDZIE TRZYMAJCIE SIĘ JAK NAJDALEJ OD TEGO OB-ZU PR-ACY > DYREKTORZY OCH KĘPISTY CZY PRUDEL OBIECAJĄ WAM WSZYSTKO ABY TYLKO PODPISAĆ UMOWĘ Z (FIRMĄ) MAFIĄ RODZINNĄ SAWICKICH.NIE DAJ BOŻE JAK PODPISZESZ ZACZNĄ Z TOBĄ WYŚCIG SZCZURÓW ZA 1800 ZŁ.RANO WYCHODZISZ NIE WIADOMO O KTÓREJ WRÓCISZ CZY NIE WYŚLĄ CIĘ DO INNEGO WOJEWÓDZTWA DO ORANIA .JEDNO POWIEM NIE OPŁACA SIĘ W TYM OB-ZJE PR-CY DOBRZE PRACOWAĆ NIKT TEGO NIE DOCENI A WRĘCZ BĘDZIE WYKORZYSTYWAŁ I ZMUSZAŁ DO ORANIA NA INNYCH REJONACH ZA NIC A NA CHWAŁĘ SAWICKICH I WSKAZNIKÓW ORANGE.TU NIE MA PRZYSZŁOŚCI TRZEBA PRZECZEKAĆ, ALBO DOBRA ZMIANA ZROBI PORZĄDEK Z NIMI.

george

kompletny brak przepływu informacji wszystko załatwiane na gębę żeby nie było śladu w papierach(jakby który chciał iść do sądu).Naginanie kodeksu pracy co do czasu pracy i wymagań co do wykonywanych obowiązków.Czcze obietnice bez pokrycia w życiu zawodowym obiecają wszystko aby podpisać umowę.Dyrektorze (taki mały jarający cienki fajki)nie pamiętam jak cię zwą obiecywałeś złote góry ekstra prace dodatkowe;ZOSTA [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za psi grosz,miałeś jeżdzić po rejonach i słuchać co ludzie mówią.Nikt cię nie widział czyżby strach cię obleciał że dowiesz się co ludzie myślą o tobie i firmie, jak byś wybierał się na wizyty to weż prudla błazen też potrzebny.DOBRA MOŻESZ TO WYKASOWAĆ POZWALAM

george
@george 26.11.2016 16:19
kompletny brak przepływu informacji wszystko załatwiane na gębę żeby nie było śladu w papierach(jakby który chciał iść do sądu)...

słowa usunięte to ZOSTA [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to jest słowo niecenzuralne,chyba przeginasz panie admin

aber

czy nadal jeszcze szukacie telemonterów na Białystok?

tt
@aber 10.05.2016 09:01
czy nadal jeszcze szukacie telemonterów na Białystok?

Elmo to obóz pracy i wykańczalnia ludzi ! mało płacą a harujesz po 10 lub 12 godzin

ozor

właśnie zwolnili mi kolegę

ozor

teraz są zwolnienia

ozor

Te elmo to wielki nie wypał..

qwass

polecam w 100% podstawa to 1900 na umowie i więcej się nie podnosi, jedynie w premi jeżeli już dadzą. Po rou pracy zarabiasz 2200 a jak coś zjebiesz to ucinają premię i zostaje 1700 powodzenia

stary

Jaka atmosfera, człowieku - cały czas bat nad głową ! Za marne grosze nie masz nawet czasu się wy.rać.

FFF10

kopanie rowów jest najmniej płatne , narobisz się jak wół a zarobisz mniej niż w krajach 3 świata , ale skoro się zgodziłeś to nie narzekaj ,...

sagyari

Witam pracowałem przez wakację w firmie Elmo ,nikomu nie polecam za miesiąc jeżdżenia na podwieszanie kabli i kopanie dołów swoim szpadlem dostałem 1400 zł do reki ,starzy pracownicy jak zarobią 2500 do ręki to jest max ,mi wychodzi 30 zł na czysto po 8 godzinach pracy na deszczu ,słońcu i kopaniu dołu lub na słupie.

kierownik

jestem kierownikiem w Elmo i mam tylko 4000 brutto , to bardzo mało , ale zwykły monter ma maximum 2500 brutto i musi pracować za 3 monterów , to jest dopiero wyzysk co wy na to ?

york

widać nikt z mazur nie chce odpisać bo i czym się to chwalić

elmo-siedlce

i jak tam panowie z mazur nadgodzinki sie skończyły czy dalej zarabiacie po 3000 to dopiero poczatek

dziadbud-dramat.cf
@elmo-siedlce 14.04.2015 18:17
i jak tam panowie z mazur nadgodzinki sie skończyły czy dalej zarabiacie po 3000 to dopiero poczatek

Nie jest wyłączone, cały czas działa ale czasami znika bo jest w opozycji do orange.... Jeżeli chcesz obiektywnej wiedzy i ciekawostek na temat elmo w regionie północno-wschodnim to zapraszamy na www.dziadbud-dramat.cf

majk

panowie a forum dziadbudu to juz wyłączone

maksio
@majk 11.04.2015 14:01
panowie a forum dziadbudu to juz wyłączone

chyba tak bo też zaglądałem i nie ma ,a miało być takie pewne i niezależne

kab

pir... kat A pobrała se młodych a my kablarze mamy zapi....nie dosc ze wieksza kasa to nie potrafia nawet pary zmienic rukwa ćma

byly elmowiec

elmo znowu szuka pracowników z siedlec cos tu jest nie tak znowu sie fachowcy pozwalniali ojej

roki
@byly elmowiec 26.03.2015 20:28
elmo znowu szuka pracowników z siedlec cos tu jest nie tak znowu sie fachowcy pozwalniali ojej

szukają pracowników i słyszałem że dobrą kasę dają 2000 zł brutto

rex

masz racje 1234567 pracownicy OPL sie smieja jak dali sie wyrolowac to nic teraz ucza młodych którzy pracuja za 1800-2200 czyli znowu poziom płac spadnie a obowiazków przybedzie

ANT85

Powiem tak, złote czasy "Tepsy" i początków NetBudu się skończyły już dawno, robić trzeba wszędzie. Jak nie odpowiada Wam Elmo to szukajcie pracy gdzie indziej. Oczekiwania z kosmosu rzędu 3k netto? Błagam. Pracując z głową i mając dobrą organizacje, nigdy się w rejonie nie narobisz, więc kasa adekwatna do pracy :) 2100 - 2300 brutto plus premia to maks, ale czego się spodziewać po naszych mały mieścinach? To nie Warszawka i Teltech

yeti
@ANT85 18.03.2015 20:13
Powiem tak, złote czasy "Tepsy" i początków NetBudu się skończyły już dawno, robić trzeba wszędzie. Jak nie odpowiada...

To chyba sam prezes napisał

XXX z dziadbudu
@ANT85 18.03.2015 20:13
Powiem tak, złote czasy "Tepsy" i początków NetBudu się skończyły już dawno, robić trzeba wszędzie. Jak nie odpowiada...

krótko i na temat pan jesteś PALANT

ifka

Czy ta firma jest wypłacalna dla swoich podwykonawców, czy ktoś jako firma robił dla nich roboty i czy płacą w terminie

888

nikt ci nie da 3000 , ale pomarzyć możesz to nic nie kosztuje

potworek
@tgb 24.02.2015 17:09
tak to prawda z nadgodzinami nawet 3700 netto

to ile godzin trzeba pracować w miesiącu a kiedy czas na piwko nie ma masakra ciekawe ile ich zejdzie na zawał

agou
@tgb 24.02.2015 17:09
tak to prawda z nadgodzinami nawet 3700 netto

a ty żyjesz po to aby pracować czy pracujesz żeby żyć ? 3700 netto a za ile godzin :)

maksio

Proszę o wypowiedzenie się na temat zarobków gdyż nie którzy mówią że zarobili po 3tyś,a inni że po 1700 to coś mi tu nie gra

Pilnujcie Się

Panowie można wyżalić się na swoją pracę ,ale pisanie o karach i stanie sieci OPL jest nie na miejscu, stan sieci jest tajemnicą OPL i pracownik PT nie powinien o tym nawet wspominać ,a co dopiero wrzucać fotki o sieci na facebook i inne fora , wszystko jest zawarte w umowach między OPL i PT . Wreszcie zaczną dochodzić kto to piszę , bo to jest bardzo łatwo sprawdzić i skończy się to dla piszących dyscyplinarnym zwolnieniem , co za tym każdy chyba wie.

ulas

czy mówicie o tym co w klompach chodzi i ma ksywkę klomp

wujek
@ZAKS 12.02.2015 22:46
to co ten klomp bez drabiny jezdzi a jak trzeba wejść na słup to inna ekipa jedzie

Daje w kablowe i my jedziemy prostujemy

wisia
@wujek 13.02.2015 17:09
Daje w kablowe i my jedziemy prostujemy

to teraz za elmo to mu to się skończy jak wszyscy są uniwersalni

Romek

To szczera prawda o ełku że peaqcują lyzusy z grajewa a ci co byli porządnimi ludzmi dali plamę

potworek
@Romek 06.02.2015 18:43
To szczera prawda o ełku że peaqcują lyzusy z grajewa a ci co byli porządnimi ludzmi dali plamę

To prawda on zawsze dzwonil do kierownika w suwalkach i smarowal o wszystkich ze tacy jeszcze sa no bo z grajewa zadnego wstydu nie ma tylko dlugi jezor

wujek
@potworek 08.02.2015 14:18
To prawda on zawsze dzwonil do kierownika w suwalkach i smarowal o wszystkich ze tacy jeszcze sa no bo z grajewa zadnego wstydu...

jego nikt nawet teraz nie cierpi pospolity [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] gbur a w jezyku to nie wiadomo kto

miks

słyszałem że w tej firmie mogą wysyłać na uszkodzenia na inne rejony

york

Widzę że negatywne opinie o elmo są usuwane czyżby oni byli administratorem tej strony to w takim razie po co ją zakładają skoro nie każdy może napisać co myśli o tej firmie ?

gość
@york 26.01.2015 14:20
Widzę że negatywne opinie o elmo są usuwane czyżby oni byli administratorem tej strony to w takim razie po co ją zakładają skor...

dają nie licz na kokosy ile utargujesz w zasadniczej tyle masz pewne

roki

nie wiecie czy elmo daje ludziom premie i mniej więcej ile

koki

Nie wiecie czy elmo jeszcze zatrudnia ludzi

koki

to tam tak ludzie pracują ?

wujek

tak to prawda że w ełku nie ma zgrania i część nie przeszłą a ci co przeszły to lyzusy i tacy byli przedtem co widać

mobi

Nowe forum odnośnie pracy w elmo i starej firmie netbud już istnieje. Chcesz opinii monterów i wiedzy jak wygląda praca na co dzień zajrzyj (usunięte przez administratora) to się dowiesz.

nowy z elmo

Ludzie ,chcecie opinii o elmo? trzeba zrobic oddzielne forum niezalezne . tutaj nik nic nie napisze.

ciekawy :)

witam możecie mi napisac jakie zarobki maja kierowcy ciężarówek w elmo żelków ? dzieki z góry

cia.

Po części muszę się z tobą zgodzić z pracą nie jest lekko pracodawca dyktuje warunki i wymagania co do kompetencji są coraz większe .czy byłby to teltech czy elmo jeśli monter nie potrafi policzyć portów w onu to źle a są tacy co szerokiego ni w ząb i są obrażeni na cały świat . W elmo dostali by góra 2000 brutto

poro

Skrzyknąć się z kim? zawiść chamstwo wredność donosicielstwo szyderstwo to nieliczne cechy monterów podpiepsząjących kolegów .Odkąd pamiętam to i w tepsie i net. tak było Starzy wyjadacze potrafiący sprawdzić czy tel działa roskrosoać naket i zestawić neo która wróci za dzień na uszkodzenie.tylko fuchy i fuszera certyfikacje zaliczane przez kierownika. Auto jak prywatne gdzie tak jest?

zielwoj

Trzeba było się w porę skrzyknąć i nikt do nich by nie przeszedł. Może byśmy trafili do teltechu? Bez konserwacji Orange tracił by wskaźniki i zaufanie Klientów, na którym tak bardzo Im zależy a NPS spadł by na dno...

manio
@zielwoj 01.01.2015 18:44
Trzeba było się w porę skrzyknąć i nikt do nich by nie przeszedł. Może byśmy trafili do teltechu? Bez konserwacji Orange tracił...

też tak myślałem ci co krzyczeli że nie przejdą pierwsi podpisywali,trzeba liczyć tylko na siebie i nikogo się nie sluchać

potworek

Ola widzisz mało kto jest za tobą ja jestem nie podpisałem tych groszy ale ten co pyta z dnia2014-12-14 godz 15.01 znam go z widzenia masakra wielki fachowiec że wszyscy się śmieją z niego kategoria A .a niewie gdzie są miejscowości co niekture ten facet to masakra był dla netbudu teraz dla elmo pozdrawiam

maksio
@potworek 31.12.2014 22:00
Ola widzisz mało kto jest za tobą ja jestem nie podpisałem tych groszy ale ten co pyta z dnia2014-12-14 godz 15.01 znam go z wi...

masz racje w tym netbudzie nigdy nie było zgrania a w elmo wydaje mi się że będzie jeszcze gorzej dużo osób krzyczało że nie przejdzie,a co innego zrobili

potworek

pracownicy netbudu nie trzymają się razem oprucz jednego miasteczka tam jest jedność nie to co ełk tam to masakra tak się dali w d....ę że nie wiem co napisać co nie którym krzyżyk jechać na rozmowę i z tym samym wrócić i ciekawe co oni w lustrze widzi potworka czy wstyd przed kolegami tylko to im zostało ja bym się zapadł pod ziemię ale oni nie mają czego honoru pozdrawiam

Bb

Połowa ludzi z byłego Netbudu do nich nie przeszła bo i po co ??? Dziadostwo i nic więcej. Orka w niedziele i święta w imię czego zadowolenia prezesa i to za ile 1700 zł netto.Oto cała kariera w Elmo.

Bylypracownik

Nikt Wam nic nie odpisze z Elmo. Sytuacja w tej firmie jest tragiczna. Jest bardzo dużo ogłoszeń na pracę za marne 2000 brutto. Przejmują nową strefę po netbud gdzie nie chce na Mazowsze 2 pracowników (bedziecie pracować po 16 godzin i tyle)

Plonsk

Proszę o opinię na temat pracy w Elmo na st. telemonter kat.A o wynagrodzeniu i godzi. pracy. Pracy w święta ,wypłacie nadgodzin itp.

potworek
@Plonsk 14.12.2014 15:01
Proszę o opinię na temat pracy w Elmo na st. telemonter kat.A o wynagrodzeniu i godzi. pracy. Pracy w święta ,wypłacie nadgodzi...

żaden pracownik nie pisze bo są zastraszeni i nic się nie dowiecie

cola

ilu zatrudnia pracowników

Zostaw opinię o ELMO S.A. - Siedlce

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ELMO S.A.