Sparkz

• Strzała
  • Żelków Kolonia
  • Jagodnia

3. Opinie o pracodawcach Siedlce
  5. Opinie o Sparkz Sp. z o.o.

Opinie o Sparkz Siedlce

Nie przegap nowości o Sparkz Sp. z o.o.!

31.03.2026 15:30

Szanowni Państwo,

dziękujemy za odwiedzenie naszego profilu oraz wszystkie dotychczasowe opinie. Każdy komentarz stanowi dla nas cenne źródło informacji, dlatego uważnie zapoznajemy się ze wszystkimi pojawiającymi się wpisami.

Chcemy aktywnie uczestniczyć w tej przestrzeni i w miarę możliwości odnosić się do poruszanych kwestii. Zależy nam na rzetelnym i merytorycznym dialogu, dlatego prosimy o zachowanie kultury wypowiedzi oraz opieranie opinii na rzeczywistych doświadczeniach.

Jednocześnie przypominamy, że treści naruszające dobre imię firmy, jej pracowników lub osób trzecich, a także wpisy niezgodne z obowiązującym prawem i regulaminem serwisu, mogą podlegać moderacji przez Administratora.

W przypadku pytań, sugestii lub chęci bezpośredniego kontaktu zachęcamy do wiadomości pod adresem:  [email protected]

Pozdrawiamy,

Piroman

08.03.2026 04:53

Widziałem wpis ze ktoś pracuje już pare lat 🧐 od stażu poza gratulacjami dostaje sie coś jeszcze? jakaś podwyżke abo dodatek?

Malwina

21.03.2026 15:30

Faktycznie, czy osoby pracujące np. 5 lat mogą liczyć na podwyżkę płac? To rozumie się samo przez się, ale ciekawe, jak wygląda rzeczywistość...😃

31.03.2026 15:24

Dziękujemy za pytanie oraz zainteresowanie warunkami pracy w naszej firmie. Doceniamy zaangażowanie i długotrwałą współpracę naszych pracowników. Kwestie związane z wynagrodzeniem, podwyżkami czy dodatkowymi benefitami są uzależnione od wielu czynników, takich jak zakres obowiązków, wyniki pracy czy rozwój kompetencji. Szczegółowe informacje w tym zakresie przekazywane są bezpośrednio pracownikom w ramach wewnętrznych ustaleń. Zachęcamy do kontaktu z przełożonym lub działem odpowiedzialnym za sprawy kadrowe, aby uzyskać najbardziej aktualne i dopasowane informacje. Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Sparkz sp. z o.o.

08.03.2026 02:08

#Spawacz

Malwina

09.03.2026 13:46

Trochę mało informacji na temat warunków współpracy. Jakbyś mógł napisać, co takiego jest wg Ciebie na plus, to znacznie ułatwiłoby sprawę 😊

Kontakt - Sparkz Sp. z o.o.

Składowa 99 08-110 Siedlce

REGON:520985967

Branża główna: Konstrukcje metalowe

FacebookIconInstagramIconYoutubeIcon
    Essentia

29.01.2026 14:07

Asystent AI

Firma szukała przedstawiciela handlowego ds. sprzedaży hal stalowych. Oferowali stacjonarną pracę na pełen etat i umowę o pracę z zarobkami od 5000 do aż 30000 zł brutto miesięcznie. Wymagane było doświadczenie w branży budowlanej i prawo jazdy kat. B. Jak w praktyce wyglądała ta prowizja i czy naprawdę dało się wyciągnąć te 30000 zł? Jak wyglądały relacje z przełożonymi i wsparcie techniczne dla nowych osób?
    #PrzedstawicielHandlowy
    vitold

03.02.2026 10:36

Ogólnie tego nie idzie przewidzieć, bo dostajesz podstawę i reszta to prowizja, prowizja zależy od sprzedaży, a sprzedaż od zainteresowania i aktualnego zapotrzebowania na dany produkt, a znowu patrząc z drugiej strony zainteresowanie kupnem danego produktu zależy od opinii firmy i twojego gadanego i umiejętności wciśnięcia produktu klientowi. W ogóle stanowisko handlowca to ciężki temat.
    Daniel

03.02.2026 12:26

No ale chyba wiadomo ile przeważnie wyciągają tutaj handlowcy 😀 to już by wiele mówiło o samych zarobkach
    Praemium

16.09.2025 12:01

Asystent AI

Może ktoś napisać, jak naprawdę wyglądała praca jako Kierownik Budowy - Hale Stalowe w tej firmie? Czy te wyjazdy w delegacje dwa razy w tygodniu mocno utrudniały życie i czy kasa faktycznie była na poziomie tym z ogłoszenia? W ofercie dawali od 11 000 do 13 000 brutto, umowę o pracę i samochód służbowy. Szukali osoby z doświadczeniem w konstrukcjach stalowych i gotowością do częstych delegacji.
    #KierownikBudowy

Zostaw merytoryczną opinię o Sparkz Sp. z o.o.