KORAL

4.1/5

Na podstawie 9 ocen z 12 miesięcy

• Firma w liczbach
  • Przetwórstwo ryb w globalnym standardzie
  • Nasze zalety

Firma w liczbach

Przetwórstwo ryb w globalnym standardzie

Nasze zalety

Kukinia - Koral S.A.

3. Opinie o pracodawcach Gdynia
  5. Opinie o KORAL S.A.

Opinie o KORAL Gdynia

Nie przegap nowości o KORAL S.A.!

Konik

09.10.2016 19:24

Jak w każdym zakładzie pracy obowiązują jakieś zasady i normy i od tego są panie brygadzistki jak ktoś się nie wyrabia to ja też bym go nie trzymał praca tam jest w porządku płaca choć nie najwyższa ale zawsze na czas pracowałem tam i nie mogę na ten zakład narzekać
    Konik

09.10.2016 19:22

EMBE

08.03.2016 02:09

Ludzie jak wszędzie różni dobrzy i nie ale w sumie super
    Fretkaa

14.02.2015 19:12

Pracuje na starej hali . 8 Lat mam super brygadzistke i super kierowniczke i jest tam porzadek i sie ciesze ze mam prace i chce miec ta praca. Jak ktos krutykuje moj zaklad to do Moldawi. I pozdrawiam wspanialego Dyrektora.
    lolek

25.01.2015 15:57

Witam.....praca ok oczywiscie jesli ktos umie pracowac i chce...(usunięte przez administratora)brygadzistki sa ok ale jak kazdy maja gorsze dni .....
    poziomka

18.12.2014 19:48

nie polecam tragedia jak chodzisz cały czas do pracy to jest dobrze

Kontakt - KORAL S.A.

ul. 10 lutego 16 81-301 Gdynia

mp

07.11.2014 22:09

ja pracowałam 7 lat ,jest ciężko ale nie jest najgorzej.gdybym mogła poszła bym tam spowrotem.robiłam na wszystkich halach.co do ludzi to są ludzie i ludziska,trzeba poznać i nie dać się od tych przemądrzałych,jak się pozna to cz łowiek potrafi się dostosować do sytuacji i wie jak postępować z mądralami-po prostu trzeba być wyszczekanym i tyle.praca nie jest zła mimo że krzyż boli ale kto chce pracować to będzie.wszędzie jest ciężko nie tylko w koralu.no a zarobki na dzień dzisiejszy najmniej to chyba 1200 bez nadgodziń.jak komuś brakuje na chleb to pójdzie do korala.LUDZIE NIE NARZEKAJCIE ,NIE MA PRACY JEST ZLE JEST PRACA TEZ ZLE.NO CHYBA ŻE WOLICIE Z MOPSU KORZYSTAĆ I STĘKAĆ.
    ja

31.10.2014 20:57

Lol to ty jestes
    lol

30.10.2014 20:04

lol
    marcin05123

25.04.2013 19:44

Witam wszystkich pracowników ;) Ja jestem zainteresowany ta praca moze mi powiecie jak sie tam dostac moze kto mnie wkrecil by albo powiedzial czy sa przyjęcia bo nie wiem co zrobic mam złożyc podanie i czekac czy sa inne jakies sposoby ??? z gory dziekuje pozdrawiam :)
    Anm

19.02.2013 14:53

Bzdety piszecie i nie wiecie co to jest praca i co to jest [usunięte przez administratora]. Pracowałam za dawnego własciciela i pracowałam w zeszłym roku róznica jest ogromna .Teraz to jest niebo i nie zgodze sie z tym co piszecie , traktując prace jak zabawę i ściemniając miejsca w rzadnej pracy się nie znajdzie .Swoje trzeba zrobic i jest OK. A czasy za komuny sie skonczyły że "Sie stoi czy sie leży płaca sie nalezy". Popieram kierownictwo i niech leserów i nieudaczników tempią tylko tacy psują opinie nikt inny:))) SZUKAJĄ DZIURY W CAŁYM , W TWARZ NIE DOSTAJE SIĘ ZA DARMO .
    pracownik koral

08.02.2013 16:52

Zgadzam się wcale nie jest ciężko.Płacą dobrze atmosfera super,a piszecie takie głupoty na temat KORALU że głowa boli najwidoczniej te osoby co to piszą to nie wiedzą jak jest naprawdę a po za tym jak się nie chciało pracować w tej firmie to przynajmniej nie psujcie opinii innym zwłaszcza dyrekcji i kierowniczką bo co do tych pań to są bardzo miłe i sympatyczne;]]]]A ty basia naucz się pisać a potem oceniaj ludzi co ty masz do tych kierowniczek są w porządku a jak ty pracowałaś w KORALU to widocznie nie nadajesz się do tej pracy
    pracownik map

07.02.2013 15:24

WItam co wy tu ludzie piszecie jak Nie nadajcie sie nawet do lekkich prac praca w koralu jest super atmosfera również nie ma żadnego [usunięte przez administratora] ja pracuje parę miesięcy i Nie zmieniła bym tej pracy a ten kto sie Nie. Nadaje bo nawet Nie potrafi dobrze ryby ulozyc to na odśniezanie śniegu. Gidzie!
    Ania

18.09.2017 15:52

Nie jestem przekonany co do firmy

Zostaw merytoryczną opinię o KORAL S.A.