"KORAL" Sp. z o.o.

Tczew

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 91 ocen.

"KORAL" Sp. z o.o.
3 91 6 1

Opinie o "KORAL" Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dominika

Bardzo was proszę o ponowne zapoznanie się z regulaminem forum dostępnym tutaj https://www.gowork.pl/regulamin i upraszam o zamieszczanie wyłącznie wpisów zgodnych z regulaminem. Pamiętajcie, przede wszystkim, że na tym forum nie możemy nikogo obrażać. To forum służy wymianie doświadczeń o pracodawcach pomiędzy obecnymi/byłymi pracownikami oraz kandydatami do pracy. Rozumiem, że czasami, jak jesteśmy w emocjach, trudno nam powstrzymać się od dosadniejszego słownictwa, ale pamiętajcie, że to jest publiczne forum, na którym obowiązują nas elementarne zasady kultury wypowiedzi.

nieznajoma

jak tka dobrze ci sie zarabia to nie łazisz pewnie w soboty i niedziele no bo po co skoro masz ładną wypłate ??!!

anonymous
@nieznajoma 08.04.2013 19:17

JAK BY NIE TE SOBOTY I NIEDZIELE TO BY SIĘ GUWIENKO ZARABIAŁO ....KASA JAK KASA CHOCIAŻ BEZ PODATKU...

ja

a teraz czemu nie pracujesz bo nie nadajesz się do pracy są tacy ludzie co pracuja już długo i jakoś im idzie praca w Koralu. A liderki są zawsze na hali są tylko cztery i są bardzo w porządku idzie się z nimi dogadać

anonymous
@ja 19.04.2014 16:31

LIDERKI TO SĄ PUPILKI I DUPODAJKI TAKŻE WIADOMO JAK NIE WIADOMO OCO CHODZI TO CHODZI O (usunięte przez administratora) ALBO O KASE :)

Ela

Pozdrawiam paniom Basie i Krysie i wszystkie dziewczyny ja tam nie narzekam fajnie się pracowało jak bym mogła to bym tam wruciła do pracy

anonymous
@Ela 19.07.2015 22:37

WEŻ PRZESTAŃ Z TA BASIA I KRYSIĄ BO ZLIŻESZ JEJ PUDER Z DUPECZKI :)

lala

nie podoba sie w koralu to do gemalto tam jest dopiero śmietanka towarzyska

anonymous
@lala 20.04.2016 09:56

LALA TY CHYBA Z TEJ ŚMIETANKI JESTEŚ

OLA

Jeśli w koralu praca to masakra to ty chyba pierwszą robote miałaś w życiu z mojego doświadczenia to powiem ci praca spoko chętnie bym tam wróciła ale pracy na starej hali już nie ma.Śmieszne idż gdzie indziej na produkcje to zobaczysz co to praca pod ciągłą presją i szczekanie na ludzi to będziesz miała porównanie na kolanach wrócisz do korala.Pozdrowienia dla dziewczyn z techno fajnie się pracowało.

anonymous
@OLA 09.09.2015 11:07

nie mogą szczekać na ludzi to mobing

Administrator

W czasach korzystnej dla kandydatów sytuacji na rynku pracy, atmosfera w miejscu zatrudnienia odgrywa coraz ważniejszą rolę. Czy tak samo jest w "KORAL" Sp. z o.o.? Podzielcie się swoimi wrażeniami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

anonymous
@Administrator 20.04.2018 19:57

nie podjudzaj judaszu

Dominika

@Bura Twój wpis został częściowo zmoderowany, ponieważ zawierał słowa obraźliwe. Pamiętaj, że to jest publiczne forum i obowiązują na nim pewne zasady. Nawet jeśli się nie zgadzasz z opinią innego użytkownika, to nie daje ci prawa do obrażania go. Jeśli masz inne zdanie, po prostu podziel się nim z nami. Przedstaw argumenty na poparcie swojej opinii, a użytkownicy czytający wpisy z pewnością sami będą potrafili ocenić, któremu z wpisów dają większą wiarę.

Szczerość

Jakby Ci ludzie co tak plotkują bardziej skupili się na pracy a nie na innych to byli by szczęśliwsi bo tak po opiniach to jesteście strasznie żałośni.

Bura
@Szczerość 24.02.2016 14:35

(usunięte przez administratora) sie w leb pajacu .po to sa opinie....

jula

Jaka umowe na początek dają?

anonymous
@jula 05.03.2018 18:00

W Rzeszowie na 3 miesiące podejdź zapytaj

huj wam w dupe
@jula 05.03.2018 18:00

to nie jest koral rzeszów

jula

Jak sie tam mozna zatrudnic?

skorpion

w zazdej pracu nie jest letko choc jest zimno i cieszkie warunki to jednak nikomu nie polecam tej pracy

as
@skorpion 01.11.2014 22:44

w tej pracy chyba kazdy jest bez szkoły ,,letko'' ,,spowrotem'',,,a gdzie słownik :P

olaf

Wszystko na pokaz szefowa tego nie wie,zapraszam do konwersacj...

Dominika

Ktoś z Was może powiedzieć coś więcej na temat tego jak obecnie wygląda praca w KORAL? Chętnie dowiemy się na jakie warunki zatrudnienia mogą obecnie liczyć pracownicy. Co doradzilibyście osobom, które myślą nad podjęciem pracy w firmie?

W

A w biurze jak się pracuje jak tam się załapać?

tynka

witam jaką umowę się dostaje w koralu

szzz

W końcu doskonale wiedzą, ze trzeba dbać o stabilne zatrudnienie, a jak jeszcze atmosfera dopisuje to nic dziwnego, że każdemu odpowiadają stosunki w pracy.

Konik

Jak w każdym zakładzie pracy obowiązują jakieś zasady i normy i od tego są panie brygadzistki jak ktoś się nie wyrabia to ja też bym go nie trzymał praca tam jest w porządku płaca choć nie najwyższa ale zawsze na czas pracowałem tam i nie mogę na ten zakład narzekać

Konik

Jak w każdym zakładzie pracy obowiązują jakieś zasady i normy i od tego są panie brygadzistki jak ktoś się nie wyrabia to ja też bym go nie trzymał praca tam jest w porządku płaca choć nie najwyższa ale zawsze na czas pracowałem tam i nie mogę na ten zakład narzekać

EMBE

Ludzie jak wszędzie różni dobrzy i nie ale w sumie super

Fretkaa

Pracuje na starej hali . 8 Lat mam super brygadzistke i super kierowniczke i jest tam porzadek i sie ciesze ze mam prace i chce miec ta praca. Jak ktos krutykuje moj zaklad to do Moldawi. I pozdrawiam wspanialego Dyrektora.

lolek

Witam.....praca ok oczywiscie jesli ktos umie pracowac i chce...(usunięte przez administratora)brygadzistki sa ok ale jak kazdy maja gorsze dni .....

poziomka

nie polecam tragedia jak chodzisz cały czas do pracy to jest dobrze

mp

ja pracowałam 7 lat ,jest ciężko ale nie jest najgorzej.gdybym mogła poszła bym tam spowrotem.robiłam na wszystkich halach.co do ludzi to są ludzie i ludziska,trzeba poznać i nie dać się od tych przemądrzałych,jak się pozna to cz łowiek potrafi się dostosować do sytuacji i wie jak postępować z mądralami-po prostu trzeba być wyszczekanym i tyle.praca nie jest zła mimo że krzyż boli ale kto chce pracować to będzie.wszędzie jest ciężko nie tylko w koralu.no a zarobki na dzień dzisiejszy najmniej to chyba 1200 bez nadgodziń.jak komuś brakuje na chleb to pójdzie do korala.LUDZIE NIE NARZEKAJCIE ,NIE MA PRACY JEST ZLE JEST PRACA TEZ ZLE.NO CHYBA ŻE WOLICIE Z MOPSU KORZYSTAĆ I STĘKAĆ.

ja

Lol to ty jestes

lol

lol

marcin05123

Witam wszystkich pracowników ;) Ja jestem zainteresowany ta praca moze mi powiecie jak sie tam dostac moze kto mnie wkrecil by albo powiedzial czy sa przyjęcia bo nie wiem co zrobic mam złożyc podanie i czekac czy sa inne jakies sposoby ??? z gory dziekuje pozdrawiam :)

Anm

Bzdety piszecie i nie wiecie co to jest praca i co to jest [usunięte przez administratora]. Pracowałam za dawnego własciciela i pracowałam w zeszłym roku róznica jest ogromna .Teraz to jest niebo i nie zgodze sie z tym co piszecie , traktując prace jak zabawę i ściemniając miejsca w rzadnej pracy się nie znajdzie .Swoje trzeba zrobic i jest OK. A czasy za komuny sie skonczyły że "Sie stoi czy sie leży płaca sie nalezy". Popieram kierownictwo i niech leserów i nieudaczników tempią tylko tacy psują opinie nikt inny:))) SZUKAJĄ DZIURY W CAŁYM , W TWARZ NIE DOSTAJE SIĘ ZA DARMO .

pracownik koral

Zgadzam się wcale nie jest ciężko.Płacą dobrze atmosfera super,a piszecie takie głupoty na temat KORALU że głowa boli najwidoczniej te osoby co to piszą to nie wiedzą jak jest naprawdę a po za tym jak się nie chciało pracować w tej firmie to przynajmniej nie psujcie opinii innym zwłaszcza dyrekcji i kierowniczką bo co do tych pań to są bardzo miłe i sympatyczne;]]]]A ty basia naucz się pisać a potem oceniaj ludzi co ty masz do tych kierowniczek są w porządku a jak ty pracowałaś w KORALU to widocznie nie nadajesz się do tej pracy

pracownik map

WItam co wy tu ludzie piszecie jak Nie nadajcie sie nawet do lekkich prac praca w koralu jest super atmosfera również nie ma żadnego [usunięte przez administratora] ja pracuje parę miesięcy i Nie zmieniła bym tej pracy a ten kto sie Nie. Nadaje bo nawet Nie potrafi dobrze ryby ulozyc to na odśniezanie śniegu. Gidzie!

Ania
@pracownik map 07.02.2013 15:24

Nie jestem przekonany co do firmy

Zostaw opinię o "KORAL" Sp. z o.o. - Tczew

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie "KORAL" Sp. z o.o.