Dzien dobry. Mam dylemat tyczący się zatrudnienia. Czy pracodawca oferuje dodatki poza podstawą wynagrodzenia? Dziękuje bardzo za odpowiedź.
Emil
24.08.2025 08:51
No miałem racje ze te opisywane warunki były wręcz skrajne. To współpraca z innymi firmami ale też działalnościami jednoosobowymi na b2b? próbuje zrozumieć skąd wzięły sie pomysły na takie plotki
Andrzej Motel
03.09.2025 10:47
Ze zbieżności imion, nazwisk i adresu siedziby firmy. TDKL sc to firma działająca w modelu B2C, przy czym klienci tej firmy są pacjentami szpitali. Gdy pojawiają się jakieś problemy techniczne, zazwyczaj mają dużo zażyłości, do tego, żeby naubliżać wszystkim w taki sposób, aby nadgryźć renomę firmy. Łącznie z sianiem fermentu, wylewaniu gorzkich żali, pomówień i kłamstw do Internetu. AM2P jest zupełnie odrębnym podmiotem, o innych korzeniach. Smutne, że administracja takich portali jak GoWork pozwala na takie łatwe oczernianie firmy, kryjąc się pod osłoną wolności słowa i prawa do swobodnej wypowiedzi. Wystarczyło by żądać od publikujących adresu e-mail a większość frustratów odbiłaby się od konieczności założenia dodatkowego adresu e-mail.
PIEKARSKI
07.07.2025 23:20
Cwaniaczki. Już na etapie ofertowania zawyżone ceny a tuż przed podpisaniem umowy zmiana warunków. Podobny zakres zrealizowany za 1/3 ceny z innym partnerem. Nie polecam.
23.07.2025 19:03
Dawidku za używanie mojego nazwiska w opiniach oraz kłamstwa związane ze zmianani jak i podpisaniem umowy zostanie to odpowiednio rozliczone
Bartek
15.07.2025 13:26
Janusze biznesu. Proponują umowę na 1/8 etatu za minimalkę, (usunięte przez administratora) Brak gwarancji wypłaty pełnego wynagrodzenia przy L4.