Seaking Poland ltd

Czarnków

Ocena pracodawcy 1/6

na podstawie 722 ocen.

Opinie o Seaking Poland ltd

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Seaking Poland ltd

Pou

Firma wymaga od ludzi, natmiast szkoda ze ludzie nie wymagaja badz boja sie wymagac od firmy np. Wiekszych plac etc. Moim zdaniem w firmie nie jest zle ale byloby duzo lepiej gdyby przestaly wtracac sie zwiazki I starzy pracownicy nie gasili zapalu mlodych, gdyz teraz jako juz byly pracownik bylem swiadkiem wrecz skandalicznego odnoszenia sie do nowych/mlodych pracownikow.

GniewOceanow

Brak słów na to co się tam dzieje. 30 stopni na hali a Ty nie możesz nawet rękawów podwinąć, bo od razu jakiś inteligent przylatuje i stęka. Atmosfera napięta, pieniądze marne. Odradzam z całego serca.

Jasam

Zastanawiam się czy iść do Seakinga konstruktora szukają - Jak się tam pracuje w konstrukcji

sido

Po prostu t r a g e d i a ! Zarobki denne, wegetacja, wszędzie inwigilacja ! zakazy i nakazy ! kamery ! przerwa 15 min . wyścig szczurów wśród młodocianych pracowników - cwaniaczków. Niestety są zbyt głupi żeby zrozumieć że działa to na ich nie korzyść. zarobki w resorcie kierowniczym średnio 4 tys, wybrani 6-7 tyś. reszta , przepraszam, hołoty 2 i trochę ponad. Dyrekcja rodem z Piły komunistycznej ...całość klimatu oddaje znakomicie utwór pt: Piła tango. Panie zlituj się nad pracownikiem obozu pracy Seaking! i daj mu nową szansę wyrwania się z tego bagna !

Piła City
@sido 17.02.2017 23:03
Po prostu t r a g e d i a ! Zarobki denne, wegetacja, wszędzie inwigilacja ! zakazy i nakazy ! kamery ! przerwa 15 min . wyśc...

rozumiem ze Ty robisza za 2 i troche ponad?

Piła City

czy mozecie podac jakies nazwisko sępa z Philipsa? Czy jest tam niejaki K?

qwerty
@Logi 09.01.2017 20:13
Jest całe stado sępów. Pełny alfabet. Na pewno znajdziesz :)

Poza sępami znajdziesz tez inne zwierzatka z rodowodem w Philipsie.

Wymyśl sobie
@Piła City 27.12.2016 15:35
czy mozecie podac jakies nazwisko sępa z Philipsa? Czy jest tam niejaki K?

Podałbym Ci nazwiska pajaców ale je usuną. Omijaj tę firmę z daleka, jak masz jaja to pracy jest w brud. Dyrektor to oszust, kombinator i matacz. Odnoszę wrażenie, że maczał palce w sprawie pani "B" Dyrekcja to dupki.

m.m

hej czy wy ludzie wiecie co w tej firmie się dzieje ... doszły mnie słuchy że jeden z wielu lizusów pana S. został brygadzistą z prawdziwego zdarzenia.. mowa tu o brygadziście ze szlifierni u (usunięte przez administratora) gdzie taki PAJAC na takie stanowisko .. więcej go nie ma we firmie niż jest a jak już jest to pod biurkiem (usunięte przez administratora) .A mania wyższości go samego przerasta .. myśli że ludzie będą mu się kłaniać ... (usunięte przez administratora)się kłaniać nikt nie będzie...

były pracownik..

co to za strona . Ludzie piszą prawdę na temat ludzi w tej firmie a jakiś pajac to usuwa ... niech ludzie poznają prawdę na temat tej firmy i lizusów którzy w niej pracują ...

tmalaser

Witam ... zatrudnię każdego pracownika z przygotowania produkcji....czym większe doświadczenie tym lepiej .... mile widziane certyfikaty ... dam od 500 do 1000 pln więcej niż ostatni wpływ u waszego pracodawcy ...tmalaser.pl

zadowolony
@tmalaser 06.11.2016 18:14
Witam ... zatrudnię każdego pracownika z przygotowania produkcji....czym większe doświadczenie tym lepiej .... mile widziane ce...

Nie wieżę, dasz 11 000 zł ?

dd

Cześć chłopaki szukam ludzi którzy chcieli by sobie dorobić po godzina i w soboty głównie do pomocy przy montażu bram , balustrad, antresoli itp. Jeśli jest ktoś chętny to niech się odezwie na meila piotrus2003@op.pl i zostawi nr tel a ja się odezwę. Pozdrawiam

kulfon

Miętki hr

bolsiusa

Przyłaczam się do pytania! Pewnie kolejny z byłych agentów Philipsa Teraz nalezacy do nietykalnej sitwy dyrektora.

aaa

Również firmy nie polecam !!!!!!!!!!!!

Santi

Dzieje się coraz gorzej od kiedy przyjmuja baranów z Philipsa - kolesi dyrektora. Próbóją zarządzać firmą ale totalnie nie znają się na robocie. Masowo tworzą instrukcje, procedury, samograje, wykresy, bzdury, audyty i inne klitusie-bajdusie. Cyrk! Absurd goni absurd. Robi sie coraz gorzej, jakość spada i ludzie sa niezadowoleni. Seaking tonie! SOS!

hihi

niech szukają jeleni, pozwalniali a teraz beczą jak kozy,hihi

krono

Kiedyś to była dobra firma. Teraz jak ludzie słyszą o robocie w Seaking, to machają reką. Dyrektorek wymyślił promocję. Za złapanie i przyprowadenie pracownika dostajesz 500zeta. jesli wytrzyma w robocie 3 miechy kolejne 500zeta. Potem pewnie rzuci robotę, bo w okolicznych, garażowych firmach dostanie 300 zeta więcej.

anonim

(usunięte przez administratora)

,

A Ty to co za jeden, że wyjechałeś jak królik za ............... Kuźwa przyjmij się do Sea Kingu przecież szukają pracowników. Większość ich zlewa, tak samo jak oni kiedyś zlali mnie. Dyrektor to matacz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szukaj po IP to Ci powiem więcej. Były pracownik. Pozdrowienia da tego dupka co teraz rządzi.

anymonus

Uwaga Dla wszystkich którzy chcą rozpocząć przygodę z seakingiem -zapoznajcie się!!!!!!! jakich pracodawca udziela świadczeń socjalnych , typu paczki przedświąteczne , bony , wczasy pod gruszą itp, zapoznajcię się jakie kryteria trzeba spełnić aby dostać podwyżkę, premię roczną itd,itp -Survival ;),dowiedzcię się czy można robić nadgodziny ? czy zamiast ciebie, nadgodziny będzie robił kolega z ukrainy ? -nie polecam -omijać z daleka ... polecam firmę KOMAT , nadgodzin full , pełne świadczenia socjalne , firma rozwija się w błyskawicznym tępie ....

ALMACO

A Wasza konkurencja ALMACO tylko sie z cieszy z Waszych wojenek. Chinczycy produkuja coraz wiecej nierdzewnego zlomu. Dwa statki rocznie.

anonim

(usunięte przez administratora)

:(

ty masz wszystkich w domu :)

kata

Witam, A jak praca na stanowiskach administracyjnych w tej firmie? Jak przełożeni i jak z podejściem do pracownika?Jakie zarobki ? Czy bez problemu dostanę min 2500 zł na rękę? Są jakieś wolne wakaty, bo w internecie nic nie widzę. Pracowałam przez 2 lata jako sprzedawca w sklepie odzieżowym znanej sieci, rok w salonie Orange jako doradca klienta i odbyłam pół roczny staż w dziale HR dużej firmy, Znam język angielski, ukończyłam w 2012 roku ZZL na WSZiB i niedawno przeprowadziłam się w okolice Czarnkowa wraz z męże. Zastanawiam się czy warto złożyć CV w tej firmie.

:)
@kata 29.11.2015 15:30
Witam, A jak praca na stanowiskach administracyjnych w tej firmie? Jak przełożeni i jak z podejściem do pracownika?Jakie zar...

Oczywiście, zawsze warto pogadać. Jest OK, tylko dobre firmy pracowników nie szukają a w Seaking zawsze brak :)

kata
@:) 29.11.2015 17:18
Oczywiście, zawsze warto pogadać. Jest OK, tylko dobre firmy pracowników nie szukają a w Seaking zawsze brak :)...

Właśnie, firma może zatrudniać i zwalniać, bo jest duża rotacja, a potem się okazuje, że siedzą jakieś pryki po 20 lat na stołku i szerzy się nepotyzm i kolesiostwo, obawiam się, że w małym miasteczku to bardzo prawdopodobne. Więc można to dwojako interpretować. Jak wygląda rozmowa u nich? Jest kilkuetapowa? Poza Seaking z większych firm to : Steico, Dora, Vox, Amica we Wronkach ? Coś jeszcze, słyszałam o dużej firmie w Trzciance?

elo

po kilku latach w UK jestem w totalnym szoku jak to firma może staczać się po równi pochyłej , praca kiedyś a dziś , szok , produkcja ? kpina , raczej kulanie babola co do tego co było kiedyś a jest dziś , dyr produkcji tępi zwyklego robola za nic a obok stoi ukrainiec i serfuje sobie po necie w komórce , następny z słuchawkami w uszach podryguje w rytm muzyki a głupi polaczek przez drugiego przepełnionego jadem dyrka polaczka jest tępiony ,będąc w uk nie było mowy abym mówił po polsku w firmie w ktorej robiłem a tu co ? jezyk ukrainski staje sie jezykiem do porozumienia , to juz chyba nie jest seaking poland -seaking ukraine ..... dobrze że są wyjazdy , inna kultura pracy ,,, unijna a nie polski chlewik ,,, w delegacji nadgodziny , spokój, kultura , szacunek a tu wschodnia europa , jarmark europa ,szacun to ma tu ukrainiec a nie polak.

:(

Mober Guru: Jest ekspertem w swojej dziedzinie Obsesyjny perfekcjonista Bardzo zaangażowany Traktuje ludzi przedmiotowo Egoista Zamknięty w sobie Bezlitosny Nie ma wglądu( jestem gwiazdą) Szuka kozłów ofiarnych za swoje błędy Myśli o sobie w samych superlatywach Kłamie by uzyskać korzyści Chłodny emocjonalnie Oceniający , krytykant Uzależnia od siebie Stosuje strategię wdzięczności( daje mały kąsek by uzyskać wdzięczność)

ej

Korporacyjny mobbing to zjawisko bardzo powszechne, a to, co czytamy w mediach wcale nie jest wyolbrzymione. Znam wiele osób, które przez mobbing czy ostracyzm w pracy długo leczyły się na depresję. Mobbingowi zwykle poddawani są ludzie, którzy niespecjalnie chcą trzymać się sztywno korporacyjnych procedur, są kreatywni, większość korporacyjnych zasad wydaje im się absurdem i nie potrafią tego przemilczeć, chcą coś zmieniać, zaryzykować. To jest bardzo źle widziane. Z drugiej strony korporacja promuje osoby, które są w stanie szybko ukrócić jakiekolwiek przejawy kreatywnego myślenia i bez mrugnięcia okiem powiedzieć „rób swoje i się nie wtrącaj”. W korporacji albo jest się konformistą, któremu odpowiada stabilizacja finansowa i organizowanie życia przez korporację nawet w czasie wolnym (np. darmowy karnet do teatru na spektakl wybrany przez firmę) albo odchodzisz. Wtedy jest się w korporacji znakomitym przykładem mało ambitnego frustrata.

non
@ej 29.03.2015 22:45
Korporacyjny mobbing to zjawisko bardzo powszechne, a to, co czytamy w mediach wcale nie jest wyolbrzymione. Znam wiele osób, k...

Ciekawe, ale większość tego nie zrozumie. Zbyt skomplikowane. Wystarczy zrozumieć, że Seaking działa jak korporacja. Góra zgarnia wszystką kasę, która powinna być chociaż w części podzielona na ludzi pracujących i wyrabiających zyski, ale nieeeeeeeeee !!! Zwykły robol nie może zbyt dużo zarobić. Logistyka czuwa. Każdy ruch jest obserwowany.

znajomy

Ochrona związkowa działa w bardzo dobrym kierunku panie dyrektorze.

obserwator

Opowieści o mobbingu to gruba przesada. Jak ktoś się zatrudnia w firmie, to po to,aby pracować. Pracujemy głównie w grupach. Jeśli jedna osoba uważa, że jest jej źle a inni pracują normalnie, to widocznie nie pasuje do reszty. Jest niedostosowana społecznie. Czasy - jeden za wszystkich, wszyscy za jednego już dawno się skończyły, bo każdy odpowiada za siebie. Jeśli ktoś robi w firmie zamęt bo to lubi, powinien zostać zwolniony, bo to bardzo źle wpływa na całą załogę. Niestety - ochrona związkowa działa w złym kierunku.

samuel

Konsekwencje mobbingu ponosi cała organizacja: od mobbingowanego pracownika do świadków. Niekorzystna atmosfera w miejscu pracy powoduje zmniejszenie efektywności. Brak motywacji to większa rotacja pracowników, przez co firma ponosi koszty związane ze wprowadzaniem i wdrażaniem nowych osób. Mobbing może w skrajnych wypadkach odbić się negatywnie na wizerunku publicznym i zaufaniu do firmy

samsam

A HR-u tam nie ma?

gfd
@samsam 04.03.2015 20:25
A HR-u tam nie ma?

masz wszystkich w rodzinie :)

tlen

w firmie zaczął rządzić system ludzie nie skupiają sie na obowiazkach na urzadzeniach, na wykonywaniu pracy tylko na kartkach papieru i systemie,ci co powinni sie tym zajmować przerzucili to na zwykłych pracowników bo juz dawno stracili kontrole nad systemem

konkurencja

ludzie to jak sie pracuje zależy od was samych wiem zawsze znajdzie się lizus lub donosiciel ale trzeba jakoś żyć i się szanować przecież w pracy spedzamy większośc naszego życia. Młodsi szanujcie starszych i odwrotnie

ja

Tak kusznik masz szanse:) Każdy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ma teraz szanse pracować w seakingu bo nikt normalny tam nie pójdzie:)

tik tik

Człowieku ludzie w tym syfie robią dlatego, że roboty jest mało w naszym kochanym kraju. Seaking to kiedyś była najlepsza firma. Teraz jak się pojawiły sępy z Piły to czasy się zmieniły:)

słuchacz

ja też uważam że ludzie zazdroszczą brygadziście ze szlifierni ja nie chciał bym tej roboty za nic inni zjebią a kto jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] brygadzista a ty "obserwator" weź się za pracę a nie za obserwowanie od tego są kamery i przestań jechać po innych i popatrz na siebie albo weź się zgłoś na brygadzistę takie tu mądrości wypisujesz to na pewno jesteś wykształcony marnujesz się na twoim stanowisku i jeszcze jedno możemy zamienić się brygadzistami jak ci zalewski nie odpowiada mój by ci pokazał co to jest praca i nie pisał byś takich bzdur

obserwator

Ładnie piszesz sam o sobie tylko szkoda że to nieprawda. Ludzie sami cię osądzą

SPOSTRZEGAWCZY

Jak? W/w brygadzista nie jest wykształcony??? Przecież większego wykształciucha w penetrowaniu odbytu w tej firmie nikt nie znajdzie. On dociera tam gdzie jeszcze chyba nikt nie był tylko jedno mnie zastanawia... Włazić w te miejsca i nie być brudnym, a przynajmniej śmierdzącym:/ I nie na zbity pysk tylko do weterynarza zwierzaka jak on to zwykł mawiać.

obserwator

uważam że bardzo zły wpływ na organizacje pracy w seaking ma brygadzista ze szlifierni niejaki zalewski -nic nie robi nic nie umie.zamiast siedzieć cicho gdy inni na nieroba pracują mądrzy się i przeszkadza, Czy na prawdę nie ma innej wykształconej osoby na jego miejsce tacy ludzie jak on tylko szkodzą zakładowi wywalić barana na zbity łeb

bardziej spostrzegawczy
@obserwator 31.10.2014 18:37
uważam że bardzo zły wpływ na organizacje pracy w seaking ma brygadzista ze szlifierni niejaki zalewski -nic nie robi nic nie...

moim zdaniem takie teksty typu"wywalic barana na zbity leb" to akt desperacji bądż też zazdrości , to że internet to miejsce w który kazdy ma prawo do wlasnej wypowiedzi nie znaczy ze mozna tu ubliżać,tymbardziej współpracownikowi tylko cioty które nie maja odwagi powiedziec prosto w oczy piszą takie rzeczy,moim zdaniem brygadzista na szlifierni to na tą chwile odpowiednia osoba na tym stanowisku

mick

co wy chcecie od pana (usunięte przez administratora)? czego sie spodziewacie ? przecież jest młody , nie ma doświadczenia , jedyna i pierwsza jego firma , jak na razie co widzimy 50 % złych inwestycji drugie 50 % to rozbijanie załogi , (usunięte przez administratora) może sobie kiedys poradzi jako security menager ;) kiedys , moze w innej firmie z innym przełożonym zrozumie o co chodzi ,ogłada i pokora pozwoli zaistniec i oczywiscie jego podwładnie typu ja ? nie ? ,hahhaha ,pozdrawiam wszystkich , ale nie te czasy i nie ci ludzie , kiedys zrozumiecie :)

OBIEKTYWNY

Jedyne rozwiązanie dla SK to zmiana kadry dyrektorskiej. Problem będzie trwał tak długo jak na stanowisku bedzie pan Sz. specjalista od chowu świń:P Może lepiej jakby przeniósł swoje kompetencje tam gdzie ich miejsce czyli do chlewa.

OBIEKTYWNY

sby ciekawe kim ty ośle jesteś. Przez właśnie takich jak ty związki nie mogą funkcjonować jak się należy. Między ludzmi musi być jedność a tu jak zwykle wszyscy się powypisywali bo sie cykali dyrektora. Gdyby nie związki miałbyś jeszcze gorzej niż masz (chociaż tacy jak ty w sk mają przywileje). Trzeba być debilem żeby nie zauważyć zmian jakie nastąpiły po podupadnięciu siły związków. Usuńcie je całkiem to będziecie niewolnikami!

dd

ty sby propaganda sb była za komuny gdyby nie zwiazki nie byłoby słynnej podwyżki w 2008 kiedy to w obawie przed kara za strajk takie cepy jak ty i taki jeden Zeniu w '' szafach'' się chowali.

sby
@dd 29.06.2014 11:21
ty sby propaganda sb była za komuny gdyby nie zwiazki nie byłoby słynnej podwyżki w 2008 kiedy to w obawie przed kara za st...

ty dd! Sam się, cieciu w szafie chowałeś jak szczur! Faktem jest, że związki działają na szkodę pracownika. Ich ostatnie poczynania dobitnie o tym świadczą - nic, tylko spory zbiorowe i robienie gnoju na zakładzie.

sby

Seaking to przyzwoity pracodawca. Było by lepiej gdyby znikneli w diabły sabotażyści ze związków. Ciągle im coś nie pasuje i wchodzą w spory. Na wielkanoc nie było dodatków, a teraz o kasie za "wczasach pod gruszą" też można zapomnieć :( Liczą się własne interesy związkowców.

.

Jak w obozie w Oświęcimiu, tyle że tam jakby mogli to by uciekli a w tym syfie wszyscy się trzymają jak tonący brzytwy. Nie pojmuję o co chodzi. Może mnie ktoś oświeci???

lol

Aby mieć kontrolę nad tym co pracownik robi w czasie spędzonym poza statkiem ( w czasie urlopu lub w czasie pobytu w porcie) większość kompanii decyduje się na okresowe testy alkoholowo-narkotykowe. Testy przeprowadza się przed rozpoczęciem kontraktu lub/oraz wyrywkowo w czasie pobytu statku w porcie. Test wykonuje się na podstawie analizy składu moczu i jest prosty i bezbolesny. Test wykaże nadużycie alkoholu w dniach poprzedzających test a także alkoholizm pracownika. Wykaże także spożywanie narkotyków przez pracownika, nawet jeżeli narkotyki brane były 3 miesiące przed testem. Dodatni wynik na tym teście skutkuje natychmiastowym rowiązaniem umowy o prace i repatryjacją.

ktoś z zewnątrz

Hahaha,ale się naśmiałem,prawdziwą "żone" raczej by zabolało to że ktoś źle napisał o jej mężu a nie to że go ktoś broni,ale wy ludzie jesteście tępi,żal mi tej firmy że ma takich pustych pracowników to świadczy tylko o was a nie o firmie.

żona

odczep się od mojego męża i tak go nie broń ,bo bedziesz miała ze mna do czynienia, zaboli cie drugi paluszek

ktoś z kształtowania

Moim zdaniem kolega z kształtowania jest bardzo dobrym brygadzistom a denerwuje się jak ktoś mu się wtrynia w produkcje i próbuje rządzić mu na dziale i kogoś to zabolało.Nie pracujesz tu to nie osądzaj!Zna się na robocie a do tego jest uczynny jak ktoś potrzebuje pomocy.Co do nadgodzin co za bzdury wypisujesz "emu"!W obrażaniu innych jesteście mistrzami!W żadnym zakładzie tego nie ma co u nas!

emu

mnie wkurza brygadzista z kształtowania , jest arogancki butny , chamski ,nie wspólpracuje z żadnym z brygadzistów z innych działow , jest zazdrosny o nadgodziny , jesli pracuje inny dzial , nie chce nawet rozmawiac , odzywać sie , wspólpracować , zasłania sie procedurami , nie odzywa sie do pracowników z drugiej zmiany , bo oni pracują a on nie ,jego opryskliwość zadziwia jego wspołpracowników ,wszystko tak jakby robil łaskę , o problemach nie wspomnę , unika konfrontacji oraz podejmowania decyzji , nie jestem zaskoczona że odchodzą ludzie z tego działu lub mają zamiar

dd
@emu 14.04.2014 12:34
mnie wkurza brygadzista z kształtowania , jest arogancki butny , chamski ,nie wspólpracuje z żadnym z brygadzistów z innych dzi...

W seakingu są same gnoje dla kasy zrobia dosłownie wszystko. Jedyny uczciwy i porządny brygadzista tam to FIODOR reszta poza nim to same szczury

benek

Nick żeby tylko flirtowali... Niektóre kobiety lubią robić to z mistrzami czy brygadzistami i nie są to pojedyncze przypadki:)

nick

firma przechodzi poważny kryzys personalny , ludzie przecietni ciągną produkcje , dobrzy natomist ,,flirtują ,, z przełozonymi ,ktos kto jest kreatywny pracuje na kilku działach jest przecietny , natomiast lojalny przełożonym jest dobry . Lojalni juz pokazali dyr produkcji jak na nich może liczyc ,firma nabierze drugiego oddechu po zmianie przełożonych ,zwłaszcza szefa produkcji i mistrzów , wplątni w zbyt wiele zależnosci i znajomosci , panie naczelny prosze przyjrzeć sie temu środowisku ,pozdrawiam i przyjemnej pracy życze.

hahaha

a tata znowu ludzi nabiera i euro im zabiera a sekretarka biznes kręci za wasze pieniądze tyle że w innym zakątku kraju otwórzcie oczy ludzie co wy podpisujecie

niom

Koksu no nie wiem czy KUPĘ idzie zagryźć? Niektórzy mówią, że lepiej za dużo nie ruszać bo bardziej wali wtedy

memo

może zorganizujmy coś razem , jakieś show ? słyszałem że w samsungu jest koreańczyk ,także walczy , nie wiem czy chodzi w tej samej wadze ale postawmy kase z socjala ,myślę że po tylu latach walki , same wygrane , bez porażek ,czysty zysk ,mozna pomnożyć to co jest ,koksu chce walczyć o prestiż , kasa jest wazniejsza , niebieski kombinezon ,podarty -po tylu walkach , i samsungowski zielony , kurcze zaprosimy staroste , PIP , za same bilety może być niezły zysk .

koksu

Kiedy bedziecie produkować klatki do walk MMA i KSW , słyszałem że macie lidera pana X ,światowego lidera w walkach w pracy , nie do ruszenia od 20 lat ,za kadencje różnych dyr itp ? podobno ma nowego menadzera bo Karol juz na emeryturze , przyjmijcie mnie do pracy a stane do walki , oczywiście pragraf 52 u was nie istnieje ?zadnych zasad ?wpuśccie mnie z nim do pantry a go zagryze z związanymi rękoma .

pracownik.

Dlaczego na dzisiejszym zebraniu się dzisiaj nie odezwałeś cwaniaczku?Jesteście żałośni,gdybym był tym dyrektorem to bym was wszystkich wykopał.(usunięte przez administratora)Na twoje miejsce czekają tacy którzy docenią pracę!

dd
@pracownik. 20.03.2014 20:33
Dlaczego na dzisiejszym zebraniu się dzisiaj nie odezwałeś cwaniaczku?Jesteście żałośni,gdybym był tym dyrektorem to bym was ws...

To że masz gościu stanowisko to nie czyni cię lepszym od innych NA TOWJE MIEJSCE CZEKAJĄ TACY CO DOCENIA PRACĘ haha na głowe upadłeś zobacz kogo przyjeli do seakingu w ostatniej rekrutacji SAMO DNO

Przewodniczący NSZZ Solidarność Marek Libront
@dd 21.03.2014 14:37
To że masz gościu stanowisko to nie czyni cię lepszym od innych NA TOWJE MIEJSCE CZEKAJĄ TACY CO DOCENIA PRACĘ haha na głowe...

Każdy jest równy i niema znaczenia jakie funkcję społeczne się pełni, jestem pracownikiem jak każdy, jednak pełniona funkcja uprawnia (zobowiązuje) mnie jako przewodniczącego do tego aby stać na straży interesów zawodowych pracowników i działać na rzecz poprawy ich sytuacji ekonomicznej i społecznej. Poprzez udział w związkach zawodowych pracownicy mają szansę wpłynąć na stosunki pracy i stać się aktywnym ogniwem w organizacji. "Dlaczego na dzisiejszym zebraniu się dzisiaj nie odezwałeś cwaniaczku?Jesteście żałośni,gdybym był tym dyrektorem to bym was wszystkich wykopał.(usunięte przez administratora)Na twoje miejsce czekają tacy którzy docenią pracę!" Odpowiadam zebranie organizowane przez Zarząd firmy jest dla pracowników , nie jest miejscem na publiczną dyskusję. Nasze stanowiska niejednokrotnie niezadowolenia przekazujemy w pismach które są dostępne na tablicy, a z którymi można się zapoznać na naszych stronach w internecie. Dzięki za przedstawiony pogląd Co do przyjęć nie mi osądzać ludzi których przyjęto na pewno jest wśród nich dużo wartościowych osób , szanuje wszystkich i tych co mnie (NAS) krytykują mówiących otwarcie i tych co nie mają odwagi podpisania się pod swoją opinią. Zapraszam na stronę internetową

Zostaw opinię o Seaking Poland ltd - Czarnków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Seaking Poland ltd