Bardzo mocno niepolecam pana Piotr Paszek (Piterek80 Warszawa). Znaleziony na olx. Regenerował mi baterię. Spartaczył robotę, w zasadzie uszkodził mi baterię i zmarnował ok.6 miesięcy czasu i przedewszystkim nerwów, po czym odesłał baterie w rozpadającym się pudle (oczywiscie pobraniowo bo klient mógłby nie zapłacić jakby zobaczył g**no-robote) twierdząc ze jest zrobiona, kasę wziął. Finalnie się okazało ze jego "zrobione" jest dziadostwem ktorego nawet bms nie przyjmuje bo tak duze są spadki napięć (inny specjalista, naprawiał po nim temat). Cześć ogniw była przegrzana, część niedogrzana-odpadająca, a złącza główne pakietu trzymały się na końcówkach blaszki naderwanej. Dodatkowo była uszkodzona dioda elektroniki. Wstyd takie coś wysłać. Jego robota mogła spowodować pożar podczas uzytkowania. Pan piotr zajmuje się m.in. regeneracją baterii i oglasza sie na olx - unikać jak ognia, bo jego partactwo to ogień może wlasnie spowodować. A i słowność u tego człowieka nie istnieje, maxymalnie spalone nerwy i czas, setki razy dopominanie sie i dopraszanie o swoje, wieczne "jutro panu dam znać". Ale oczywiscie w swoim mniemaniu jest (tu cytat) "rzetelny i liczy się zadowolenie klienta". Mylące jest to że wiedzę posiada nawet szeroką i sensownie gada, sprawia wrażenie specjalisty. Tyle ze problemem tu jest poprostu zwyczajna niedokładność/nierzetelność, nieterminowość, niesłowność. I robi to głownie po godzinach (między innymi zleceniami pogodzinowymi) jako dodatek więc nie licz ze zrobi to szybko czy potraktuje cie powaznie - ty i twoj temat będzie dodatkiem wepchnietym po godzinach na siłe przy okazji który ciągnie się miesiącami.