Tesco Ruda Śląska

Ruda Śląska

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 178 ocen.

Opinie o Tesco Ruda Śląska

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tesco Ruda Śląska

gaf

pracownik1 - 2009-09-22 08:12:33 ker - 2009-09-22 01:43:49 ker - 2009-08-26 14:34:55 Mam pytanie przede wszystkim do pracownic Tesco R.Śl. Pracuje tu pewna dziewczyna - średni wzrost, brunetka, długie rozpuszczone włosy. Kiedyś spinała je w kitkę. Ostatnio w tą czerń wpuściła czerwonawe chyba pasemka. Nie pracuje na kasach, tylko chodzi po sklepie. Jak ma na imię i czy można ją poderwać? Tak faktycznie to nadal nic nie wiem - patrz cytat. A na dziewczę chrapkę mam choć ktoś tam pisał wcześniej, że mężatka - będzie lepiej smakować - ale do jasnej info potrzebuję. I wszyscy frustraci - głowa do góry. Jutro będzie lepszy dzień. dlaczego sam nie przyjdziesz i do niej nie zagadasz to sprawdzisz czy ją poderwiesz kolego jeżeli to faktycznie asystentka z kas to powiem Ci tylko tyle że u żadnej z nich nie masz szans,one tam wszystkie są niepuszczalskimi mężatkami - niestety, pożartować owszem ale nic więcej :( a szkoda...

pracownik1

ker - 2009-09-22 01:43:49 ker - 2009-08-26 14:34:55 Mam pytanie przede wszystkim do pracownic Tesco R.Śl. Pracuje tu pewna dziewczyna - średni wzrost, brunetka, długie rozpuszczone włosy. Kiedyś spinała je w kitkę. Ostatnio w tą czerń wpuściła czerwonawe chyba pasemka. Nie pracuje na kasach, tylko chodzi po sklepie. Jak ma na imię i czy można ją poderwać? Tak faktycznie to nadal nic nie wiem - patrz cytat. A na dziewczę chrapkę mam choć ktoś tam pisał wcześniej, że mężatka - będzie lepiej smakować - ale do jasnej info potrzebuję. I wszyscy frustraci - głowa do góry. Jutro będzie lepszy dzień. dlaczego sam nie przyjdziesz i do niej nie zagadasz to sprawdzisz czy ją poderwiesz

ker

Ej, pracownik - czyżby to była internetowa zazdrość? NIe ma dziewczyny nie do zdobycia.

pracownik

nic ci nie bedzie lepiej smakowac bo ona sie w zyciu z toba nie umowi!!!i daj sobie juz spokoj!!!

ker

ker - 2009-08-26 14:34:55 Mam pytanie przede wszystkim do pracownic Tesco R.Śl. Pracuje tu pewna dziewczyna - średni wzrost, brunetka, długie rozpuszczone włosy. Kiedyś spinała je w kitkę. Ostatnio w tą czerń wpuściła czerwonawe chyba pasemka. Nie pracuje na kasach, tylko chodzi po sklepie. Jak ma na imię i czy można ją poderwać? Tak faktycznie to nadal nic nie wiem - patrz cytat. A na dziewczę chrapkę mam choć ktoś tam pisał wcześniej, że mężatka - będzie lepiej smakować - ale do jasnej info potrzebuję. I wszyscy frustraci - głowa do góry. Jutro będzie lepszy dzień.

byla

naszczescie wiekszosc z Was to fajni ludzie i jedynie tego czasem mi brakuje bo pracy wogole Pozdrawiam

pracownik1

anonim - 2009-09-21 21:10:41 to tez tam nie pracuj nikt cie nie zmusza chociaż w tym się z tobą zgadzam

byla

no to sie dziwie ze tam pracujesz

pracownik1

anonim - 2009-09-21 21:08:55 jak sie chodzic do szkoly nie chcialo to faktycznie innego wyjscia nie ma jak ladowanie towaru w póły, ambitnie matole ja mam studia skończone co tyś się uczepił tej szkoły,chyba tobie ambitny uraz został

anonim

to tez tam nie pracuj nikt cie nie zmusza

anonim

jak sie chodzic do szkoly nie chcialo to faktycznie innego wyjscia nie ma jak ladowanie towaru w póły, ambitnie

anon

oczywiście niewykształcone i mało rozgarnięte kierownictwo a ludzie w wyższym wykształceniem pracują jako pracownicy podstawowi. Ale co mądrzejsi zwalniają się...TAK TRZYMAC

klient

Ludzie ale wy jesteście wszyscy durni. Jak wchodziłem na to forum to myślałem, że przeczytam o jakiś super promocjach albo kiedy będą jakieś "lepsze" wyprzedaże ale widzę, że wy nie macie się czym zajmować. Za mało roboty chyba macie. Pracuje na taśmie i wiem co to ciężka praca. Jakby trochę lepiej płacili to wolę robotę w markecie. Szanujcie to co macie i bierzcie się do roboty zamiast plotkować bo to dopiero jest ŻENADA!!!

kiloł

anonim - 2009-09-17 10:52:28 w stu procentach zgadzam się z tym co zostało napisane...czysta prawda!!! Tesco to jak współczesny [usunięte przez moderatora]tylko śmiercią nie karzą...cała reszta syzyfowych prac przypomina niestety [usunięte przez moderatora]...uszkodzony sprzęt na którym trzeba pracować, bieganie od działu do działu, siadanie na kasach mimo że na dziale ma się swoją robotę do zrobienia, kierownictwo na kasach BEZCZELNE!!!wynagrodzenia za to co tam się wykonuje i w jakich warunkach kpiące...podziwiam wytrwałych pracowników i życzę jak najszybszego uwolnienia się stamtąd !!! my z działów na kasy ,a kasjerki szczególnie z rannych zmian (chodzą taka kulawa i szatynka z dłuzszymi włosami)chodzą po sklepie i nic nie robia .Kolejki są to żadna nie usiądzie ,patrzy jedna na drugą aż któras usiądzie .Imy mamy chodzić na kasy a one co na spacerek po hali

tak/nie

wiesz co znam te dziewczyny,przynajmniej niektóre i uwierz mi że nikt nie chciałby być na ich miejscu, mają [usuniete przez admina]nie wytrzymałbyś tam dłużej niż tydzień

anonimm

mnie wkurzaja co po niektore bo traktuja zwyklych pracownikow jak smiecia a to ze maja troche lepsze stanowisko to nie znaczy ze sa lepsze !!!! zenada!!!

pittt

co wy chcecie od asystentek ?!! jak maja akurat luz nie ma ludzi a sa w 4 to czemu nie maja isc razem na ta przerwe???!!!!!! co ci zal?!

anonim

anonim - 2009-09-17 20:20:16 anonim - 2009-09-17 10:52:28 w stu procentach zgadzam się z tym co zostało napisane...czysta prawda!!! Tesco to jak współczesny [usunięte przez moderatora]tylko śmiercią nie karzą...cała reszta syzyfowych prac przypomina niestety [usunięte przez moderatora]...uszkodzony sprzęt na którym trzeba pracować, bieganie od działu do działu, siadanie na kasach mimo że na dziale ma się swoją robotę do zrobienia, kierownictwo na kasach BEZCZELNE!!!wynagrodzenia za to co tam się wykonuje i w jakich warunkach kpiące...podziwiam wytrwałych pracowników i życzę jak najszybszego uwolnienia się stamtąd !!! Dzieki za zrozumienie latamy jak głupie tu tam ,z warzyw i piekarni ,z wedlin serów,boże kase zbijamy ale zapłata buzia -bo u siebiebie nie zrobione ,seniorka przejdzie zaraz robota dołożona -szok ,przerwy -tak jak najpózniej albo wcale by chcieli abysmy nie chodzili,,,,,, Kierowniczki z kas -zgroza !! jak na kasy by poszły to nic by im sie nie stało !po 4 na przerwy chodza -obłed !

Zostaw opinię o Tesco Ruda Śląska - Ruda Śląska

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tesco Ruda Śląska