JWW INVEST S.A.

Katowice

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 144 ocen.

JWW INVEST S.A.
3 144 6 1

Opinie o JWW INVEST S.A.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Witold

Czy wiecie coś o rekrutacji prowadzonej w firmie? Może ktoś podpowie jaka umowę proponują na początek?

Janek

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie rekrutację?

Karolina

@"obibok" Dlaczego nie zgadzasz się z pozytywną oceną atmosfery przez pracownika @Pracownik JWW? Czy pracownicy w firmie wzajemnie sobie pomagają? To ważny aspekt pracy, który poprawia jej komfort. @Pracownik JWW Czy Spawacz w firmie JWW INVEST S.A. ma szansę na zdobycie nowych uprawnień i rozwijanie swoich umiejętności?

TIG
@Pracownik JWW 14.05.2018 15:33

Jak w każdej innej firmie, jak jest rynek pracownika to nikomu nie odmówią i na tym się kończy dobrodziejstwo

Waldi

Dobra firma to pewnie dobrze się pracuje?

spawacz smg111

Ja mam zamiar sie zatrudnić w tej firmi na stanowisko spawacza ale nic nie wiem na jej temet słyszałem tylko że firma nawet mniej wiecej tzn ma swije plusy i minusy ale podobno wiecej plusów. Maja ciekawą robote w niemczech przy spawaniu blach. Ale ile płacą też nie wiem może mnie ktoś oświeci

"obibok"
@spawacz smg111 23.05.2018 13:16

Do Niemiec jadą uprzywilejowani a Ty możesz trafić co najwyżej na Opole pod "fajnych" kierowników i równie "fajną"żonę jednego z nich albo na inny dupny kontrakt w Polsce

Karolina

Firma JWW INVEST prowadzi obecnie rekrutacje na dwa stanowiska. Poszukują spawacza z ważnymi certyfikatami UDT grupa 5 i 6 z literką "U" oraz montera z doświadczeniem w branży energetycznej. Dla zainteresowanych dodaję link do zgłoszenia kandydatury: http://www.jwwinvest.pl/pl/375-praca Osoby, które już wysłały swoje CV, zachęcam do podzielenia się doświadczeniem związanym z tą rekrutacją.

Pracownik JWW

Pracuje w JWW już ponad 4 lata i nie powiem złego słowa. Wypłata na czas, koledzy w pracy są w porządku. Nie stało mi się tu nic złego, wszystko jest na wysokim poziomie. A ci co wypisują te rzeczy to pewnie byli obiboki, albo chodzili jak im pasowało. Każdy znał warunki zatrudnienia, a potem się dziwią bo nie tak sobie wyobrażał. Panowie pora dorosnąć!!!

Pracownik JWW
@"obibok" 24.04.2018 21:53

A kogo ja obraziłem?? Jak ktoś nie chciał gdzieś jechać w wyjazd to od razu na L4!!!!

Seba

Nie polecam tej firmy. Podbierają ludzi z innych firm, potem dają im inne warunki zatrudnienia niż obiecali a na koniec rzucają gdzie popadnie. Szefostwo firmy parszywie kłamie przy rozmowie, a potem tłumacząc sytuacją kontraktową wysyłają na inne budowy. Organizacja na poziomie zerowym, jeden bajzel, kadry bardzo słabe i nieudolne. Zarząd buja w obłokach a ich syn marnotrawny jeździ na mecze gieksy, festiwale rockowe i ogląda pornole na redtube... psychol...

Madzia
@Seba 23.03.2018 08:53

dodam, podobno porno z mężczyznami... na takiego wygląda

spawacz

Przestrzegam przed współpracą z JWW Invest nie płacą za wykonaną usługę. Pracowałem na Elektrowni w Opolu,nigdy nie zapłacili faktury w terminie co miesiąc przeciągali z tygodniowym opóźnieniem,trzeba było dzwonić i się prosić aby zapłacili,a teraz w listopadzie usługa wykonana w wrześniu i nie ma kasy do dzisiaj nawet tel. w księgowości nie odbierali.Nie polecam współpracy.

spwalnik
@spawacz s. 23.03.2018 08:55

A może Panowie Spawacze podacie swoją wadliwość na stykach, a nie bedzie cie pisać takie niestworzone rzeczy....... Szlachcice którzy myślą ze są nietykalni na budowach...

Karolina

@Karo Twoja wypowiedź zawiera jedynie negatywne określenia. Czy mógłbyś na ich dowód przytoczyć konkretne sytuacje z pracy? Może udało Ci się dostrzec jakieś plusy w tej pracy? Niektórzy z Was na forum wspomnieli o nieregularnych wypłatach. Czy ktoś z aktualnych pracowników zgadza się z tymi opiniami?

Karo
@Karolina 05.04.2018 10:48

Tak mogę, moja poprzednia wypowiedź dotyczy Opola

Olek

Sporo dobrego słyszałem o firmie i mam zamiar aplikować. Podpowiedzcie jakieś wskazówki.

Karo
@Olek 19.03.2018 23:47

to prawda, nepotyzm, nepotyzm, nepotyzm - hipokryzja

Noname

Witam, a jak wygląda praca na eksporcie? Jakie stawki dla spawaczy?

kierownik-emeryt
@Noname 28.02.2018 21:49

eksport pada w tej firmie, bo z fanatyzmem idą na polski rynek. Ludzie którzy przyjęli się pod warunkiem pracy na eksporcie byli zmuszani do pracy w kraju, więc zwolnili się. Jeszcze w zeszłym roku był tam fajny szef eksportu, ale zwolnił się bo najpierw naobiecywał niemieckim klientom ludzi na prace, a potem zarząd go oszukał i zostawił go na lodzie bez ludzi. Teraz mu jeszcze (usunięte przez administratora) obrabiają - co za chamstwo... nie polecam tej firmy. Jeden wielki chaos i jedna wielka improwizacja...

To ja!!

Jak w jww? Coś się polepszyło pracowałem w Bełchatowie bloki 9 10 była tam przecudowna bhpowka, pani moniczka pracuje jeszcze??? Został skład bełchatowski? Zwolniłem się i do Anglii pojechałem zastanawiam się nad powrotem bo dobrze się robilo

zawiedziony
@To ja!! 20.02.2018 20:17

Płacą coraz mniej w wymagają coraz więcej tyle napisze.

Janusz

Widziałem ofertę pracy dla inżyniera. Podpowiedzcie cos w temacie.

polaś

Woytek W nieudacznik.

Wacek

Bogatynia

Podsumowania .

Jednym słowem _Jeśli chcesz się narobi a mało zarobić _ta firma spełnia te wszystkie kryteria ..

Zainteresowany
@Beck`s 09.10.2017 16:42

Miałbym wiel wątpliwości i zastrzeżeń w temacie podejścia do człowieka i kasy _nie rozwiać tematu _Nie jest dobre ..a kasa tez słaba _za Orkie _bo tak tam jest _prawie dobrze to określiłeś _nie bójmy się tego nazwać po imieniu ....Ale niestety lub stet , to tylko wyłącznie wina ludzi ...Że się godzą ..na wiele ...

Karolina

@Beck's, odnośnie pracy w JWW i to o czym pisaliśmy powyżej, podzielam Twoje zdanie, że często wielu pracowników narzeka, a tak naprawdę nie ma na co. Ale chodzi też w tym wszystkim o to, żeby jednak pracodawca wywiązywał się z wcześniejszych obietnic, czy tutaj tak było?

Beck`s
@Karolina 04.10.2017 09:26

Powiem tak. Ilu ludzi tyle interpretacji słowa Bank Godzin. Wedlug mnie tak jak mowili tak bylo. Wiem ze mozna pracowac w innych firmach w takich panstwach za wieksza kase. Ale trzeba dokonac konkretnego wybory. A nie zgadzac sie na jakies warunki a pozniej plakac.

Karolina

@kurier śląski ja nie bronię firmy, nie opowiadam się po żadnej ze stron. Prowokuje pytaniami wprowadzanie do dyskusji więcej konkretnych informacji, które podnoszą merytorykę dyskusji - a tym samym pomagają w podejmowaniu decyzji zawodowych.

Karolina

Każda firma zakłada @ślązak maksimum planu, skoro osoby radzą sobie z nim to powinno oznaczać, że nie jest on najgorszy. Więc dlaczego uważasz, że firma to pomyłka? Wiele osób nadal chce wyjechać z nimi więc dokładniejszy opis na pewno się przyda.

Kurier Sląski
@Karolina 12.08.2017 20:09

Karolinko jeśli tak usilnie bronisz tej Firmy to moze mi powiesz dlaczego miesiąc temu musiało przyjechać na budowę do Islandii dyrekcja JWW _tylko prawdę ..??

alwaro

a jakie stawki dla spawaczy daja w tej islandi ?

Ślązak

W tej całej Islandii _chcą Cie eksploatować na maksa _ Spawacz ze by robił 50 _ 60 cali dziennie i z montera wyciskają ile można ...A wszystkie instalacji trzymają się terminu ...Ta firma to jedna wielka pomyłka ..

Hanek
@W temacie . 19.08.2017 19:53

Teraz mam jasną i klarowną informację o JWW

Z branży

Witam. Z tego co słyszałem w całej tej Islandii _płace śmieszne pieniądze i za nadgodziny NIC ..Ustalasz z nimi stawki a ONI ci jeszcze cos mówią ze odcinają Ci _50 Euro centów za wakacyjne ...Chłopacy z głównej firmy płacone większe stawki i za nadgodziny i przerwy ...Jedyna zaleta _żarcie a tak poza tym nic więcej ...Trzeba się dobrze zastanowić nad wyjazdem do Islandii -bo to nie są takie pieniądze jakie powinno się zarabiać w tym kraju i lub na północy ..

W temacie .
@Z branży 04.08.2017 08:26

Tak ,to prawda .Ja byłem ale zjechałem ...Szału niema ...To nie są zarobki na te część Europy ...Pracujesz po 10 godz i tylko masz jedna przerwę ...Tak jak wspomniał kolega z''Z branży'' _jedyna zaleta _jedzenie i własny pokój .

Karolina

Prowadzą rekrutację na więcej niż jedno stanowisko @Big Stach teraz szukają i spawaczy i monterów więc zarobki na pewno są różne

Gość

Witam czy powie mi ktoś na jaką stawkę w tej firmie może liczyć spawacz tig w Polsce i za granicą ?

Big Stach
@Lukas 19.04.2017 19:20

No i wyjdziesz przy tej ofercie 2600zl miesiecznie.

Global

Jakieś nowe opinię bo chce się zatrudnić w tej firmie dają mi 17zł na start. Jak to wygląda w praktyce.

kris

a do siedziby biura kiepsko się dodzwonić, spróbuj se zadzwonić o 8 do sekretariatu to ci nikt nie odbierze, tam chyba pracują od 9 z łaską potem pani odbiera telefon, pewno tam kawe piją do 9

pracownik

witam co słychać u tych waszych celebrytów ,ojca dyr . szalonego stacha ,różyczki,michałka.Dalej robią z pomieszczeń socjalnych sobie biura a ludzie jedzą po podestach.

Alan

Wiesz co no co mam Ci powiedzieć, tak to jest już z tymi właśnie wersjami, że każdy ma inną, a tak naprawdę żadna nie jest jakaś sensowna, wiec najlepiej byłoby dać z nimi sobie spokój i jakoś mocno nie naciskać na to, co innego zrobić, jest jak jest

Tigowiec

JWW - JUREK WAS WYJEBIE , TO PRAWDA !!!! oczywiśćie w sensie z kasą

Zostaw opinię o JWW INVEST S.A. - Katowice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie JWW INVEST S.A.