JWW INVEST

• Będzin
  • Wojkowice
  • Bytom

3. Opinie o pracodawcach Katowice
  5. Opinie o JWW INVEST S.A.

Opinie o JWW INVEST Katowice

Nie przegap nowości o JWW INVEST S.A.!

02.05.2024 13:50

JWW Invest S.A. działa na rynku usług montażowych w energetyce.
    Roboty prowadzi na rynku polskim i europejskim.

Obszarem działania spółki JWW Invest S.A. jest energetyka zawodowa, energetyka przemysłowa, ciepłownictwo oraz część przemysłu, w której występuje energetyka (rafinerie, koksownie).

Witaj,
    Cieszymy się, że odwiedzasz nasz profil.
    Jest to miejsce do wymiany informacji i opinii.
    Bardzo nam zależy na każdej informacji zwrotnej, bo dzięki niej możemy lepiej odpowiadać na Twoje potrzeby.
    Szanujemy prawo do wolności słowa, jednak informujemy, że wszelkiego rodzaju oskarżenia, nieprawdziwe informacje lub naruszenia godności osobistej będą zgłaszane do Administratora i usuwane.
     Zachęcamy do zapoznania się z ofertami pracy i odwiedzania naszej strony:
    lub bezpośredni kontakt:
    [email protected]
    tel. kom. +48 539 985 321
    anonymous

19.09.2018 13:29

Witam Pracuję w tej firmie 8 lat. Po względem uczciwości jest jedną z najlepszych firm. Mam wypłatę zawsze na czas, opłacony ZUS od pełnego wynagrodzenia. Ustalone warunki są respektowane. Dyrekcja i kierownictwo traktują pracownika bardzo przyjaźnie, można się z nimi dogadać w każdej kwestii. Negatywne opinie wynikają zapewne z nieróbstwa, malkontenctwa oraz przyzwyczajenia do starego systemu, w którym czy się stoi, czy się leży wynagrodzenie się należy. Kto pracować nie chce narzekać będzie.

21.06.2024 11:13

Witam, co ma pan na myśli? Firma JWW INVEST ciągle się rozwija i rzeczywiście kontrakty, które realizujemy są coraz większe.
    za

09.10.2025 15:19

Dzień dobry, czy ktoś doradzi jak wygląda obecnie sytuacja w firmie i perspektywy z pracą? Czy są jakieś nowe kontrakty czy spółka ma dalej problemy z rentownością na dużych kontraktach? Czy przypadkiem wycofywanie się UE z zielonego ładu nie spowoduje, że nie będzie tutaj pracy? Jak to widzicie? Wolę dopytać zanim zmienię pracodawcę. Dzięki.
    Jarek

05.11.2021 14:43

Hej, patrząc jak innym idzie przy COVIDzie to JWW dobrze sobie radzi. Kasa na czas i praca na kontraktach możliwa. Fajnie bo da sie z nimi dogadać i pomagają z testami na koronowirusa. Jak Wasze opinie? Jarek
    Marcin

23.11.2021 13:41

cześć, jest ok. Jeżdżę z nimi na kontrakty od pół roku. Raz na kwaterze było nas dużo, ale po prośbie nas przenieśli, bo znaleźli inną. Na jakim kontrakcie z nimi jesteś? Ja aktualnie we Frankfurcie.
    Lissu

28.12.2021 13:31

potwierdzam ludzie z JWW mają wszystko na czas jak gadałem z chłopakami, a ja muszę walczyć od podwykonawcy o 200euro które mi zabrał nie wiadomo czemu

13.04.2018 13:17

Pracuje w JWW już ponad 4 lata i nie powiem złego słowa. Wypłata na czas, koledzy w pracy są w porządku. Nie stało mi się tu nic złego, wszystko jest na wysokim poziomie. A ci co wypisują te rzeczy to pewnie byli obiboki, albo chodzili jak im pasowało. Każdy znał warunki zatrudnienia, a potem się dziwią bo nie tak sobie wyobrażał. Panowie pora dorosnąć!!!
    "obibok"

24.04.2018 21:53

Błagam, daj spokój bo umrę ze śmiechu, "obiboki, chodzili jak chcieli" - zastanów się zanim znów kogoś obrazisz. Zwłaszcza ta atmosfera w pracy jest cudowna - śmiech na sali

14.05.2018 15:28

A kogo ja obraziłem?? Jak ktoś nie chciał gdzieś jechać w wyjazd to od razu na L4!!!!

supermonter

22.10.2025 12:51

Witam, mam się zatrudnić w firmie od nowego roku. rozmawiałem że najpierw na ostrołeke pujde, a potem jak sie sprawdzę to na eksport. Teraz kolega mi powiedzial ze podobno fimra zwijasie z ostroleki, czy to prawda?

zainteresowany

26.09.2025 11:45

Łukasz stefaniuk

06.11.2024 08:27

Super praca można dużo zwedzić jest czas na odpoczynek po pracy ładne mejcia noclegu i dużo udogodnień
    krzysiek

28.10.2024 15:33

Pracuje w nadzorze na budowie od miesiąca. Na początku po zatrudnieniu byłem w biurze i widziałem całą oraganizacje. Generalnie nie ma się do czego przyczepić, zarząd ma kontakt z pracownikami, kadry tez ok - starają się jak mogę, żeby firma funkcjonowała sprawnie. Zobaczymy co mi zaproponują po 3 miesiącach, jeśli się dogadamy to napewno zostanę na długo bo jak narazie wszystko pasuje.

05.11.2024 10:33

Dzień dobry, proszę o kontakt z działem personalnym: tel. kom. +48 539 985 321. Podczas rozmowy przedstawię naszą ofertę pracy oraz wyjaśnię wszystkie wątpliwości. Co do kontaktu ze spawalnikami, z powodu RODO nie możemy przekazać kontaktu, ale podczas wizyty w biurze na Pana prośbę mogę zorganizować spotkanie z przedstawicielem działu spawalniczego. pozdrawiam Jakub Szczerba, Z-ca kierownika działu personalnego JWW INVEST S.A.

Spawalnik

05.11.2024 10:36

Polecam, wszelkie sprawy organizacyjne jak transport i kwatera po stronie pracodawcy i na wysokim poziomie.
    długi90

11.10.2024 08:55

Długo zastanaiwałem się czy wysłać cv i nie żałuje. Firma szanuje to co ustali na rozmowie, kierownik ok można się dogadać, zjazdy wg ustaleń, kasa tez sie zgadza. Piszę opinie bo może ktoś się zastanawia czy aplikować. Ja polecam Długi.
    Iwe

04.07.2024 10:21

Piszę, bo sam szukałem opinii nt. jww nie było ich zbyt wiele. Pracuje od zeszłego roku, rekrutacja była dość szybka i rzeczowa. Wyjechałem na kontrakt, budowe spalarni. Trzeba być samodzielnym bo szef pracuje w siedzibie, ale jesteśmy w kontakcie i w razie potrzeby zawsze pomaga. Obiecali mi ciągłość pracy bo mają sporo budow w Polsce i zagranicą. Kasa zawsze na czas, z biurem można się dogadać ws urlopów i zjazdów i naprawę fajna ekipa na budowie. Rzadko się spotyka tak fajnie dobrany zespół. iwe.

04.07.2024 10:03

Marlenka

30.04.2024 06:14

dzień dobry, partner być może będzie aplikować na Spawacza TIG. Posiada doświadczenie i to dość spore. Tutaj praca jest akordowa? Ile mógłby teraz zarobić?

30.04.2024 08:04

Dzień dobry, zachęcam do aplikowania na adres: [email protected] Z pewnością odpowiemy na wszystkie pytania - również te dotyczące wynagrodzenia.

15.01.2024 21:07

Czy aktualnie zatrudnione osoby mogą się jakoś szerzej odnieść do BHP? Podczas przeglądania opinii zauważyłem ten wątek gdzie ktoś pisał o jakimś wypadku. Czy one często się zdarzają? a nawet jeśli to jak wygląda tutaj teraz kwestia związana z ubezpieczeniem?
    Piter

16.01.2024 08:44

Jestem na Stapenfeld i jak wchodzisz na obiekt to masz BHP j szkolenia na zakładzie. Później działasz w brygadzie do której przydzieli Cie kierownik. Wypadków brak. Pozdro
    Darxon

16.01.2024 08:38

Fajna firma i fajni ludzie. Wypłata na czas i współpraca z biurem mega na plus.

04.12.2023 09:15

Czy możesz opisać cały proces rekrutacyjny i ocenić poziom rozmowy kwalifikacyjnej w JWW INVEST S.A.? Dodali nowe ogłoszenia 3 grudnia na GoWork.pl.
    Mk

04.12.2023 13:42

Tyle co mogę napisać, dziewczyny z biura i rozmowa jest spoks, jedyne co to później postąpiono bardzo nieładnie. Ale są ludzie i parapety. A za jednego parapeta nie może być obwiniana cała firma
    Mk

15.01.2024 08:14

Chodzi o postępowanie z pracownikami po wypadku…. I nakłanianie służby BHP do … . Dam sobie już spoks . Nie jest tak pięknie i wzorowo. To tyle w temacie. Pozdrawiam
    Potencjalny pracownik

26.09.2023 15:38

@Pracodawca Dzień dobry, chciałbym zapytać o kwestie zwolnień na stanowisku spawalnika ? Czytałem w komentarzach, ze są one dość częste i połowa działu odeszła. Jednocześnie widzę państwa ogłoszenie na to stanowisko już od kilku miesięcy , bodajże 10, na różnych stronach. Częste rotacje nie są zbyt dobrze postrzegane. Jest może ktoś z firmy, kto może się wypowiedzieć na temat pracy biurowej w dziale spawalniczym ?
    Spawalnik

02.12.2023 11:59

Jestem Spawalnikiem na budowie w Olsztynie od prawie rok, jak tu pracuje rotacji Spawalników IWE nie było. Odeszły osoby wspomagające dział spawalniczy i DKJ Ogłoszeń na stanowisko Spawalnika IWE/IWI w internetowych portalach dużo gdyż firma się rozrasta, ma wiele kontraktów i ciągle potrzebuje specjalistów do pracy. Ogromną wiedzę i doświadczenie zdobyłem tu dzięki współpracy z Szefem DKJ oraz Głównym Spawalnikiem. Wszystkie warunki ustalone z firmą są realizowane na czas. Polecam i zapraszam :-) nie tylko Spawalników
    Zacier

08.11.2023 16:16

Powiem tak...jak chodzi o wypłaty to faktycznie na czas.Ale bardzo dużo zrypanych ludzi.Od majstra po kierownika.Panuje chaos i bałagan.Brak prawdziwego kierownika który ogarnia logistykę.Pracownicy się nie szanują.Chamskie odżywki na porządku dziennym.

Oferty pracy - JWW INVEST S.A.

Spawalnik (k/m)

Heilbronn

Brygadzista / Mistrz - branża energetyczna (k/m)

Nysa

Artur Pawlaczyk

09.08.2023 23:39

Jako Spawacz TIG,MIG,MAG. z Klasą P.R.S=u, pracowałem w Kraju i za Granicą w Latach.1983-90 r.. Książeczkę Spawacza-mam. IW Czerwcu 1990 roku przerwałem Zatrudnienie. No i obecnie rozglądam się za pracą w Zawodzie poza Granicą Polski/. Dodam ,że dożywotnio otrzymuję Rentę inwalidzką z pozwoleniem na Pracę. (Listopad1990 wypadek samochodowy/). Jeśli, Pracodawcy z Kraju i za Granicy Polski byłby zainteresowany zatrudnieniem mojej Osoby, proszę o Kontakt ! tel. 533196949 [email protected] Artur Pawlaczyk ur.01.10.1964 r Język komunikatywny.- polski, angielski -.23 lata mieszkałem poza granicą Polski.

31.07.2023 14:52

Witam czy mógłby ktoś napisać jak wygląda praca w Niemczech a dokładnie w Hamburgu, bo słyszałem że jest tam nie zaciekawie , i ludzie uciekają z Hamburga

21.06.2023 11:58

21.06.2023 12:27

Dzień Dobry, prosimy o kontakt z biurem celem wyjaśnienia o jakiej płatności mowa. Dziękujemy i usłyszenia. Zespół JWW Invest S.A.
    Welder

23.05.2023 17:05

Co do JWW to mam kilka zastrzeżeń. Kończy się miesiąc to powinni jak w KAŻDEJ FIRMIE dawać lub podpisywać protokół odbioru w ostatni dzień miesiąca lub ewentualnie na następny dzień a u nich trzeba czekać kolejny tydzień i robią wielką łaskę że Ci go wystawią i podpiszą. Wystawiasz protokół i dopiero liczą 30 dni do zapłaty. Kierownik Łukasz Ł to niezły cwaniak i do tego cham. Sam zaczynał jako monter a teraz uważa się za wielkiego Pana. Do tego umawiamy się na termin roboty na 5 tygodni więc każdy z nas sobie tak planuje czas dla tej firmy, a po 3 tyg kierownik oznajmia Ci że jesteś do jutra potrzebny a później wracaj sobie do kraju jak chcesz choć zapewniali powrót. Współpraca 2/5
    Arkadiusz

02.06.2023 08:52

Pani Marto, po pierwsze to nie ja dodałem komentarz, ale dziękuję za przywołanie do tablicy. Po drugie, proszę nie koloryzować faktów, gdyż zlecenie było wystawione do 14.05 a ja miałem zabieg 16.05 więc wszystko idealnie by się zgrało przez co odmówiłem inne zlecenia na ten okres. 04.05 tylko i wyłącznie dzięki uprzejmości kierownika Jarosława zostałem poinformowany, że nie jestem od następnego dnia a raczej nocki przewidziany bo główny prowadzący budowę miał nas w czterech literach. Wnioskuję więc, że podziękowano nam wcześniej, gdyż poinformowałem was, że w czerwcu jadę na inne zlecenie i nie będę kontynuował współpracy na chwilę obecną. Mieliśmy mieć również zapewniony zjazd przez waszą firmę, a jak się zachowaliscie? Dzwonię do was do biura co ze zjazdem a Pani mówi mi, żebym sobie przewoźnika zamówił jak nie mam jak zjechać (z dnia na dzień), super ! Kolega spawacz dzwoni pyta jak mamy zjechać to główny kierownik mówi że jego to nie obchodzi. Mamy pojawić się na ostatnią nockę, tylko tyle go interesuje. Już nie wspomnę, że później do innych mówił, że następnym razem powie nam 15 min przed zjazdem. Na moim zleceniu było nas 3 a został tylko 1 spawacz więc o jakich kolegach Pani mówi? W sumie wtedy z dnia na dzień spusciliscie ok 12 osób bez uprzedniej informacji. Nie wspomnę też o tym, że przed wyjazdem umawiamy się na co innego a na próbkach okazuje, że trzeba do lusterka spawać o czym nikogo nie poinformowaliście przez co kilku chłopaków zjechało robiąc sobie niepotrzebne koszty. Oczywiście jak najbardziej dostałem pieniądze wcześniej, ale nie obyło się bez dzwonienia i pytania dzień po umówionym terminie i rozmowy Pani koleżanki z prezesem, gdyż ona rzekomo nic nie wiedziała a Pani była na urlopie. Gdybym nie zadzwonił to czekałbym do dzisiaj bo podobno dopiero na 7 czerwca byłem "zaplanowany". Ja wiem, że macie nas za roboli, ale my robole też czasem jesteśmy po studiach lub z jakąś tam wiedzą. Ja tylko oczekuję większego profesjonalizmu i trzymania się tego co ustalamy na początku. Reszta ok. A z Panią zawsze miło się rozmawia :-) Pozdrawiam

02.06.2023 09:26

Panie Arkadiuszu, liczę, że spotkamy się na kolejnym kontrakcie i będziemy mieli szanse dopracować komunikację. Do usłyszenia. Pozdrawiam Marta
    Nowy 123

05.05.2023 22:15

Jezeli praca za granica to wynagrodzenie w euro czy w PLN? Jak to wyglada w tej firmie?

16.05.2023 17:13

Dzień Dobry, jeśli praca za granicą to wynagrodzenie wypłacane jest w walucie w jakiej w danym kraju zarabia się np. €. Pozdrawiamy, Zespół JWW Invest

16.02.2023 18:27

Firma słaba. Brak wykwalifikowanych pracowników- biorą każdego kto się zgodzi na stawkę jaką proponują do tego stopnia, że monterzy nie znają rysunku izometrycznego. Obiecują "znaczne" podwyżki po czym przy przedłużaniu umowy mówią o tym, że u nich ceni się "lojalność". Kadra kierownicza to ludzie którzy pracują od wielu lat w tej firmie i na nowych pracowników patrzą z góry. Bardzo duża rotacja. W ciągu miesiąca zwolniło się 3 spawalników na 6 których firma posiadała. Jedynym plusem JWW jest terminowość wypłacanych wypłat. Nie słyszałem o przypadku, żeby komuś się spóźniła czy pracuje pod JWW, czy na działalności.

17.02.2023 09:52

Drogi @PRACOWNIK, Dziękujemy za komentarz. Zachęcamy do kontaktu z nami pod adresem [email protected] lub pod tel. 784431783. Z chęcią porozmawiamy o Twojej opinii, gdyż budzi ona nasze wątpliwości. Pozdrawiamy Zespół JWW Invest
    Jackob

17.02.2023 08:07

Firma dla ludzi, którzy szukają stałej roboty. Pracuje u nich od 1,5roku i dużo się nauczyłem. Kierownicy spoko, ale pilnują cie jak robisz. W sumie pracuje się dobrze. Kwaterę i dojazd zapewniają. Panie z biura pomocne.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w JWW INVEST?

12.01.2023 13:25

Witam. Widzę na stronie, że szukacie montera na budowy zagraniczne, jak i krajowe. Na stanowisku montera mam dwuletnie doświadczenie, więc znam branżę, ale tak realnie chcę ustalić, jak często są wyjazdy zagraniczne do pracy? Mam małe dziecko i cieszyłoby mnie jakby praca była przeważnie w kraju. Ale no to właśnie chce ustalić. Ktoś może napisać?

13.01.2023 10:56

Dzień Dobry, Panie Marku, prosimy o kontakt z biurem - odpowiemy na wszystkie pytania - tel. 784431783. Pozdrawiamy Zespół JWW Invest
    Niuniek

10.01.2023 22:19

Od dłuższego czasu wisi ogłoszenie kierowca zaopatrzenie. Co jest na rzeczy że nikt nie daje rady?

11.01.2023 07:55

Proces rekrutacji na stanowisko kierowca - zaopatrzeniowiec został zakończony. Znaleźliśmy odpowiedniego kandydata/pracownika na to stanowisko. Pozdrawiamy Zespół JWW Invest
    Sprawa

27.03.2022 00:41

Wiele osób na wyższych stanowiskach zachowuje się nieodpowiedzialnie, potrafią zastraszać bądź też wykorzystywać inne rodzaje „pośpieszaczy” by osiągnąć zamierzony cel, nie polecam, firma nie traktuje pracownika z szacunkiem.
    Sprawa

29.03.2022 16:05

Czytanie ze zrozumieniem się kłania, ewidentnie napisałem szantaż, który kolokwialnie nazwałem „pośpieszaczem” wraz z innymi sposobami jak brakiem wysłuchania pracownika razem z wywyższaniem się nad nim. O moje tempo pracy się nie martw, w żadnej innej firmie nikt nie narzekał tylko w tej kierownictwo próbuje sobie założyć koronę na głowę.
    heniek

17.08.2022 08:53

Rożnie z tym bywa.
    Monter125

27.03.2022 00:25

Ta firma to jakiś dramat, kierownictwo nie potrafi się zachować. Wywyższają się jak króle świata i wydaje im się, że mogą wszystko. Mobbing na porządku dziennym co jest potwierdzone wieloma konwersacjami z nowymi jak i starymi pracownikami.
    Spawacz

17.11.2021 17:42

Na jaką stawkę może liczyć spawacz tig na umowie o pracę?

23.11.2021 12:46

Dzień Dobry, stawki są uzależnione od posiadanego doświadczenia i kwalifikacji. Zachęcamy do kontaktu z działem personalnym tel. +48 539 986 401- z chęcią odpowiemy na wszystkie pytania. Pozdrawiamy JWW Invest

10.11.2021 15:47

News image

Kontakt - JWW INVEST S.A.

AL. Korfantego 56 40-161 Katowice

Branża główna: Usługi budowlane
    My

26.07.2021 09:25

Spawacze na działalność czekają na pieniądze po 2 miesiące. Kąbinuja byle tylko opóźnić wypłatę

20.08.2021 21:36

Szanowny Panie, Jeśli zaistniała sytuacja, że Pana FV została opłacona z opóźnieniem bardzo za to przepraszamy. Stale jesteśmy w kontakcie ze wszystkimi spawaczami na działalności i z niejednym Panem współpracujemy już od kilku lat. Cenimy sobie uwagi i stale dokładamy wszelakich starań, aby współpraca układała się pomyślnie. Zachęcam do kontaktu jeśli coś wymaga wyjaśnienia. Z wyrazami szacunku, Kierownik działu personalnego.
    Andrzej

15.09.2021 20:23

Ja z JWW Invest pracuje już 5lat i wszystko z wynagrodzeniem mi się zgadza. Wystawiłeś FV w terminie i przesłałeś gdzie trzeba ? Ja polecam - stawki są lepsze lub takie same, a prace mają stałe. Andrzej
    wojtek

12.06.2021 12:14

Witam zamierzam kandydować na montera jakie dają stawki na kraj i na export.
    Obserwator

09.07.2021 20:59

Export w ogłoszeniu Spawalnictwo.com 10.5E
    on

20.08.2021 21:40

Wszystko zależy jakie masz doświadczenie - płacą adekwatnie do posiadanego doświadczenia

13.07.2021 10:14

W jakim systemie wypłacane jest wynagrodzenie w firmie JWW INVEST S.A. na Inżynier? 13 czerwca ogłoszenie na Lento.pl.

20.08.2021 21:39

Dzień Dobry, Przy zatrudnieniu na podstawie umowy o pracę do 10 dnia miesiąca kalendarzowego następującego po miesiącu przepracowanym. Przy współpracy na działalności 30dni od prawidłowy wystawionej FV. Pozdrawiam JWW INVEST S.A.
    Twkkkkkkkkk

01.03.2019 22:05

Jeżeli chodzi o wypłaty to nie ma z tym najmniejszego problemu, jedynym problemem jest Marek (usunięte przez administratora)który jest osobą nie z nośną, wiele osób go nie lubi, włącznie z tymi którzy pracują tam od lat ale trzeba znosić jego osobę i tolerować jego obraźliwe żarty oraz mobbing który stosuje ponieważ jest pracownikiem który pracuje tam zanim w ogóle ta firma zmieniła nazwę na JWW, zna się z Panią Prezes i ludźmi którzy mają jakikolwiek wpływ i z tego wzgledu nie zostanie nawet zwrócona uwaga na jego osobę, na pewno na tą opinie również ponieważ nikt z osób nie zaatakuje osoby która widnieje w firmie od zawsze i w kotle spędził 30lat. Jestem osobą z natury spokojną ale zapewniam że ten Pan jest w stanie każdą osobę wyprowadzić z równowagi do skraju załamania nerwowego. Pomijając tą osobę to do firmy nie mam żadnych zarzutów, firma wywiązuje się ze swoich obowiązków i nawet jeżeli ktoś chce się przyczepić na siłę to nie będzie miał punktu zaczepienia. Nigdy nie komentowałem i nie wyrażałem swojego zdania w internecie, jest to pierwsza moja opinia i mam nadzieję że znajdzie się osoba która chociaż przeczyta to do końca i się zastanowi nad postępowaniem (usunięte przez administratora)a nie widzę sensu żeby wymyślać tutaj nie prawdzie historie bo najzwyczajniej w świecie nie chce mi się i nie mam czasu siedzieć w internecie a na pewno pisać komentarze tak rozległej treści. Pozdrawiam PS : Pozdrowić chce jeszcze (usunięte przez administratora) którzy również są pracownikami tej firmy ale w nich jest nadzieja że można jeszcze wierzyć w firmę z profesjonalnym podejściem do swojego pracownika i którzy zapewnią im warunki których nie zapewnia inna firma, a myślę że naprawdę nie dużo brakuje. Dobranoc :) Moje sugestie dla JWW INVEST S.A.: Jeżeli chodzi o wypłaty to nie ma z tym najmniejszego problemu, jedynym problemem jest(usunięte przez administratora) który jest osobą nie z nośną, wiele osób go nie lubi, włącznie z tymi którzy pracują tam od lat ale trzeba znosić jego osobę i tolerować jego obraźliwe żarty oraz mobbing który stosuje ponieważ jest pracownikiem który pracuje tam zanim w ogóle ta firma zmieniła nazwę na JWW, zna się z (usunięte przez administratora) i ludźmi którzy mają jakikolwiek wpływ i z tego wzgledu nie zostanie nawet zwrócona uwaga na jego osobę, na pewno na tą opinie również ponieważ nikt z osób nie zaatakuje osoby która widnieje w firmie od zawsze i w kotle spędził 30lat. Jestem osobą z natury spokojną ale zapewniam że ten Pan jest w stanie każdą osobę wyprowadzić z równowagi do skraju załamania nerwowego. Pomijając tą osobę to do firmy nie mam żadnych zarzutów, firma wywiązuje się ze swoich obowiązków i nawet jeżeli ktoś chce się przyczepić na siłę to nie będzie miał punktu zaczepienia. Nigdy nie komentowałem i nie wyrażałem swojego zdania w internecie, jest to pierwsza moja opinia i mam nadzieję że znajdzie się osoba która chociaż przeczyta to do końca i się zastanowi nad postępowaniem Marka a nie widzę sensu żeby wymyślać tutaj nie prawdzie historie bo najzwyczajniej w świecie nie chce mi się i nie mam czasu siedzieć w internecie a na pewno pisać komentarze tak rozległej treści. Pozdrawiam PS : Pozdrowić chce jeszcze (usunięte przez administratora)którzy również są pracownikami tej firmy ale w nich jest nadzieja że można jeszcze wierzyć w firmę z profesjonalnym podejściem do swojego pracownika i którzy zapewnią im warunki których nie zapewnia inna firma, a myślę że naprawdę nie dużo brakuje. Dobranoc :)
    Michał

24.04.2019 10:36

Zrób poprawkę już nie płacą w terminie i z kasą bardzo bardzo ciężko raczej wygląda to na resztki kasy i firmy zostali tylko (usunięte przez administratora) i ludzie którzy na niczym się nie znają nawet nie wiedzą czy faktury są dobrze wystawione żałosne, obiecują kontrakt na miesiąc a nawet półtora na miejscu roboty tylko na 2-3 tygodnie tylko abyś pojechał ja już nie polecam szkoda czasu i nerwów może gdyby to facet prowadził to nie było by problemów.
    Witold

05.08.2018 18:03

Czy wiecie coś o rekrutacji prowadzonej w firmie? Może ktoś podpowie jaka umowę proponują na początek?
    duszek

15.01.2019 19:30

oby nie zlecenie - ktoś powie?????
    Karolina

29.04.2018 17:45

@"obibok" Dlaczego nie zgadzasz się z pozytywną oceną atmosfery przez pracownika @Pracownik JWW? Czy pracownicy w firmie wzajemnie sobie pomagają? To ważny aspekt pracy, który poprawia jej komfort. @Pracownik JWW Czy Spawacz w firmie JWW INVEST S.A. ma szansę na zdobycie nowych uprawnień i rozwijanie swoich umiejętności?

14.05.2018 15:33

Nie słyszałem żeby komuś odmówili, każdego dopuszczono do próbek na kontrakcie.
    TIG

09.07.2018 10:18

Jak w każdej innej firmie, jak jest rynek pracownika to nikomu nie odmówią i na tym się kończy dobrodziejstwo
    spawacz smg111

23.05.2018 13:16

Ja mam zamiar sie zatrudnić w tej firmi na stanowisko spawacza ale nic nie wiem na jej temet słyszałem tylko że firma nawet mniej wiecej tzn ma swije plusy i minusy ale podobno wiecej plusów. Maja ciekawą robote w niemczech przy spawaniu blach. Ale ile płacą też nie wiem może mnie ktoś oświeci
    "obibok"

19.06.2018 12:56

Do Niemiec jadą uprzywilejowani a Ty możesz trafić co najwyżej na Opole pod "fajnych" kierowników i równie "fajną"żonę jednego z nich albo na inny dupny kontrakt w Polsce

23.03.2018 08:53

Madzia

30.04.2018 21:49

dodam, podobno porno z mężczyznami... na takiego wygląda
    spawacz

10.11.2017 18:33

Przestrzegam przed współpracą z JWW Invest nie płacą za wykonaną usługę. Pracowałem na Elektrowni w Opolu,nigdy nie zapłacili faktury w terminie co miesiąc przeciągali z tygodniowym opóźnieniem,trzeba było dzwonić i się prosić aby zapłacili,a teraz w listopadzie usługa wykonana w wrześniu i nie ma kasy do dzisiaj nawet tel. w księgowości nie odbierali.Nie polecam współpracy.
    spawacz s.

23.03.2018 08:55

mi też nie płacili przez 3 miesiące, potem zapłacili połowę.... podałem ich do sądu...
    spwalnik

13.04.2018 13:12

A może Panowie Spawacze podacie swoją wadliwość na stykach, a nie bedzie cie pisać takie niestworzone rzeczy....... Szlachcice którzy myślą ze są nietykalni na budowach...
    Karolina

05.04.2018 10:48

@Karo Twoja wypowiedź zawiera jedynie negatywne określenia. Czy mógłbyś na ich dowód przytoczyć konkretne sytuacje z pracy? Może udało Ci się dostrzec jakieś plusy w tej pracy? Niektórzy z Was na forum wspomnieli o nieregularnych wypłatach. Czy ktoś z aktualnych pracowników zgadza się z tymi opiniami?
    Karo

10.04.2018 20:58

Tak mogę, moja poprzednia wypowiedź dotyczy Opola
    Olek

19.03.2018 23:47

Sporo dobrego słyszałem o firmie i mam zamiar aplikować. Podpowiedzcie jakieś wskazówki.
    meteoryt

21.03.2018 13:36

zdecydowanie masz rację, sami siebie wygryzają
    Karo

23.03.2018 22:21

to prawda, nepotyzm, nepotyzm, nepotyzm - hipokryzja
    Noname

28.02.2018 21:49

Witam, a jak wygląda praca na eksporcie? Jakie stawki dla spawaczy?
    kierownik-emeryt

23.03.2018 08:48

eksport pada w tej firmie, bo z fanatyzmem idą na polski rynek. Ludzie którzy przyjęli się pod warunkiem pracy na eksporcie byli zmuszani do pracy w kraju, więc zwolnili się. Jeszcze w zeszłym roku był tam fajny szef eksportu, ale zwolnił się bo najpierw naobiecywał niemieckim klientom ludzi na prace, a potem zarząd go oszukał i zostawił go na lodzie bez ludzi. Teraz mu jeszcze (usunięte przez administratora) obrabiają - co za chamstwo... nie polecam tej firmy. Jeden wielki chaos i jedna wielka improwizacja...
    To ja!!

15.02.2018 19:41

Jak w jww? Coś się polepszyło pracowałem w Bełchatowie bloki 9 10 była tam przecudowna bhpowka, pani moniczka pracuje jeszcze??? Został skład bełchatowski? Zwolniłem się i do Anglii pojechałem zastanawiam się nad powrotem bo dobrze się robilo
    anonymous

25.02.2018 19:45

miała inne bo wyszła za mąż
    zawiedziony

08.03.2018 21:30

Płacą coraz mniej w wymagają coraz więcej tyle napisze.
    polaś

21.11.2017 20:23

Woytek W nieudacznik.

Zostaw merytoryczną opinię o JWW INVEST S.A.