Michał05.05.2025 14:03
Pracuję w Tespol Sp. z o.o. od kilkunastu lat i z pełnym przekonaniem mogę polecić tę firmę jako solidnego i godnego zaufania pracodawcę. Atmosfera w pracy jest bardzo przyjazna, panuje kultura wzajemnego szacunku i współpracy. Firma zapewnia dobre warunki zatrudnienia, jasne zasady oraz możliwość rozwoju zawodowego – zarówno poprzez udział w szkoleniach, jak i realizację ciekawych projektów w świecie nowoczesnych technologii. Pracujesz w sferze technologii, o której zwykły "Kowalski" nie ma zielonego pojęcia, bez której obecny świat nie mógłby istnieć. Możliwość poznania rynków R&D w zakresie elektroniki, telekomunikacji, transportu i obronności.
Dużym atutem Tespolu jest stabilność zatrudnienia oraz kontakt z międzynarodowym środowiskiem rynku aparatury kontrolno-pomiarowej. Firma jest przeciwieństwem korporacyjnego podejścia do pracownika, patrząc na staż większości pracowników, można spokojnie powiedzieć, że jak złapiesz bakcyla. chemie z rynkiem i współpracownikami to będzie to twój wieloletni pracodawca.
Zdecydowanie polecam Tespol jako miejsce pracy – to firma z przyszłością, w której można się rozwijać i czuć się częścią wartościowego zespołu.